Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-01-14, 19:56   #1051
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Dot.: Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
widziałem mnóstwo tego typu projektów, sam też takie robiłem kiedyś, wszystkie potwierdzają, że kobiety zupełnie inaczej traktują alphę i betę (nawet jeśli i z tym drugim są w stanie się umówić)
Wszystkie kobiety?

Cytat:
poza tym - sam przecież mam doświadczenia z kobietami i to wszystko się zgadza, to nie tak, że tylko czytam fora redpill i podniecam się eksperymentami
Czy twoje doświadczenia z kobietami obejmują reprezentatywną próbkę wszystkich kobiet, tak żeby możliwa była realistyczna ekstrapolacja?

Cytat:
obchodzi mnie to - i uważam, że jej stosunek do takich rzeczy, świadczy o niedużym zainteresowaniu mną
Niee, ciebie nie obchodzi, co ona o tym myśli. Ciebie obchodzi to, co sobie wmówiłeś, że ona o tym myśli.

Cytat:
zapytam brzydko - co będę z tego mieć, że odpuszczę sobie te sukienki? po prostu zrezygnuję z tego co lubię, powodzenie będę mieć takie samo, same minusy
Nie chodzi o to, żebyś sobie to odpuścił, bo na ciebie baby na forum naskoczyły. Tylko żebyś zrozumiał, że twoje poglądy niekoniecznie mają coś wspólnego z rzeczywistością. A takie poglądy zaszkodzą ci prędzej czy później.
Caudofemoralis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:01   #1052
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:05   #1053
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf
BAN stały

Ciekawe czy krewet chodzi w makijażu czy straszy swoimi niedoskonałościami
f8c2d375a73595a7890227cbb2d3acee309191de_62181c3c5fcdf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:14   #1054
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Wymaganie sukienki na 1 randce bo inaczej to obraza i brak szacunku jest skrajnym poglądem.

spojrzmy na to z innej strony, dlaczego NIE wymagać sukienki

-logistycznie jest to łatwe do zrealizowania, wystarczy sukienkę na siebie nałożyć
-nic to nie kosztuje

-nie jest niebezpieczne

Cytat:
Czy twoje doświadczenia z kobietami obejmują reprezentatywną próbkę wszystkich kobiet, tak żeby możliwa była realistyczna ekstrapolacja?

serio? będziesz używać tego głupiego argumentu ze wszystkimi kobietami? dobrze wiesz, że nie da się poznać wszystkich kobiet i jest to zupełnie niepotrzebne
to jest argument na poziomie hehe jak chcesz sukienki to sam sobie noś
tłumaczyłem to już Avie - liczy się to co chce większość, im większej liczbie osób się podobamy, tym łatwiej wybrać najlepszą opcję dla siebie

Cytat:
Nie chodzi o to, żebyś sobie to odpuścił, bo na ciebie baby na forum naskoczyły. Tylko żebyś zrozumiał, że twoje poglądy niekoniecznie mają coś wspólnego z rzeczywistością. A takie poglądy zaszkodzą ci prędzej czy później.

ale co mi da rezygnacja z tego? obniżę wymagania, a liczba zainteresowanych kobiet się nie zmieni

Cytat:
Istnieją też zwolenniczki naturalnego makijażu i nie każda dziewczyna ma styl a la klubowa dziunia przesadnie umalowana ze sztucznymi rzęsami, mocną opalenizną i tlenionymi włosami.

racja, dlatego niech kobieta dobierze po prostu najlepszy makijaż dla siebie, a ja ocenię

Cytat:
Co z fryzurą?

no to chyba nie jest takie ważne, poza skrajnymi przypadkami
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:14   #1055
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5
Konto usunięte

[1=f8c2d375a73595a7890227c bb2d3acee309191de_62181c3 c5fcdf;86369191]Ciekawe czy krewet chodzi w makijażu czy straszy swoimi niedoskonałościami [/QUOTE]

Chyba się nie maluje, mimo że sam mówi że nie jest 10/10
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:16   #1056
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usunięte

Cytat:

-logistycznie jest to łatwe do zrealizowania, wystarczy sukienkę na siebie nałożyć
-nic to nie kosztuje
-nie jest niebezpieczne
Tak samo jak założenie spodni czy legginsów. Więc gdzie jest różnica?
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:19   #1057
theali
Zakorzenienie

Cytat:

-nic to nie kosztuje

-nie jest niebezpieczne
Kosztuje, jeśli dziewczyna nie ma w szafie żadnej sukienki Znam takie. Przynajmniej kilka.
theali jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:20   #1058
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zonja Pokaż wiadomość
żeby w nocy jak nie daj boże facet się obudzi i na mnie spojrzy nie pomyślał że go nie szanuję xD

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez stewardesa Pokaż wiadomość
To że ty tak mówisz też nie oznacza, że to prawda. Nawet linków z Wykopu nie podałeś.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:25   #1059
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5
Konto usunięte

Cytat:

-nic to nie kosztuje

-nie jest niebezpieczne

Kosztuje tak jak już dziewczyny wspomiały, bo nie każda ma w szafie sukienkę

Jest niebezpieczne jak zmarznie nam tyłek i będziemy miały chory pęcherze, wiesz?

