Lancome HYPNOSE - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-10-25, 22:17   #91
hybris
Zadomowienie

Dot.: Co Wy chcecie od Hypnose???

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Jestem już jestem i słowa dotrzymałam. Posty, które są bezładnym słowotokiem będą usuwane. Raz jeszcze przypominam, iż nie mam za złe braku polskich liter, ale shifta i kropki/przecinki posiada każda klawiatura.
I jeszcze jedno - per pani nie musisz się do mnie, droga Mosticchio zwracać, wszyscy mówimy sobie po imieniu. Za to, czysta grzeczność wymaga, by używając czyjegoś nicka (czy imienia) pisać wielką literą.

I to tyle z mojej strony, EOT (ale usuwać będę posty bez znaków przestankowych, tyle że po cichu).
I to się nazywa "wejście Smoka"
Stary 2005-10-26, 07:59   #92
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez demonik
Tumulte damski rzeczywiście piękny, ale mnie ujął Tumulte dla panów. Drzewny, głęboki, męski, przypomina mi Gucci Rush For Men, który też bardzo lubię. Wróciłam dziś do domu z flachą tegoż (znaczy się Tumulte, nie Rusha ), jutro małżonek świętuje urodziny (zapach testował, spodobał mu się).
Ech... monotematyczna się zrobiłam w kwestii prezentów . Aż mi głupio, ale wynika to z braku czasu .
Ja tam bym się nie obraziła, gdyby obdarowujący mnie był taki "monotematyczny" Demoniku, a do moich urodzin jeszcze tak daleko Najlepszego dla małżonka
E jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 10:13   #93
ishtar4
Rozeznanie

Hej, aż sprawdzę to Hypnose, bo żaden zapach nie wywołał jeszcze takiego poruszenia forum Pewnie klon waniliowego Poison, jak nie budyń, to czekoladka, prażone migdały z budki albo owoce w cukrze..same kulinaria
ishtar4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 11:30   #94
evee
Wtajemniczenie

GG do evee

Cytat:
Napisane przez demonik
Tumulte damski rzeczywiście piękny, ale mnie ujął Tumulte dla panów. Drzewny, głęboki, męski, przypomina mi Gucci Rush For Men, który też bardzo lubię. Wróciłam dziś do domu z flachą tegoż (znaczy się Tumulte, nie Rusha ), jutro małżonek świętuje urodziny (zapach testował, spodobał mu się).
Ech... monotematyczna się zrobiłam w kwestii prezentów . Aż mi głupio, ale wynika to z braku czasu .
Demoniku- w duzym stopniu podobny do Rush 4Men ?Bo moj TZ nie chce uzywac niczego innego a ja chetnie cos innego bym mu sprezentowala..
evee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 12:43   #95
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E
Ja tam bym się nie obraziła, gdyby obdarowujący mnie był taki "monotematyczny" Demoniku, a do moich urodzin jeszcze tak daleko Najlepszego dla małżonka
Na szczęście mój luby też się nie obraża i docenia takie upominki . Życzenia przekażę, dziękuję .

Cytat:
Napisane przez evee
Demoniku- w duzym stopniu podobny do Rush 4Men ?Bo moj TZ nie chce uzywac niczego innego a ja chetnie cos innego bym mu sprezentowala..
Evee, trudno mi jednoznacznie stwierdzić . Oba zapachy łączą nuty cedru, drzewa sandałowego i paczuli. Moim zdaniem Tumulte jest mniej suchy, mniej wytrawny niż Rush, przebija w nim delikatna słodycz, której nie ma w Rushu. Oba piękne i męskie .

Niewiele jest o nowym Lacroix w Internecie, znalazłam m.in.:
- http://www.parfumplus.ru/listzmzTz4854.html (dla znających rosyjski)
- http://nowsmellthis.blogharbor.com/b...6/1259012.html
demonik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 12:47   #96
evee
Wtajemniczenie

GG do evee

Cytat:
Napisane przez demonik
Na szczęście mój luby też się nie obraża i docenia takie upominki . Życzenia przekażę, dziękuję .

