|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki 2019
Cytat:
My bierzesz extrasperm- jest stosunkowo tani, a skuteczny Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1802 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie mam wśród znajomych nikogo kto rodził w moim wieku..dziwne , prawda? O boże za bardzo wnikam Cytat:
![]() Dopiero minęło 6 miesięcy i umówiłam się na wizytę ..czekam do 22.01 ale chyba nie pójdę bo wtedy wypada mi @ :/ muszę zmienić datę . Zastanawiam się co usłyszę nowego na takiej wizycie ..badania mam już porobione Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez AnnaLenna Czas edycji: 2019-01-05 o 19:22 |
||
|
|
|
#1803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja sama w życiu bym nie zapłaciła takich pieniędzy za lubrykant, a jak przyszło co do czego to 40zł za 30ml Conceive poszło bez mrugnięcia okiem ![]() Dziewczyny,co do Waszych wpisów o humorach i załamaniu - dajcie sobie możliwość wypłakania. Mam wrażenie, że macie sobie za złe te nastroje, ale pomyślcie, dlaczego nie? Dlaczego macie to dusić w sobie? Macie prawo przeżywać wszystko na swój sposób i nikt Was o to nie obwinia. Chyba tylko kobiety, które same zaczęły się starać zrozumieją, co Wam w głowach siedzi. U mnie dopiero początki i już się zadręczam ![]() Przeglądając fora o staraniach popatrzcie sobie na podpisy autorów postów, w większości są tam suwaczki ciążowe i patrząc po kilku latach od wpisu większość dziewczyn jest już dawno mamusiami Czyli jednak się udaje ![]() A tak z innej beczki, podpowiedzcie mi odnośnie tych testów owulacyjnych, bo ja dopiero pierwszy raz się nimi bawię. Czy kreska powinna ciemnieć im bliżej owulacji, czy po prostu jej nie ma, a potem się pojawia? No i czy bladziuchna oznacza, że do owu jeszcze daleko, czy może być tak, że dzisiaj blada a jutro bach i mocna? Trochę zaczynam za bardzo chyba analizować Ale teoretycznie powinnam mieć owu w poniedziałek,a dzisiaj druga kreska ledwie widoczna... Chociaż z drugiej strony, wczoraj nie było nic
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Raczkowanie
|
Camdal kreska testowa ciemnieje, im jest blizej do potencjalnej owulacji
![]() Ja ostatnio robilam test gdzies lekko po poludniu i mialam mega bladziocha, a juz samym wieczorem test był pozytywny☺ wszystko sie moze zmienic w ciagu kilku godzin ![]() Ja mam wrazenie że męskie wspomagacze, np witaminy poprawiajace jakosc nasienia sa dużo droższe niż witaminy dla kobiet starajacych sie (nie licząc leków, które kobiety musza brac, bo sie np na coś leczą). Dajmy na to Profertil kosztuje ok 200zl, FertilMen jest ciut tańszy, a suplementy dla kobiet typu Pregna czy inne jakies ok 50 zl. Wiec różnica cenowa jest spora. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do testów również jestem ciekawa. Dziś zrobiłam trzeci. Na pierwszym był jakby cień, wczoraj trochę ciemniejsza...dziś jeszcze ciemniejsza ale nie tak samo jak ta kreska obok. Wiec jak to jest ? Chcę wrzucić zdjęcie ale za cholerę nie wiem jak . Tzn wiem ale ta funkcja jest niedostępna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może być tak, że stopniowo ciemnieje, ale może też być jasna-jasna i potem nagle ciemna. Zależy od tego, w jaki sposób zmienia się u Ciebie poziom LH Przy tej gwałtownej zmianie łatwo przegapić pozytyw.Statystycznie nieco częstsza jest stopniowa zmiana niż gwałtowna. Chociaż na końcu pokazali jeszcze dziwniejszą sytuację, że pokazuje się pozytyw, potem poziom LH spada i dopiero potem jest właściwy szczyt, po którym następuje owu |
|
|
|
|
#1807 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1808 |
|
Raczkowanie
|
Wlasnie , dlaczego nie mozna dodawac tu zdjec??
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1809 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A żel kupowałam w aptece, chyba w Gemini. Cytat:
No ale ostatecznie: na razie mam się nie stresować, bo może się zdarzyć wszytko ![]() EDIT: Theali, dzięki za tą stronkę, mistrzowsko wyjaśnione, jużwszystko rozumiem i wychodzi na to, że u mnie to idzie jak na wykresie numer 2
Edytowane przez Camdal Czas edycji: 2019-01-05 o 21:41 |
||
|
|
|
#1810 |
|
Konto usunięte
|
U mnie kreski blade były od samego początku właściwie... dopiero jednego dnia mi nagle pokazało ciemną kreskę. Aha i jak pierwszy test wyjdzie pozytywny, to dalej już nie robimy
![]() Co do zdjęć to z aplikacji się nie da dodać zdjęcia. Tylko z poziomu przeglądarki. |
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
Ale nawet z aplikacji powinno się dać przez link.
Czyli wrzucić np. na https://imgur.com/upload a potem link między znaczniki (IMG)(/IMG) - tylko oczywiście z kwadratowymi nawiasami
|
|
|
|
#1812 |
|
Zadomowienie
|
Znalazlam gdzie mogę dodać zdjęcie z telefonu i pojawił się kolejny problem - za duże zdjęcie ehh