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ----------

Cytat:
ile razy jeszcze zadasz to samo pytanie? tak bardzo cię to oburzyło?

skąd ty to możesz wiedzieć? to, że ci tak mówią, to nie znaczy, że to prawda

Zonja - no z tym makijażem to po prostu uważam, że przyjście bez makijażu byłoby przesadą, nawet jeśli zdarza jej się tak chodzić, pełny makijaż (cokolwiek to znaczy) wymagany nie jest, ale mile widziany, wazne by podkreslila atuty
Oczywiście, że mnie oburzyło. Bo najpierw wymagaj od siebie, a potem od kobiet.

Ta, bo na pewno dla Ciebie kobieta która na codzien się nie maluje, będzie się malowała, bo Ty tak chcesz
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:25   #1060
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2019-01-14, 20:26   #1061
Caudofemoralis
Tęczowa Jaszczurka

Cytat:
serio? będziesz używać tego głupiego argumentu ze wszystkimi kobietami? dobrze wiesz, że nie da się poznać wszystkich kobiet i jest to zupełnie niepotrzebne
to jest argument na poziomie hehe jak chcesz sukienki to sam sobie noś
tłumaczyłem to już Avie - liczy się to co chce większość, im większej liczbie osób się podobamy, tym łatwiej wybrać najlepszą opcję dla siebie
Ale ty nie wiesz, czego chce większość. O to mi chodzi. Nie wiesz, jakie kobiety są. Wiesz tylko, że niektóre są płytkie, gardzą betami i podlizują się alfom. I udajesz, że ta wiedza na temat niektórych kobiet odnosi się do nas wszystkich, albo przynajmniej większości. Bezpodstawnie. Bo w ten sam sposób antyszczepionkowcy "wiedzą", jak szkodliwe są szczepionki. Skupiając się na pojedynczych negatywnych przypadkach, pomijając olbrzymią większość przypadków neutralnych, i umniejszając znaczenie chorób, przed którymi szczepionki chronią.

Cytat:
ale co mi da rezygnacja z tego? obniżę wymagania, a liczba zainteresowanych kobiet się nie zmieni
Co ci to da? Że kiedy spotkasz się z zainteresowaną kobieta, która przyjdzie w spodniach, to może dasz jej szansę pokazać swoje zainteresowanie w inny sposób, nie zakładając z góry, że na pewno kłamie.
Caudofemoralis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:29   #1062
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Trzepotka Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Już nie wchodźmy w takie szczegóły, doskonale o tym wiem i słyszałem "kur** znowu się podwija" setki razy

Po prostu nie widzę różnicy między obcisłą sukienką a dopasowanymi spodniami na 1 randce. Obydwie rzeczy mogą być ładne i zależy to tylko od figury i rozmiaru ubrania, ale jakbym przy temperaturze -5 zobaczył dziewczynę w kusej kiecce to bym chyba ją sam opieprzył że o swoje zdrowie nie dba.
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:32   #1063
stewardesa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Trzepotka Pokaż wiadomość
Treść usunięta
skrajnych, czyli rozpuszczone włosy, pokręcone, związane, zaplecione, upięte itp. - przecież nikt tak nie chodzi
stewardesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:37   #1064
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
widziałem mnóstwo tego typu projektów, sam też takie robiłem kiedyś, wszystkie potwierdzają, że kobiety zupełnie inaczej traktują alphę i betę (nawet jeśli i z tym drugim są w stanie się umówić)
Tak samo jak mężczyźni inaczej traktują kobiety atrakcyjne i nieatrakcyjne.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:40   #1065
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Po prostu nie widzę różnicy między obcisłą sukienką a dopasowanymi spodniami na 1 randce. Obydwie rzeczy mogą być ładne i zależy to tylko od figury i rozmiaru ubrania, ale jakbym przy temperaturze -5 zobaczył dziewczynę w kusej kiecce to bym chyba ją sam opieprzył że o swoje zdrowie nie dba.

