|
|
#1021 | ||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Ava, to jeszcze mi tylko napisz ile w skali 1-10 był ten gość od sweterka
|
|
|
|
|
#1023 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pytasz ze zdjec czy na zywo? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a widzialas go przed spotkaniem na zywo? jesli nie, to napisz tylko jak ze zdjec bo to na ich podstawie sobie wyrobilas nastawienie |
|
|
|
|
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
Nie widzialam. Mysle, ze 7/8 na ile pamietam te wspaniala skale.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1027 | |
|
Tęczowa Jaszczurka
|
W jaki sposób?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1028 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w taki, że kobiety zachowują się tak jak się domyślam Cytat:
bo dla mnie to jest szukanie wymówek i tyle - równie dobrze kobieta mogłaby zrobić mi problem o to, że miejsce randki jest 500 m od jej domu, a ja nie zamówiłem dla niej taksówki - to jest podobna skala problemu - problemu który nie istnieje, ale wymyśla się go, bo facet nie taki przecież WSZYSTKO można określić mianem dyskomfortu Cytat:
czyli sie sprawdza, ze facet ponizej 8/10 ma przesrane |
|||
|
|
|
|
#1029 | |
|
Tęczowa Jaszczurka
|
I gdzie ty to zachowanie obserwujesz?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo normalny człowiek nie chce, żeby kobieta odczuwała w jego imieniu dyskomfort. Ani nikt, na kim mu zależy.
|
|
|
#1031 |
|
Przyczajenie
|
Krewetowi się chyba wydaje, że każdy człowiek na ziemi mieszka w centrum dużego miasta i wszędzie ma blisko. Rzeczywiście, przejście 5 minut w zimnie nie jest dużym poświęceniem ale nawet gdyby były ekstra warunki pogodowe, to jeżeli nie mam ochoty ubrać sukienki to jej nie ubiorę, zwłaszcza dla obcego człowieka którego możliwe że będę widziała raz w życiu. Nie ma żadnego znaczenia czy będzie on 11/10 czy 0/10 po prostu nie jestem małpką w cyrku żeby robić coś dla czyjegoś widzi mi się. Masz okropne podejście "bo mi się należy". Tak jak pisałam wcześniej masz prawo wymagać żeby np. twoja wybranka miała zielone włosy ale jeżeli takiej nie znajdziesz lub żadna nie będzie chciała się na ten kolor przefarbować, to tylko i wyłącznie Twój problem. Tak samo jeżeli będę chodzić w spodniach i nikt mnie z tego powodu nie zechce to będzie mój problem ale nie będę przez to krzyczeć: zaakceptujcie spodnie. Nie będę zwalać winy na to, że faceci nie lubią spodni tylko będę szukać takiego który je lubi. Na świecie jest tyle ludzi o różnych gustach że na pewno by się taki znalazł. Ty na pewno znalazłbyś taką, która chodzi tylko w sukienkach/spódniczkach. Jeżeli lubię blond włosy u faceta to nie umawiam się z brunetami i nie każę się im przefarbować.
|
|
|
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
Komu okazuje wiekszy brak szacunku:
7/8 jak na randke przychodze w sukience ale debatuje nad swetrem? 10 jak zrobie sobie piekne loki i extra makijaz, ale przychodze w spodniach? Taka lamiglowka. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fanaberia to pojęcie względne, dla ciebie fanaberią będzie taksówka, dla mnie np będzie to właśnie to co opisujesz Cytat:
temu drugiemu pytanie po co robic extra makijaz zeby potem przyjsc w spodniach?!?! |
|||
|
|
|
|
#1034 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co Ty będziesz wyznaczał jeszcze kiedy kobieta makijaż może robić? Ty myślisz że kobieta to się tylko na randkę maluje? |
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Przyczajenie
|
Przyjście na randkę bez makijażu albo w bardzo lekkim też jest okazaniem braku szacunku (już pomijając kwestię sukienki)?
|
|
|
|
|
#1036 |
|
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86368361]No to czemu narzeka na kobiety? Powinien narzekać na ludzi ogólnie, skoro dla każdego wygląd jest ważny.[/QUOTE]
On narzeka na zakłamanie, bo każda tu rzyga na Brada Pitta. I niby każdy ma szansę być "naj", a on w realu tego nie widzi. [1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86368578]No ale dlaczego mam nie zapytać faceta w czym przyjdzie? To ja mam się odstrzelić w kieckę jak on w swetrze przyjdzie albo w dresie? [/QUOTE]Dlaczego nie? skoro wiele kobiet to robi, to ma to sens, wyjdź czasami z piwnicy Ja już nic nie rozumiem. To skoro może być sukienka do ziemi, czyli nóżek nie widać i nadal jest lepsza od spodni, to o co tak naprawdę chodzi? Tu musi być drugie dno. |
|
|
|
|
#1037 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No bo m.in uważam, że ważne jest aby umieć dobrać strój do okazji ![]() W ogóle krewet pisze o szacunku okazywanym strojem, a rozmawiam teraz znowu z tym facetem od randki i on mówi że na szacunek to sobie trzeba zasłużyć ahahaha
Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 Czas edycji: 2019-01-14 o 18:56 |
|
|
|
|
|
#1038 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no jesli kobieta codziennie chodzi w makijazu i nagle na randke przychodzi bez no to troche dziwne Cytat:
hehe ale jaja |
||
|
|
|
|
#1039 |
|
Przyczajenie
|
Nie chodzi o sytuację kiedy specjalnie przychodzi nieumalowana na randkę a codziennie się maluje. Raczej chodziło mi o kobietę która czasem chodzi w pełnym makijażu, czasem chodzi kompletnie bez a czasem lekko się pomaluje. Czy to że nie zrobi sobie pełnego makijażu jest oznaką braku szacunku?
