![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem; część 40
Dlatego musisz sie odciąć i nie kontaktować bo co rusz bedziesz sie takich historii dowiadywala i bedziesz cierpieć. Czasem lepiej nie wiedziec...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#153 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie mamy wyjscia... nie zmusimy nikogo do miłości i bycia z nami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#155 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niestety, jestem uzależniona od niego bardzo i nie mam ochoty korzystać z życia. Ani trochę. Od dzieciaka razem i nagle pustka. Nie dowierzam, że nie sprobował jej olać dla nas. Nie dowierzam.
![]() |
#156 | |
Czarna owca
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XL.
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8637167 9]Cerveza,
mega mi przykro. To okropne. Sama niedawno przeżyłam coś podobnego. Boli, ja wiem, że boli, ale błagam nie szukaj winy w sobie. Nie jesteś od niej lepsza, ani gorsza. To nie ma znaczenia. On myśli penisem i to tylko o sobie. Porób badania na choroby weneryczne i zrób test ciązowy. Usuń go zewsząd. Po co ci więcej cierpień? Nie ma sensu pisać jaki on jest do dupy. Bo to oczywiste. Kochana, czujesz, że co sprawiłoby, ze poczułabyś się choć trochę lepiej? Jak będziesz chciała się oderwać od codzienności to niedługo jadę sobie do Trójmiasta nabrać dystansu do podobnych zdarzeń...[/QUOTE] Nie wiem czy coś sprawi, że będzie lepiej. Kiedy wybierasz się do Trójmiasta? ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Trzeba wierzyc ze bedzie lepiej. Nie da sie tego przeskoczyc. Trzeba malutkie kroczki stawiac. Takie tyciu tyciu. Byle do przodu.
Mi np bardzo doskwiera bycie singielka. Nie lubie nia byc. Nie czuje sie dobrze w tym stanie... brakuje mi drugiej osoby tak na stale, na codzień. Kogos do pogadania, do ponarzekania, do wysylania glupich obrazkow ^^... Zanim mieszkalam z ex dobrze radzilam sobie sama. A teraz? Kompletnie nie :/ przyzwyczailam sie do mysli ze albo on na mnie czeka albo ja na niego, do planowania czasu pod nas, do kupowania wszystkiego dla nas. Juz pomijajac brak exa jako czlowieka, mega doskwiera mi samotność. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#160 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I nie lubie byc singielka. Lubilam jak mialam 19 lat. Teraz potrzebuje partnera do zycia bo takie zycie we 2 bylo dla mnie idealne. Wydaje sie ze bylismy dla siebie stworzeni. Nie wiem co poszlo nie tak, serio... Sobota rano, wspólne sniadanie, ogladanie tv w lozku do poludnia, seks, pozniej jakies wspolne wloczenie sie po sklepach, kino, obiad, granie na konsoli, seks xd, wspólne zasypianie itd. Nie zastąpi mi tego jakas tam wolnosc, niezaleznosc, kolezanka, fitness czy inne ☠☠☠☠☠☠☠y. Moze wbrew pozorom ta karetka to nie jest to zly pomysl? Dostałabys cos silnego na uspokojenie... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XL.
Ale mnie dziś denerwujecie tym narzekaniem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#162 |
Konto usunięte
|
Kochana, czasem jest nam potrzebne dostanie takim obuchem w głowę abyśmy zrozumiemy że już nie ma do czego wracać, że to koniec i ze ten człowiek nie jest wart naszego uczucia. Jest potrzebne aby przestać się łudzić..
![]() Ale mi też jest ciężko samej.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 Czas edycji: 2019-01-16 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie chcę chyba żadnej karetki. Nie widzę sensu w życiu.
![]() |
#164 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez staram sie nie myslec o tym pod katem eksa. Po prostu brakuje mi faceta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z ex po prostu idealnie spedzalo nam sie razem czas. Byliśmy dobrani w tym temacie. Pewnie przez ta przyjazn ale ja po prostu uwielbiałam jego towarzystwo. Nie tylko jako faceta ale tez przyjaciela. Stąd mam obawy ze nie znajde kogos takiego. Ja niezbyt lubie ludzi, duzo mnie w ludziach rzeczy irytuje i ciezko mi dogodzic. Boje sie ze znajde kogos kogo bede tolerowac xd Cytat:
Moj ex tez robi to co ze mna z inna. Co wiecej, robi pewnie mnostwo rzeczy ktorych ja go np nauczyłam ![]() ![]() Kochana nie mow tak... jakkolwiek jest beznadziejnie i bez sensu wkrótce moze byc cudownie. Nie wiemy co przyniesie przyszłość. A moze dla Ciebie ma cos wyjątkowego? Daj sobie czas. Wiem ze alkohol to nie rozwiązanie i jestem daleka od namawiania do zapijania smutkow ale moze idz po whisky, inna niz ta wasza, albo piwo, inne niz te wasze (!) napij sie szklaneczke symbolicznie i zacznij tworzyć nowe, wlasne przyzwyczajenia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Konto usunięte
|
Kochane a skąd Wy wiecie jak Wasi ex spędzają czas z obecnymi? No rozumiem jeśli widzieliście np że teraz razem mieszkają i ta whisky itd jak Cerveza ale tak poza tym to skąd wiecie? Macie z nimi kontakt? Niepotrzebnie się dolujecie takim czymś..
Tashira super to napisałaś. Zacząć tworzyć wlasne, nowe przyzwyczajenia niepowiazane z ex My też z ex spędzaliśmy cudownie czas razem. Sam to jeszcze mówił niedługo przed rozstanie. U nas duży wpływ na rozstanie miała jego matka a że on był maminsynkiem a potem był od niej jeszcze całkowicie zależny bo nawet nie pracował przez to prawdopodobne chad (A co najmniej depresje) to już całkiem... I mi też brakuje faceta i już nie chodzi nawet o exa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 Czas edycji: 2019-01-16 o 11:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86376808]Kochane a skąd Wy wiecie jak Wasi ex spędzają czas z obecnymi? No rozumiem jeśli widzieliście np że teraz razem mieszkają i ta whisky itd jak Cerveza ale tak poza tym to skąd wiecie? Macie z nimi kontakt? Niepotrzebnie się dolujecie takim czymś..
Tashira super to napisałaś. Zacząć tworzyć wlasne, nowe przyzwyczajenia niepowiazane z ex My też z ex spędzaliśmy cudownie czas razem. Sam to jeszcze mówił niedługo przed rozstanie. U nas duży wpływ na rozstanie miała jego matka a że on był maminsynkiem a potem był od niej jeszcze całkowicie zależny bo nawet nie pracował przez to prawdopodobne chad (A co najmniej depresje) to już całkiem... I mi też brakuje faceta i już nie chodzi nawet o exa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ja wiedziałam wczesniej jak szperalam, mialam kontakt itd. Teraz moge sie tylko domyślać. Aaa no i przypadkiem (serio!) widziałam ze kupił jedna rzecz do hmm spędzania wolnego czasu tak to ujme... mam od niego identyczna ![]() Niech robi co chce. Nie mysle o tym co z nia robi i w jaki sposób. Wciaz czuje sie wyjatkowa na swój sposób w jaki ona nigdy nie bedzie. Bylam pierwsza kobieta z ktora mieszkal, pierwsza ktora przedstawił rodzinie, pierwsza ktorej sie oswiadczyl. A ona? Ona juz zawsze bedzie dla niego ta druga we wszystkim ![]() ![]() Moja ex tesciowka tez byla 'super'. Ja bylam zla kobieta ktora jej syna z domu zabrala. Poki mieszkal z nia bylo cacy. Jak zamieszkal ze mna bylam ta zlaaaa. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Raczkowanie
|
Ja wczoraj swojego spotkalam na basenie. Zobaczył mnie rozesmiana i szybko uciekł. Potem jeszcze w kostiumie i czapku wypielam cycki tylek do tylu i przeszłam seksownie kolyszac biodrami, Myślałam że widząc go coś mnie zakluje coś poczuje. Na szzescie nic. Obcy czlowiek
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#170 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- [1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86376808]Kochane a skąd Wy wiecie jak Wasi ex spędzają czas z obecnymi? No rozumiem jeśli widzieliście np że teraz razem mieszkają i ta whisky itd jak Cerveza ale tak poza tym to skąd wiecie? Macie z nimi kontakt? Niepotrzebnie się dolujecie takim czymś.. Tashira super to napisałaś. Zacząć tworzyć wlasne, nowe przyzwyczajenia niepowiazane z ex My też z ex spędzaliśmy cudownie czas razem. Sam to jeszcze mówił niedługo przed rozstanie. U nas duży wpływ na rozstanie miała jego matka a że on był maminsynkiem a potem był od niej jeszcze całkowicie zależny bo nawet nie pracował przez to prawdopodobne chad (A co najmniej depresje) to już całkiem... I mi też brakuje faceta i już nie chodzi nawet o exa Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Ja widziałam te piwa, whisky, pudełko po naszej ulubionej pizzy. Niby pierdoła a zamarłam.
![]() |
#171 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jesli ma ochote napisac jaka ***** z tej laski i przyniesie jej to choc mala ulge to niech to robi. Po to jest to miejsce by wylac swoj zal. O tym ze facet jest dupkiem to juz kazdy wie... z tym ze jego kocha a ta laska jest jej obca i ma prawo czuć do niej zal. Widzisz no, kolezaneczka mojego ex jak sie dowiedziała ze koles ma niezamkniete sprawy ze mna podziękowała mu z miejsca za.współprace mimo ze próbował ja sciemniac. Takze jednak jak sie chce to mozna sie zachować lepiej niz wspomniana panna ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86377029]Ja też bym nie weszła nigdy z buciorami w czyjs związek. Ona też nie jest bez winy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Mam żal, że on jej pozwolil i mam żal, że ona nie miala skrupułów.
![]() |
#175 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Oni lubia tak mieszac.. lubią jak my na nich czekamy.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86377118]
Oni lubia tak mieszac.. lubią jak my na nich czekamy.. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE] Otoz to... mi moj milion razy mowil ze wraca, nie wraca bla bla bla. Tez wolalabym by po prostu odszedl a nie tak mieszal, dawal mi glupia nadzieje. Moj nadal twierdzi ze mnie kocha ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#178 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatni ex ciągle mieszał z tym że kocha a potem że nie wie ale on był ewidentnie chory psychicznie i to jest pewne praktycznie bo gadałam o tym z moja psycholog Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
No no. Pierdu pierdu ^^
Frajerzy. Ja tam mysle ze jak ludzie sie kochaja to sie dogadaja w wiekszosci przypadków pomijajac jakies skrajne sytuacje. Aha i jakby kochali to inaczej by te zwiazki kończyli a nie panienkami na boku. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:35.