|
|
#1051 | |||
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Dot.: Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie chodzi o to, żebyś sobie to odpuścił, bo na ciebie baby na forum naskoczyły. Tylko żebyś zrozumiał, że twoje poglądy niekoniecznie mają coś wspólnego z rzeczywistością. A takie poglądy zaszkodzą ci prędzej czy później. |
|||
|
|
|
|
#1052 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1053 |
|
BAN stały
|
Ciekawe czy krewet chodzi w makijażu czy straszy swoimi niedoskonałościami
|
|
|
|
|
#1054 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spojrzmy na to z innej strony, dlaczego NIE wymagać sukienki -logistycznie jest to łatwe do zrealizowania, wystarczy sukienkę na siebie nałożyć -nic to nie kosztuje -nie jest niebezpieczne Cytat:
serio? będziesz używać tego głupiego argumentu ze wszystkimi kobietami? dobrze wiesz, że nie da się poznać wszystkich kobiet i jest to zupełnie niepotrzebne to jest argument na poziomie hehe jak chcesz sukienki to sam sobie noś tłumaczyłem to już Avie - liczy się to co chce większość, im większej liczbie osób się podobamy, tym łatwiej wybrać najlepszą opcję dla siebie Cytat:
ale co mi da rezygnacja z tego? obniżę wymagania, a liczba zainteresowanych kobiet się nie zmieni Cytat:
racja, dlatego niech kobieta dobierze po prostu najlepszy makijaż dla siebie, a ja ocenię Cytat:
no to chyba nie jest takie ważne, poza skrajnymi przypadkami |
|||||
|
|
|
|
#1055 |
|
Konto usunięte
|
[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86369191]Ciekawe czy krewet chodzi w makijażu czy straszy swoimi niedoskonałościami
[/QUOTE]Chyba się nie maluje, mimo że sam mówi że nie jest 10/10 |
|
|
|
|
#1056 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam takie. Przynajmniej kilka.
|
|
|
|
|
|
#1058 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#1059 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jest niebezpieczne jak zmarznie nam tyłek i będziemy miały chory pęcherze, wiesz? ---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
Ta, bo na pewno dla Ciebie kobieta która na codzien się nie maluje, będzie się malowała, bo Ty tak chcesz
|
||
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1061 | |
|
Tęczowa Jaszczurka
|
Cytat:
Co ci to da? Że kiedy spotkasz się z zainteresowaną kobieta, która przyjdzie w spodniach, to może dasz jej szansę pokazać swoje zainteresowanie w inny sposób, nie zakładając z góry, że na pewno kłamie. |
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Konto usunięte
|
Już nie wchodźmy w takie szczegóły, doskonale o tym wiem i słyszałem "kur** znowu się podwija" setki razy
Po prostu nie widzę różnicy między obcisłą sukienką a dopasowanymi spodniami na 1 randce. Obydwie rzeczy mogą być ładne i zależy to tylko od figury i rozmiaru ubrania, ale jakbym przy temperaturze -5 zobaczył dziewczynę w kusej kiecce to bym chyba ją sam opieprzył że o swoje zdrowie nie dba. |
|
|
|
|
#1063 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
|
#1065 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to chyba twoje poglądy są skrajne Cytat:
myślę, że pisałem i spotkałem się z wystarczającą ilością kobiet, by móc coś o tym pisać - dolicz sobie jeszcze jak dużo kobiet przesunęło mnie w lewo na tinderze, a nawet o tym nie wiem Cytat:
w jaki sposób? Cytat:
to co to za kobieta Cytat:
no już, już, od razu Cytat:
nie no bez przesady ![]() Cytat:
fryzury na chłopaka, jakieś na jeża, albo trochę dłuższe ale i tak krótkie |
|||||||
|
|
|
|
#1066 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1067 |
|
Zakorzenienie
|
albo takie cos tez jest brzydkie -> https://cdn.natemat.pl/ea143a0451260...,780,0,0,0.jpg
wlosy jak facet prawie |
|
|
|
|
#1068 |
|
Konto usunięte
|
Nie są i obydwaj o tym wiemy. Nadal czekam na Twoje argumenty o przewadze sukienki nad spodniami w kwestii szacunku wobec mężczyzny.
