|
|
#1321 |
|
BAN stały
|
Dot.: Krewet radzi: w czym na pierwszą randkę
|
|
|
|
|
#1322 |
|
Konto usunięte
|
Ale nikt nie powie że dwie osoby ważące tyle samo będą tak samo wyglądały, nawet majac ten sam wzrost bo różnie im się ta waga rozklada
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1323 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Już Ci pisałem, ze idą od razu nawet z niskim grubasem z wyglądem 3/10 ![]() Czemu zaprzeczasz faktom? |
|
|
|
|
|
#1324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to ja nie wiem, slowo przeciwko slowu Edytowane przez krewet Czas edycji: 2019-01-15 o 18:36 |
||
|
|
|
|
#1325 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie z wagą jest sprawa prosta.
Masz wszelkie prawo nie chcieć grubej osoby na partnera. I tak, osoby z nadwagą są mniej atrakcyjne od osób szczupłych dla większości społeczeństwa (są wielbiciele pań z nadwagą i wielbicielki misiów na tym świecie, grunt to się dobrać). I ja rozumiem wszelką walkę z kobietami promującymi otyłość jako coś super i wmawiającymi ludziom, że ona waży 300kg i jest zdrowa, gdzie problem, bo to jest bardzo szkodliwe. Ale nie rozumiem ludzi, którzy żeby się pośmiać z takich ludzi cisną bekę. Otyłość to choroba, poważna. Tak, w 98% przypadków osoba się sama najada, ale zwykle ma jakieś zaburzenia odżywiania, bardzo złe nawyki żywieniowe wyniesione z domu i tak dalej. I nie kumam jaka to radość kogoś takiego zgnoić. Tak samo w złym tonie jak śmianie się z kogoś, bo jest łysy od chemioterapii bo palił papierosy. No ok, sam jest sobie winny, ale bycie chorym jakoś mnie nie bawi i cudze nieszczęście to nie jest jakaś pointa dowcipu.
|
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86373563]Ale nikt nie powie że dwie osoby ważące tyle samo będą tak samo wyglądały, nawet majac ten sam wzrost bo różnie im się ta waga rozklada
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Wlasnie dlatego wszyscy w tym watku chyba sie zgadzamy, ze BMI nie ma sensu. Krewet, mysle ze Twoim glownym blednym zalozeniem jest, ze tylko faceci 8/10 maja szanse na fajne dziewczyny. |
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Hm. Zależy jaki masz samochód. Jak jakiś gamma to musisz poczekać ze dwa/trzy miesiące.
|
|
#1329 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie widzisz te fajne dziewczyny - nawet sukienki nie założą poza tym pisałem - taki facet poniżej 8/10 zagaduje 100 kobiet z czego jedna się zgodzi, on jest pozbawiony możliwości wybioru Cytat:
zgadzam sie, nawet ludzie z normalnym bmi wygladaja grubo Cytat:
ja sie z nikogo nie smieje |
|||
|
|
|
|
#1330 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie znam tej marki :P ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Niestety nie filmuje moich randek, ani nie robię fotek. ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
Bynajmniej. Wybór jest większy. |
||
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
To tak a propos, gdzie jest dla mnie prywatnie granica. ![]() Bo jak siedzą dwie takie i narzekają, że faceci się nie oglądają i to przez te wszystkie szkapy z okładek, to mi słabo. Wina atrakcyjnych kobiet, że się komuś nie chce tyłka ruszyć. Dlaczego głupi ludzie nie walczą o równą reprezentację w NASA i CERN-ie a grubi narzekają, że chcą chodzić w pokazach VS? ![]() Oglądałam wczoraj filmik na YT takiej jednej, która chciała być modelką Victoria's Secret właśnie i jej było przykro, że tylko chude mogą, stąd takie mi się przemyślenia zrodziły. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Meh, unikasz odpowiedzi, czyli pewnie jakaś używana Beemka. Brak szacunku dla kobiety, nie przyjechać Porsche na randkę, naprawdę. Taki facet to się w ogóle nie stara.
|
|
#1332 | |||
|
BAN stały
|