Evee, trudno mi jednoznacznie stwierdzić . Oba zapachy łączą nuty cedru, drzewa sandałowego i paczuli. Moim zdaniem Tumulte jest mniej suchy, mniej wytrawny niż Rush, przebija w nim delikatna słodycz, której nie ma w Rushu. Oba piękne i męskie .

Niewiele jest o nowym Lacroix w Internecie, znalazłam m.in.:
- http://www.parfumplus.ru/listzmzTz4854.html (dla znających rosyjski)
- http://nowsmellthis.blogharbor.com/b...6/1259012.html
butelka ciekawa..a jednoczesnie..odrobine malo meska ale zobaczymy jak prezentuje sie w rzeczywistosci mam nadzieje, ze duzo tej slodyczy w nim nie bedzie...
evee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 12:54   #97
demonik
Zakorzenienie

Wink Dot.: Co Wy chcecie od Hypnose???

Cytat:
Napisane przez evee
butelka ciekawa..a jednoczesnie..odrobine malo meska ale zobaczymy jak prezentuje sie w rzeczywistosci mam nadzieje, ze duzo tej slodyczy w nim nie bedzie...
Butelka pod światło jest lekko przejrzysta i bardziej fioletowa niż granatowa, jednak w rzeczywistości prezentuje się gorzej niż na zdjęciu. Te srebrne "ornamenty" mogą panów trochę zniechęcać, ale za to korek jest bardzo męski .

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-10-26, 14:23   #98
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez demonik
Demoniku, wszystkiego najlepszego dla meza .

Wiem, ze nie na temat, ale sie nie moge powstrzymac- bardzo sie ciesze, ze Wam tez sie Tumulte podoba - jam jest dzika na niego. Za to meski.., coz, konserwowe ogorki w nim czuje i bardzo jestem zawiedziona. Ale oczywiscie bede jeszcze testowac na skorze, bom uparty czlek .
Z kolei co do Hypnose - tez mi sie nie podoba, niestety. Tzn. bardzo mi sie podoba srodkowa bardzo mleczna nuta, ale niestety na koniec z calego zapachu zostaje na mnie kwaskowato-slodki serek i tyle.
Przy okazji - zdecydowanie dolaczam sie do protestow przeciwko postom bez znakow interp. - to nie przyjecia!!
Szumak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 14:28   #99
alraune
Zadomowienie

GG do alraune

Cytat:
Napisane przez Szumak
Wiem, ze nie na temat, ale sie nie moge powstrzymac- bardzo sie ciesze, ze Wam tez sie Tumulte podoba - jam jest dzika na niego. Za to meski.., coz, konserwowe ogorki w nim czuje i bardzo jestem zawiedziona. Ale oczywiscie bede jeszcze testowac na skorze, bom uparty czlek .
Hwh - coś wszyscy maja dizs ogórkowy dzien- ja czuje kiszone w nowym Flower, Ty - konserwowe w meskim Tumulte, kto będzie psiała o małosolnych i mizerii????
Stary 2005-10-26, 14:39   #100
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez alraune
ja czuje kiszone w nowym Flower
Alraune, a gdzie widzialas nowego Flower? bo mam niejasne wrazenie, ze gdzies mi wczoraj mignal, ale bylam tak napalona na Cinnabar, Madness i jeszcze Stelle, ze nie zwrocilam uwagi. A tu dzis czytam, ze nowy Flower ma byc - ale jestem zapozniona .
Stary 2005-10-26, 14:45   #101
alraune
Zadomowienie

