![]() |
#1711 |
Żona Gargamel
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2
ja mam HiMommy (19+1) i Preglife (19+0) wiec dokładnie to samo tylko inaczej zapisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
śliczny!
![]() butterfly20 patrycja ja tez czuje nisko ruchy, dosłownie na linii majtek (nie wiem gdzie jest blizna po cc) wszystkiego dobrego Kochane w Nowym Roku dla Was i Waszych Maluszków !! |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Żona Gargamel
|
nie liczy inaczej tylko ja wpisałam termin porodu z USG, pisałam wcześniej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Olusia, ja dzisiaj i wczoraj też poczułam ruchy na linii majtek ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#1716 |
Dostojna peema.
|
Ja jak czułam bardzo nisko to lekarz potem po USG powiedział, że to dlatego, że dziecko było ułożone nogami do dołu. Nie wiem, czy to zawsze ma związek czy tylko akurat może mieć związek. Aktualnie czuje ruchy już znacznie wyżej i zawsze po prawej stronie w okolicach pępka. Myślę, że młody zmienił ułożenie
![]()
#1717 |
Rozeznanie
|
A ja czuję ruchy teraz po lewej stronie przy pępku 😀😀
Patrycja spodnie z kokardą są świetne!! Ja zamówiłam z Ali opaski dla małej. Zawsze mi sie podobało jak dziewczynki w opaskach chodziły. |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze tylko i wyłącznie śpiworki ![]() Cytat:
to prawda ![]() Cytat:
Kiedyś coś tam próbowałam z 5-10-15 i C&A to potem leżało, bo to jednak nie to ![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Mam dzisiaj straszny dzień...pewnie tu już nie zaglądnę dzisiaj, także wszystkiego podłego dziewczyny ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- O boże najlepszego miało być.hahaha ja nie moge,co za dzień.Pewnie myślałam,że podły i napisałam podlego ![]()
![]() |
#1719 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Szczęśliwego Nowego Roku! Niech ten rok przyniesie nam szczęśliwe rozwiązania i zdrowe maluszki! Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1721 |
Rozeznanie
|
Też życzę Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku 😊😊😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#1722 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Też życzę wszystkiego podlego ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1723 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
https://s.click.aliexpress.com/e/clDLVB5Q Wejdź w sprzedającego, można się zakochać w tych ciuszkach ![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam, że spokojnie ogarniałam body przez głowę, to i teraz chyba ogarnę. Powinno mnie olśnić przecież
![]() ![]() ![]() Szczęśliwego Nowego Roku dziewczyny! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najwspanialszego dziewczynki, zdrowych i szczęśliwych dzieciaczków !
![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
#1726 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi odnośnie tych pieluch i rożków do spania. To dla mnie na prawdę ważne że mogę się Was zapytać i usłyszeć odpowiedzi od doświadczonych kobiet ale i takich które tak jak ja dopiero się uczą.
