![]() |
#451 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 idą na studia cz. VIII
A ja zostaję w domu, tzn. się nie wyprowadzam. W sumie mam co do tego mieszane uczucia, bo nie wiem co by lepsze było. No, ale w sumie z wyboru kierunku jestem zadowolona, więc nie opłacało by mi się przeprowadzać, bo autobusem to pół godziny jazdy
|
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Zakorzenienie
|
Tesiaczek wysłałam fotki
![]() tylko mało bo więcej nie zrobiłam niestety;/ |
![]() ![]() |
![]() |
#453 |
Zakorzenienie
|
Tesiaczek a na co Ty idziesz
![]()
#454 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja slepaczek od kilku lat ![]() tylko nie uzywam prawie okularow mam jakies -1, -0,75 na minusie chyba... okulary mam -0,75 i sa cacy ale trzeba isc do okulisty Cytat:
![]() ja kupie, tylko chce maly zestaw bo chce tylko do rozu, podkladu, pudru, no imoze do oczkow... ale ja najbardziej lubie palce ![]()
![]() |
#455 |
Adwokat diabła
|
dobranoc baboszki
![]()
![]() |
#456 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Zakorzenienie
|
ale mam nadrabiania - masakra. zajmę się tym chyba dziś rano.
dobranoc ![]()
#458 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() eh burze były okropne. Dobrze,że TŻ cały weekend ze mną mieszkał. Ale moi rodic ebiedni poojechali na działce i w drewnianej altance siedzieli ![]() ![]() Witam ![]() Ehja tez się okropnie boję. gdybym była sama w domu to bym chyba się schowała gdzieś. Ogólnie od 4 do 9 w sobotę u mnie była taka burza,że pioruny wyglądały jak sdrobokop w dyskotece. Cytat:
![]() żyje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() również życze dobrej nocy wszystkim baboszkom ! Edit: Przepraszam za post pod postem ale udało mi się tera z przeczytać cały Wasz spam ![]()
![]() |
#459 |
Zakorzenienie
|
myszka od jutra nad morzem ma być już ładnie
![]()
#460 |
Zakorzenienie
|
ICH BIN DA!
![]() Mam internet. W pracy, bo w domu nadal komputer zepsuty. Teraz sobie trochę pokomentuję: zetka - mieszkanie piękne! CU-DOW-NE! Zazdroszczę! Cud, miód i orzeszki! Małgosia89 - co do świeczek zapachowych: mam ich w domu dużo: świeczki, podgrzewacze i inne, tylko ich nie zapalam. Szkoda mi ![]() ![]() Jeśli chodzi o kolczyki: bardzo lubię, ale nie noszę, bo bolą mnie uszy. Nawet po srebrnych. Jeżeli zakładam, to na specjalne okazje, ale liczę się z tym, że następnego dnia w miejscu dziurek będę mieć gule. Jeśli chodzi o noszenie okularów: ja musiałam nosić, bo miałam w młodości przebite oko i się zrobiła wada. W podstawówce i gimnazjum nosiłam, ale później jakoś zdjęłam (może wiązało się to z moim krzywym uchem i że było mi niewygodnie). I chodziłam bez. Później trafiłam do szpitala, gdzie robiono mi przeróżne badania, w tym okulistyczne. I okulistka stwierdziła, że okularów nie potrzebuję ![]() W sobotę byłam na wsi i pomagałam przy mieleniu maku (nie wiem, jak to określić. Chyba przesiewaniu maku). Ręka mnie teraz boli strasznie, a o barku nie będę mówić. Byłam padnięta przez cały weekend. |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Raczkowanie
|
Witam serdecznie
![]() Widzę że Maturzystki 2008 podbijają forum ![]() ![]()
![]() |
#462 |
Zakorzenienie
|
Muszę coś napisać. Denerwuje mnie, gdy pierwszy post forumowiczki w tym temacie brzmi Czy mogę się dołączyć. To nie jest żaden klub, klasa czy inna społeczność zamknięta, każdy może tu pisać. Tak, możesz dołączyć, zaraz zapiszemy na listę i już będziesz wśród nas.
Moje drogie, po prostu piszcie posty, nie pytajcie się, czy możecie dołączyć. Jeżeli skomentujecie post, przecież nie spuścimy psy z łańcucha. A więc mój apel: po prostu piszcie! Piszcie, a nie pytajcie, czy możecie dołączyć. Oczywiście witam serdecznie nowo przybyłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 | ||
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#464 | |||||||
Zakorzenienie
|
nawet nie zauważyłyście, że wróciłam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też się burzy boję przeokropnie ![]() nie wiem czemu ale powiedzenie, że wyjątek potwierdza regułę, czy wyjatek od reguły jest dla mnie kompletnie bezsensu...:| przy głębszym zastanowieniu, jak WYJĄTEK może potwierdzić regułę ![]() ![]() Cytat:
![]() i witam też inne nowe z którymi wcesniej nie miałam okazji się przywitać... ![]() oooooo...nareszcie ![]()
![]() |
#465 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#466 |
Zakorzenienie
|
nie, nie, nie...nie zgadzam się
![]()
#467 |
Zakorzenienie
|
od rana czekałam na listonosza i przyszedł wreszcie
![]() przyniosł mi 2 paczki ktore zamówiłam z allegro ![]() ![]() dzisiaj wogóle będzie super dzień ![]() s łoneczko świeci, paczki przyszły ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Zadomowienie
|
dzieeeeń dobry
![]() ![]() ide myć okna ![]() ![]()
![]() |
#469 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ale wiem ze rodzice sa rozni i maja rozne zdania ![]() Ale np mozesz isc do niego na noc jak powiesz ze spicie w innych lozkach? ![]() Cytat:
![]() Jeju jak fajnie jest sie wkoncu wyspac ![]() ![]() Lece cos zjesc ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Zakorzenienie
|
a ja się wyspać nie mogę bo o 9 muszę wziąć antybiotyk ;(
#471 |
Zakorzenienie
|
lece do miasta
![]() paaaaaa |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Zakorzenienie
|
Cześć i czołem!