GG do alraune

W Douglasie w Starym Browarze.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-10-26, 14:54   #102
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez alraune
W Douglasie w Starym Browarze.
dzieki, a ja spedzilam tam wczoraj chyba z godzine . Pamietam, ze cos mi sie w oczy pchalo, ale mialam czerwono-rozane klapki i jako kurdupel skupilam sie glownie na tym, zeby sobie Madness i obie Stelle z gornych polek posciagac i nie wytluc przy okazji pol Douglasa .
Stary 2005-10-26, 15:13   #103
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szumak
Za to meski.., coz, konserwowe ogorki w nim czuje i bardzo jestem zawiedziona. Ale oczywiscie bede jeszcze testowac na skorze, bom uparty czlek .
Ooo, a ja ogórków (pod żadną postacią ) tam nie czuję. Serdeczne dzięki za życzenia, lecę świętować .
Stary 2005-10-26, 21:13   #104
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Jestem już jestem i słowa dotrzymałam. Posty, które są bezładnym słowotokiem będą usuwane. Raz jeszcze przypominam, iż nie mam za złe braku polskich liter, ale shifta i kropki/przecinki posiada każda klawiatura.
I jeszcze jedno - per pani nie musisz się do mnie, droga Mosticchio zwracać, wszyscy mówimy sobie po imieniu. Za to, czysta grzeczność wymaga, by używając czyjegoś nicka (czy imienia) pisać wielką literą.

I to tyle z mojej strony, EOT (ale usuwać będę posty bez znaków przestankowych, tyle że po cichu).

Nie podobaja mi sie posty Mostichhio, ale tak sobie dumam...a może Mosticchio nie zna, tak dobrze polskiego i stąd problem z interpunkcją , a czasami odmianą?
Stary 2005-10-26, 21:33   #105
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Thumbs down Dot.: Co Wy chcecie od Hypnose???

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA
Nie podobaja mi sie posty Mostichhio, ale tak sobie dumam...a może Mosticchio nie zna, tak dobrze polskiego i stąd problem z interpunkcją , a czasami odmianą?
Yyyyyy... zamurowało mnie trochę... Przepraszam Cię Rozterko, ale chyba nie doczytałaś czegoś dokladnie - my się nie czepiamy jej marnej znajomości OJCZYSTEGO języka. Ani braku polskich liter. Mogła nawet wyjechać jako niemowlę i polskiego uczyć się z książek. Ale na Gromowładnego, przecież kropki i przecinki są w każdym języku europejskim! I w każdym zaczyna się zdanie z wielkiej litery... W każdym z języków - nie wypowiadam się o orientalnych - dzieli się informacje na krótsze części i wstawia w poszczególne zdania... zakończone kropkami... z przecinkami w razie potrzeby...

Nie ja już nie wiem co powiedzieć, zaraz zacznę ciskać gromami niczym Zeus na którego imię się tu w tym wątku klnę...

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-26, 22:50   #106
Toccata
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez demonik
Ooo, a ja ogórków (pod żadną postacią ) tam nie czuję. Serdeczne dzięki za życzenia, lecę świętować .
Oj, ja też żadnych ogórków w męskim Tumulte nie wyczułam - ani konserwowych, ani kiszonych ani mizeryjnych Za to wyczułam coś, co jest także w Kyoto CdG i bardzo mnie to urzekło. Mogłabym go nosić

Flakon rzeczywiście jak dla faceta wyjątkowo, hm... barokowy, z drugiej strony oddaje dobrze zawartość, której do ascetycznych zaliczyć się raczej nie da .

Damskiego Tumulte niestety nie znam, szukałam, ale albo jestem ślepa, albo nie było .
Toccata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-27, 00:06   #107
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Yyyyyy... zamurowało mnie trochę... Przepraszam Cię Rozterko, ale chyba nie doczytałaś czegoś dokladnie - my się nie czepiamy jej marnej znajomości OJCZYSTEGO języka. Ani braku polskich liter. Mogła nawet wyjechać jako niemowlę i polskiego uczyć się z książek. Ale na Gromowładnego, przecież kropki i przecinki są w każdym języku europejskim! I w każdym zaczyna się zdanie z wielkiej litery... W każdym z języków - nie wypowiadam się o orientalnych - dzieli się informacje na krótsze części i wstawia w poszczególne zdania... zakończone kropkami... z przecinkami w razie potrzeby...

Nie ja już nie wiem co powiedzieć, zaraz zacznę ciskać gromami niczym Zeus na którego imię się tu w tym wątku klnę...