no to chyba twoje poglądy są skrajne

Cytat:
Ale ty nie wiesz, czego chce większość. O to mi chodzi. Nie wiesz, jakie kobiety są. Wiesz tylko, że niektóre są płytkie, gardzą betami i podlizują się alfom. I udajesz, że ta wiedza na temat niektórych kobiet odnosi się do nas wszystkich, albo przynajmniej większości. Bezpodstawnie. Bo w ten sam sposób antyszczepionkowcy "wiedzą", jak szkodliwe są szczepionki. Skupiając się na pojedynczych negatywnych przypadkach, pomijając olbrzymią większość przypadków neutralnych, i umniejszając znaczenie chorób, przed którymi szczepionki chronią.

myślę, że pisałem i spotkałem się z wystarczającą ilością kobiet, by móc coś o tym pisać - dolicz sobie jeszcze jak dużo kobiet przesunęło mnie w lewo na tinderze, a nawet o tym nie wiem

Cytat:
Co ci to da? Że kiedy spotkasz się z zainteresowaną kobieta, która przyjdzie w spodniach, to może dasz jej szansę pokazać swoje zainteresowanie w inny sposób, nie zakładając z góry, że na pewno kłamie.

w jaki sposób?

Cytat:
Kosztuje tak jak już dziewczyny wspomiały, bo nie każda ma w szafie sukienkę

to co to za kobieta

Cytat:
Jest niebezpieczne jak zmarznie nam tyłek i będziemy miały chory pęcherze, wiesz?

no już, już, od razu

Cytat:
I po randce znów będzie narzekanie, że jej nie zależy, bo za mało uwydatniła usta, dobrała nie te kolory itp.

nie no bez przesady

Cytat:
O jakich przypadkach piszesz?

fryzury na chłopaka, jakieś na jeża, albo trochę dłuższe ale i tak krótkie
Stary 2019-01-14, 20:41   #1066
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2019-01-14, 20:42   #1067
krewet
Zakorzenienie

albo takie cos tez jest brzydkie -> https://cdn.natemat.pl/ea143a0451260...,780,0,0,0.jpg

wlosy jak facet prawie
Stary 2019-01-14, 20:49   #1068
Konto usunięte

Cytat:
no to chyba twoje poglądy są skrajne
Nie są i obydwaj o tym wiemy. Nadal czekam na Twoje argumenty o przewadze sukienki nad spodniami w kwestii szacunku wobec mężczyzny.

Jedyne w czym się mogę zgodzić to w tym, że jeśli kobieta przychodzi niezadbana na randkę to jest to brak szacunku. Ale spodnie czy sukienka nie świadczą o tym, tylko całokształt.
Stary 2019-01-14, 20:54   #1069
Zonja
Przyczajenie

Cytat:
albo takie cos tez jest brzydkie -> https://cdn.natemat.pl/ea143a0451260...,780,0,0,0.jpg

wlosy jak facet prawie
Twoim zdaniem jest brzydkie. Mimo, że jednak wiele facetów woli długie włosy, zaryzykowałabym stwierdzeniem nawet, że większość i tak znajdzie się wiele facetów którym podobają się włosy krótkie. Tak samo jak znajdzie się wiele facetów którzy będą woleli spodnie lub będzie im wszystko jedno. Nawet gdyby to był tylko 1% to w przeliczeniu na mężczyzn w jednym mieście czy kraju to nadal sporo.

Nie możesz pisać że "wszyscy" faceci czy nawet większość bo nie masz takich danych, To są jedynie Twoje domysły. Tak samo to że spotykałeś takie kobiety nie świadczy o tym że wszystkie są takie. Po prostu możliwe że szukałeś tam gdzie jest skupisko kobiet o pewnym charakterze. Mogłabym napisać po moich doświadczeniach, że przynajmniej połowa facetów w Polsce to typowe sebixy bo takich najczęściej widziałam na badoo. Ale tak nie jest. Jeżeli pójdę do przedszkola i utworzę tezę, że 90% społeczeństwa stanowią dzieci do lat 5 to też nie będzie prawda.
Zonja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 20:56   #1070
stewardesa
BAN stały

Cytat:

wlosy jak facet prawie
Przecież jej jest prześlicznie. Jak bym tak wyglądała w takich włosach, to bym nosiła tylko takie.
Stary 2019-01-14, 21:02   #1071
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież jej jest prześlicznie. Jak bym tak wyglądała w takich włosach, to bym nosiła tylko takie.
bo dziewczyna ma naprawde ladna twarz i to ja ratuje
ale wlosy sa brzydkie, zbyt meskie

