|
|
#1411 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Staraczki 2019
Cytat:
Teraz mam jakiś Amil, bo robiłam zamówienie na gemini i akurat takie były to wzięłam - nie patrzyłam na czułość bo i nie wyliczałam sobie kiedy testowanie i myślałam, że w razie W mogę poczekać i do @ nawet... a tu Sylwester akurat się napatoczył ![]() No nic... Kilka lat nie piję alkoholu to wytrzymam i w tym roku
|
|
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Bobo są w Rossmanie
są też w aptekach.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- [1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86304765]Kurczę, mam przy sobie test o czułości 20 ![]() Czyli poczekać jeszcze dłużej niż 12 dpo? Jest na nim napisane, że można 6 dni po Ale wiecie jak jest ![]() Dzisiaj Sylwester, mogłabym zapić smutki [/QUOTE]Ja zrobiłam dwa dni przed @ i była już bardzo wyraźna druga kreska.A te gazy..hm ciekawe ciekawe mnie męczą wzdęcia i gazy, brzuch mi urósł i trzeba się naglowkowac jak tu się do ludzi ubrac chcemy powiedzieć rodzinie dopiero po usg 16.01 przed dniem babci i dziadka taki prezent boje się, że mi szybko wywali brzucho![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86304745]Ja to najchętniej wyjechałabym do Grecji do niewielkiego miasteczka
Byłam raz w życiu, ale ta plaża z tym pięknym drobnym piaskiem to było coś ![]() Nie wybrałabym się za to do żadnego z Europejskich krajów do większego miasta jak tu któraś z Was pisała. Bałabym się. No ewentualnie do Czech albo Bułgarii. U mnie dzisiaj kolejny skok temperatury... Nie mogę sobie nawkręcać, bo później będzie bardziej bolało rozczarowanie. Mam jeszcze 1 test przy sobie. Korci, aby go użyć, no ale... chyba jeszcze poczekam. I termin owu mi się zmienił na taki, gdzie się staraliśmy Boże, nieee.... nie wkręcaj sobie, nie wkręcaj... Też mam wzdęcia i gazy tak jak dziewczyny, którym się udało, ale póki co traktowałam je z przymrużeniem oka, bo wigilia, kapusta... Kiedy byście robiły test na moim miejscu o ile w ogóle? Załącznik 7655618[/QUOTE]1/2.01 bym zrobiła bo chyba to 10/11dc. Ja zawsze wcześniej robiłam. Jak chcesz na spokojnie nie dla sportu to sikam 4.01 I później Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1415 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
Niech ten rok sie juz kończy. Bo nie spotkalo mnie w nim nic dobrego.
Mam nadzieje ze zaczniemy Nowy rok od dobrych wynikow męża. Liczę na to bardzo. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86304745]U mnie dzisiaj kolejny skok temperatury...
Nie mogę sobie nawkręcać, bo później będzie bardziej bolało rozczarowanie. Mam jeszcze 1 test przy sobie. Korci, aby go użyć, no ale... chyba jeszcze poczekam. I termin owu mi się zmienił na taki, gdzie się staraliśmy Boże, nieee.... nie wkręcaj sobie, nie wkręcaj... Też mam wzdęcia i gazy tak jak dziewczyny, którym się udało, ale póki co traktowałam je z przymrużeniem oka, bo wigilia, kapusta... Kiedy byście robiły test na moim miejscu o ile w ogóle?[/QUOTE] Ładna ta temperatura ![]() W sumie celowałabym tak jak Dorota pisze, w 12 dpo ewentualnie na spokojnie nawet 14. Ale z drugiej strony... Ty miałaś krótką lutealną raczej, dobrze pamiętam? To niby można by spróbować wcześniej jakimś bardziej czułym. Ale może jeszcze nie wyjść. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1419 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#1420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś u mnie bardzo hm czosnkowo będę dawać na kilometr a tu trzeba się noworocznie calowac heheWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1421 |
|
Rozeznanie
|
AnnaLenna rocznik 85.
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1422 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Byliśmy w podróży poślubnej. Piękna wyspa, tylko strasznie wietrzna. Jakiegoś lasta można złapać w bardzo fajnej cenie, tylko niestety na samej wyspie jest już drogo. No i zawału można dostać, jak się patrzy na ich lotnisko - pas startowy/do lądowania
|
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
A Sardynia?