Jedyne w czym się mogę zgodzić to w tym, że jeśli kobieta przychodzi niezadbana na randkę to jest to brak szacunku. Ale spodnie czy sukienka nie świadczą o tym, tylko całokształt. |
|
|
|
|
#1069 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie możesz pisać że "wszyscy" faceci czy nawet większość bo nie masz takich danych, To są jedynie Twoje domysły. Tak samo to że spotykałeś takie kobiety nie świadczy o tym że wszystkie są takie. Po prostu możliwe że szukałeś tam gdzie jest skupisko kobiet o pewnym charakterze. Mogłabym napisać po moich doświadczeniach, że przynajmniej połowa facetów w Polsce to typowe sebixy bo takich najczęściej widziałam na badoo. Ale tak nie jest. Jeżeli pójdę do przedszkola i utworzę tezę, że 90% społeczeństwa stanowią dzieci do lat 5 to też nie będzie prawda. |
|
|
|
|
|
#1070 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1071 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wlosy sa brzydkie, zbyt meskie Cytat:
Cytat:
my jestesmy normalnymi kobietami, nie mamy nic wspolnego z tymi latawicami z tindera!!!!!!!!!! Cytat:
nie musze poznawac wszystkich kobiet zeby wyciagnac wnioski, to raz a dwa - to co pisalem wyzej - warto sie podobac wiekszosci, nie mniejszosci Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#1073 |
|
Przyczajenie
|
Nie musisz poznawać wszystkich kobiet ale musisz poznać sporo kobiet z różnych środowisk. Sama chodząc do różnych szkół, obracając się w różnych towarzystwach mogę stwierdzić, że ludzie z różnych środowisk różnią się podejściem do życia i zachowaniem. Mogłabym napisać, że faceci myślą tylko o jednym, ciągle przeklinają oraz same negatywy na podstawie tego, że chodziłam do szkoły gdzie było sporo patologii. Z drugiej strony mogłabym napisać, że faceci są wspaniali bo w innym środowisku takich spotkałam. Żadne z tych stwierdzeń nie jest prawdą, bo przedstawia tylko wycinek społeczeństwa. Dlatego przy różnych badaniach bierze się osoby losowo, z różnych miejsc i środowisk po to by uniknąć błędu.
|
|
|
|
|
#1074 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest miejsce skupiające ludzi z różnych środowisk nie można tego porównywać np ze szkołą o kiepskiej reputacji, bo tam ludzie trafiają nieprzypadkowo na tindera trafiają różne osoby, minęły czasy gdy portale randkowe skupiały tylko określony specyficzny typ osoby - dzisiaj na tinderze siedzi już każdy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak jest ta grzywka to tez co innego |
||||
|
|
|
|
#1075 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Zakorzenienie
|
Krewet, a Ty w ogole chcialbys sobie znalezc pania krewetke?
Bo z tego co widze to same wybrzydzanie, a to wlosy, a to ciuchy nie takie. Ponoc dla chcacego nic trudnego. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1077 | ||
|
Zakorzenienie
|
jeszcze odnosnie tego gadania o wiekszosci - dla faceta, ktory nie ma powodzenia, bez znaczenia jest ze iles tam kobiet podobno jest platkami sniegu i zachowuje sie inaczej niz reszta, na jego poczucie wlasnej wartosci wplywaja te kobiety ktore on spotka i ich zachowania, a nie jakies gadanie ze 1 % kobiet to tyle i tyle i ze to duzo i w ogole
Cytat:
Cytat:
na wlosy tak nie patrze, najwazniejsza jest twarz, ale kobieta w spodniach to plama na honorze dla mnie Edytowane przez krewet Czas edycji: 2019-01-14 o 21:24 |
||
|
|
|
|
#1078 |
|
Przyczajenie
|
Krewet nie trafiłeś, była to szkoła z przekrojem różnych ludzi bo była to jedyna szkoła w najbliższej okolicy. Chodzili tam zarówno prymusi którzy w przyszłości dostali się na najlepsze uczelnie jak i patologia, chociaż tej było tam więcej.
Tinder jest środowiskiem. Może bardzo zróżnicowanym (tego nie wiem) ale na pewno jest miejscem które przyciąga wielu ludzi w jednym typie a w innym odpycha. Tak samo gdybyś np. powiedział że społeczeństwo obrazuje portal fotka, nasza-klasa lub instagram. Na pewno nie znajdziesz w każdym z nich takich samych ludzi, możliwe że w każdym będzie dominował lub był mocno widoczny jeden konkretny typ. |
|
|
|
|
#1079 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ale na 1 randkę? Tym bardziej że większość takich spotkań jest ostatnie i ludzie zapadają się pod ziemię? Bez sensu. Mi wystarczy że przyjdzie. |
|
|
|
|
|
#1080 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jakich ludzi przyciaga tinder? Cytat:
no jest ostatnie bo laski maja w dupie tych wszystkich kolesi Cytat:
zaczeliscie sie zapoznawac przez internet - teraz skoro zdecydowala ci sie poswiecic czas, powinno jej zalezec zeby dobrze wygladac - teraz, nie za miesiac czy rok Edytowane przez krewet Czas edycji: 2019-01-14 o 21:28 |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:10.

Znam takie. Przynajmniej kilka.