|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
Cz.IV
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Noo ciekawe nocki za nami, nie powiem.
|
#483 |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
To widzę, że nie tylko mi było niedobrze od zgagi.
No właśnie z jednej strony chciałam jak najmniejszą różnicę wieku między dziećmi (wyszło tak a nie inaczej), natomiast z drugiej strony spora różnica też ma swoje plusy. U mnie dziś 36+0, czyli 37 tydzień. To oznacza 9 miesiąc. Jeszcze tydzień i ciąża oficjalnie donoszona będzie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#484 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
gdybym byla mlodsza to pewnie wybralabym 5-6 lat właśnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Dzień dobry
właśnie próbuje wyturlać się z łóżka. Nocka kiepska bo dmuchał wiatr i do tego deszczowo dzieci zaczynają ferie a tu taka lipa. Śniło mi się że urodziłam dziewczynkę. Mąż nazwał ją moim imieniem a ja wkurzona że nie uzgodnił tego że mną zmieniłam imię na Hania i to była najprzyjemniejsza część bo potem imigranci przyszli mi na sen nie pamiętam szczegółów ale wiem że byli wszędzie, panował smród i bałagan. Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
Cz.IV
Mąż jak wychodził mnie opatulil w łóżku i dospalam sobie do teraz
chodź i tak czuję że jeszcze drzemka w ciągu dnia będzie. Karii jak czytam Twoje wpisy to masz identyczny 8 miesiąc ciąży jak ja miałam. Dla mnie 8 miesiąc był najgorszy z całej ciąży. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#487 |
|
Wtajemniczenie
|
Cz.IV
38 tydzień ciąży...chyba to do mnie nie dociera.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#488 |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Dziś i ja dołączam do grona niewyspanych, poszłam spać o 1:30 a i tak nie mogłam zbyt szybko zasnąć, potem standardowo pobudka jakoś po 4, no a potem co godzinę się budziłam i przewracałam w łóżku bo nie mogłam zasnąć... Jak o 7:45 mąż wyszedł do pracy i znowu zasnęłam, to niedługo potem obudzili mnie sąsiedzi jakimś wierceniem, a o 9 przyszedł kurier
Jak nic będę musiała zdrzemnąć się w dzień, bo nawet teraz aż mi się ciężko siedzi, oczy mnie aż pieką od niewyspaniaWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#489 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Zazdroszcze Wam tych drzemek w dzien. Dalabym wieeele zeby moc zamknac oko w ciagu dnia. Albo po prostu poleżeć
|
#490 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Ciekawe kiedy prześpimy całą noc ? Za 2 lata ?
![]() Fly no super za chwilę dołączysz do grona donoszonych ciąż ![]() ![]() Karla do mnie też nie dociera.. mówię do męża urodzę w czwartek a on hmm nie..urodzisz 28 ![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#491 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cz.IV
Cytat:
a ja się modle aby urodzić tak do tego 8 lutego czyli drugiego terminu. To i tak będzie nieźle, patrząc na inne wątki, to na innych dziewczyny zaczynaly rodzic 2-3 tygodnie przed początkiem ich miesiąca wątkowego, wiec u nas poinno sie coś juz zaczac dziac
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
no ale cóż prawa pierwszej ciąży teraz trzeba sobie jakoś radzić ja już drugą kawę piję, chyba przesadzam poza tym stanęłam na wagę z rana i już mam równe +10. Eh, a myślałam że na tym uda się skończyć, a tu jeszcze 4 tygodnie do TP. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#493 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
Z drugiej strony całe szczęście, że u nas tylko Exi (przynajmniej póki co) urodziła wcześniaki, a coraz więcej z nas ma już donoszoną ciążę. A tym które jeszcze nie mają donoszonej (np ja ) brakuje już naprawdę niewiele do donoszenia i w razie czego chyba u nikogo nie ma już szans na mocnego wcześniaka.Ale fakt że sporo styczniówek z terminem na koniec miesiąca już urodziło, a u nas nikt, mimo że też są bardzo podobne terminy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
to swietny wynik na typ etapie!! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#495 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
a czuję się jak słoń Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Żelazne jesteśmy
skoro na styczniówkach się posypało to u nas może u nas dla odmiany będzie więcej przenoszonych Zobaczymy co przyniesie ten tydzień.. ![]() u mnie 37+2 ,19dni do TP. Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#497 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Wy już możecie dawno być spokojnie! Moje dziewczyny to najmniej skrajne wcześniaki w grupie bo są 3 grupy więc już możecie wyluzować
![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#499 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wyszło niestety też 7, ja mam taką różnicę z moimi braćmi, a Tz ma różnicę 10 lat, jeden plus też że ogarnięta, wyjdzie z wanny sama, zęby umyje, a tez jak ją czasem zapytam co robiła w przedszkolu to powie "zapomniałam" Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV
Witam się w 36 tygodniu
![]() Oj u mnie coraz gorzej Jak dotąd jakoś wszystko było jeszcze do zniesienia i chyba wcale nie było najgorzej,ale weekend miałam fatalny. Brzuch myślałam,że mi eksploduje,na zmianę z kręgosłupem,pobolewanie głowy,zgaga,hemoroidy(!), jakieś prądy w kroczu,zaparcia,kompletny brak siły. Ogólnie czuję się jak wieloryb,przytyłam 15kg,niby tego po mnie nie widać,ale czuję się z tym okropnie,bo ja z tych,co wszyscy o anoreksję zawsze podejrzewają ,więc 15 dodatkowych kilogramów to dla mnie niezły szok. Do tego humor mam okropny,jestem płaczliwa i wszystko mnie mega drażni.Sorry za poranne marudzenie,obiecuję więcej nie smęcić. |
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
jak już tyle daliśmy radę to chyba zleci ![]() Bazgram z telefonu. |
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
![]() Wczoraj widziałam sesję bliźniaczek z roczku . Taka naturalna sesja,ubrane na biało, na głowach zielone wianki . Każda miała swój minitorcik więc możesz sobie wyobrazić jak się delektowały jadły i nóżkami i rączkami Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Po to tu jestesmy zeby pomarudzic
ja wiode prym w tym temacie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
Naprawde jeszcze raz wyrażam mega podziw dla Was mamusie już z dziećmi. |
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Z jednym to pewnie pikus. Jak sa 2 i wiecej to juz jest wyzsza szkola jazdy
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
Jeszcze przyszły mi staniki do karmienia i okazały się za małe! Zaraz kogoś zamorduję Dobrze,że jestem sama w domu.
|
|
|
|
|
#507 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
Więc ja też podziwiam te z Was, które mają już dziecko, chociaż zdaję sobie sprawę że to naturalna kolej rzeczy i w pewnym momencie i mnie to czeka (oby) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Najgorzej :/ teraz odsylanie i znowu czekac :/
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
Jak sie ma pomoc od przyjaciol czy rodziny to tez latwiej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV
ja od jutra mam 2 dzieci na wakacjach to trochę potrenuje 😁😁
4latek który nie ma dnia bez płaczu i 8latka ale tu spoko bo zaradna i samodzielna 😋
|
|
#510 | |||
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
U mnie jutro się zaczyna 39 tc, dwa tygodnie do terminu z OM... Cytat:
Na tym etapie to my już wszystkie jesteśmy marudzące więc wiemy co czujesz ![]() Cytat:
Ja zawsze chciałam jak najmniejszą różnicę wieku (najlepiej rok po roku), teraz już myślę, że lepiej tak 2-3 lata, a jak będzie to pojęcia nie mam, zobaczymy jak pierwsze da nam popalić ![]() Dzień dobry Ja w sumie wyspana, jedna przerwa na siku, ze zgagą spokój po syropie (dziękuję po stokroć tej z was która to paskudztwo tutaj polecała ), tylko gorącoooo mi strasznie ostatnio, muszę męża kopać, żeby się do mnie nie przytulał, bo on mi się przyczepi do pleców, opatuli kołdrą, zarzuci na mnie obie ręce, a ja się potem budzę cała mokra :P
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.

