Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-01-15, 16:02   #1261
samotny_t
BAN stały

Dot.: Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę

Cytat:
Napisane przez Liliom Pokaż wiadomość
No dobra, grube mireczki takie biedne, bo żadna kobieta się nie zainteresuje takim, tylko chadem, a jak przychodzi co do czego to te same mireczki wyszydzają i wyśmiewają grube dziewczyny. Wystarczy wejść ma wykop i poczytać komentarze.
Ale wiesz, że wykop kropka peel (i każdy inny portal internetowy) nie ma kolektywnego umysłu, tylko jest zbiorowością odrębnych ludzi?

Jak głosisz takie tezy, to znajdź chociaż z 5 indywidualnych mirków, z których każdy jednocześnie narzeka, że sam jest gruby oraz wyszydza grube dziewczyny.
samotny_t jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:07   #1262
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez samotny_t Pokaż wiadomość
Ale wiesz, że wykop kropka peel (i każdy inny portal internetowy) nie ma kolektywnego umysłu, tylko jest zbiorowością odrębnych ludzi?

Jak głosisz takie tezy, to znajdź chociaż z 5 indywidualnych mirków, z których każdy jednocześnie narzeka, że sam jest gruby oraz wyszydza grube dziewczyny.
Istnieją tacy co sami są zaniedbani ale wymagają by kobieta była szczuplutka i piękna

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:14   #1263
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Tinder jest specyficznym miejscem. Jak możesz twierdzić, że dla kobiet liczy się tylko wygląd, na podstawie aplikacji, w której liczy się tylko wygląd? Masz przed sobą kilkadziesiąt zdjęć kobiet i wybierasz te, które najbardziej ci się podobają z wyglądu. Potem ewentualnie możesz je badać na osobowość, ale tylko te, które już wstępnie wybrałeś. Jeśli masz mały wybór, jesteś mniej wybredny. Jeśli masz duży wybór, bardziej. Co to nam mówi o kobietach według ciebie?

mówi nam tylko tyle, że ma lepiej ten, który ma większy wybór - a to zależy od atrakcyjności, a nie od tego czy na podryw wybierasz się na tindera, czy np do biedronki

podział kobiet na te bez tindera i z tinderem jest bezsensowny, jedyna różnica jest taka, że na tinderze jeśli kobieta nie chce z kimś rozmawiać to da mu w lewo, na żywo natomiast - porozmawia z grzeczności, tak jak nasza Ava - pytanie co to zmienia?

na tinderze każdy się reklamuje, to fakt, ale generalnie w życiu również inwestujesz w swój wygląd, m. in. po to żeby się podobać innym (wiadomo, wizażanki niet i chodzą w szpilkach po domu np)

poza tym na tinderze też się rozmawia, owszem na żywo nie potrzeba pozwolenia do rozmowy, żeby ją zacząć, pytanie tylko co to zmienia? tak samo na żywo przystojniak będzie mieć handicap, a średni nie

przyjęło się, że na żywo przeciętnemu facetowi jest łatwiej, no nie wiem, on na żywo też zagadał pełno kobiet z czego jedna się zgodziła i to jest postrzegane za sukces, tak samo na tinderze taki koleś będzie masowo przesuwać laski w prawo, aż w końcu z którąś uda mu się spotkać

tak samo idiotyczny mit, że tinder jest od seksu, no nie jest, ta sama laska może szukać sobie kolegi do pogadania i kolegi do R U C H A N I A, kwestia tego kto napisze, akurat ja jestem tego żywym przykładem

także, reasumując - tak, uważam, że tinder odzwierciedla relacje międzyludzkie, może w trochę brutalny sposób, ale odzwierciedla

ja wiem, że dla wszystkich wyjątkowych kobiet, porównanie się z latawicami z tindera jest życiową szansą na podkreślenie swojej wyjątkowości, no ale cóż

Cytat:
A propos przesuwania w lewo. Czy wiesz, ile kobiet w projekcie Klaudiusz przesunęło w lewo? Ile kobiet usunęło parę, gdy Klaudiusz powiedział coś chamskiego? Bo bez tych danych nie jesteś w stanie nic powiedzieć na temat charakteru większości kobiet. A jeśli wydaje ci się, że możesz, to zachowujesz się jak antyszczepionkowiec wydłubujący pojedyncze dane, które pasują mu do tezy.