Życzę Nam wszystkim byśmy w nadchodzącym roku i zawsze były szczęśliwe, poród był szybki a dzieciątka zdrowe ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Konto usunięte
|
Piękny brzusio ![]() Cześć dziewczyny, Dopiero nadrabiam ![]() Po badaniach: mam leukocyty sporo ponad normę, a erytrocyty sporo poniżej, także coś się dzieję ![]() Byłam w h&m i nic nie kupiłam, bo chciałam leginsy a nie było M z tych, co mi się podobały. Dzień mi za szybko zleciał ![]() Szczęśliwego Nowego Roku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wszystkiego najlepszego, samych dobrych wiadomosci na usg, spokojnej ciazy i szybkiego porodu
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
coś gorzej się poczyłam, zmierzyłam ciśnienie i mam 150/80, puls ponad 100
![]() Wypiłam podwójną melisę i zaraz znów zmierzę. Nigdy takiego nie miałam, ja jestem z tych co na codzień mają raczej poniżej 100 górne. Trójkę dzieci mam na stanie, tż coś tam już wypił. Najwyżej sama wsiądę w auto i pojadę na IP. |
![]() ![]() |
![]() |
#1730 |
Wtajemniczenie
|
Poloz sie i wygon dzieci do taty zeby nawet nie gadaly do ciebie. Musisz odpoczac i znowu zmierzyc.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Wypiłam dwie podwójne melisy i już opadło na szczęście. Nie wiem co to było. Trochę dziś polatałam, ale bez przesady
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Niby trochę ale ja np. jak tak polatam po sklepach chwilę czy gdzieś to też się gorzej czuje... Ale dobrze że przeszło
![]() Ok dziewczyny, jakoś dotrwam do północy choć oczy już mi się same zamykają ![]() W nowym roku życzę wam wszystkiego co najlepsze, szybkich i szczęśliwych rozwiazan, pociechy z tż- ów oraz z dzieci tych aktualnych i tych majowych ![]() ![]() Za 10 min mamy nowy rok ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cześć dziewczyny, Dopiero nadrabiam ![]() Po badaniach: mam leukocyty sporo ponad normę, a erytrocyty sporo poniżej, także coś się dzieję ![]() Byłam w h&m i nic nie kupiłam, bo chciałam leginsy a nie było M z tych, co mi się podobały. Dzień mi za szybko zleciał ![]() Szczęśliwego Nowego Roku ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1734 |
Raczkowanie
|
Witam Was dziewczyny w Nowym Roku
![]() My o 22 dojechalismy do domu ( powrot z pl) , rozpakowalismy się, poczekalismy z dzieciakami do północy aby obejrzeć fajerwerki , popełniliśmy noworoczny seks i poszliśmy spać ![]() Wszystkiego najlepszego dla Was, spokojnych ciąż, lekkich porodów i samego szczescia w 2019 roku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
Lekkich porodów dziewczyny i wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku
![]() Ja wczoraj też miałam kiepski dzień, poszłam do biedronki, wszystko spoko, a stanęłam przy kasie i jakby fala przyszła. Mąż mówił, że zielona wyszłam ze sklepu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zakorzenienie
|
Cześć.Ja wyspana ( wróciliśmy o 3) i mam nadzieje na lepszy dzień
![]() ![]() Ręce mnie swierzbia,kupiłabym coś dla maluszka.ale jeszcze 15 dni
#1737 |
Dostojna peema.
|
Witam się w nowym wyjątkowym dla nas roku
![]() My spędziliśmy na spokojnie z rodziną, około 2.00 byłam już w domu i fajnie. Wstaliśmy, zjedliśmy, teraz tż gra na kompie a ja troszkę pracuję (mam dwa zaległe teksty z grudnia ![]() W tym tygodniu pewnie przyjdą do mnie te zamówione ostatnio rzeczy dla młodego i półka na ścianę do salonu, bo chcę trochę zmienić wystrój. Szczerze to mega się cieszę, że święta i Sylwester już za nami. ![]()
#1738 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!
![]() ![]() Sylwester bez % ma jednak swoje plusy, w życiu się tak dobrze nie czułam 1. stycznia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
Konto usunięte
|
Witam się w Nowym Roku
![]() Nigdzie nie byłam, a wstałam chora i dzisiaj dzień grzania. W piątek dentysta i wolałabym tego nie przekładać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wszystkie aplikacje (chyba że się ustawi inaczej, ale nie wiem czy we wszystkich się da) pokazują bieżący tydzień. Czyli jak masz przykładowo 19+2 to jesteś w 19 tygodniU ( i drugim dniu) a nie masz ukończone 19 tygodni. Ja tylko flo mam ustawione na ukończone tygodnie. Akurat dzisiaj zaczynam 20 tydzien. Czyli skończone mam 19. Natomiast w preglife mam tydzień 20 (19+1). I tak to rozumiem: skończone 19 tygodni i rozpoczęty 20. ![]() Dziewczyny wszystkiego najcudowniejszego w Nowym Roku! Dla części z nas, tych które nie rodziły to będzie całkiem przełomowy rok, pełen nowych wyzwań. Więc życzę dużo cieprliwości, wytrwałości i spokoju. Poza tym zdrowia dla nas i Maluchów. Szczęśliwych i szybkich rozwiązań! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:58.