|
|
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeżeli tak gorzej wygląda i o tym wie - to tak, jest to brak szacunku |
|
|
|
|
|
#1041 |
|
Konto usunięte
|
A Ty co niby robisz aby na randce się dobrze prezentować? Skoro kobieta ma się malować, stroić itd? To co Ty dajesz od siebie?
Ale jak widzisz nie każdy facet oczekuje, że kobieta dla niego będzie marzła. Mało tego Ty jesteś w zdecydowanej mniejszości. |
|
|
|
|
#1042 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mniejsza, wkurza mnie tylko ze nie widzi jakoś tego samego u facetów, którzy też całkiem często zarzekaja się ze nie potrzeba im piękności a potem się slinia do mojej ślicznej koleżanki. Pisze ze nawet przeciętne dziewczyny mają większe powodzenie niż faceci w tej samej sytuacji a ja uważam że owszem, ale jeśli chodzi o seks. Jeśli chodzi o związek to faceci wybrzydzaja moim zdaniem o wiele bardziej. I on się niby ze mną zgodził ale i tak dalej skupia się głównie na tym jakie to kobiety są zle Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 980cf4958a6e724c916e7adb24f4c6159aa2df82_65d7e02c47328 Czas edycji: 2019-01-14 o 19:12 |
|
|
|
|
|
#1043 |
|
Przyczajenie
|
Trochę xD Jak kobieta przyjdzie w lekkim makijażu to brak szacunku ale jak w pełnym to od razu hurr durr oszukują xD (piszę ogólnie o wypowiedziach facetów, niekoniecznie z wizażu) To ja może od razu zrobię sobie operacje plastyczne i permanentny makijaż wszędzie gdzie się da żeby w nocy jak nie daj boże facet się obudzi i na mnie spojrzy nie pomyślał że go nie szanuję xD
|
|
|
|
|
#1044 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zonja - no z tym makijażem to po prostu uważam, że przyjście bez makijażu byłoby przesadą, nawet jeśli zdarza jej się tak chodzić, pełny makijaż (cokolwiek to znaczy) wymagany nie jest, ale mile widziany, wazne by podkreslila atuty Edytowane przez krewet Czas edycji: 2019-01-14 o 19:16 |
||
|
|
|
|
#1045 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1046 |
|
BAN stały
|
[1=980cf4958a6e724c916e7ad b24f4c6159aa2df82_65d7e02 c47328;86368929]Mniejsza, wkurza mnie tylko ze nie widzi jakoś tego samego u facetów, którzy też całkiem często zarzekaja się ze nie potrzeba im piękności a potem się slinia do mojej ślicznej koleżanki. Pisze ze nawet przeciętne dziewczyny mają większe powodzenie niż faceci w tej samej sytuacji a ja uważam że owszem, ale jeśli chodzi o seks. Jeśli chodzi o związek to faceci wybrzydzaja moim zdaniem o wiele bardziej. I on się niby ze mną zgodził ale i tak dalej skupia się głównie na tym jakie to kobiety są zle[/QUOTE]
no bo facetów nie podrywa To że ty tak mówisz też nie oznacza, że to prawda. Nawet linków z Wykopu nie podałeś. |
|
|
|
|
#1047 | ||
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Cytat:
Poza tym, czerpanie wiedzy o kobietach z tagu #przegryw czy forów redpillowych, to jak czerpanie wiedzy o szczepionkach z forów antyszczepionkowców. Zobaczysz tam tylko to, co potwierdza twoje przekonania. Cytat:
Według ciebie wymaganie, by partner traktował nasze potrzeby poważnie, to fanaberia? Z taki podejściem szybko nikogo nie znajdziesz, nawet jakbyś miał mordę chada. |
||
|
|
|
|
#1048 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym - sam przecież mam doświadczenia z kobietami i to wszystko się zgadza, to nie tak, że tylko czytam fora redpill i podniecam się eksperymentami Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1049 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1050 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:39.