|
|
#961 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę
Cytat:
Na razie to ty płaczesz, że żadna z kobiet nie płacze z powodu twojej oceny przez pryzmat ubioru. O boże biedny uciśniony krewet, w ogóle nie ubierajmy się tak, jak lubimy bo jeszcze go to obrazi i będzie płakać. Edytowane przez sszyszka_ Czas edycji: 2019-01-14 o 15:37 |
|
|
|
|
|
#962 | |
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Cytat:
Ale zdajesz sobie sprawę, że sukienka nie jest strojem na zimę? Żadne rajstopy nie zastąpią spodni. Jeśli kobieta zakłada na randkę sukienkę, mimo że jest jej zimno (a nie tobie to oceniać!), to bardziej zależy jej na opinii faceta, niż na własnym komforcie. I według ciebie to jest dobre i pożądane? |
|
|
|
|
|
#963 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w polskiej populacji tak Cytat:
no fajnie, że kobieta się w takiej sytuacji stara - wielka krzywda jej się nie stanie, dodatkowo można tak to zaplanować, żeby było jej w miarę komfortowo, no ale to trzeba chcieć a nie szukać wymówek bo jak to tak facet poniżej 8/10 będzie czegoś wymagać |
||
|
|
|
|
#964 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dobra ale po co mi kobieta której sie nie chce wyglądać nawet |
|
|
|
|
|
#966 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#967 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#968 |
|
Tęczowa Jaszczurka
|
To już jest twoje dopowiedzenie. A to, czy się jej stanie krzywda, to ona sama może ocenić, nie ty. Ja nawet dla największego chada nie założyłabym sukienki, rajstopek i szpilek w zimie. Wiesz dlaczego? Bo porządnemu facetowi będzie zależało na moim komforcie. A jeśli chad będzie rozczarowany moim wyglądem, to widocznie porządnym facetem nie jest i na starcie traci kilka oczek w punktacji.
|
|
|
|
|
#969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli nawet chadowi się nie należy co za czasy straszna nuda musi być z tobą, serio Cytat:
a teksty, że inaczej też można dobrze wyglądać - typowe dla kobiet które chodzą cały rok w spodniach |
||
|
|
|
|
#970 | |
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Cytat:
Twój gust nie jest gustem wszystkich facetów, wiesz? |
|
|
|
|
|
#971 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie, Wam jako facetom nic się nie należy. Wymagać sobie możecie ale to tylko tyle ![]() krewet a co powiesz na to, że gdy napisałam facetowi z którym umawiam się na randkę, że przyjdę w sukience, a on powiedział, że mam nie żartować i mam się ciepło ubrać by nie marznąć? hmm? Napisał, że on przyjdzie oczywiście w koszuli (bo napisałam, że je lubię a nie że wymagam tego! ale że ja przyjdę też w sukience) a on "Ty nie w sukience, no zmarzniesz mi"
Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 Czas edycji: 2019-01-14 o 16:07 |
|
|
|
|
|
#972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym piszesz o komforcie, a co z moim komfortem? mam się starać o kobietę, która nie nosi sukienek? i to jest ok twoim zdaniem? ja się musze starać, a ona nawet nie chce ładnie wyglądać? super interes Cytat:
wiem doskonale ze chodzisz w sukienkach, ale niestety gadasz jak typowa nudziara Edytowane przez krewet Czas edycji: 2019-01-14 o 16:06 |
||
|
|
|
|
#973 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Straszna nuda musi być z tobą, serio. A teksty, że tylko w sukience można dobrze wyglądać - typowe dla roszczeniowych typów, co uważają kobietę za laleczkę do oglądania i macania, która nie ma prawa mieć własnego zdania, jeśli jest inne od opinii wszechwiedzącego frustrata mizogina. ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Nie staraj się o kobietę, która nie nosi sukienek. To będzie ok moim zdaniem. Problem z głowy. Staraj się o te, które noszą sukienki. |
|
|
|
|
|
#974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie alpha here, wiec ciezko |
||
|
|
|
|
#975 | |
|
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86367719]Dokładnie.
![]() Dla mnie to jęczenie rozbija się o ból dupy, że nie można sobie bzyknac dziesiateczki, i gdyby tylko się mogło (ale nie można i och tak mi źle!) to by się to robiło bez bajeczek o docenianiu mniej ładnych kobiet. Ostatnie wypowiedzi kreweta dokładnie to mi potwierdziły. Faceci mniej wybrzydzaja jeśli chodzi o seks to i więcej kobiet ma szansę na seks z atrakcyjnym facetem (na związek juz nie). Nasze chlopaczki płaczą ze kobiety wybrzydzaja bardziej i ogólnie na samym seksie tak im nie zależy, no to mogą sobie tylko pomarzyć o dziesiatce ![]() H-i-p-o-k-r-y-z-ja do kwadratu.[/QUOTE] Ta, nie podoba Ci się czyjeś stwierdzenie, to wymyślasz sobie że niby wcześniej stwierdził coś przeciwnego, żeby można było to nazwać HIPOKRYZJĄ. Homar nie ukrywa, że bzykałby najlepszą jaka się trafi i 10-tką na pewno by nie pogardził. [1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86367787]Gdybyś tylko mógł to najchętniej zadowolilbys się 10, taka prawda. A ze wiesz ze najprawdopodobiej nie mozesz... W czym więc jesteś lepszy od wybrzydzajacych kobiet? Wg mnie w niczym.[/QUOTE] Przecież nie pisał, że jest lepszy. Tym się właśnie różni, że nie jest zakłamany. [1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86367817]No to niech będzie 8, w każdym razie dalej chodzi o wygląd. Ok, przynajmniej to wiesz. No a dla mnie są przykre inne rzeczy, to że z jednymi się tylko laskawie bzykacie a za innymi latacie błagajac je o związek. To że jak dziewczyna jest ta 8-10 to inne wokoło nagle nie istnieją. Ale przecież jesteście tacy cudowni i charakter jest taki ważny.[/QUOTE] nigdy tak nie pisał ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#976 |
|
Raczkowanie
|
Tak, tak, własne zdanie i upodobania nazywaj lenistwem.
---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- To już twój problem, nie żadnej kobiety, nawet jeśli bardzo ci się nie podoba ten fakt. |
|
|
|
|
#977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Stary. Należy to się wolność i prawo do życia.
|
|
|
#978 |
|
Konto usunięte
|
Można powiedzieć, że coś się lubi, no ale mówić to sobie można wiele
On napisał na początku, że chłodno jest to założy sweter, ja napisałam, że planowałam sukienkę, no a on na to, że to w takim razie że on przecież w swetrze nie może przyjść, to ja napisałam, że lubię facetów w koszulach, a on że ok, ale ja mam w sukience nie przychodzić bo zmarznę i będę chora, a już i tak ostatnio choruję więc mam o siebie dbać Więc wiesz krewet...nie każdy facet mysli tylko o własnym widzimisie
|
|
|
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale nie pisz mi, ze "podbijaj do takich a nie takich i bedzie super", gdyby to bylo takie proste to wiesz |
|
|
|
|
|
#980 | |
|
Konto usunięte
|
![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki jest cel tej opowieści? ja mam inne podejście i uważam, że skoro z kimś się umawiam to ta osoba powinna dać coś od siebie macie poważne defekty w postawie wobec mężczyzn |
|
|
|
|
|
#982 |
|
zielony stworek
|
Czy taka sukienka będzie dobra czy musi być bardziej odkryta ?
|
|
|
|
|
#983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie chcesz kobiety w spodniach - to do takiej nie podbijaj. Chcesz taką, co nosi sukienki - podbijaj do takiej, co nosi sukienki. To jest moim zdaniem jedyne rozsądne rozwiązanie twojego problemu sukienkowego. |
|
|
|
|
|
#984 |
|
Konto usunięte
|
A Ty co niby dajesz od siebie? To Ty traktujesz randkę z Tobą chyba jako jakąś łaskę która kobiecie robisz
|
|
|
|
|
#985 | |
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#986 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, przyszla zabic nude, albo dlatego, ze ja chad wystawil - dziekuje za takie "troche" zainteresowanie tak jak pisalem, wy przesadzacie z tym komfortem, nic jej sie nie stanie od tej sukienki prawdopodobnie a wy piszecie o tym tak jakby to było zdobycie k2 Cytat:
zalezy co kobieta chce gdyby kobieta napisala o swoich oczekiwaniach to na pewno bym je rozważył - a nie tak jak wy - przeżywacie jak gdyby ktoś obraził papieża polaka Kaledonia, nóżek nie widać niestety, ale w sumie i tak lepsza niż spodnie
|
||
|
|
|
|
#988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ta osoba, z którą się umawiasz daje od siebie dokładnie to samo, co ty - swój czas i swoje towarzystwo. Jeśli wymagasz czegoś więcej tylko od tej osoby to zawsze będziesz w punkcie 'jak żyć?'. Masz poważne defekty w postawie wobec świata. |
|
|
|
|
|
#989 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to nie jest kwestia podejścia tylko tego, że nie alpha here |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:41.

On napisał na początku, że chłodno jest to założy sweter, ja napisałam, że planowałam sukienkę, no a on na to, że to w takim razie że on przecież w swetrze nie może przyjść, to ja napisałam, że lubię facetów w koszulach, a on że ok, ale ja mam w sukience nie przychodzić bo zmarznę i będę chora, a już i tak ostatnio choruję więc mam o siebie dbać
On napisał na początku, że chłodno jest to założy sweter, ja napisałam, że planowałam sukienkę, no a on na to, że to w takim razie że on przecież w swetrze nie może przyjść, to ja napisałam, że lubię facetów w koszulach, a on że ok, ale ja mam w sukience nie przychodzić bo zmarznę i będę chora, a już i tak ostatnio choruję więc mam o siebie dbać