|
|
#361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV
Ja siętak cieszę że zgaga mnie już zostawiła, to była taka tortura przez tyle nocy
Mała już na dole, bo biegam do kibelka i puszczam 5 kropli a pęcherz ciśnie i ciśnie |
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
Cz.IV
Czyli jeszcze troszke i bedzie TEN dzien
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
![]() Sliwenka a już myślałam że może coś się święci ale dobrze że jest wszystko okej ![]() Polecam topy do karmienia z h&m, bardzo ułatwiają życie upolowalam 2pak nowe w folii za 55zl Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Mnie od wczoraj tak dziwnie pobolewa brzuch, jak na leciutki okres. Dp tego czuje pulsowanie w glowie :/
Nie lubie tego! Wczoraj wieczorem pierwszy raz mnie ciągnęło w pachwinach, do tego kręgosłup okresowo i podbrzusze i bylam posrana ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Czasami też tak mam. Wstaje i czuje takie parcie na pęcherz..wysikam 3krople czuje że koniec a parcie dalej jest.
Też mam kupiony 2pak topów. Muszę kupić jeszcze jakieś koszule bo pewnie sprawdzą się najbardziej ale nie mam pojęcia jaki rozmiar . W ogóle zdałam sobie sprawę że od sierpnia nie miałam jeansów na tyłku jest mi tak dobrze w legginsach. Gdzieś czytałam na forum że babka wkurzyła się na męża bo ten na wychodne ze szpitala przywiózł jej ciuchy ciążowe i wszystko było za duże ![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Ja pamiętam swoj brzuch 5 dni po porodzie i spodnie ciazowe byly jeszcze dobre
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Ja miałam na wyjście legginsy ciążowe i tak mi leciały z .upy że masakra. A bałam się wtedy jeszcze nosić normalne rzeczy i chodziłam trochę w takich za dużych
ale aktualnie już noszę moje jeansy z rajtasami pod spodem oczywiście zima inaczej nie wyjdę z domu ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Dzień dobry, witam się w 36tc!
Jeszcze 2 tygodnie i będzie donoszona ciąża ![]() Też się zastanawiałam od wczoraj co u Śliweńki, a tu jednak nie było jeszcze żadnego porodu ale to dobrze, niech maluch jeszcze chociaż troszkę posiedzi w brzuchu ![]() Współczuję Wam wszelkich dolegliwości, a najbardziej problemów ze spaniem, od początku stycznia budzę się co najmniej raz w nocy i potem ciężko mi zasnąć i kręgosłup coraz bardziej boli, wolę nie myśleć jak to jest każdej nocy nie móc zasnąć i potem co chwilę się budzić mam nadzieję że mnie to jakoś ominie, ewentualnie że dopadnie dosłownie tuż przed porodemMuszę poszukać jakichś topów, koszul i sukienek do karmienia, żeby mieć chociaż na wyjście do ludzi, jak tak polecacie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
Ja też mam topy do karmienia i z h&m i z lidla. Także jestem zaopatrzona. A ubranie na wyjście mężowi już spakowalam. takie dresowe spodnie alladynki, top do karmienia właśnie i na to jakas taka swetwrkowa narzutka. I elegansio.A co do koszul to ja kupiłam z dolce sonno rozmiar S czyli ten który noszę. I mają fajny materiał i sa idealne.
|
|
#370 | ||
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez keepsmil3 Czas edycji: 2019-01-13 o 11:31 |
||
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Mnie skarpetki przez tydzień po CC odbijały gumkę nad kostką. Przerażona byłam że już tak zostanie...cała ciążę mi stopy nie puchły a nagle taki zaskok ale przeszło. Ogólnie dramat, ja przez wieczne życie w ruchu, zmęczenie i wieczne martwienie się już ważę mniej niż przed ciążą
Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Czyli nie ja jedna bylam sloniskiem po porodzie ;( mi stopy po porodzie tak spuchly, ze prawie pekla mi skora. Polozna byla przerazona ale w 3 dni zeszlo.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#373 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
ale stopa i tak po 1 ciąży została mi o rozmiar większa i mam 40. Teraz kupiłam sobie buty a'la emu w rozmiarze 41, mam nadzieję, że nie zostanę z taką wielką stopą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
U mnie tez gumki od skarpetek zaznaczają się na kostkach. Z butami też słabo..dobrze że ostatnia prosta
ale tak sobie myślę wspominając gorące lato że chyba wolę teraz cierpieć niż być na finiszu latem i ociekać potem Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#375 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A moje pachwiny tak mnei ciagną że masakra, mam takie uczucie że gdyby nie brzuch to nie mialabym zadnego problemu ze zrobieniem szpagatu ktorego nigdy nie robilam
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
nam się trafiła całkiem dobra pora na rodzenie. Chyba najgorzej to sierpień/wrzesień. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#377 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jejku już myślałam, ze tylko ja mam takie wrażenie z tym szpagatem Najwygodniej mi w mocnym rozkroku ![]() Ja już wpłaciłam na WOŚP online bo z domu się nie ruszam oprócz wizyt u lekarzy... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Super, ze są takie opcje dla tych „uziemionych” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Ja rodzilam w lipcu- NIE polecam
nie dosc, ze gorace lato ( u nas od kwietnia juz ) w samei końcówce ciąży to jeszcze polog w upalach ( u nas do konca wrzesnia ). MASAKRA. Żaba miala sie urodzic w kwietniu/maju ale za szybko zaskoczylo a balam się znowu rodzic w lipcu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#381 | |
|
Rozeznanie
|
Cz.IV
Cytat:
Współczuje... Ja nie potrafię normalnie funkcjonować ogólnie w lato a gdzie jeszcze do tego dokładać połóg ![]() ![]() Masakra. Cieszmy się, ze rodzimy w zimę ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#382 |
|
Wtajemniczenie
|
Eh, mój mąż jeszcze w pracy, nie lubię takich niedziel, ale co zrobić. Byłam sama w kościele, teraz robię rosół, deser mleczna pianka, wyprasowałam pieluszki i siadłam przy herbatce. Po południu przyjeżdżają do nas przyjaciele
|
|
|
|
#383 |
|
Zakorzenienie
|
córkę rodziłam w kwietniu, dwa pozostaje terminy miałam na wrzesień i listopad
bym mogła w lato chodzić nawet w ciąży byle donosić
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Karii, mnie nawet jak cościągnie to już mam w planach spacery bo zaczynam po mału nastawiać małą na wyjście :P Jestem ciekawa jak mi pojdzie z tym aniballem, jak będę codziennie tam sobie pompować itd ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Zresztą, nawet ginka już nakazała mojemu mężowi cytuje "bzykanie" |
|
|
|
|
#386 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale coz, zyc jakos trzeba Cytat:
zawsze weselej Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzis wygnalam chlopa na strych i mamy juz kolyske, znalazl fotelik woec bedzie trzeba wyprac i najważniejsze będzie. Poprasowalam ciuszki na 62 resztke i zabieram sie zaraz za pieluszki. Komu oddac polowe? Nie wiem po co mi tyle tego!!!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#387 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż jak będzie chciał wyjść wcześniej to nic na to nie poradzę albo wiem postarsze go teściowa hahaha Cytat:
![]() ![]() ![]() Spokojnie, wszystko się przyda. Mi też się wydawało, że mamy dużo rzeczy po czym wyszło że jednak tak nie zabardzo jak się pakowaliśmy do szpitala Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pieluch mam 8 sztuk W razie co podjechać po tetry w mieście to jest 15 minut :P
|
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Ja nakupowalam dla synka tych pieluch ( bylam jak w transie ). Nie chcecie wiedziec ile wydalam na wyprawke dla niego
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Ja od wczoraj mam ciążę donoszoną
i myślę że urodzę 17.01 ![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

Mała już na dole, bo biegam do kibelka i puszczam 5 kropli a pęcherz ciśnie i ciśnie 
Cz.IV

ale dobrze że jest wszystko okej 

jest mi tak dobrze w legginsach. Gdzieś czytałam na forum że babka wkurzyła się na męża bo ten na wychodne ze szpitala przywiózł jej ciuchy ciążowe i wszystko było za duże 

bym mogła w lato chodzić nawet w ciąży byle donosić