Cz.IV

właśnie próbuje wyturlać się z łóżka. Nocka kiepska bo dmuchał wiatr i do tego deszczowo
dzieci zaczynają ferie a tu taka lipa.
i to była najprzyjemniejsza część bo potem imigranci przyszli mi na sen
nie pamiętam szczegółów ale wiem że byli wszędzie, panował smród i bałagan. 

Jak nic będę musiała zdrzemnąć się w dzień, bo nawet teraz aż mi się ciężko siedzi, oczy mnie aż pieką od niewyspania

a ja się modle aby urodzić tak do tego 8 lutego czyli drugiego terminu. To i tak będzie nieźle,
patrząc na inne wątki, to na innych dziewczyny zaczynaly rodzic 2-3 tygodnie przed początkiem ich miesiąca wątkowego, wiec u nas poinno sie coś juz zaczac dziac 

to swietny wynik na typ etapie!! 

Jak dotąd jakoś wszystko było jeszcze do zniesienia i chyba wcale nie było najgorzej,ale weekend miałam fatalny. Brzuch myślałam,że mi eksploduje,na zmianę z kręgosłupem,pobolewanie głowy,zgaga,hemoroidy(!), jakieś prądy w kroczu,zaparcia,kompletny brak siły. Ogólnie czuję się jak wieloryb,przytyłam 15kg,niby tego po mnie nie widać,ale czuję się z tym okropnie,bo ja z tych,co wszyscy o anoreksję zawsze podejrzewają
jadły i nóżkami i rączkami
Dobrze,że jestem sama w domu.