facet nabił 600 par w kilka dni chyba?

nie wiem ile kobiet usunęło parę, facet po jednym dniu ma już ogarniętą kopulację z obcą kobietą, inni muszą chodzić pół roku za rączkę żeby to dostać

ale jestem w stanie zgodzić się, że być może większość kobiet nie da tak sobą pomiatać, jak tamte przypadki

Cytat:
Przez uważne słuchanie ciebie. Przez właściwe reagowanie emocjami na to, co mówisz. Przez śmianie się z twoich żartów. Przez zadawanie pytań na twój temat, które nie brzmią jak wywiad. I przed wszystkim przez entuzjastyczną zgodę/zaproponowanie kolejnego spotkania.

słuchanie, reagowanie? tego to ja oczekuję od każdej osoby, która w ogóle ze mną rozmawia, no kurde! gadam z kimś, to fajnie jak mnie słucha, a jak opowiem żart, to niech się pośmieje - będzie mi miło, serio to dla ciebie oznaki zainteresowania?

ja generalnie rozróżniam zainteresowanie ALPHA i zainteresowanie beta

zainteresowanie ALPHA, cechy:
-podteksty seksualne w rozmowie
-ładny strój
-bawienie się włosami
-chęć seksu - niekoniecznie na pierwszej randce, ale też nie po dwóch miesiącach
-chęć flirtu

zainteresowanie beta, cechy:
-chęć do randkowania, ale na jakichś gównianych zasadach
-seks jak się zasłuży, po dłuższym czasie
-kiepski strój
-brak emocji
-zero flirtu, podtekstów, raczej spokojne rozmowy
-zainteresowanie mężczyzną - owszem, ale nieseksualne

to o czym ty piszesz to książkowe zainteresowanie beta niestety
krewet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:15   #1264
Limonka2738
Zakorzenienie

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86372781]Dziewczyny a nie dziwi Was że czasami tacy właśnie przystojniacy siedzą na portalach randkowych? Nie oceniam nikogo z góry. Wydaje mi się właśnie że to przez to że wygląd to nie wszystko a dwa że kobiety które spotykają może też wygląd mają ale to wszystko. Może mają pecha do kobiet? Jak myślicie?
[/QUOTE]

Znam trzech takich jak ten facet ze zdjęcia na górze.

Naprawdę obiektywnie bardzo przystojni, podobają się wielu kobietom, dbają o siebie.

Wszyscy trzej są... średnio wierni i zadufani w sobie, używają tego portalu do pochwalenia się, ile to oni mają adoratorek.

Nie umieją za to utrzymać dziewczyny (może dlatego, że chodzą na spotkania z Tindera będąc w związku).

Z pewnych względów muszę z nimi utrzymywać kontakt, ale są dobrymi ludźmi, po prostu mają trochę za dużo wody sodowej w głowie. I traktują kobiety jak zabawki.

Mnie poznali jak byłam gruba, więc jestem na innym poziomie znajomości z nimi. Ale jak coś, to zawsze mogę na nich liczyć, to dobrzy znajomi. Tylko w życiu bym się nie związała z żadnym z nich, pomijając fakt, że jeden z nich jest moją rodziną.

Może dlatego jestem tak uprzedzona do tego typu facetów i mi się w ogóle nie podobają, nawet fizycznie.

Ale oczywiście nie musi tak być, każdy człowiek jest inny. Poznałam kiedyś cosplayera, który jest zawodowym modelem. I to naprawdę super człowiek, też taki obiektywnie przystojny, z umięśnionym ciałem. W ogóle nie wydawał się zadufany w sobie, więc to nie reguła, tylko moje osobiste doświadczenia.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Limonka2738 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:16   #1265
Liliom
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez samotny_t Pokaż wiadomość

A to w zasadzie nie ma znaczenia czy są grubi czy nie, bo pod każdym zdjęciem grubszej dziewczyny są same krytykujące komentarze. Że wieloryb, smalec, bleee fuj itd.
Dziewczyna celowo wrzuca zdjęcie na tindera, pokazuje że jest większych rozmiarów a oni przeklejają zdjęcie na wykop i kupa śmiechu, bo trzeba skomentować jakim to ona jest grubasem.