![]() Byliśmy tam we wrześniu w podróży poślubnej vol. 1 i tak właśnie wyobrażam sobie raj. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1424 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale u mnie to pewnie różnie z uwagi na nieregularne @. Załącznik 7655632 No nic. Wytrzymam jakoś, chyba, że się jakoś szybko zbiorę i podjadę z TŻ-em do miasta. Ale jesteśmy chwilowo jak takie dwa krzemienie... W nocy doszło między nami do sprzeczki i teraz niby się do siebie odzywamy, ale jedno słowo nie tak i się zapala ogień na chwilę i gaśnie i znowu gadamy i kolejne słowo nie tak i znowu zaczyna się tlić... Zwalam to na PMS trochę, bo racjonalnie myśląc nie zrobił nic aż tak złego... Wszystko jest dla ludzi, ale jakoś mnie to tak poddenerwowało, że masakra... Nienawidzę swoich dni przed planowaną @. Od jakichś 2 lat jestem w tych dniach jakaś przewrażliwiona na każdym punkcie a następnego dnia sama siebie nie poznaję i nie wiem o co mi chodziło. Przecież to normalne, że dorosły człowiek raz na pół roku może się spotkać z kolegami i przyjść do domu troszkę podpity. Nie to, że zataczający się i awanturujący, ale no zwyczajnie pod wpływem. Ja mam jakiś uraz, a jeszcze trafił na te dni przed @ i jakoś tam to we mnie uderzyło. Jakby to zrobił w pierwszej fazie to pewnie wzruszyłabym ramionami i jeszcze mu poszła na śniadanie zrobiła tłustą jajecznicę z kiełbasą a wczoraj to wybuchnęłam trochę bez potrzeby. |
|
|
|
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ja na grupie jestem zazwyczaj ok 2h dziennie to max raczej. Tak to praca indywidualna z orzeczeniowcami nisko i wysoko funkcjonujacymi. I uważam że mimo iż kocham moja pracę i konkretnie miejsce w którym pracuje to nie poświęcę się dla pracy. Tym bardziej że panuje u nas od 1.5 miesiąca rumień zakazny. Dziś się dowiedziałam że dwie dziewczynki z którymi ja pracuje mają go... jakbym dowiedziała się przed badaniem krwi to bym od razu zrobiła badanie na parwo. Pójdę w nowym roku obowiązkowo Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1426 |
|
Konto usunięte
|
Ok mam 3 testy
Mam do wyboru Amil - 25 Bobotest - 25 Facelle - 10 Tylko teraz muszę skoncentrować mocz jakoś tak, żeby był jak poranny |
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie teraz już za późno, ale najlepiej byłoby pójść rano ma betę, popołudniu byłyby już wyniki
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
Myślę że nie jest za późno jak ma wyjść to wyjdzie. U kopnientej jest ten problem, że nie wiadomo jaki długi jest ten cykl. I kiedy była dokładnie owulacja.
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1429 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym i tak nie wierzę, że by się udało... nie czuję się ani okresowo ani ciążowo. Myślę, że @ przyjdzie za 3-4 dni. Robiłam test 3 dni temu i był blady jak świeży śnieg, więc no raczej nic z tego nie będzie. Ale tak dla uspokojenia się przed Sylwestrem powtórzę dzisiaj - chyba wybiorę ten z facelle i jak znowu wyjdzie biały jak świeży śnieg to się upiję do granic możliwości. Serio, mam ochotę po tylu latach niepicia się upić tak porządnie. Ostatni raz upiłam się tak porządnie z 5 lat temu jak poznałam TŻ-a i sporo imprezowaliśmy. |
|
|
|
|
#1430 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po świętach tak poszalalam z koleżanką
a też od dawna już za bardzo nie pije, sporadycznie po lampce wina, jak za dużo zjem lub coś ciężkiego.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1431 |
|
Zadomowienie
|
Pewnie
upij się poki możesz. Mi to bardzo pomogło dzień przed świętami jak zrobiłam betę. Kolejne pijaństwo 22 stycznia hehWysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1432 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dzisiaj złożyłam zamówienie na 5 piw - upiję się jak ta lala |
|
|
|
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
Kopnieta a ja bym zrobila dzis test na Twoim miejscu. Bynajmniej po to aby wiedziec czy mozesz chociaz wypic lampke szampana.
Chociaz zycze aby wyszlo ze nie bedziesz mogla nic wypic przez najblizsze 9 miesiecy ![]() Skoro masz az 3 testy to testuj zawsze bedziesz miala spokojniejsza głowę![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1434 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;86305322]No w poprzednim cyklu zaczęłam plamić 26d.c. w 7dpo (według owufriend). @ dostałam w 28d.c. w 9dpo.