A jakąż to ogromną różnicę robi w kwestii szczupła czy nieszczupła? Bo jeśli podchodzisz poważnie do budowania masy lub utrzymywania jakichś tam parametrów, to rozumiem że dla Ciebie te szczegóły mają sens. Ale że waga o niczym nie świadczy, bo trzeba robić pomiary? Jaki najbardziej skrajny przypadek napotkałaś? Że dziewczyna ważyła 60kg, ale wciąż mieściła się w drzwiach dzięki ćwiczeniom i nie miała tak wielu procentów tkanki tłuszczowej, jak się spodziewaliście?
Cytat:
Cytat:
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86373563]Ale nikt nie powie że dwie osoby ważące tyle samo będą tak samo wyglądały, nawet majac ten sam wzrost bo różnie im się ta waga rozklada[/QUOTE] obie są szczupłe lub nie, proporcje mogą się różnić Cytat:
Zgadzamy, tylko na odwrót. To znaczy liczba dużo mówi, ale podział (niedowaga, norma, nadwaga itd.) rzeczywiście nie do końca spełnia swoją rolę. Edytowane przez stewardesa Czas edycji: 2019-01-15 o 18:50 |
|||
|
|
|
|
#1333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To BMI w gornej granicy normy i 18% tluszczu to jestem gruba czy nie? Bo krewet juz mnie konfudujesz. Cytat:
Edytowane przez Ava_ Czas edycji: 2019-01-15 o 18:55 |
||
|
|
|
|
#1334 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
To mniej więcej ten sam przypadek jak u kreweta. Bardzo chciałby być pożądany przez WSZYSTKIE kobiety świata. Ale nie jest. I jest mu przykro. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:48 ---------- Cytat:
I do tego w LPG! |
||
|
|
|
|
#1335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie rozumiem, taki ideal, no to moze nagnij swoje zagady i zaczep mezczyzne ![]() zreszta ty juz sie wyszalalas z chadami, to tez co innego Cytat:
Edytowane przez krewet Czas edycji: 2019-01-15 o 18:56 |
||
|
|
|
|
#1336 |
|
Przyczajenie
|
![]() jeżeli 18% u kobiety to dla Ciebie na tyle dużo, że kobieta jest średnia to ja już nie mam pytań. |
|
|
|
|
#1337 |
|
Konto usunięte
|
Szczerze to czasami można się zdziwić bo ktoś waży 70 kg a wygląda na o wiele mniej
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
Okej krewet, ja to wiadomo nie Twoja liga, ale dla przyszlych kandydatek to jakie parametry bylyby akceptowalne?
|
|
|
|
#1339 |
|
Zakorzenienie
|
okej, zapomniałem, że Ava ćwiczy i waga może być faktycznie w tym przypadku myląca
wspomnialem juz wczesniej - to co pisalem o wadze odnosze do ludzi, ktorzy nie cwicza regularnie itp Ava, po co ta ironia? tak calkowicie serio, wam wolno wybierac chadow, a ja jak powiem, ze nie chce ulańca i chce kobiecą kobiete to juz oburzenie |
|
|
|
|
#1340 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Czyli u nie ćwiczącej dziewczyny 18% tkanka tłuszczowa to za dużo?? |
|
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
To ta dziewczyna wazylaby 40kg przy 170cm wzrostu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, natomiast gorna granica BMI - juz czesto tak |
|
|
|
|
|
#1343 |
|
Konto usunięte
|
Chcieć sobie możesz wszystko tylko potem się nie dziw że nie ma efektów
i nie zwalaj winy na kobietyWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1344 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edan, dla mnie osoby ktore maja wage na granicy normy sa czesto grube i tyle, nic z tym nie zrobie |
|
|
|
|
|
#1346 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
przy >180cm tak |
|||
|
|
|
|
#1347 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1348 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1349 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Przyczajenie
|
BMI nie odzwierciedla często budowy dlatego przy takim porównaniu o wiele bardziej miarodajnym wynikiem jest poziom tkanki tłuszczowej. Można mieć tkankę tłuszczową w normie a BMI będzie wskazywało nadwagę.
Coś mi się wydaje, że Krewet to taki typ "kobieta kończy się na x kg" |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:44.

No ok, sam jest sobie winny, ale bycie chorym jakoś mnie nie bawi i cudze nieszczęście to nie jest jakaś pointa dowcipu.

No ok, sam jest sobie winny, ale bycie chorym jakoś mnie nie bawi i cudze nieszczęście to nie jest jakaś pointa dowcipu.

i nie zwalaj winy na kobiety