|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
A na sobie zrobiłam paluszki rybne z frytkami. Też nie wiedzialam na co mam dziś ochotę i tak jakoś te rybne paluszki za mną chodziły.
|
|
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz beda za mna chodzic dopoki nie zjem. Na poczatku mialam wyrzuty sumienia po chipsach, slodyczach i gazowanym a teraz mam to gdzies. Skoro ciagnie nas do takich rzeczy, to moze jest w nich cos, czego nasze organizmy potrzebuja. |
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz siedzi w pracy, nie wiem czy wytrzymam narazie zajadam sie pomidorowa talerz nr. 2 Dzis apetyt że masakra, ale lepsze to niz mdłości Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2014 |
|
Raczkowanie
|
Wszystko jest lepsze niż mdłości
Takiej karuzeli jak wczoraj nie chciałabym znowu doświadczyć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2015 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie oddałabym jej za żadne skarby świata, jest taką słodzizną, że szok Byliśmy dzisiaj oglądać ten dom i my jesteśmy z mężem bardzo na tak, no ale szwagier coś kręcił nosem, bo jego mieszkanie wypada słabiej niż część, która byłaby nasza Fajny ogródek, dużo miejsca, oczami wyobraźni już nas tam widziałam
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2017 |
|
Raczkowanie
|
Przypomniało mi się jak mój narzeczony powiedział, że obsikany patyk szybciej nas do ślubu skłoni niż pierścionek z brylantem (który noszę już ponad 1,5 roku
)Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2019 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie też dziś mdłości brak i pierwsze zachcianki się pojawiły, jadłam ogórki kiszone a zaraz rafaello , małż miał dziwną minę
|
||
|
|
|
#2020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boże, ja tez bekonowy wrap frytki i cola ![]() Ale od poniedziałku się ogarniam ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#2021 |
|
Rozeznanie
|
Paulina, wszystkiego najlepszego!
![]() Ja korzystam tylko z aplikacji, więc chyba i tak nie będę mogła wchodzić do klubu. Poczekam jeszcze z prośbą o zaproszenie ![]() Ja dzisiaj zjadłam trzy pączki od teściowej, nie mogłam się powstrzymać, takie były dobre ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę ze jak ma sie ochotę na cos niezdrowego to przecież można aby nie za dużo
ja jem lays solone, rzadziej niz kiedyś bo jest chipsoholikiem ale nie zrezygnuje z nich niestety za to teraz pije więcej coli a przed ciąża praktycznie w ogóle.
|
|
|
|
#2023 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Miałam zły sen wczoraj i teraz się martwię a tu jeszcze miesiąc do usgWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej za miesiąc dopiero? Umarlabym tyle czasu czekać chociaż mnie na ostatniej wizycie gin zapisał na za 4 tygodnie też długo ale zaraz będę wodzie kropka swojego tzn jeszcze tydzień ale mnie szybko
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Raczkowanie
|
Paulina87 wszystkiego co najlepsze i zdrowia przede wszystkim !
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miesiac szybko zleci. Tez odliczam od kilku tygodni. Nie tak dawno do USG mialam ponad 40 dni jak liczylam a teraz zostalo 17. |
|
|
|
|
#2027 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, niech już będzie poniedziałek
coś mnie dzisiaj kłuje w podbrzuszu, cały dzień tak czuję. Nie jest to takie przeszywające jak szpilką, ale takie jakby mnie ktoś palcem dzióbał trochę mocniej Mam nadzieję, że to tylko sobie wszystko rośnie i się rozciąga, ale lekko się martwię
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie od dwóch dni zaczął pobolewac brzuch jak na okres. Chyba weZmę nospe
|
|
|
|
#2029 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nie straszcie. Mnie ostatnio zakulo kilka razy "tam" i juz mam shize ze to cos z szyjka. W ogole boje sie tego zwiekszonego ryzyka do 12 tygodnia.
|
|
|
|
#2030 |
|
Rozeznanie
|
Widać każda z nas ma dziś jakiegoś stracha o fasolkę . Jeszcze tylko kilka tygodni
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2031 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