Co do testów owulacyjnych moje ewidentnie ciemnieją z dnia na dzień chociaż to dobre. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1813 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1814 | |||
|
Zadomowienie
|
Szkoda
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
)Czasem jest blada przez caly cykl i nagle ciemnieje jednego dnia.
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1817 |
|
Jedi
|
Co do testów owulacyjnych to też trzeba brać na nie poprawkę. Jak się starałam to kupiłam większy zapas i testowałam regularnie kilka razy na dobę. Przez cały cykl kreska zmieniała odcienie bladosci, ale nie udało mi się utrafic żeby pokazała pozytyw
w ciążę zaszłam, więc owulka była ![]() Resztę testów zuzylam do sprawdzenia czy zaszłam w ciąży żeby sprawdzic czy to prawda że wtedy dają wynik pozytywny. Prawda ![]() Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja byla gin mi polecala wlasnie testy owu, ale ja wtedy mialam mega zle wyniki i test byl przez kilka tygodni codziennie pozytywny. Jak do niej z tym poszlam to dopiero byla zdziwiona i zrobila mi badania, z ktorych wynikalo, ze mam pcos i LH na poziomie 5x wyzszym niz powinnam. Wczesniej nawet o badaniach slyszec nie chciala. Jak tylko sie dowiedzialam, ze mam pcos od razu zmienilam lekarza, bo wiedzialam, ze z nia jako lekarka w ciaze nie zajde.
|
|
#1819 | |
|
Jedi
|
Cytat:
Ale na pewno w dzień owulacji zrobiłam ich parę żeby sprawdzić czy mam zgodnie z moimi wyliczeniami no możliwe, że przy czymś popełniłam błąd, nie upieram się że nie Natomiast mam 100% pewność kiedy zaszłam, bo to był akurat okres intensywnych kłótni z Tż i seksu w tamtym cyklu było bardzo mało ![]() Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie się nie sprawdziło z testem owu jako ciążowym. Kreska była bardzi słaba, mam jeszcze jeden to jak nie zapomnę to zrobię dziś, tydzień po terminie spodziewanej @ Jeśli chodzi o wykrywanie owulacji to u mnie nie zawsze działały, mimo potwierdzonej owu na usg nawet kreski nie byli na testach owu czasami. Co do zdjęć, aplikacja forum wizaż jakiś czas temu się popsuła i nie da się przez nią wrzucać zdjęć, ja wtedy się przesiadlam na tapatalk, ciężko było ale się przyzwyczaiłam Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszła @, zaczynam nowy cykl
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1822 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wysłane z mojego Lenovo P2a42 przy użyciu Tapatalka
|
#1823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja jutro jadę na pierwszy monitoring bo gin miał urlop ciekawe czy są jakieś pęcherze i czy już nieprzerosniete. Ja to sobie tyle potrafię wkręcić.... Mam nadzieję że będzie idealna wielkość na zastrzyk ![]() Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1824 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry 😉
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Dorota, a powiem Ci, że ja to wiedziałam od wczoraj, bo zrobiłam betę i to był dobry ruch z mojej strony, bo się nie nakrecalam. Oswoiłam się, znam prawdopodobny powód niepowodzenia, działamy dalej
Trzymam kciuki za owocny monitoring ![]() Czekam jeszcze na wyniki proga i kwasu foliowego, zrobiłam z ciekawości. Mam nadzieję, że będą ok. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1826 | |
|
Jedi
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Lenovo A6020a40 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie też zawsze te dni są najcięższe, robię zazwyczaj testy i są białe, ale tłumacze sobie to wtedy tym, że pewnie jeszcze za wcześnie... A potem jak przychodzi @ to wielka rozpacz. Dlatego zrobiłam ta betę - cenowo wyszło mniej niż za testy, które bym wysikala
i od razu mi spokojniej. Serio lepiej to znioslam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
Zapomnialam Wam napisac ze polecam Wam Macę
![]() Jest bardzo dobra zarowno dla mężczyzn na płodność, jak i dla kobiet na regulację hormonow☺ Ja mam w kapsułkach, śmierdzi trochę, mam problem z płknięciem dlatego wyjmuje ten proszek z kapsulek na lyzeczke i popijam, albo dodaje ten proszek do koktajli☺Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Mace można też kupić już w proszku
mój mąż miał, ale brał nieregularnie, więc ciężko mi się do tego odnieść. Ja sama myślę nad jej suplementacja ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.

.
Ja sama w życiu bym nie zapłaciła takich pieniędzy za lubrykant, a jak przyszło co do czego to 40zł za 30ml Conceive poszło bez mrugnięcia okiem 
Czyli jednak się udaje

Przy tej gwałtownej zmianie łatwo przegapić pozytyw.

No ale ostatecznie: na razie mam się nie stresować, bo może się zdarzyć wszytko 

w ciążę zaszłam, więc owulka była 

i od razu mi spokojniej. Serio lepiej to znioslam