![]() |
#1261 | |
BAN stały
|
Dot.: Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę
Cytat:
Jak głosisz takie tezy, to znajdź chociaż z 5 indywidualnych mirków, z których każdy jednocześnie narzeka, że sam jest gruby oraz wyszydza grube dziewczyny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1262 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1263 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówi nam tylko tyle, że ma lepiej ten, który ma większy wybór - a to zależy od atrakcyjności, a nie od tego czy na podryw wybierasz się na tindera, czy np do biedronki podział kobiet na te bez tindera i z tinderem jest bezsensowny, jedyna różnica jest taka, że na tinderze jeśli kobieta nie chce z kimś rozmawiać to da mu w lewo, na żywo natomiast - porozmawia z grzeczności, tak jak nasza Ava - pytanie co to zmienia? na tinderze każdy się reklamuje, to fakt, ale generalnie w życiu również inwestujesz w swój wygląd, m. in. po to żeby się podobać innym (wiadomo, wizażanki niet i chodzą w szpilkach po domu np) poza tym na tinderze też się rozmawia, owszem na żywo nie potrzeba pozwolenia do rozmowy, żeby ją zacząć, pytanie tylko co to zmienia? tak samo na żywo przystojniak będzie mieć handicap, a średni nie przyjęło się, że na żywo przeciętnemu facetowi jest łatwiej, no nie wiem, on na żywo też zagadał pełno kobiet z czego jedna się zgodziła i to jest postrzegane za sukces, tak samo na tinderze taki koleś będzie masowo przesuwać laski w prawo, aż w końcu z którąś uda mu się spotkać tak samo idiotyczny mit, że tinder jest od seksu, no nie jest, ta sama laska może szukać sobie kolegi do pogadania i kolegi do R U C H A N I A, kwestia tego kto napisze, akurat ja jestem tego żywym przykładem także, reasumując - tak, uważam, że tinder odzwierciedla relacje międzyludzkie, może w trochę brutalny sposób, ale odzwierciedla ja wiem, że dla wszystkich wyjątkowych kobiet, porównanie się z latawicami z tindera jest życiową szansą na podkreślenie swojej wyjątkowości, no ale cóż Cytat:
facet nabił 600 par w kilka dni chyba? nie wiem ile kobiet usunęło parę, facet po jednym dniu ma już ogarniętą kopulację z obcą kobietą, inni muszą chodzić pół roku za rączkę żeby to dostać ale jestem w stanie zgodzić się, że być może większość kobiet nie da tak sobą pomiatać, jak tamte przypadki Cytat:
słuchanie, reagowanie? tego to ja oczekuję od każdej osoby, która w ogóle ze mną rozmawia, no kurde! gadam z kimś, to fajnie jak mnie słucha, a jak opowiem żart, to niech się pośmieje - będzie mi miło, serio to dla ciebie oznaki zainteresowania? ja generalnie rozróżniam zainteresowanie ALPHA i zainteresowanie beta zainteresowanie ALPHA, cechy: -podteksty seksualne w rozmowie -ładny strój -bawienie się włosami -chęć seksu - niekoniecznie na pierwszej randce, ale też nie po dwóch miesiącach -chęć flirtu zainteresowanie beta, cechy: -chęć do randkowania, ale na jakichś gównianych zasadach -seks jak się zasłuży, po dłuższym czasie -kiepski strój -brak emocji -zero flirtu, podtekstów, raczej spokojne rozmowy -zainteresowanie mężczyzną - owszem, ale nieseksualne to o czym ty piszesz to książkowe zainteresowanie beta niestety |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1264 |
Zakorzenienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86372781]Dziewczyny a nie dziwi Was że czasami tacy właśnie przystojniacy siedzą na portalach randkowych? Nie oceniam nikogo z góry. Wydaje mi się właśnie że to przez to że wygląd to nie wszystko a dwa że kobiety które spotykają może też wygląd mają ale to wszystko. Może mają pecha do kobiet? Jak myślicie?
[/QUOTE] Znam trzech takich jak ten facet ze zdjęcia na górze. Naprawdę obiektywnie bardzo przystojni, podobają się wielu kobietom, dbają o siebie. Wszyscy trzej są... średnio wierni i zadufani w sobie, używają tego portalu do pochwalenia się, ile to oni mają adoratorek. Nie umieją za to utrzymać dziewczyny (może dlatego, że chodzą na spotkania z Tindera będąc w związku). Z pewnych względów muszę z nimi utrzymywać kontakt, ale są dobrymi ludźmi, po prostu mają trochę za dużo wody sodowej w głowie. I traktują kobiety jak zabawki. Mnie poznali jak byłam gruba, więc jestem na innym poziomie znajomości z nimi. Ale jak coś, to zawsze mogę na nich liczyć, to dobrzy znajomi. Tylko w życiu bym się nie związała z żadnym z nich, pomijając fakt, że jeden z nich jest moją rodziną. ![]() Może dlatego jestem tak uprzedzona do tego typu facetów i mi się w ogóle nie podobają, nawet fizycznie. ![]() Ale oczywiście nie musi tak być, każdy człowiek jest inny. Poznałam kiedyś cosplayera, który jest zawodowym modelem. I to naprawdę super człowiek, też taki obiektywnie przystojny, z umięśnionym ciałem. W ogóle nie wydawał się zadufany w sobie, więc to nie reguła, tylko moje osobiste doświadczenia. ![]()
![]() |
#1265 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A to w zasadzie nie ma znaczenia czy są grubi czy nie, bo pod każdym zdjęciem grubszej dziewczyny są same krytykujące komentarze. Że wieloryb, smalec, bleee fuj itd. Dziewczyna celowo wrzuca zdjęcie na tindera, pokazuje że jest większych rozmiarów a oni przeklejają zdjęcie na wykop i kupa śmiechu, bo trzeba skomentować jakim to ona jest grubasem. A tak się składa że rozmawiałam z pół roku temu z kilkoma którzy szczerze pisali że sami są nieatrakcyjni i mają nadwagę, ale dziewczynę to oni chcą szczupłąi atrakcyjną. Poza tym cały czas wrzucasz zdjęcia "przeciętnych mireczków" jako nieatrakcyjnych i grubawych, a tak się składa że przeciętny mireczek wyśmiewa grube dziewczyny. Na wykopie nie było zdjęcia grubszej dziewczyny pod którym nie byłoby większości negatywnych wyśmiewających komentarzy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1267 |
Konto usunięte
|
Tak robią niedołęgi życiowe które właśnie zazwyczaj sami mają nadwagę i nie dbają o siebie. Najlepiej się dowartościować kimś gorszym.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Tymi pieknymi zdjeciami facetow na apkach nie emocjonowalabym sie az tak. Zanim w ogole zaczelam sie bawic w randkowanie online kumple narzekali, ze dziewczyny najczesciej ukrywaja swoja tusze np dajac zdjecie zrobione z gory, gdzie sie wyglada szczuplej i tego typu sztuczki.
Jak sama zaczelam chodzic na randki to dopiero sie przekonalam co to znaczy oszukiwac na zdjeciach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hm. No to ja podpadam już bardziej pod zainteresowanie beta.