Nie bronię jej , bo oprócz błędów, które tak czy inaczej można wytlumaczyć , widać pewne niechlujstwo w jej postach, a na dodatek w tonie jej wypowiedzi wyczuwam coś na kształt podskórnej agresji.
Moje uwagi były niejako na marginesie. Gramatyka w każdym języku jest inna, w związku z tym częściowo i interpunkcja. Moja kuzynka urodzona w Szwecji uczyła się polskiego tylko " na słuch" . Pisze dość oryginalnie, tak jak słyszy i bez interpunkcji, litery duże co prawda stawia i pytajniki ale to wszystko.

Smoczyco dla świętego spokoju wyrzuć z tego watku posty nie dotyczące hypnose

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2005-10-27 o 00:26
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-27, 07:01   #108
mosticchio
BAN stały

Dla dobra sprawy proponuje zakonczyc dyskusje na temat mojej osoby , bo te dyskusje do niczego nie doprowadza ,byc moze pociaganie dalej watku i odbieganie od tematu moze doprowadzic do ostrej klotni , wymiany ostrych zdan .Zostalam skrytykowana ok .przyjelam .Proponuje mniej zlosliwosci w stosunku do mojej osoby ( Zeusa hehheheheh ), i bezkonfliktownym zakonczeniu sprawy .Proponuje wyrzucic posty nie dotyczace Hypnose w celu ( nie odstraszania innych forumowiczek i wyrazania wlasnego gustu) uciekam do pracy narazie dziewczyny paaaaaa.........
mosticchio jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-10-27, 17:59   #109
alraune
Zadomowienie

GG do alraune

Szumak - a nie jesteś przypadkiem zainteresowana Wizażankowym spotkaniem w Poznaniu http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6&page=8&pp=30 ???
W sumie cały czas ustalamy termin - bo jednak sobota 5 list. chyba nie pasi- ale na pewno coś w listopadzie wyjdzie.
Stary 2005-11-11, 08:59   #110
jeffrey
Raczkowanie

"Hypnose" Lancome

Hej dziewczyny!!Czy ktoś już testował te perfumy Lancome?Jeśli tak to proszę powiedzcie jakie są i dla kogo?bardzo proszę o odpowiedz, i dziękuję
jeffrey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-11, 09:05   #111
neonka28
Zakorzenienie

Dot.: "Hypnose" Lancome

Hypnose są jak landrynki.Słodziutki zapach.Wąchałam go i miałam na skórze ale to nie moje perfumy.
neonka28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-11-11, 11:26   #112
demonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jeffrey
Hej dziewczyny!!Czy ktoś już testował te perfumy Lancome?Jeśli tak to proszę powiedzcie jakie są i dla kogo?bardzo proszę o odpowiedz, i dziękuję
Jeffrey , o Hypnose była mowa już w tym wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=hypnose , sporo jest również tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=hypnose .

Pozdrawiam serdecznie
Stary 2005-11-11, 12:51   #113
roztoczanka
Raczkowanie

Oj tak, o Hypnose już chyba wszystko powiedziano A od momentu pierwszych rozmów na temat tego zapachu, moje zdanie o nim też ewoluuowało i zastanawiam się, co też ja wtedy w nim wyjątkowego widziałam Pozdrawiam
roztoczanka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-28, 22:57   #114
angella_80
Raczkowanie

Dot.: Lancome Hypnose....

W końcu zostałam posiadaczką hypnose i bardzo ale to bardzo mi się podoba. Wszystko jest poprostu kwestia gustu
angella_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 12:59   #115
kroliczek190
Zadomowienie