A tak się składa że rozmawiałam z pół roku temu z kilkoma którzy szczerze pisali że sami są nieatrakcyjni i mają nadwagę, ale dziewczynę to oni chcą szczupłąi atrakcyjną.

Poza tym cały czas wrzucasz zdjęcia "przeciętnych mireczków" jako nieatrakcyjnych i grubawych, a tak się składa że przeciętny mireczek wyśmiewa grube dziewczyny. Na wykopie nie było zdjęcia grubszej dziewczyny pod którym nie byłoby większości negatywnych wyśmiewających komentarzy.
Liliom jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:18   #1266
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
O, szczęśliwie jestem wizażową betą

Przeznaczenie.

Top secret Uczestnik ściśle tajnego rządowego programu badań nad eksperymentalną szczepionką na malarię.
Stary 2019-01-15, 16:18   #1267
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Liliom Pokaż wiadomość
Dziewczyna celowo wrzuca zdjęcie na tindera, pokazuje że jest większych rozmiarów a oni przeklejają zdjęcie na wykop i kupa śmiechu, bo trzeba skomentować jakim to ona jest grubasem.
Tak robią niedołęgi życiowe które właśnie zazwyczaj sami mają nadwagę i nie dbają o siebie. Najlepiej się dowartościować kimś gorszym.
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:18   #1268
Ava_
Zakorzenienie

Tymi pieknymi zdjeciami facetow na apkach nie emocjonowalabym sie az tak. Zanim w ogole zaczelam sie bawic w randkowanie online kumple narzekali, ze dziewczyny najczesciej ukrywaja swoja tusze np dajac zdjecie zrobione z gory, gdzie sie wyglada szczuplej i tego typu sztuczki.

Jak sama zaczelam chodzic na randki to dopiero sie przekonalam co to znaczy oszukiwac na zdjeciach Nie raz facet na zdjeciach super, porownywalny do tych tutaj wrzucanych jako chady, ide na randke a tam slabiutka 5. Niby ten sam czlowiek, ale albo jakis przytyty albo jak brzydszy brat.
Ava_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:21   #1269
Limonka2738
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krewet Pokaż wiadomość
-ładny strój
-bawienie się włosami
-chęć seksu - niekoniecznie na pierwszej randce, ale też nie po dwóch miesiącach
-chęć flirtu

-kiepski strój
-brak emocji

Hm. No to ja podpadam już bardziej pod zainteresowanie beta.

Stary 2019-01-15, 16:26   #1270
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu w tym wątku otyłość jest od razu utożsamiana z brzydotą? A szczupłych osób (zarówno kobiet jak i mężczyzn) z nieszczególną fizjonomią już nie ma?

kazda gruba osoba jest brzydka
nie każda brzydka osoba jest gruba

chyba nie ma większej wady w wyglądzie niż bycie grubym, nie licząc oczywiście jakichś chorób albo oszpeceń po wypadkach
Stary 2019-01-15, 16:28   #1271
edan84
BAN stały

Cytat:

chyba nie ma większej wady w wyglądzie niż bycie grubym, nie licząc oczywiście jakichś chorób albo oszpeceń po wypadkach

Czyli już wiemy, ze masz problem z nadwaga?

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
mówi nam tylko tyle, że ma lepiej ten, który ma większy wybór - a to zależy od atrakcyjności, a nie od tego czy na podryw wybierasz się na tindera, czy np do biedronki

podział kobiet na te bez tindera i z tinderem jest bezsensowny, jedyna różnica jest taka, że na tinderze jeśli kobieta nie chce z kimś rozmawiać to da mu w lewo, na żywo natomiast - porozmawia z grzeczności, tak jak nasza Ava - pytanie co to zmienia?