![]() ![]() ja też mam dobry humorek ![]() Byłam dziś rano w bibliotece i wypożyczyłam sobie kolejną książkę Murakamiego "Kronika ptaka nakręcacza" ![]() ![]() Jak na razie kończę Cejrowskiego ![]() Zaniedługo Blanik wywija, ciekawe czy będzie medal ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Zadomowienie
|
Co do okularów, to ja mam eee dość dużą wadę, noszę 3, ale ostatnio byłam u okulisty jakieś 3 lata temu i wiem, że wada znowu mi urosła, więc teraz jest pewnie 3,5 albo nawet 4. Okularów nie noszę mimo wszystko, po prostu mam jakiś uraz, nie i tyle. Zakładam tylko do komputera tv i ogólnie w domu bądź w szkole (teraz już na studiach
![]() A odnośnie kolczyków, to ja sama kiedyś robiłam, ale głównie dla siebie, niezła frajda, czasami mam jeszcze przebłyski, żeby zrobić coś dla siebie ![]() Hula, gdzie można zobaczyć Twoje kolczyki? Allegro? Bo przegapiłam, a lubię bardzo oglądać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
|
rozrabiara, ja też jestem ślepak, mam -3,5.
![]()
![]() |
#475 |
Zakorzenienie
|
ja tez jakos tyle mialam ale wogole nie nosze okularow bo brzydko mi;p i widze dobrze wiec po co;p
wiem wlasnie HUla ze tylete pedzle kosztuja;/ em a w rossmanie ile jest tych pedzli? do cieni tez jest kilka? i tak normalnie w sklepie mozna je dostac? a jaki puder sypki polecacie? wogole to porzebuje z 1000zl na zakupy bo potrzebuje: - 2 par spodni;p - 2 koszulki;p - torbe taka spora zeby na uczelnie chodzic z nia;p - jakas bluze czy cus;p - paski ze 2 ;p - pedzle, puder i cienie;p - peelingi toniki i takie *******ki;p yyy i moze jeszcze mi sie cos przypomni;p
#476 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam programy oglądać cejerowskiego... ;D ksiazki tez ma ciekawe...
![]() kurde mam tak dlugie paznokcie zroione ze zle mi sie pisze ![]()
#477 |
Zadomowienie
|
em, czytałam, że kupujesz bardzo tanio te soczewki. w sumie to chyba za płyn wychodzi drożej, na ile Ci starcza? kupujesz standardowy 360ml czy jakiś inny? wiem, że zasypuję pytaniami, ale tak rozmyślam nad tymi soczewkami
![]() do tej pory nie kupiłam, bo myślę, że bym się bardzo przyzwyczaiła i wtedy już bez soczewek by się nie obeszło. teraz jestem przyzwyczajona, że widzę jak widzę. kupiłabym, ale własnie boje się że później się już nie dostosuję do widzenia bez soczewek, a zdaje się, że na studiach będę miała dużo ważniejszych wydatków... Mariolcia, też myślałam o pędzlach, ale fakt, szkoda mi kasy na nie, najbardziej przydałby mi się taki do różu, czytałam na KWC, że w Sephorze jest fajny, ale sam jeden kosztuje ok. 30zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#478 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdecydowałam się na Psychologię na UŚ, chociaż muszę przyznać, ze ja to bardzo nie zdecydowana byłam i składałam na bardzo odległe kierunki, czyli do tego ekonomię, gospodarkę przestrzenną i biotechnologię w Katowicach i Krakowie. W sumie tylko na psycho na UJ się nie dostałam, ale miałam jedną podstawę, więc ok. A jak bym się przeprowadziła, to nie miałam bym takiej duuuzej szafy w mieszkaniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#479 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż pazurki ![]() ja miałam kupić sobie dziś jakiś lakier w końcu (bo moje paznokcie na kasie tolerowały jedynie bezbarwny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Adwokat diabła
|
DsC my się na ciebie obrażać nawet nie możemy, na taką kochaną baboszkę
![]() poza tym, mam dołka bo tż miał wypadek w pracy ![]() biedactwo moje, na dodatek mama ma dzień to się ucieszyła ![]() guten
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:53.