mi też się jakieś strachy mocniejsze włączają ostatnio, wczoraj wieczorem dość mocno bolał mnie prawy jajnik. Ale za 2 dni wizyta i już wszystko będzie wiadomo, wczoraj sobie przetlumaczylam że jak ma być dobrze to będzie nie mam na nic wpływu.Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty, dajcie dziewczyny szybko znać co lekarze powiedzieli ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() No właśnie nie mamy za bardzo wpływu, ja biorę luteone, oszczędzam się więc nic już więcej zrobić nie mogę. No gdyby coś się działo (tfu tfu) to na sor. ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Mnie też czasami w pochwie zaboli ale tłumaczę sobie to tym, że jest bardzo ukrwione i dlatego. Poza tym mnie gin nie badał na samolocie ani razu miałam tylko usg może teraz zbada. |
|
|
|
#2033 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się stresuje. Jeszcze serduszka nie widziałam bo było za wcześnie. Staram się nie brać sobie do głowy za bardzo, będzie dobrze
Od jutra trzymamy mocno kciuki przez cały tydzień! ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2035 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Leżę jeszcze w łóżku i już czuję, że zaczyna mnie mdlić... cudownie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2036 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to się napsioczyłam wcześniej, a to wystarczyło kogoś mądrego posłuchać Wszystkiegp Najlepszego ![]() wczoraj probowałam wejść ale nie dałam rady się zalogować przez cały dzień na telefonie a dziś nie ma problemu bez sensu ;/Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na fb mi się źle pisze dlatego rzadko pisze i rzadko coś mi sie wyświetla a nie chce mi się szukać ;/Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
kocham wszystkie zwierzątka ja odkąd wynajmuje z tżtem nie mamy zwierząt, ale mam dwa koty u rodziców, w tym jeden przybłąkał się do nas jak miał z 2/3 miesiące jak mieszkałam jeszcze z rodzicami, jak wleciał do domu to już został zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia co prawda to kociki wychodzące ale i tak je kocham a mój ulubieniec odkąd 3 lata z nim nie mieszkam już nie jest takim pieszczochem niestety, czasem wejdzie na kolana, główką swoją postuka w głowę moją czy mamy, a tak to raczej chodzi swoimi drogami. A kiedyś spał ze mną wtulał się, nie odstępował mnie na krok, pewnie się obraził że się wyprowadziłam i już nie chciał nikomu zaufać
|
|
#2037 | |||
|
Konto usunięte
|
Spałam do 10:45 <3
Cytat:
![]() Przyda się też na później jak zostanie sam z dzieckiem na weekend ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny masakra... wyjęłam mięso z zamrażalnika, nie zdążyłam go do garnka włożyć i rzyg... nalałam wody, spojrzalam w garnek i znowu... Będę dzisiaj tą pomidorówkę z zamkniętymi oczami gotować serio...
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i przygarnęliśmy królika, po jakimś czasie drugiego i super nam było w takim składzie przez kilka lat Jak króliczka nam odeszła to wzięliśmy właśnie kota ze schronu na początku listopada Więc mam królika i kota Fotka w załączniku ![]() [1=193b1b6e1ddfcb4e7f6608e 02b30ba9b0746877a_6871979 10e488;86331844]Spałam do 10:45 <3 Najlepsza pora na to żeby mąż zaczął sobie gotować ![]() Przyda się też na później jak zostanie sam z dzieckiem na weekend ![]() Też mam nadzieję, ale niestety w internecie nie można być niczego pewnym ![]() A już postanowione że razem ze szwagrem razem? Nie szukacie wcale jednorodzinnych?[/QUOTE] Szukamy też, ale wychodzi dużo drożej niż gdybyśmy brali razem, więc już raczej mieszkanie nam zostaje
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.

narazie zajadam sie pomidorowa talerz nr. 2

Takiej karuzeli jak wczoraj nie chciałabym znowu doświadczyć 

Fajny ogródek, dużo miejsca, oczami wyobraźni już nas tam widziałam 

Fajnie, że tyle ogarnęłaś i że samopoczucie pozwoliło 

coś mnie dzisiaj kłuje w podbrzuszu, cały dzień tak czuję. Nie jest to takie przeszywające jak szpilką, ale takie jakby mnie ktoś palcem dzióbał trochę mocniej