na tinderze każdy się reklamuje, to fakt, ale generalnie w życiu również inwestujesz w swój wygląd, m. in. po to żeby się podobać innym (wiadomo, wizażanki niet i chodzą w szpilkach po domu np)

poza tym na tinderze też się rozmawia, owszem na żywo nie potrzeba pozwolenia do rozmowy, żeby ją zacząć, pytanie tylko co to zmienia? tak samo na żywo przystojniak będzie mieć handicap, a średni nie

przyjęło się, że na żywo przeciętnemu facetowi jest łatwiej, no nie wiem, on na żywo też zagadał pełno kobiet z czego jedna się zgodziła i to jest postrzegane za sukces, tak samo na tinderze taki koleś będzie masowo przesuwać laski w prawo, aż w końcu z którąś uda mu się spotkać

tak samo idiotyczny mit, że tinder jest od seksu, no nie jest, ta sama laska może szukać sobie kolegi do pogadania i kolegi do R U C H A N I A, kwestia tego kto napisze, akurat ja jestem tego żywym przykładem

także, reasumując - tak, uważam, że tinder odzwierciedla relacje międzyludzkie, może w trochę brutalny sposób, ale odzwierciedla

ja wiem, że dla wszystkich wyjątkowych kobiet, porównanie się z latawicami z tindera jest życiową szansą na podkreślenie swojej wyjątkowości, no ale cóż

facet nabił 600 par w kilka dni chyba?

nie wiem ile kobiet usunęło parę, facet po jednym dniu ma już ogarniętą kopulację z obcą kobietą, inni muszą chodzić pół roku za rączkę żeby to dostać

ale jestem w stanie zgodzić się, że być może większość kobiet nie da tak sobą pomiatać, jak tamte przypadki

słuchanie, reagowanie? tego to ja oczekuję od każdej osoby, która w ogóle ze mną rozmawia, no kurde! gadam z kimś, to fajnie jak mnie słucha, a jak opowiem żart, to niech się pośmieje - będzie mi miło, serio to dla ciebie oznaki zainteresowania?

ja generalnie rozróżniam zainteresowanie ALPHA i zainteresowanie beta

-ładny strój
-bawienie się włosami
-chęć flirtu

-kiepski strój
-brak emocji

to o czym ty piszesz to książkowe zainteresowanie beta niestety

O, to dziwne. Bo miałem zainteresowanie ze strony kobiet i takie i takie. To jestem alphą czy betą?
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-15, 16:29   #1272
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli już wiemy, ze masz problem z nadwaga?
nie, zdrowy facet here

Cytat:
O, to dziwne. Bo miałem zainteresowanie ze strony kobiet i takie i takie. To jestem alphą czy betą?

zalezy ktore czesciej
Stary 2019-01-15, 16:32   #1273
edan84
BAN stały

Cytat:
nie, zdrowy facet here

zalezy ktore czesciej
1. Pogratulować. Ja jestem gruby
2. Mniej więcej po równo. Z czego na początku bardziej beta, potem częściej zachowania alpha.
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:33   #1274
Zonja
Przyczajenie

Cytat:

Nie, nie każda chyba, że Twoim zdaniem. Zależy jeszcze co masz na myśli pisząc gruba bo może to oznaczać osobę chorobliwie otyłą gdzie rzeczywiście dla większości osób będzie ona nieatrakcyjna (chociaż i na taką znajdą się chętni, istnieją różne gusta + fetysze). Może też oznaczać osobę która ma kilka kg za dużo lub nawet ma wagę w normie ale dla paru wykopków będzie gruba bo nie wygląda jak modelka.
Zonja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:34   #1275
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zonja Pokaż wiadomość
Nie, nie każda chyba, że Twoim zdaniem. Zależy jeszcze co masz na myśli pisząc gruba bo może to oznaczać osobę chorobliwie otyłą gdzie rzeczywiście dla większości osób będzie ona nieatrakcyjna (chociaż i na taką znajdą się chętni, istnieją różne gusta + fetysze). Może też oznaczać osobę która ma kilka kg za dużo lub nawet ma wagę w normie ale dla paru wykopków będzie gruba bo nie wygląda jak modelka.
O właśnie. Pytanie czy chodzi o nadwagę czy o otyłość. I bycie nieatrakcyjnym niekoniecznie się że się z wagą.