![]() |
![]() |
#1270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazda gruba osoba jest brzydka nie każda brzydka osoba jest gruba chyba nie ma większej wady w wyglądzie niż bycie grubym, nie licząc oczywiście jakichś chorób albo oszpeceń po wypadkach |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1271 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Czyli już wiemy, ze masz problem z nadwaga? ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ---------- Cytat:
O, to dziwne. Bo miałem zainteresowanie ze strony kobiet i takie i takie. To jestem alphą czy betą? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1272 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zalezy ktore czesciej |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1273 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
Przyczajenie
|
Nie, nie każda chyba, że Twoim zdaniem. Zależy jeszcze co masz na myśli pisząc gruba bo może to oznaczać osobę chorobliwie otyłą gdzie rzeczywiście dla większości osób będzie ona nieatrakcyjna (chociaż i na taką znajdą się chętni, istnieją różne gusta + fetysze). Może też oznaczać osobę która ma kilka kg za dużo lub nawet ma wagę w normie ale dla paru wykopków będzie gruba bo nie wygląda jak modelka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1275 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1277 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przecież te granice bmi dla normalnej wagi i tak są mega tolerancyjne i nawet ludzie z normalnym bmi wyglądają już grubo - więc jak ktoś ma nawet 1 kg nadwagi to wygląda źle i tyle, a te teksty o modelkach to typowe dla grubasek także dziękuję ci bardzo |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
Zakorzenienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86373258]O właśnie. Pytanie czy chodzi o nadwagę czy o otyłość. I bycie nieatrakcyjnym niekoniecznie się że się z wagą.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Oczywiscie, ze mozna byc nieatrakcyjnym i szczuplym. O otylosci tez nie ma co dyskutowac pod wzgledem estetycznym, bo to zahacza o kwestie zdrowia, jednak powinno sie dazyc do schudniecia. Co do nadwagi to pewnie ktos zaraz wklei fotki Ashley Graham, ale nie oszukujmy sie, rynek fitnessowy nie bylby takim rozkwicie jakby ludzie lubili dodatkowe kilogramy tu i owdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
napisałem - każdy gruby jest brzydki, ale nie każdy brzydki jest gruby
odpowiedzi - yyy ale ten no sa chudzi i tez sa brzydcy no super i co to ma do rzeczy? ja mialem kiedys nadwage 2-3 kg to literalnie przestalem jesc wszystko poza warzywami na ponad 2 tygodnie i schudlem kilka kg, normalnie funkcjonowalem, nie bylo zadnego jojo,malo tego, pozniej dalej chudlem - pisze to nie dlatego zeby tu komus udzielac porad jak byc fit, bo na tym sie nie znam - tylko mowie ze te wszystkie grubaski by mogly cokolwiek ze soba zrobic, mnie to schudniecie nic nie dalo, bo wygladalem bardzo podobnie, ale mam czyste sumienie, ze nie jestem nawet matematycznym grubasem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
Przyczajenie
|
Kolejny raz: wg Ciebie wygląda źle. Masz prawo mieć takie zdanie. Tyle że ludzie są różni, mają różne gusta i nawet nie chodzi mi o fetysze czy sytuacje skrajne, ale jest sporo facetów którzy lubią kobiety z kilkoma kg więcej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1281 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1282 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mowie o osobach ktore nie cwicza |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1283 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
widze dziewczyny w formie
najpierw usprawiedliwianie noszenia MESKICH ubran teraz te gadki o nadwadze, ze jest ok no super super co nastepne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1286 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1287 |
Konto usunięte
|
nadwaga nie jest okej i serio... znam dosłownie kilka osób, które jakoś znośnie z nią wyglądają. ale teksty w opisach, ze kobieta nie powinna ważyć więcej niż 55 kg to też przesada.
---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- [1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86373368]Od kiedy spodnie to tylko męski strój? Chyba że chodzi Ci że kobieta ubiera ciuchy z działu męskiego ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] teraz działy męskie wyglądają jak damskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
Przyczajenie
|
Widzę krewet został specjalistą od wszystkiego, wie jakie są WSZYSTKIE kobiety, jacy mężczyźni podobają się WSZYSTKIM kobietom oraz na jakie kobiety lecą WSZYSCY faceci. Gdyby było tak jak piszesz to świat byłby nudny.
Nadwaga nie jest ok ale umówmy się, jeżeli kobieta czy mężczyzna ma te 2-3 kg za dużo to nie jest problem. Tak samo jak niektórzy są na skraju niedowagi bo po prostu mają taką urodę i dla ich organizmu jest to ok. Problemem jest natomiast gdy ktoś ma 20-30 kg za dużo. Edytowane przez Zonja Czas edycji: 2019-01-15 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1289 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kobieta wyglada kobieco w sukience Cytat:
widze, ze mamy tu platek sniegu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1290 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
to jego wątek, jego świat, my to tylko nędzni statyści |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:06.