Ale u mnie to pewnie różnie z uwagi na nieregularne @. Załącznik 7655632 No nic. Wytrzymam jakoś, chyba, że się jakoś szybko zbiorę i podjadę z TŻ-em do miasta. Ale jesteśmy chwilowo jak takie dwa krzemienie... W nocy doszło między nami do sprzeczki i teraz niby się do siebie odzywamy, ale jedno słowo nie tak i się zapala ogień na chwilę i gaśnie i znowu gadamy i kolejne słowo nie tak i znowu zaczyna się tlić... Zwalam to na PMS trochę, bo racjonalnie myśląc nie zrobił nic aż tak złego... Wszystko jest dla ludzi, ale jakoś mnie to tak poddenerwowało, że masakra... Nienawidzę swoich dni przed planowaną @. Od jakichś 2 lat jestem w tych dniach jakaś przewrażliwiona na każdym punkcie a następnego dnia sama siebie nie poznaję i nie wiem o co mi chodziło. Przecież to normalne, że dorosły człowiek raz na pół roku może się spotkać z kolegami i przyjść do domu troszkę podpity. Nie to, że zataczający się i awanturujący, ale no zwyczajnie pod wpływem. Ja mam jakiś uraz, a jeszcze trafił na te dni przed @ i jakoś tam to we mnie uderzyło. Jakby to zrobił w pierwszej fazie to pewnie wzruszyłabym ramionami i jeszcze mu poszła na śniadanie zrobiła tłustą jajecznicę z kiełbasą a wczoraj to wybuchnęłam trochę bez potrzeby.[/QUOTE]Nic nie chce mówić, ale w tym cyklu, w którym się udało, chodziłam 1.5 tygodnia przed @ wściekła o nic i wszyscy byli winni i pozagryzałabym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1435 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1436 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym zrobiła facelle. Wyszedł mi w 25 dc po południu lepiej niż Pink rano w tym samym dniu 😁.
|
|
#1437 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale wiesz co, ja nie biorę takich moich zachowań jako objawów ciąży. Ja już zauważyłam ostatnio, że z wiekiem mi się to po prostu pogarsza. Im starsza jestem tym mam gorszy PMS. Kiedyś za młodu to myślałam, że to jakieś mrzonki z tym PMS-em, że co to w ogóle jest, że o co kaman... mnie to tylko brzuch i plecy bolą, ale żeby jakieś awantury uskuteczniać z tego powodu? Nie, no po co i na co? Wystarczy jak się skulę pod kocem z czekoladą w ręce i tyle. A z roku na rok coś mi na główkę chyba siada... Jest co raz gorzej. Dobrze przynajmniej, że zdaję sobie teraz z tego sprawę, bo normalnie to już bym rzucała pierścionkiem, dzwoniła po tatę, żeby po mnie przyjechał, pakowała się i uciekała na przystanek łot eva, ale jak teraz się obserwuję to wiem, że to TEN czas, więc próbuję sobie tłumaczyć racjonalnie w głowie, że "dziewczyno, przecież on nic takiego nie zrobił... jesteś przed @, zaciśnij zęby, jutro rano jak się wyśpisz będzie lepiej". No i rzeczywiście jak się wyspałam to tylko go zapytałam czy mnie przeprosi i przeprosił |
|
|
|
|
#1438 |
|
Raczkowanie
|
Na Nowy Rok zycze Nam wszystkim tylko tego jednego...zostania MAMĄ
![]() ![]() Aby każda z Nas mogła tego doświadczyć, i abyśmy następnego sylwestra spędzaly albo w ciąży, albo z małym cudem na kolanach ![]() Samych dobrych chwil dla Was ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
A jakby nie przeprosił?
![]() ![]() Dobry TZ ![]() Też się takiej nienawidzę ️Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1440 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zawsze przeprasza Prędzej czy później ![]() Nawet jak nie mam racji to przeprasza To jest złoto nie człowiek - ile on moich dziwactw wytrzymuje, to ze świecą szukać. Czasem próbuje się postawić, ale i tak w większości jest po mojemu. No nic nie poradzę, jestem Lwem - musi być po mojemu ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
No on najczulszy jest według ulotki bo 10 a nie 25 ![]() Pinków nienawidzę. Dla mnie są mega blade i dziwne. Kilka razy kupiłam, bo innych nie było i nigdy więcej. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:12.

są też w aptekach.
[/QUOTE]Ja zrobiłam dwa dni przed @ i była już bardzo wyraźna druga kreska.
mnie męczą wzdęcia i gazy, brzuch mi urósł i trzeba się naglowkowac jak tu się do ludzi ubrac
chcemy powiedzieć rodzinie dopiero po usg 16.01 przed dniem babci i dziadka
boje się, że mi szybko wywali brzucho
Nie mogę sobie nawkręcać, bo później będzie bardziej bolało rozczarowanie. Mam jeszcze 1 test przy sobie. Korci, aby go użyć, no ale... chyba jeszcze poczekam. I termin owu mi się zmienił na taki, gdzie się staraliśmy 

będę dawać na kilometr
a tu trzeba się noworocznie calowac hehe

a też od dawna już za bardzo nie pije, sporadycznie po lampce wina, jak za dużo zjem lub coś ciężkiego.
zawsze bedziesz miala spokojniejsza głowę

️