0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:38   #1276
Panna_Polna
Przyczajenie

Cytat:
nie, zdrowy facet here
Czyli po prostu jesteś brzydki, tak?
Panna_Polna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:40   #1277
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
O właśnie. Pytanie czy chodzi o nadwagę czy o otyłość. I bycie nieatrakcyjnym niekoniecznie się że się z wagą.

Cytat:

przecież te granice bmi dla normalnej wagi i tak są mega tolerancyjne i nawet ludzie z normalnym bmi wyglądają już grubo - więc jak ktoś ma nawet 1 kg nadwagi to wygląda źle i tyle, a te teksty o modelkach to typowe dla grubasek także dziękuję ci bardzo
Stary 2019-01-15, 16:42   #1278
Ava_
Zakorzenienie

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86373258]O właśnie. Pytanie czy chodzi o nadwagę czy o otyłość. I bycie nieatrakcyjnym niekoniecznie się że się z wagą.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Oczywiscie, ze mozna byc nieatrakcyjnym i szczuplym. O otylosci tez nie ma co dyskutowac pod wzgledem estetycznym, bo to zahacza o kwestie zdrowia, jednak powinno sie dazyc do schudniecia. Co do nadwagi to pewnie ktos zaraz wklei fotki Ashley Graham, ale nie oszukujmy sie, rynek fitnessowy nie bylby takim rozkwicie jakby ludzie lubili dodatkowe kilogramy tu i owdzie.
Stary 2019-01-15, 16:45   #1279
krewet
Zakorzenienie

napisałem - każdy gruby jest brzydki, ale nie każdy brzydki jest gruby

odpowiedzi - yyy ale ten no sa chudzi i tez sa brzydcy

no super i co to ma do rzeczy?

ja mialem kiedys nadwage 2-3 kg to literalnie przestalem jesc wszystko poza warzywami na ponad 2 tygodnie i schudlem kilka kg, normalnie funkcjonowalem, nie bylo zadnego jojo,malo tego, pozniej dalej chudlem - pisze to nie dlatego zeby tu komus udzielac porad jak byc fit, bo na tym sie nie znam - tylko mowie ze te wszystkie grubaski by mogly cokolwiek ze soba zrobic, mnie to schudniecie nic nie dalo, bo wygladalem bardzo podobnie, ale mam czyste sumienie, ze nie jestem nawet matematycznym grubasem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-15, 16:46   #1280
Zonja
Przyczajenie

Cytat:
przecież te granice bmi dla normalnej wagi i tak są mega tolerancyjne i nawet ludzie z normalnym bmi wyglądają już grubo - więc jak ktoś ma nawet 1 kg nadwagi to wygląda źle i tyle, a te teksty o modelkach to typowe dla grubasek także dziękuję ci bardzo
Kolejny raz: wg Ciebie wygląda źle. Masz prawo mieć takie zdanie. Tyle że ludzie są różni, mają różne gusta i nawet nie chodzi mi o fetysze czy sytuacje skrajne, ale jest sporo facetów którzy lubią kobiety z kilkoma kg więcej.
Stary 2019-01-15, 16:47   #1281
Konto usunięte

Cytat:
Głupoty gadasz. To wszystko zależy od budowy ciała, tego jak rozkłada się tłuszcz itd. Dwie osoby ważące tyle samo przy tym samym wzroście mogą zupełnie inaczej wyglądać i jedna będzie szczupła a druga może mieć już nadwagę. BMI nie jest żadnym wyznacznikiem. Istotny jest pomiar ilości tkanki tłuszczowej i mięśniowej itd. Wiesz że mięśnie wada więcej niż tłuszcz?

Stary 2019-01-15, 16:47   #1282
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Kolejny raz: wg Ciebie wygląda źle. Masz prawo mieć takie zdanie. Tyle że ludzie są różni, mają różne gusta i nawet nie chodzi mi o fetysze czy sytuacje skrajne, ale jest sporo facetów którzy lubią kobiety z kilkoma kg więcej.
facet jak ci mowi o ladnej lasce z kilkoma kg wiecej to ma na mysli kim kardashian

