![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Co Wy chcecie od Hypnose???
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Hej, aż sprawdzę to Hypnose, bo żaden zapach nie wywołał jeszcze takiego poruszenia forum
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Niewiele jest o nowym Lacroix w Internecie, znalazłam m.in.: - http://www.parfumplus.ru/listzmzTz4854.html (dla znających rosyjski) - http://nowsmellthis.blogharbor.com/b...6/1259012.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiem, ze nie na temat, ale sie nie moge powstrzymac- bardzo sie ciesze, ze Wam tez sie Tumulte podoba - jam jest dzika na niego. Za to meski.., coz, konserwowe ogorki w nim czuje ![]() ![]() Z kolei co do Hypnose - tez mi sie nie podoba, niestety. Tzn. bardzo mi sie podoba srodkowa bardzo mleczna nuta, ale niestety na koniec z calego zapachu zostaje na mnie kwaskowato-slodki serek i tyle. Przy okazji - zdecydowanie dolaczam sie do protestow przeciwko postom bez znakow interp. - to nie przyjecia!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
W Douglasie w Starym Browarze.
![]() |
![]() |
#102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie podobaja mi sie posty Mostichhio, ale tak sobie dumam...a może Mosticchio nie zna, tak dobrze polskiego i stąd problem z interpunkcją , a czasami odmianą?
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Nie ja już nie wiem co powiedzieć, zaraz zacznę ciskać gromami niczym Zeus na którego imię się tu w tym wątku klnę...
![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Flakon rzeczywiście jak dla faceta wyjątkowo, hm... barokowy, z drugiej strony oddaje dobrze zawartość, której do ascetycznych zaliczyć się raczej nie da ![]() Damskiego Tumulte niestety nie znam, szukałam, ale albo jestem ślepa, albo nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bronię jej , bo oprócz błędów, które tak czy inaczej można wytlumaczyć , widać pewne niechlujstwo w jej postach, a na dodatek w tonie jej wypowiedzi wyczuwam coś na kształt podskórnej agresji. Moje uwagi były niejako na marginesie. Gramatyka w każdym języku jest inna, w związku z tym częściowo i interpunkcja. Moja kuzynka urodzona w Szwecji uczyła się polskiego tylko " na słuch" . Pisze dość oryginalnie, tak jak słyszy i bez interpunkcji, litery duże co prawda stawia i pytajniki ale to wszystko. Smoczyco dla świętego spokoju wyrzuć z tego watku posty nie dotyczące hypnose ![]()
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie ![]() Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2005-10-27 o 00:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
BAN stały
|
Dla dobra sprawy proponuje zakonczyc dyskusje na temat mojej osoby , bo te dyskusje do niczego nie doprowadza ,byc moze pociaganie dalej watku i odbieganie od tematu moze doprowadzic do ostrej klotni , wymiany ostrych zdan .Zostalam skrytykowana ok .przyjelam .Proponuje mniej zlosliwosci w stosunku do mojej osoby ( Zeusa hehheheheh ), i bezkonfliktownym zakonczeniu sprawy .Proponuje wyrzucic posty nie dotyczace Hypnose w celu ( nie odstraszania innych forumowiczek i wyrazania wlasnego gustu) uciekam do pracy narazie dziewczyny paaaaaa.........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
Szumak - a nie jesteś przypadkiem zainteresowana Wizażankowym spotkaniem w Poznaniu http://www.wizaz.pl/forum/showthread...6&page=8&pp=30 ???
W sumie cały czas ustalamy termin - bo jednak sobota 5 list. chyba nie pasi- ale na pewno coś w listopadzie wyjdzie.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
"Hypnose" Lancome
Hej dziewczyny!!Czy ktoś już testował te perfumy Lancome?Jeśli tak to proszę powiedzcie jakie są i dla kogo?bardzo proszę o odpowiedz, i dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Hypnose" Lancome
Hypnose są jak landrynki.Słodziutki zapach.Wąchałam go i miałam na skórze ale to nie moje perfumy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Oj tak, o Hypnose już chyba wszystko powiedziano
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Dot.: Lancome Hypnose....
W końcu zostałam posiadaczką hypnose
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
![]()
Przez pół roku marzyłam o... Hypnose.
Co poszłam do Sephory, narkotyzowałam się tymi perfumami... Kiedyś - jak już pisałam - kolega zachwycił się tym zapachem na moim nadgarstku i oznajmił że TYLKO TO ![]() Szkoda mi było kasy bo mam ponad sto wód (obłęd) aż tu doznałam cudu ![]() Nikt nie wiedział a... dostałam Hypnose pod choinkę ![]() Tak się cieszyłam!!! Po świętach lekko spryskałam się do pracy. Prawie nic nie czułam, spytałam koleżankę o zdanie a ona mówi: Nieeee... to koncentrat waniliowy do ciasta, błeee... Następnie spotkałam się ze swoim TŻ. On zawsze tak pięknie, subtelnie pachnie choć nie zawsze drogo... i nieraz chwali moje perfumy zwłaszcza Ralpha i Burberry London ![]() Więc przed spotkaniem jeszcze się sporo dopsikałam...... Hmmmm... pierwsza rzecz spytał czy przypadkiem wczoraj dużo nie piłam bo on czuje przetrawiony alkohol ![]() Weszłam do domu a dziecko woła z drugiego końca mieszkania: Mamo! Aż tu czuję twoje perfumy! Chyba przesadziłaś! ...odłożyłam wymarzoną wodę perfumowaną do szafy. Niech stoi ![]() Też niby woda perfumowana a ledwo ją czuć jak mówi wyżej wspomniana koleżanka... "Uważaj na marzenia bo a nuż się spełnią" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siekiera :-((((((((((((
Szczerze mowiac nie podoba mi sie ten zapach. A to dziwne, bo uwielbiam wanilie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Cóż, przy dawkowaniu powinnaś zapytać się kogoś, czy już dość
![]() Potem przyzwyczaisz się ![]() I nie martw się ![]() Pozdrowionka, Ola.
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Moje odczucia sa podobne - bardzo slodki, ale niczym nie wyrozniajacy sie zapach. Jest tam wanilia i wetiwer - polaczenie niespotykane, ale wcale nie daje niesamowitego efektu. Jak dla mnie te perfumy sa przereklamowane. Wszedzie ich pelno, swietnie sie sprzedaja, ale kiedy uzylam ich z probki, kompletnie nic nie czulam, blyskawicznine sie ulotnily. A takie porzesadzanie z iloscia powoduje odrzut, ale chyba tylko na godzine, dwie. Pozniej zapach juz znika. Bardzo nie lubie takich zapachow, bo dobre perfumy powinny byc trwale. Dzis niestety dobra trwalosc to juz 5 h, a nie 8, jak dawniej. Treaz wszystko jest killerem albo ulotna mgielka. Dla przykladu psiknelam w perfumerii Slonika i trwal do poznej nocy, nawet jak sie umylam to byl, a ze swetra w ogole nie chcial sie ulotnic. Sweter poszedl do prania, zobaczymy czy jak wyschnie, to tez bedzie czuc Jungle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
![]()
Niestety ja Burberry London też praktycznie nie czulam...
Dla mnie to jakiś ukryty zapach...jest niesamowicie delikatny...bynajmniej ja go tak odbieram...dlatego wiem,ze nigdy go nie kupie... Co do Hypnose tylko testowałam...ale to nie moja bajka...
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Hypnose...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.