|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, cześć 2
Ja mam dużo ciuszków dla małej. Ale jak wrzucacie linki z tak pięknymi ubraniami to aż kusi żeby kupić 😀 Agadzie cudne ciuszki 😊😊
|
|
|
|
#3122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3123 | |
|
Zakorzenienie
|
sa ekstra. caketoppery za 1-2dolary, 10-15balonow za 0,5 dolara, mucha dla chlopaka za dolara, zestaw 10 wstazek(jak do pakowania prezentów te starego typu) o 20m za 0,7dolara...
super super na prawde Cytat:
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3125 |
|
Rozeznanie
|
Ten 3cześciowy strój, boski!!!
|
|
|
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Juz więcej nie wchodzę na tą stronę
![]() na Ali nie znalazłam, ale myślę że to jednorazowy zakup, resztę już stacjonarnie, jednak wolę dotknąć i zobaczyć na żywo Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
Cudne zakupki
Wspaniale sie to oglada ![]() ![]() Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#3128 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry
Mąż śpi, a ja znowu od 4 na nogach ![]() Ale miałam dzisiaj sen, śniło mi się, że już miałam dziecko i wróciłam do pracy i szefowa chciała mnie wysłać na miesięczną delegację na drugi koniec polski mają gdzieś, że mam dziecko ![]() Mi ta strona patpat coś się otworzyć nie chce - mam nie cieszyć oka
|
|
|
|
#3129 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny super sa wasze zakupy
ja jeszcze nic nie zamawialam na alli a w koszyku czeka 45 produktow 🤷☠♀️ w sumie mam pokupowane tylko bidziaki, rampersy i spodenki. Ostatnio w sh wyczailam 3 malutkie koszulki na dlugi rekaw za darmo wiec chyba juz nawet tego nie kupuje wiecej. Teraz staram sie juz leciec w rozmiar 62-68Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#3130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tzn wiadomo. Każda robi jak uważa. Ale tak chciałam sie podzielić Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3131 |
|
Wtajemniczenie
|
Tzn ja te koszulki kupilam z mysla w samym body za zimno a na sweterek/bluze za cieplo. Dla mnie to tez bez sensu jak ma sie rolowac na plecach.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też tak uważam.Przy dziewczynach miałam kilka koszulek i tym razem stawiam w 100% na bodziaki. takim leżącym maluchom koszulki ciągle się podnoszą do góry.
|
|
#3133 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio mówiłam, że moja mała nie będzie miała kompana do zabawy. A dziś koleżanka dzwoni i mówi że jest w ciąży 😀😀 termin na wrzesień. Bardzo się cieszę 😀
---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Na tej stronie patpat są przecudne rzeczy. Teraz mi na fb cały czas się pokazuje 😀 przeglądam ją, No super ciuszki 😀 napewno coś zamówię 😀 |
|
|
|
#3134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3135 |
|
Kocia i psia mama :)
|
Pomaranczowacytryna nadal mamy 11 niespodzianek?
Może jeśli już, któraś z tych niespodzianek jednak wie co będzie miała to zaktualizujemy pierwszy post? |
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może Wam się sprawdzi może może! Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#3137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3138 |
|
Rozeznanie
|
Motyl chyba wysyłają do Pl. Tam w opcjach się zaznacza. Są ceny w zł. Chyba nie będzie problemu. Jak coś zamówię to dam znać 😀
|
|
|
|
#3139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mają dostawę do pl? Cytat:
spokojnie, wiadomo, że przy dziecku trzeba morza cierpliwości a tu hormony wciąż szaleją.. nie złość się na siebie, będzie lepiej! |
|||
|
|
|
#3140 |
|
Wtajemniczenie
|
Magda a mozesz malego gdzies podrzucic na weekend albo zeby tata spedzil z nim caly dzien? Byle nie w somu, zeby nie mamowal
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#3143 |
|
Żona Gargamel
|
Właśnie ostatnio miałam w rękach fajną bluzeczkę ale odłożyłam bo stwierdziłam że bez sensu dla takiego małego dziecka, tym bardziej na lato... A na jesień/zimę mam już 2 konkretne bluzy z kapturem
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja ogólnie tez mam tak z zakupami dla siebie - jak coś mi się bardzo podoba to mierze, jak jest ok to biorę, mój mąż to nawet lubi ze mną chodzić po sklepach bo u mnie to jest moment, nie przesiaduje godzinami Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Ooo już w środę!! Super! Może się ujawni dziecię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teściowie się nie nadają do opieki nad kimkolwiek. Jedziemy jutro do kumpeli z wizażu, ona też mamusia styczniowa, więc chłopaki będą się bawić i pewnie co chwilę bić Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3146 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem mega wybredna na zakupach, u mnie jest ciagle "za poliester mam placic 30e?!". Bardzo rzadko chodze na zakupy, a jak juz to kupuje sporo na raz. No i nie rozumiem chodzenia po sklepach zeby tylko poogladac
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
W ogóle, była tu dyskusja jak wyczuć gdzie się ma macice. To mój brzuch rano, bez śniadania, leżę na płasko. Idealnie widać gdzie macica
|
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zakładajmy,że może, tylko,że na pewno się pokaże! Bo nie zniesę! I żeby jeszcze pokazało wszystko ładnie do badania ![]() ![]() u mnie teraz dużo ciuchów Zosia ma po Tuśce, ale też sporo kupuję nowych i kupuję im takie same Raz,że lubię, jak czasem mają to samo, a dwa, to one się już kłócą o to,że druga ma coś innego![]() Na zimę kupiłam im dwie takie same kurtki jak są teraz modne-takie kameleony, że się mienią z fioletu, na zieleń i turkus. Do tego czapki na tej samej zasadzie. No na serio, jak idą razem to nie ma ludzi, któzy by się nie uśmiechali i nie zaczepiali nas,że super wyglądają
|
|
#3150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe no na pewno super muszą wyglądać Jezu moje dziecko jest dziś normalnie nie do zniesienia...piszczy, wymusza, ryczy o wszystko... No strasznie zły dzień dziś ma 🤦 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

super super na prawde
Agadzie cudne ciuszki 

Wspaniale sie to oglada 

w sumie mam pokupowane tylko bidziaki, rampersy i spodenki. Ostatnio w sh wyczailam 3 malutkie koszulki na dlugi rekaw za darmo wiec chyba juz nawet tego nie kupuje wiecej. Teraz staram sie juz leciec w rozmiar 62-68

teściowie się nie nadają do opieki nad kimkolwiek. Jedziemy jutro do kumpeli z wizażu, ona też mamusia styczniowa, więc chłopaki będą się bawić i pewnie co chwilę bić