Red face Siekiera :-((((((((((((

Przez pół roku marzyłam o... Hypnose.
Co poszłam do Sephory, narkotyzowałam się tymi perfumami...
Kiedyś - jak już pisałam - kolega zachwycił się tym zapachem na moim nadgarstku i oznajmił że TYLKO TO
Szkoda mi było kasy bo mam ponad sto wód (obłęd) aż tu doznałam cudu
Nikt nie wiedział a... dostałam Hypnose pod choinkę
Tak się cieszyłam!!!
Po świętach lekko spryskałam się do pracy. Prawie nic nie czułam, spytałam koleżankę o zdanie a ona mówi: Nieeee... to koncentrat waniliowy do ciasta, błeee...
Następnie spotkałam się ze swoim TŻ. On zawsze tak pięknie, subtelnie pachnie choć nie zawsze drogo... i nieraz chwali moje perfumy zwłaszcza Ralpha i Burberry London
Więc przed spotkaniem jeszcze się sporo dopsikałam......
Hmmmm... pierwsza rzecz spytał czy przypadkiem wczoraj dużo nie piłam bo on czuje przetrawiony alkohol Później dodał: a może to te perfumy...
Weszłam do domu a dziecko woła z drugiego końca mieszkania: Mamo! Aż tu czuję twoje perfumy! Chyba przesadziłaś!
...odłożyłam wymarzoną wodę perfumowaną do szafy.
Niech stoi dziś pachnę Burberry London.
Też niby woda perfumowana a ledwo ją czuć jak mówi wyżej wspomniana koleżanka...
"Uważaj na marzenia bo a nuż się spełnią"
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 14:48   #116
~~~JOLA~~~
Zakorzenienie

Dot.: Siekiera :-((((((((((((

Szczerze mowiac nie podoba mi sie ten zapach. A to dziwne, bo uwielbiam wanilie Ostatanio w sklepie stanela za mna kobieta, ktora wlasnie Hypnose pachniala... i to zdecydowanie za bardzo Jak dla mnie - aromat waniliowy do ciasta, przesadnie slodki, az za bardzo "lepki".
~~~JOLA~~~ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 15:12   #117
zapalka
Zadomowienie

GG do zapalka

Cóż, przy dawkowaniu powinnaś zapytać się kogoś, czy już dość .
Potem przyzwyczaisz się .
I nie martw się !
Pozdrowionka, Ola.
Stary 2005-12-29, 15:54   #118
ropuszka
Zakorzenienie

Moje odczucia sa podobne - bardzo slodki, ale niczym nie wyrozniajacy sie zapach. Jest tam wanilia i wetiwer - polaczenie niespotykane, ale wcale nie daje niesamowitego efektu. Jak dla mnie te perfumy sa przereklamowane. Wszedzie ich pelno, swietnie sie sprzedaja, ale kiedy uzylam ich z probki, kompletnie nic nie czulam, blyskawicznine sie ulotnily. A takie porzesadzanie z iloscia powoduje odrzut, ale chyba tylko na godzine, dwie. Pozniej zapach juz znika. Bardzo nie lubie takich zapachow, bo dobre perfumy powinny byc trwale. Dzis niestety dobra trwalosc to juz 5 h, a nie 8, jak dawniej. Treaz wszystko jest killerem albo ulotna mgielka. Dla przykladu psiknelam w perfumerii Slonika i trwal do poznej nocy, nawet jak sie umylam to byl, a ze swetra w ogole nie chcial sie ulotnic. Sweter poszedl do prania, zobaczymy czy jak wyschnie, to tez bedzie czuc Jungle Oczywiscie taka trwalosc to przesada, ale wole w ta niz w druga strone, bo wowczas wyrzucamy pieniadze w bloto, a efektu nie czuc Rozumiem Cie, Kroliczku doskonale, tez tak miewam z perfumami
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 16:55   #119
Meriamon
Rozeznanie

Smile Dot.: Siekiera :-((((((((((((

Niestety ja Burberry London też praktycznie nie czulam...
Dla mnie to jakiś ukryty zapach...jest niesamowicie delikatny...bynajmniej ja go tak odbieram...dlatego wiem,ze nigdy go nie kupie...
Co do Hypnose tylko testowałam...ale to nie moja bajka...
I mądrością, bym umiał(a) je rozróżnić...
Meriamon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-30, 19:14   #120
Pearl78
Raczkowanie

GG do Pearl78

Hypnose... Piękna nazwa, zobowiązująca ....a tu ...taki ulepek! Nie wiem, byc może sa osoby na których ładnie się rozwija. Ja do nich nie należę. Miałam próbkę,właściwie nadal mam- na mojej skórze piekielnie trwałe. Po kilku godzinach zmęczyły mnie okropnie.
Pearl78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości