![]() |
#2281 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2019
Witajcie
Ja już po wczorajszej wizycie. Serducho bije. Ale nie może być tak pięknie bo okazało się że za łożyskiem mam płyn być może to krew i teraz przez 2 tygodnie mam odpoczywać żadnej pracy żadnego dźwigania i kolejna wizyta 25 stycznia. Przyznam że bardzo się boje ale wiem też że pozytywne myślenie jest ważne dlatego nie chce się nakręcać. Gratuluje udanych wizyt Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2283 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak wam mija weekend? Ja od rana sprzątam. Teraz dopiero usiadłam na sekundę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2284 |
Raczkowanie
|
Ja mam dzisiaj taki kijowy nastrój ze szkoda gadać... ulewa mi się ciążowymi hormonami... ryczę, wkurzam się, najlepsze jest to, że sama nie wiem o co... wmawiam sobie głupoty, naginam fakty, byle tylko wyszło na moje... Mój narzeczony musi mieć anielską cierpliwość bo spada dzisiaj na niego lawina pretensji...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#2285 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Burza hormonow i zakupy dla tesciowej. No bajka. Poszlismy spac pozarci ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2286 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2287 |
Zakorzenienie
|
Merssi trzymam kciuki! Odpoczywaj i na pewno wszystko się ułozy
![]() Ja dzis zrobiłam pomidorowa bo mi wczoraj kolezanka z pracy narobiła smaka. Pozniej pomagałam tesciowej pezy pasztecie i kaszance i sprzątaniu i zaczal mnie bolec troche brzuch takie kłocia, i plecy, wiec juz leże i oglądam tv. Ale jeszcze musze wyjśc sie wykąpac ![]() A no i w koncu kupilam dzis plaszyk na zime xD Tz wylookał xD chciałam jeszcze spodnie ale Przymierzylam jedne 38 to w brzuchu ok a w tyłku Odstają, wiec dałam sobie spokoj juz. Musze przejrzec te spodnie które mam i zobaczyc ktore juz za małe. I jeszcze musze rybe na jutro wyjąć |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2288 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2289 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj spokojny dzień. Teraz oglądamy sobie film ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2290 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, czytam Was od kilku dni ale się nie odzywałam ponieważ coś mi nie działa aplikacja na telefonie, tzn. mogę wejść i przeczytać ale nie mogę pisać ponieważ nie mogę się zalogować, czy któraś z Was też tak ma ?
Spróbuję ją dziś wykasować i wgrać od nowa bo komputera nie mam czasu włączać za często. Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne. My dochodzimy do siebie po operacji, ciężko jest ale mała jest dzielna chyba bardziej niż ja . Zrobiłam wczoraj wszystkie badania zalecone przez gina i większość wszystko jest w normie, tylko hemoglobina już poniżej w poprzedniej ciąży też miałam z tym problem ale dopiero po 20 tc, więc pewnie już teraz dostanę jakieś żelazo do łykania. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2291 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja juz czuje, ze zelazo spada bo jem jak opentana szpinak i gruszki. W zeszlej ciazy mialam ten sam problem tylko doszly do tego potworne zawroty glowy i zadyszka. Dlugi czas lykalam zelazo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2292 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2293 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2294 |
Zakorzenienie
|
Kupilam dwa kartony mleka kokosowego, ale jakos slabo mi wchodzi. Przed ciaza je uwielbialam. No nic, trzeba bedzie to zmeczyc.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2295 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam napisać, że trzymam kciuki za wizyty i bardzo się cieszę ze wszystkich wizyt, które się odbyły przed weekendem
![]() Mdłości mnie tak męczą, że już ledwo funkcjonuję ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#2296 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Nie pisałam bo miałam gości na weekend. Byłam u gin w piątek, małe ma prawie 2 cm. Widziałam jak ruszało główką i tak skakało do góry ![]() troche za wysokie mam zrobic wszystkie badania na tarczyce i zapisać się do endokrynologa i mam zrobić też USG . Ogólnie kazała mi się nie przejmować, że ciąża to burza hormonów i moze moja tarczyca nie nadążać obsługiwać 2 organizmow. I ciąża jest starsza o 3 dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
dla mnie wybawieniem był imbir. plasterek imbiru zalewałam wrzątkiem i ciepły piłam. bardzo mi pomógł. podobno pity przez ok 5 dni z rzędu na dłużej niweluje mdłości i u mnie się chyba sprawdziło ![]()
![]() |
#2298 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie w 11 tc
![]() I gratuluje wam udanych wizyt dbajcie o siebie ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Wiecie co .. tak patrze na ten mój jeszcze mały brzuch i takie to nierealne dla mnie jest ze tam jest taki mały brykający 3cm człowieczek 😍 A najlepsza jest moja córa jak sie przytula do brzuszka 😍 i mówi, że " fajnie jakby to była siostra ale brat też może być" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2299 | ||
Zadomowienie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() poprzednią operację, zniosła lajtowo, po dwóch godzinach już się normalnie bawiła. Lekarze mówią że tak mogła zareagować na znieczulenie, sama nie wiem, teraz siedzimy w domu już jest zdecydowanie lepiej, bawi się , je , rozrabia tylko ma zmieniony głos, ale podobno ma wrócić do normy, mam nadzieję bo bardzo mnie to martwi ![]() Cytat:
![]() Myślałam , że jak zobaczę sreduszko to będę wszystkim się chwalić, a teraz mam znowu blokadę , nie wiem czemu, powiedziałam rodzicom, rodzeństwu i narazie nikomu więcej. Pewnie choroba córki tak na mnie źle wpływa. Ok koniec moich żali , przepraszam Miłego dnia dziewczyny, samych dobrych wiadomości ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2300 | |
Zakorzenienie
|
Mamy sierpniowe 2019
Cytat:
Piłam imbir tak tak samo parzony ![]() ![]() Mirabelko jutro masz wizytę? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2302 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2303 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam z aplikacją to samo, daj proszę znać czy Ci to pomogło. Wracajcie szybciutko do zdrowia ![]() A tak w ogóle, to dzisiaj tylko przekroczyłam próg firmy i od razu teksty, że muszę jutro lecieć na delegację..Więc musiałam na szybko od razu po przyjściu wszystkich powiadomić, ale na szczęście wszyscy dobrze przyjęli i gratulują ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają. Dopiero zakupy." Edytowane przez olka900 Czas edycji: 2019-01-14 o 16:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2304 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2305 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Trzymam mocno kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2306 |
Raczkowanie
|
Cześć Wam! Ja mam jakieś ciężkie dni. Jestem przemeczona i senna, bez apetytu. Do tego w ogóle nie czuje, ze jestem w ciąży. Brzuch jest taki jak wczesniej, a nawet mniejszy, bo nie jem dużo. W nocy snia mi sie koszmary i czasami sprawdzam czy mam brzuch. A on dalej prawie wklęsły. W srode mam usg. 8 tydzien (7+4). Pracuję jeszcze i na dodatek w pracy nie chcą nawet myśleć o tym, że mogę sobie pójść. Zawalili mnie robotą , szkolę osobę na zastepstwo. Nie wiedzą ze jestem w ciąży. A ta osoba potrzebuje z pol roku. Chyba potrzebuję l4. Kolezance powiedzieli ze nie ma do czego wracac jak poszła. Wieczorami czuję sie lepiej, no i jak zobaze na usg, ze jest ok to mi ulzy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2307 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czujesz, ze jestes w ciazy, przeciez przemeczenie i sennosc to jej objawy. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2308 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#2309 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#2310 |
Rozeznanie
|
Pamiętam jak w 15tc zniknął mi brzuch haha. A w kolejnym tygodniu go wywaliło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.