|
|
#31 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Masz łóżko ? Masz materac? Bądź człowiekiem, wejdź i doradź.
Cytat:
![]() Mam też nakładkę na materac, którą ułożyłam na wersalce, bo jeszcze muszę odłożyć na nową ![]() Materace bardzo, bardzo miękkie są niezdrowe na kręgosłup, poleć rodzicom średni, one też są bardzo wygodne ![]() Edit: Nie doczytałam, że to stary wątek
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=651600 Edytowane przez fifi_xd Czas edycji: 2018-11-29 o 23:51 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Help dziewczyny
![]() Za chwile będę stawała przed wyborem kupna materaca. I kompletnie nie wiem, czym się kierować. Mam w pokoju łóżko z materacem. Materac na pewno jest sprężynowy-można na nom skakać jak na filmach ![]() Śpi się na nim fantastycznie-jest miękki, dopasowuje się do ciala- czuje się wyspana i wypoczęta, i każdy kto śpi na moim łóżku mówi to samo ![]() Jak gdzieś indziej śpię, to mimo, ze mi się jakiś materac wydaje miekki, to rano budzę się z bólem kręgosłupa I teraz nie wiem czym mam się kierować przy wyborze... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My teraz zamawialiśmy materac i pierowtnie rozwazalismy lateks, ale po spędzeniu polowy soboty w sklepie z lozkami, w koncu stanelo na piance memory. Jednak nie wypowiadam się jeszcze, bo czekamy, aż przyjdzie.
|
|
|
|
#35 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
![]() Łóżko kupiłam 8 lat temu używane, materac tez był używany sam materac jest genialny,bo ja go używam już 8 lat i nie zrobiły się "odleżyny", a przecież jeszcze ktoś przede mną co używał ![]() Teraz jak patrzę to same jakieś piankowe są. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dużo jest spręzynowych.
w zasadzie największy wybór jest wsrod materacy sprężynowych. Niektore mają na górze wartswę zwykłej pianki, pianki memory, lateksu, niektóre są z kokosem (twardsze...). To nie jest taki prosty temat ![]() Generalnie zasada jest taka, ze idziesz do duzego sklepu z materacami i spędzasz tam pol dnia, lezac dluzsza chwile na kazdym.
Edytowane przez stotek Czas edycji: 2019-01-14 o 10:11 |
|
|
|
|
#37 | |
|
zielony stworek
|
Cytat:
![]() https://jysk.pl/sypialnia/materace/m...prezynowe/gold O materacach Janpol słyszałam też dobre opinie od znajomych, a ceny podobne do Jysk ( tych droższych modeli ). https://www.ceneo.pl/Materace/p:Janpol.htm Z mężem mamy materace Jensen, ale one w Polsce strasznie zawyżone ceny mają. Ważny dla mnie był twardy materac, bo na miękkim nie mogłam wytrzymać. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.