Cytat:
Twoim zdaniem jest brzydkie. Mimo, że jednak wiele facetów woli długie włosy, zaryzykowałabym stwierdzeniem nawet, że większość i tak znajdzie się wiele facetów którym podobają się włosy krótkie. Tak samo jak znajdzie się wiele facetów którzy będą woleli spodnie lub będzie im wszystko jedno. Nawet gdyby to był tylko 1% to w przeliczeniu na mężczyzn w jednym mieście czy kraju to nadal sporo.
pisalem im wiecej osob sie nami interesuje, tym wieksza szansa najlepszego wyboru

Cytat:
. Po prostu możliwe że szukałeś tam gdzie jest skupisko kobiet o pewnym charakterze
oho zaczyna sie
my jestesmy normalnymi kobietami, nie mamy nic wspolnego z tymi latawicami z tindera!!!!!!!!!!

Cytat:
Tak samo to że spotykałeś takie kobiety nie świadczy o tym że wszystkie są takie
dobra bo to juz sie robi nudne
nie musze poznawac wszystkich kobiet zeby wyciagnac wnioski, to raz a dwa - to co pisalem wyzej - warto sie podobac wiekszosci, nie mniejszosci

Cytat:
Nie są i obydwaj o tym wiemy. Nadal czekam na Twoje argumenty o przewadze sukienki nad spodniami w kwestii szacunku wobec mężczyzny.
sukienka to typowy kobiecy stroj - nie da sie ukryc, ze gdy kobieta chce wygladac atrakcyjnie i kobieco - to zaklada wlasnie sukienke
Stary 2019-01-14, 21:06   #1072
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2019-01-14, 21:10   #1073
Zonja
Przyczajenie

Nie musisz poznawać wszystkich kobiet ale musisz poznać sporo kobiet z różnych środowisk. Sama chodząc do różnych szkół, obracając się w różnych towarzystwach mogę stwierdzić, że ludzie z różnych środowisk różnią się podejściem do życia i zachowaniem. Mogłabym napisać, że faceci myślą tylko o jednym, ciągle przeklinają oraz same negatywy na podstawie tego, że chodziłam do szkoły gdzie było sporo patologii. Z drugiej strony mogłabym napisać, że faceci są wspaniali bo w innym środowisku takich spotkałam. Żadne z tych stwierdzeń nie jest prawdą, bo przedstawia tylko wycinek społeczeństwa. Dlatego przy różnych badaniach bierze się osoby losowo, z różnych miejsc i środowisk po to by uniknąć błędu.
Stary 2019-01-14, 21:15   #1074
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Nie musisz poznawać wszystkich kobiet ale musisz poznać sporo kobiet z różnych środowisk. Sama chodząc do różnych szkół, obracając się w różnych towarzystwach mogę stwierdzić, że ludzie z różnych środowisk różnią się podejściem do życia i zachowaniem. Mogłabym napisać, że faceci myślą tylko o jednym, ciągle przeklinają oraz same negatywy na podstawie tego, że chodziłam do szkoły gdzie było sporo patologii. Z drugiej strony mogłabym napisać, że faceci są wspaniali bo w innym środowisku takich spotkałam. Żadne z tych stwierdzeń nie jest prawdą, bo przedstawia tylko wycinek społeczeństwa. Dlatego przy różnych badaniach bierze się osoby losowo, z różnych miejsc i środowisk po to by uniknąć błędu.
ale tinder nie jest środowiskiem
to jest miejsce skupiające ludzi z różnych środowisk
nie można tego porównywać np ze szkołą o kiepskiej reputacji, bo tam ludzie trafiają nieprzypadkowo
na tindera trafiają różne osoby, minęły czasy gdy portale randkowe skupiały tylko określony specyficzny typ osoby - dzisiaj na tinderze siedzi już każdy

Cytat:
To co to za facet co nie ma w szafie nic poza wygniecionymi koszulami.
dobrze, że chociaż koszule ma

Cytat:
Dużą uwagę zwracasz na żeńską twarz więc i jednocześnie na to co na nią nałożono i w jakiej ilości.
najwazniejsze geny, makijaz moze pomoc, ale fundamentem nie jest

Cytat:
Czyli bob jak ten?
no to juz jest bardziej kobiece, pewnie gdyby kobieta z tych miala szlachetniejszą twarz to juz w ogole

jak jest ta grzywka to tez co innego
Stary 2019-01-14, 21:19   #1075
stewardesa
BAN stały

Cytat:
jak jest ta grzywka to tez co innego
tam nie ma grzywki
Stary 2019-01-14, 21:22   #1076
Ava_
Zakorzenienie