Cytat:
Głupoty gadasz. To wszystko zależy od budowy ciała, tego jak rozkłada się tłuszcz itd. Dwie osoby ważące tyle samo przy tym samym wzroście mogą zupełnie inaczej wyglądać i jedna będzie szczupła a druga może mieć już nadwagę. BMI nie jest żadnym wyznacznikiem. Istotny jest pomiar ilości tkanki tłuszczowej i mięśniowej itd. Wiesz że mięśnie wada więcej niż tłuszcz?

mowie o osobach ktore nie cwicza
Stary 2019-01-15, 16:48   #1283
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usunięte

Cytat:
facet jak ci mowi o ladnej lasce z kilkoma kg wiecej to ma na mysli kim kardashian
Bleh.
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:49   #1284
krewet
Zakorzenienie

widze dziewczyny w formie

najpierw usprawiedliwianie noszenia MESKICH ubran
teraz te gadki o nadwadze, ze jest ok

no super super

co nastepne?
Stary 2019-01-15, 16:51   #1285
Ava_
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, ze ona jest BARDZO szczupla, te kraglosci to silikon i inne takie.
Stary 2019-01-15, 16:51   #1286
Konto usunięte

Cytat:
widze dziewczyny w formie

najpierw usprawiedliwianie noszenia MESKICH ubran
teraz te gadki o nadwadze, ze jest ok

no super super

co nastepne?
Od kiedy spodnie to tylko męski strój? Chyba że chodzi Ci że kobieta ubiera ciuchy z działu męskiego

Stary 2019-01-15, 16:53   #1287
f6ce7c3ca500955a4c7e3c56259edd7b2c023af2
Konto usunięte

nadwaga nie jest okej i serio... znam dosłownie kilka osób, które jakoś znośnie z nią wyglądają. ale teksty w opisach, ze kobieta nie powinna ważyć więcej niż 55 kg to też przesada.

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86373368]Od kiedy spodnie to tylko męski strój? Chyba że chodzi Ci że kobieta ubiera ciuchy z działu męskiego

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

teraz działy męskie wyglądają jak damskie
f6ce7c3ca500955a4c7e3c56259edd7b2c023af2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-01-15, 16:53   #1288
Zonja
Przyczajenie

Widzę krewet został specjalistą od wszystkiego, wie jakie są WSZYSTKIE kobiety, jacy mężczyźni podobają się WSZYSTKIM kobietom oraz na jakie kobiety lecą WSZYSCY faceci. Gdyby było tak jak piszesz to świat byłby nudny.

Nadwaga nie jest ok ale umówmy się, jeżeli kobieta czy mężczyzna ma te 2-3 kg za dużo to nie jest problem. Tak samo jak niektórzy są na skraju niedowagi bo po prostu mają taką urodę i dla ich organizmu jest to ok. Problemem jest natomiast gdy ktoś ma 20-30 kg za dużo.

Edytowane przez Zonja
Czas edycji: 2019-01-15 o 16:57
Stary 2019-01-15, 16:53   #1289
krewet
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, ze ona jest BARDZO szczupla, te kraglosci to silikon i inne takie.
okej, mowie ci co kolesie maja na mysli

Cytat:
nadwaga nie jest okej i serio... znam dosłownie kilka osób, które jakoś znośnie z nią wyglądają. ale teksty w opisach, ze kobieta nie powinna ważyć więcej niż 55 kg to też przesada.
przesada, bo to zalezy od wzrostu, ale czym to sie rozni od mitycznych 180 cm?

Cytat:
Od kiedy spodnie to tylko męski strój? Chyba że chodzi Ci że kobieta ubiera ciuchy z działu męskiego
no bardziej meski niz damski
kobieta wyglada kobieco w sukience

Cytat:
Widzę krewet został specjalistą od wszystkiego, wie jakie są WSZYSTKIE kobiety, jacy mężczyźni podobają się WSZYSTKIM kobietom oraz na jakie kobiety lecą WSZYSCY faceci. Gdyby było tak jak piszesz to świat byłby nudny.

widze, ze mamy tu platek sniegu
Stary 2019-01-15, 16:54   #1290
f6ce7c3ca500955a4c7e3c56259edd7b2c023af2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Zonja Pokaż wiadomość

to jego wątek, jego świat, my to tylko nędzni statyści
f6ce7c3ca500955a4c7e3c56259edd7b2c023af2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości