![]() |
#151 |
BAN stały
|
Dot.: Polecane i nie polecane lokale: Warszawa i okolice
Uważam, że bardzo fajnie na tle restauracji w Wawie, wypadaja lokale poloznone nieco kawalek od stolicy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#152 |
Przyczajenie
|
Ja bardzo mile wspominam wesele mojej siostry zorganizowane w Pałacu Lasotów. Cała impreza perfekcyjnie przygotowana. Bardzo dobry kontakt z właścicielem. Serwują przepyszne jedzenie przygotowywane w pałacowej kuchni. Nawet makaron robią ręcznie. Świetna zimna płyta i smaczne dodatki no i oczywiście pozostałe dania. Obsługa jest na wysokim poziomie. A sam pałac bardzo ładny i gustownie urządzony. Jest tez duży ładny park także można zorganizować zabawę/uroczystość na zewnątrz. Polecam wziąć ich pod uwagę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Przyczajenie
|
Zgadza się Pałac Lasotów jest piękny. Idealny na wesele. Byłam tam na cudownym weselu mojej kuzynki. Super zabawa w pięknie urządzonej sali bankietowej. Bardzo dobra obsługa i pyszne jedzenie. Wszystko idealnie przygotowane. Najlepsza impreza na jakiej byłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi o lokal na wesele lub inną imprezę to spokojnie mogę polecić Szkiełka w Łowiczu. Bardzo podobało misie tam wesele. Ładnie i gustownie zaaranżowana sala weselna. Ładna okolica. Świetna kuchnia i profesjonalna obsługa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Przyczajenie
|
Hej, może to poza tematem ale osobiście polecam wynajęcie jakiejś atrakcji weselnej
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2024-01-18 o 08:03 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.