Krewet, a Ty w ogole chcialbys sobie znalezc pania krewetke?
Bo z tego co widze to same wybrzydzanie, a to wlosy, a to ciuchy nie takie. Ponoc dla chcacego nic trudnego.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Ava_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-14, 21:23   #1077
krewet
Zakorzenienie

jeszcze odnosnie tego gadania o wiekszosci - dla faceta, ktory nie ma powodzenia, bez znaczenia jest ze iles tam kobiet podobno jest platkami sniegu i zachowuje sie inaczej niz reszta, na jego poczucie wlasnej wartosci wplywaja te kobiety ktore on spotka i ich zachowania, a nie jakies gadanie ze 1 % kobiet to tyle i tyle i ze to duzo i w ogole

Cytat:
tam nie ma grzywki
super

Cytat:
Krewet, a Ty w ogole chcialbys sobie znalezc pania krewetke?
Bo z tego co widze to same wybrzydzanie, a to wlosy, a to ciuchy nie takie. Ponoc dla chcacego nic trudnego.
chcialbym ale to nie moze byc tak ze ja zagaduje 100 kobiet i jedna sie zgadza i ta jedna jest beznadziejna i tak

na wlosy tak nie patrze, najwazniejsza jest twarz, ale kobieta w spodniach to plama na honorze dla mnie

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2019-01-14 o 21:24
Stary 2019-01-14, 21:24   #1078
Zonja
Przyczajenie

Krewet nie trafiłeś, była to szkoła z przekrojem różnych ludzi bo była to jedyna szkoła w najbliższej okolicy. Chodzili tam zarówno prymusi którzy w przyszłości dostali się na najlepsze uczelnie jak i patologia, chociaż tej było tam więcej.

Tinder jest środowiskiem. Może bardzo zróżnicowanym (tego nie wiem) ale na pewno jest miejscem które przyciąga wielu ludzi w jednym typie a w innym odpycha. Tak samo gdybyś np. powiedział że społeczeństwo obrazuje portal fotka, nasza-klasa lub instagram. Na pewno nie znajdziesz w każdym z nich takich samych ludzi, możliwe że w każdym będzie dominował lub był mocno widoczny jeden konkretny typ.
Stary 2019-01-14, 21:25   #1079
Konto usunięte

Cytat:
sukienka to typowy kobiecy stroj - nie da sie ukryc, ze gdy kobieta chce wygladac atrakcyjnie i kobieco - to zaklada wlasnie sukienke
W sumie się zgodzę, ale nadal to nie tłumaczy dlaczego powinna ubierać sukienkę na 1 randkę. Dla mnie 1 randka ma być zapoznawcza, czy wgl potrafimy rozmawiać i flirtować, nic więcej. Jak się uda to fajnie, mogę się założyć że następnym razem założy coś bardziej sexy bo będzie chciała się przypodobać.

Ale na 1 randkę? Tym bardziej że większość takich spotkań jest ostatnie i ludzie zapadają się pod ziemię? Bez sensu. Mi wystarczy że przyjdzie.
Stary 2019-01-14, 21:26   #1080
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Tinder jest środowiskiem. Może bardzo zróżnicowanym (tego nie wiem) ale na pewno jest miejscem które przyciąga wielu ludzi w jednym typie a w innym odpycha. Tak samo gdybyś np. powiedział że społeczeństwo obrazuje portal fotka, nasza-klasa lub instagram. Na pewno nie znajdziesz w każdym z nich takich samych ludzi, możliwe że w każdym będzie dominował lub był mocno widoczny jeden konkretny typ.
nasza klasa w latach swojej najwiekszej popularnosci (2006-8) obrazowala troche spoleczenstwo, bo siedzial tam reprezentant kazdej grupy i wieku

to jakich ludzi przyciaga tinder?

Cytat:
Ale na 1 randkę? Tym bardziej że większość takich spotkań jest ostatnie i ludzie zapadają się pod ziemię? Bez sensu. Mi wystarczy że przyjdzie.

no jest ostatnie bo laski maja w dupie tych wszystkich kolesi

Cytat:
W sumie się zgodzę, ale nadal to nie tłumaczy dlaczego powinna ubierać sukienkę na 1 randkę. Dla mnie 1 randka ma być zapoznawcza, czy wgl potrafimy rozmawiać i flirtować, nic więcej. Jak się uda to fajnie, mogę się założyć że następnym razem założy coś bardziej sexy bo będzie chciała się przypodobać.

zaczeliscie sie zapoznawac przez internet - teraz skoro zdecydowala ci sie poswiecic czas, powinno jej zalezec zeby dobrze wygladac - teraz, nie za miesiac czy rok

Edytowane przez krewet
Czas edycji: 2019-01-14 o 21:28
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości