Rozstanie z facetem, część XL. - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-01-16, 09:35   #151
Tashira
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem; część 40

Cytat:
Napisane przez Cerveza_ Pokaż wiadomość
Tragedia. Po co ja tam pojechałam. Wolałam chyba nie wiedzieć...
Dlatego musisz sie odciąć i nie kontaktować bo co rusz bedziesz sie takich historii dowiadywala i bedziesz cierpieć. Czasem lepiej nie wiedziec...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tashira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 09:40   #152
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Tashira Pokaż wiadomość
Dlatego musisz sie odciąć i nie kontaktować bo co rusz bedziesz sie takich historii dowiadywala i bedziesz cierpieć. Czasem lepiej nie wiedziec...

Najgorsze, że ja nie umiem być sama. Nie umiem. Potrzebuję go jak powietrza jakiegoś, heh. Tyle lat i wspomnień. Nie mogę zlapać normalnego oddechu...
Stary 2019-01-16, 09:46   #153
Tashira
Zadomowienie

Cytat:
Najgorsze, że ja nie umiem być sama. Nie umiem. Potrzebuję go jak powietrza jakiegoś, heh. Tyle lat i wspomnień. Nie mogę zlapać normalnego oddechu...
Tez tak mialam... i chyba nadal mam w zasadzie. Totalnie wiem co czujesz

Nie mamy wyjscia... nie zmusimy nikogo do miłości i bycia z nami.

Stary 2019-01-16, 09:48   #154
zxcvb00
Zakorzenienie

Cytat:
Prawdopodobnie wszystkie z nas to przechodziły. Wydawało się, że nie potrafimy bez nich żyć, a jednak jakoś nam to wychodzi. Musisz zacząć korzystać z życia. Może masz jakąś koleżankę, która też jest sama? Teraz dopiero poznasz uroki życia. Bycie singielką nie jest takie złe. Ja po pierwszym eksie byłam ponad rok sama i to był najlepszy czas w moim życiu

"Każdego dnia rób jedną rzecz, która Cię przeraża."

zxcvb00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 09:53   #155
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zxcvb00 Pokaż wiadomość
Prawdopodobnie wszystkie z nas to przechodziły. Wydawało się, że nie potrafimy bez nich żyć, a jednak jakoś nam to wychodzi. Musisz zacząć korzystać z życia. Może masz jakąś koleżankę, która też jest sama? Teraz dopiero poznasz uroki życia. Bycie singielką nie jest takie złe. Ja po pierwszym eksie byłam ponad rok sama i to był najlepszy czas w moim życiu

Singielek koleżanek nie mam na miejscu. Mam jedną, ale jest daleko niestety.
Niestety, jestem uzależniona od niego bardzo i nie mam ochoty korzystać z życia. Ani trochę.
Od dzieciaka razem i nagle pustka. Nie dowierzam, że nie sprobował jej olać dla nas. Nie dowierzam.
Stary 2019-01-16, 09:58   #156
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Singielek koleżanek nie mam na miejscu. Mam jedną, ale jest daleko niestety.
Niestety, jestem uzależniona od niego bardzo i nie mam ochoty korzystać z życia. Ani trochę.
Od dzieciaka razem i nagle pustka. Nie dowierzam, że nie sprobował jej olać dla nas. Nie dowierzam.
A gdyby próbował, to przyjęłabyś go z otwartymi ramionami? Zasługujesz na więcej, od jakiegoś czasu nie było dobrze. Teraz w to nie wierzysz, ale bardzo prawdopodobne, że czeka na Ciebie ktoś, z kim będzie lepiej. Czas leczy rany, kiedyś wstaniesz i to będzie Twój pierwszy dzień bez niego, kiedy nie obudzisz się w stanie rozpaczy. To jest możliwe. Ale daj sobie czas.
Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 10:00   #157
Cerveza_
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem XL.

[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8637167 9]Cerveza,
mega mi przykro. To okropne. Sama niedawno przeżyłam coś podobnego. Boli, ja wiem, że boli, ale błagam nie szukaj winy w sobie. Nie jesteś od niej lepsza, ani gorsza. To nie ma znaczenia. On myśli penisem i to tylko o sobie. Porób badania na choroby weneryczne i zrób test ciązowy.
Usuń go zewsząd. Po co ci więcej cierpień? Nie ma sensu pisać jaki on jest do dupy. Bo to oczywiste. Kochana, czujesz, że co sprawiłoby, ze poczułabyś się choć trochę lepiej?
Jak będziesz chciała się oderwać od codzienności to niedługo jadę sobie do Trójmiasta nabrać dystansu do podobnych zdarzeń...[/QUOTE]
Nie wiem czy coś sprawi, że będzie lepiej. Kiedy wybierasz się do Trójmiasta?

---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Higurashi Pokaż wiadomość
A gdyby próbował, to przyjęłabyś go z otwartymi ramionami? Zasługujesz na więcej, od jakiegoś czasu nie było dobrze. Teraz w to nie wierzysz, ale bardzo prawdopodobne, że czeka na Ciebie ktoś, z kim będzie lepiej. Czas leczy rany, kiedyś wstaniesz i to będzie Twój pierwszy dzień bez niego, kiedy nie obudzisz się w stanie rozpaczy. To jest możliwe. Ale daj sobie czas.
Pewnie bym przyjęła. To toksyk od początku. Wzajemne zadawanie bólu i lgnięcie do siebie. Teraz pierwszy raz odrzucenie a ja siedzę jak nieprzytomna...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-01-16, 10:17   #158
Tashira
Zadomowienie

Trzeba wierzyc ze bedzie lepiej. Nie da sie tego przeskoczyc. Trzeba malutkie kroczki stawiac. Takie tyciu tyciu. Byle do przodu.

Mi np bardzo doskwiera bycie singielka. Nie lubie nia byc. Nie czuje sie dobrze w tym stanie... brakuje mi drugiej osoby tak na stale, na codzień. Kogos do pogadania, do ponarzekania, do wysylania glupich obrazkow ^^...
Zanim mieszkalam z ex dobrze radzilam sobie sama. A teraz? Kompletnie nie :/ przyzwyczailam sie do mysli ze albo on na mnie czeka albo ja na niego, do planowania czasu pod nas, do kupowania wszystkiego dla nas. Juz pomijajac brak exa jako czlowieka, mega doskwiera mi samotność.

Stary 2019-01-16, 10:21   #159
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Trzeba wierzyc ze bedzie lepiej. Nie da sie tego przeskoczyc. Trzeba malutkie kroczki stawiac. Takie tyciu tyciu. Byle do przodu.

Mi np bardzo doskwiera bycie singielka. Nie lubie nia byc. Nie czuje sie dobrze w tym stanie... brakuje mi drugiej osoby tak na stale, na codzień. Kogos do pogadania, do ponarzekania, do wysylania glupich obrazkow ^^...
Zanim mieszkalam z ex dobrze radzilam sobie sama. A teraz? Kompletnie nie :/ przyzwyczailam sie do mysli ze albo on na mnie czeka albo ja na niego, do planowania czasu pod nas, do kupowania wszystkiego dla nas. Juz pomijajac brak exa jako czlowieka, mega doskwiera mi samotność.

Mam tak samo jak Ty. Żadne koleżanki teo nie zmienią. Nie lubię bycia singielką, bo uwielbiam mieć do kogo zadzwonić, poradzić się, pośmiać. Wczoraj i dzisiaj jak moja mama mnie widzi to ma ochotę po karetkę zadzwonić, bo tak się trzęsę...
Stary 2019-01-16, 10:33   #160
Tashira
Zadomowienie

Cytat:
Mam tak samo jak Ty. Żadne koleżanki teo nie zmienią. Nie lubię bycia singielką, bo uwielbiam mieć do kogo zadzwonić, poradzić się, pośmiać. Wczoraj i dzisiaj jak moja mama mnie widzi to ma ochotę po karetkę zadzwonić, bo tak się trzęsę...
Otoz to... nie obudzę sie w nd rano przy koleżance. Nie zrobie nam sniadania do łóżka, nie wyskocze na romantyczny weekend za miasto. Mnie takie cos nie pomaga. Prawda jest taka ze nikt nie zastapi mi miłości i kochającej osoby przy boku.
I nie lubie byc singielka. Lubilam jak mialam 19 lat. Teraz potrzebuje partnera do zycia bo takie zycie we 2 bylo dla mnie idealne. Wydaje sie ze bylismy dla siebie stworzeni. Nie wiem co poszlo nie tak, serio...

Sobota rano, wspólne sniadanie, ogladanie tv w lozku do poludnia, seks, pozniej jakies wspolne wloczenie sie po sklepach, kino, obiad, granie na konsoli, seks xd, wspólne zasypianie itd.

Nie zastąpi mi tego jakas tam wolnosc, niezaleznosc, kolezanka, fitness czy inne ☠☠☠☠☠☠☠y.

Moze wbrew pozorom ta karetka to nie jest to zly pomysl? Dostałabys cos silnego na uspokojenie...

Stary 2019-01-16, 10:52   #161
zxcvb00
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XL.

Ale mnie dziś denerwujecie tym narzekaniem (żarcik oczywiście). Wiadomo, że nic nie zastąpi faceta. Mi też brakuje miłości i wszystkich rzeczy z tym związanych. Tylko nie rozpatruję tego pod kątem eksa, bo ten człowiek dla mnie juz nie istnieje. Jeszcze z 1,5 tygodnia temu nie potrafiłam żyć bez niego i płakałam za nim, a 2 dni temu wszystko mi minęło. I też myślałam, że to wielka miłość, że albo on albo nikt i że nie chcę poznawać nowych facetów. Życzę Wam takiego przełomu w Waszym życiu. Tylko najważniejsze zmienić myślenie. U mnie gdy nie byliśmy 2,5 miesiąca razem to byłam wrakiem człowieka bo myślałam tylko o nim i czekałam kiedy wróci. A teraz postawiłam grubą kreskę i żyje mi się o wiele lepiej. Pamiętajcie, że jutro może wydarzyć się coś co wywróci Wasz świat i Wasze myślenie do góry nogami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-16, 10:54   #162
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5
Konto usunięte

Cytat:
Tragedia. Po co ja tam pojechałam. Wolałam chyba nie wiedzieć...
Kochana, czasem jest nam potrzebne dostanie takim obuchem w głowę abyśmy zrozumiemy że już nie ma do czego wracać, że to koniec i ze ten człowiek nie jest wart naszego uczucia. Jest potrzebne aby przestać się łudzić..

Ale mi też jest ciężko samej..

Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5
Czas edycji: 2019-01-16 o 10:55
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 10:54   #163
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Otoz to... nie obudzę sie w nd rano przy koleżance. Nie zrobie nam sniadania do łóżka, nie wyskocze na romantyczny weekend za miasto. Mnie takie cos nie pomaga. Prawda jest taka ze nikt nie zastapi mi miłości i kochającej osoby przy boku.
I nie lubie byc singielka. Lubilam jak mialam 19 lat. Teraz potrzebuje partnera do zycia bo takie zycie we 2 bylo dla mnie idealne. Wydaje sie ze bylismy dla siebie stworzeni. Nie wiem co poszlo nie tak, serio...

Sobota rano, wspólne sniadanie, ogladanie tv w lozku do poludnia, seks, pozniej jakies wspolne wloczenie sie po sklepach, kino, obiad, granie na konsoli, seks xd, wspólne zasypianie itd.

Nie zastąpi mi tego jakas tam wolnosc, niezaleznosc, kolezanka, fitness czy inne ☠☠☠☠☠☠☠y.

Moze wbrew pozorom ta karetka to nie jest to zly pomysl? Dostałabys cos silnego na uspokojenie...

Wszystko co napisałaś to moje spędzanie czasu z eksem. Teraz z nią spędza czas tak samo. Nawet to samo piwo piją, to samo whisky. Wszystko tak samo. Nie czuje on sentymentu? Zero szacunku do tego jak my razem spędzaliśmy czas?
Nie chcę chyba żadnej karetki. Nie widzę sensu w życiu.
Stary 2019-01-16, 11:37   #164
Tashira
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zxcvb00 Pokaż wiadomość
Ale mnie dziś denerwujecie tym narzekaniem (żarcik oczywiście).
Tylko nie rozpatruję tego pod kątem eksa, bo ten człowiek dla mnie juz nie istnieje.
Hahha taki dzien cos smetny xd

Ja tez staram sie nie myslec o tym pod katem eksa. Po prostu brakuje mi faceta (nie sadzilam ze kiedykolwiek to napisze ).

Z ex po prostu idealnie spedzalo nam sie razem czas. Byliśmy dobrani w tym temacie. Pewnie przez ta przyjazn ale ja po prostu uwielbiałam jego towarzystwo. Nie tylko jako faceta ale tez przyjaciela. Stąd mam obawy ze nie znajde kogos takiego. Ja niezbyt lubie ludzi, duzo mnie w ludziach rzeczy irytuje i ciezko mi dogodzic. Boje sie ze znajde kogos kogo bede tolerowac xd

Cytat:
Wszystko co napisałaś to moje spędzanie czasu z eksem. Teraz z nią spędza czas tak samo. Nawet to samo piwo piją, to samo whisky. Wszystko tak samo. Nie czuje on sentymentu? Zero szacunku do tego jak my razem spędzaliśmy czas?
Nie chcę chyba żadnej karetki. Nie widzę sensu w życiu.
Nie czuja sentymentu. Oni juz nas nie kochaja wiec go nie czuja.
Moj ex tez robi to co ze mna z inna. Co wiecej, robi pewnie mnostwo rzeczy ktorych ja go np nauczyłam jak to mowia: kazda z nas uczynila lepszego faceta dla innej kobiety...

Kochana nie mow tak... jakkolwiek jest beznadziejnie i bez sensu wkrótce moze byc cudownie. Nie wiemy co przyniesie przyszłość. A moze dla Ciebie ma cos wyjątkowego? Daj sobie czas.

Wiem ze alkohol to nie rozwiązanie i jestem daleka od namawiania do zapijania smutkow ale moze idz po whisky, inna niz ta wasza, albo piwo, inne niz te wasze (!) napij sie szklaneczke symbolicznie i zacznij tworzyć nowe, wlasne przyzwyczajenia.

Stary 2019-01-16, 11:46   #165
Konto usunięte

Kochane a skąd Wy wiecie jak Wasi ex spędzają czas z obecnymi? No rozumiem jeśli widzieliście np że teraz razem mieszkają i ta whisky itd jak Cerveza ale tak poza tym to skąd wiecie? Macie z nimi kontakt? Niepotrzebnie się dolujecie takim czymś..

Tashira super to napisałaś. Zacząć tworzyć wlasne, nowe przyzwyczajenia niepowiazane z ex

My też z ex spędzaliśmy cudownie czas razem. Sam to jeszcze mówił niedługo przed rozstanie. U nas duży wpływ na rozstanie miała jego matka a że on był maminsynkiem a potem był od niej jeszcze całkowicie zależny bo nawet nie pracował przez to prawdopodobne chad (A co najmniej depresje) to już całkiem...

I mi też brakuje faceta i już nie chodzi nawet o exa

Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5
Czas edycji: 2019-01-16 o 11:51
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 12:01   #166
Tashira
Zadomowienie

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86376808]Kochane a skąd Wy wiecie jak Wasi ex spędzają czas z obecnymi? No rozumiem jeśli widzieliście np że teraz razem mieszkają i ta whisky itd jak Cerveza ale tak poza tym to skąd wiecie? Macie z nimi kontakt? Niepotrzebnie się dolujecie takim czymś..

Tashira super to napisałaś. Zacząć tworzyć wlasne, nowe przyzwyczajenia niepowiazane z ex

My też z ex spędzaliśmy cudownie czas razem. Sam to jeszcze mówił niedługo przed rozstanie. U nas duży wpływ na rozstanie miała jego matka a że on był maminsynkiem a potem był od niej jeszcze całkowicie zależny bo nawet nie pracował przez to prawdopodobne chad (A co najmniej depresje) to już całkiem...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]Ja wiedziałam wczesniej jak szperalam, mialam kontakt itd. Teraz moge sie tylko domyślać. Aaa no i przypadkiem (serio!) widziałam ze kupił jedna rzecz do hmm spędzania wolnego czasu tak to ujme... mam od niego identyczna

Niech robi co chce. Nie mysle o tym co z nia robi i w jaki sposób. Wciaz czuje sie wyjatkowa na swój sposób w jaki ona nigdy nie bedzie. Bylam pierwsza kobieta z ktora mieszkal, pierwsza ktora przedstawił rodzinie, pierwsza ktorej sie oswiadczyl. A ona? Ona juz zawsze bedzie dla niego ta druga we wszystkim tak sie pocieszam ooo

Moja ex tesciowka tez byla 'super'. Ja bylam zla kobieta ktora jej syna z domu zabrala. Poki mieszkal z nia bylo cacy. Jak zamieszkal ze mna bylam ta zlaaaa.

Stary 2019-01-16, 12:09   #167
szara_bluzka
Raczkowanie

Ja wczoraj swojego spotkalam na basenie. Zobaczył mnie rozesmiana i szybko uciekł. Potem jeszcze w kostiumie i czapku wypielam cycki tylek do tylu i przeszłam seksownie kolyszac biodrami, Myślałam że widząc go coś mnie zakluje coś poczuje. Na szzescie nic. Obcy czlowiek
szara_bluzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 12:14   #168
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Ona wiedziałą, że on jest w związku od 7 lat. Ja czytałam jej smsy, premedytację. Potrafiła mu pisać, że szkoda, że ze mną teraz leży w łożku, bo ona by z nim teraz takie rzeczy robiła, że ojej...
A on nie wiedział że jest w związku od 7 lat? nie bez powodu mu takie rzeczy pisała.

Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 12:18   #169
zxcvb00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szara_bluzka Pokaż wiadomość
Ja wczoraj swojego spotkalam na basenie. Zobaczył mnie rozesmiana i szybko uciekł. Potem jeszcze w kostiumie i czapku wypielam cycki tylek do tylu i przeszłam seksownie kolyszac biodrami, Myślałam że widząc go coś mnie zakluje coś poczuje. Na szzescie nic. Obcy czlowiek
Aż się uśmiechnęłam czytając to Super zrobiłaś. Tak trzymaj dalej. Niech widzi co stracił.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-16, 12:26   #170
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
A on nie wiedział że jest w związku od 7 lat? nie bez powodu mu takie rzeczy pisała.

Wiedział i pozwolił na to. Mimo wszystko, ja bym w czyjś związek nie weszła. Obcy facet z neta, co okłamuje od pierwszych wiadomości a laska w to brnie. Nie pojmuję.

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86376808]Kochane a skąd Wy wiecie jak Wasi ex spędzają czas z obecnymi? No rozumiem jeśli widzieliście np że teraz razem mieszkają i ta whisky itd jak Cerveza ale tak poza tym to skąd wiecie? Macie z nimi kontakt? Niepotrzebnie się dolujecie takim czymś..

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]

Ja widziałam te piwa, whisky, pudełko po naszej ulubionej pizzy. Niby pierdoła a zamarłam.
Stary 2019-01-16, 12:26   #171
Higurashi
Czarna owca

Cytat:
Wiedział i pozwolił na to. Mimo wszystko, ja bym w czyjś związek nie weszła. Obcy facet z neta, co okłamuje od pierwszych wiadomości a laska w to brnie. Nie pojmuję.
Tymczasem sama do tego kłamcy byś wróciła, gdyby była opcja. Toksyczne związki już takie są. Ale to nie jest już Twoje zmartwienie. Nie musisz tego pojmować, tylko skupić się na sobie i sprawić, by Twoje życie wyglądało bez niego lepiej
Higurashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 12:34   #172
Konto usunięte

Cytat:

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Ja widziałam te piwa, whisky, pudełko po naszej ulubionej pizzy. Niby pierdoła a zamarłam.
Ja też bym nie weszła nigdy z buciorami w czyjs związek. Ona też nie jest bez winy

Stary 2019-01-16, 12:40   #173
Tashira
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość

Dobra ale jestesmy na rozstaniowym i moze nie bronmy tu kochanek naszych exow...
Jesli ma ochote napisac jaka ***** z tej laski i przyniesie jej to choc mala ulge to niech to robi. Po to jest to miejsce by wylac swoj zal.
O tym ze facet jest dupkiem to juz kazdy wie... z tym ze jego kocha a ta laska jest jej obca i ma prawo czuć do niej zal.

Widzisz no, kolezaneczka mojego ex jak sie dowiedziała ze koles ma niezamkniete sprawy ze mna podziękowała mu z miejsca za.współprace mimo ze próbował ja sciemniac. Takze jednak jak sie chce to mozna sie zachować lepiej niz wspomniana panna

Stary 2019-01-16, 12:48   #174
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Higurashi Pokaż wiadomość
Tymczasem sama do tego kłamcy byś wróciła, gdyby była opcja. Toksyczne związki już takie są. Ale to nie jest już Twoje zmartwienie. Nie musisz tego pojmować, tylko skupić się na sobie i sprawić, by Twoje życie wyglądało bez niego lepiej
Póki co moje życie nie wygląda. Nie umiem bez niego funkcjonować. Nic nie umiem. Jestem w takim dołku, jak nigdy wcześniej. Po co mi pisał o powrocie, o tym, że w Nas wierzy...po co. Mógł odejść.
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86377029]Ja też bym nie weszła nigdy z buciorami w czyjs związek. Ona też nie jest bez winy

Mam żal, że on jej pozwolil i mam żal, że ona nie miala skrupułów.
Stary 2019-01-16, 12:50   #175
Konto usunięte

Cytat:
Póki co moje życie nie wygląda. Nie umiem bez niego funkcjonować. Nic nie umiem. Jestem w takim dołku, jak nigdy wcześniej. Po co mi pisał o powrocie, o tym, że w Nas wierzy...po co. Mógł odejść.

Mam żal, że on jej pozwolil i mam żal, że ona nie miala skrupułów.
Kochana widocznie są siebie warci. Ciesz się że Cię uwolniła od tego dupka.

Oni lubia tak mieszac.. lubią jak my na nich czekamy..

Stary 2019-01-16, 12:57   #176
Tashira
Zadomowienie

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86377118]
Oni lubia tak mieszac.. lubią jak my na nich czekamy..

Otoz to... mi moj milion razy mowil ze wraca, nie wraca bla bla bla. Tez wolalabym by po prostu odszedl a nie tak mieszal, dawal mi glupia nadzieje.

Moj nadal twierdzi ze mnie kocha takze ten xddd

Stary 2019-01-16, 12:58   #177
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Otoz to... mi moj milion razy mowil ze wraca, nie wraca bla bla bla. Tez wolalabym by po prostu odszedl a nie tak mieszal, dawal mi glupia nadzieje.

Mój też mówi, że mnie kocha, ale miłość to za mało.
Stary 2019-01-16, 13:00   #178
Konto usunięte

Cytat:

Mi mój jeszcze poprzedni ex od 4 lat nie chce dac spokoju a sam twierdził najpierw że mnie nie kocha a potem wyszło że to jego meska duma tylko. I że on mnie tak kocha i szukał i szuka że mną kontaktu i ze jestem taka cudowna eh i ach normalnie.

Ostatni ex ciągle mieszał z tym że kocha a potem że nie wie ale on był ewidentnie chory psychicznie i to jest pewne praktycznie bo gadałam o tym z moja psycholog

Stary 2019-01-16, 13:02   #179
Tashira
Zadomowienie

Cytat:
Mój też mówi, że mnie kocha, ale miłość to za mało.
No no. Pierdu pierdu ^^
Frajerzy.

Ja tam mysle ze jak ludzie sie kochaja to sie dogadaja w wiekszosci przypadków pomijajac jakies skrajne sytuacje.

Aha i jakby kochali to inaczej by te zwiazki kończyli a nie panienkami na boku.

Stary 2019-01-16, 13:03   #180
Konto usunięte

Cytat:
No no. Pierdu pierdu ^^
Frajerzy.

Ja tam mysle ze jak ludzie sie kochaja to sie dogadaja w wiekszosci przypadków pomijajac jakies skrajne sytuacje.

Aha i jakby kochali to inaczej by te zwiazki kończyli a nie panienkami na boku.

Chyba że mają coś z głową ale z takimi tym bardziej nie ma co się zadawać

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości