Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-01-16, 15:23   #901
Anuszka9
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2019 Cz.IV

Cytat:
Napisane przez panipuchatkowa Pokaż wiadomość
Anuszka jakby cos to mam sprawdzony przepis na ciasto i zawsze wychodzi!
Podaj mi takie twarde i suche wychodziło

Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
Stary 2019-01-16, 15:24   #902
FlyCole
Zadomowienie

Też lubię domową pizzę ale mi się nigdy nie chce robić, więc robi mąż
Ciekawe co tam u Karli bo coś dziś się nie odzywała chyba jeszcze
Ale ten dzień senny, na nic nie mam siły. Już by mógł być wieczór, bo spać mi się już chce

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
FlyCole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 15:34   #903
karla906
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV

Jestem jestem, wciąż w dwupaku. Jedyne co dziś urodziłam to balonik o obwodzie 17 cm Dziś sie troche uczylam, byłam na ponad godzinnym spacerze, wrocilam skonana :P Potem cwiczylam aniball, teraz czekam na Męża z obiadem. Powiem Wam że choć samo wkladanie balonika i wgl masaże krocza no nie lubie tego, męcze się i chętnie bym to olała, to czuje jak to wszystko tam się delikatnie rozluźnia. Zobaczymy jak długo mała da mi się przygotowywać

Dni okropnie mi się zlewają, nie chodzę na zajęcia od połowy grudnia a nie wyobrażam sobie L4 całą ciąże. Mam co robić (nauka, ogarnianie mieszkania czy zwyczajnie odpoczywanie) a mimo to dni zlewają mi się w jeden niekończący się dzień. Chciałabym już tulić córeczkę.
karla906 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 15:35   #904
sweet sunday
Zakorzenienie

Ja wyluzowałam już,siedzę i jem słodycze Jestem przygotowana,więc niech będzie co ma być.
Głowa mnie strasznie za to boli ale myśle,że to od nieprzespanej nocy.
Czy naprawdę tak jest,że jak się nie ma zrobionego badania na gbs,to profilaktycznie podają antybiotyk? Miałam mieć dopiero 28.01 pobierany.
sweet sunday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 15:38   #905
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila_509 Pokaż wiadomość
Chryste, serio? Musisz wytrzymac? Niesamowite! dobrze, ze ja nie musze tego wszystkiego wysluchiwac bo by mnie szlag trafił jasny Super

Nosz kurde muszę jakbym przypadkiem o tym zapomniała to ona mi przypomnij
Cytat:
O mamo
Naprawdę, tak jak czasem tesknie za rodzina, mama, jakas mala pomoca tak ogolnie to ciesze sie, ze nikt mi nie robi takich akcji... jakby cycki nagle staly sie dobrem publicznym a nie intymna czescia naszego kuzwa ciala.
Rownie dobrze mogla poprosic Cie o pokazanie krocza, przeciez jeszcze nie widziala.

Pokazanie krocza ;D ja po CC nie chce widzieć teściów w szpitalu bo mój teściu jest taka osoba co lubi wszędzie zaglądnąć więc pewnie by kazał mi ranę albo cewnik założony pokazać
Jak przyjechali do mnie do domu zobaczyć podasze po remoncie to odsunął mi drzwi od garderoby żeby zobaczyć co tam jest, a zaznaczam że jeszcze małżeństwem z Filipem nie byliśmy a dom należal jeszcze do moich rodziców
Cytat:
Napisane przez Pinacolada Pokaż wiadomość
Twoja teściowa jest mistrzem tego wątku A argumentu odnośnie wieku totalnie nie rozumiem, co to ma w ogóle do rzeczy? Czy ma 55 czy 65 czy nawet 75 lat to i tak niczego to nie zmienia...Ja sobie w ogóle nie wyobrażam czegoś takiego przecież to musiało być dla Ciebie strasznie niekomfortowe, co to w ogóle za podejście żeby sobie patrzeć jak synowa karmi dziecko...

Musisz wytrzymać to powinno być nasze hasło przewodnie
Cytat:
Ja właśnie przrd chwilą zdjelam hybrydy i juz do porodu nie bede malowac na kolor. Pomalowalam bazą i topem.

Ej Kari jakby coś to jeszcze wytrzymaj... Nie no mistrz mistrz!

Foteczki już są na fb? jejku kebab... A ja dzisiaj pizzuche robię. Wczoraj mąż nakupowal warzyw, mozarelli wiec będzie się dzialo!

Wczoraj dostalam smsa od mojej mamy ze juz odlicza dni do pojawienia się Laury. Powinnam się zacząć bać? a tak na serio to jej pieresza wnuczka.. Ma 5 wnukow. Troche jej się nie dziwie ze tak to przezywa. A po drugie na szczęście ma do mnie 30km a nie ma prawka.
Hahaha żebym tu Was zaraz nie wyprzedziła jak tak będę na siłę wstrzymywać hahahahaha ;D

kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 15:39   #906
Anuszka9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sweet sunday Pokaż wiadomość
Ja wyluzowałam już,siedzę i jem słodycze Jestem przygotowana,więc niech będzie co ma być.
Czy naprawdę tak jest,że jak się nie ma zrobionego badania na gbs,to profilaktycznie podają antybiotyk? Miałam mieć dopiero 28.01 pobierany.
Położna mówiła mi że tak właśnie jest z tym antybiotykiem 😉
Stary 2019-01-16, 15:48   #907
sweet sunday
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anuszka9 Pokaż wiadomość
No to spoko
sweet sunday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 15:53   #908
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Johasia28 Pokaż wiadomość
Mi mąż wczoraj powiedział, że mam niżej brzuch, ale nie widzę tego kompletnie po sobie W sklepie babeczka też mnie z kolejki wyciągnęła na początek z hasłem "pani to już na ostatniej prostej", a u mnie nic się nie dzieje i tak mnie to wkurza :P Ja już chyba samego tego porodu jestem ciekawa, tego jak ten ból boli, bo póki co człowiek jest zielony i nic nie wie czego się spodziewać, więc wolałabym już to mieć za sobą.

W ogóle to zauważyłam, że paznokcie mi rosną mi jak szalone, zdjęłam hybrydę jakiś czas temu i maznęłam lakierem bezbarwnym paznokcie i widzę dopiero teraz jak one szybko odrastają, co trzeci dzień siedzę z pilnikiem, bo nie lubię mieć odrośniętych gołych paznokci Ale zamówiłam sobie kilka hybryd parę dni temu, żeby przynajmniej na początek po porodzie sobie w domu robić, bo nie mogę patrzeć na te golasy

Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość
Mi się zaczął robić łupież...

Ścięłam się z mężem... Oczywiście przez teściowa. Wczoraj dzwoniła nie odbierałam. Napisała wiadomość jak się czuję. To napisałam zgodnie z prawdą, że brzuch mi coraz częściej spina, że boli okresowo i że coraz częściej mam małego pod żebrami i nie jest to przyjemne. Odpisała mi "musisz wytrzymać". Pomyślałam sobie "jakbym k..... Nie wiedziała".
Dzisiaj mąż usłyszał za wszystkie czasy co mi w teściowej nie pasuje i co mnie denerwuje to ja usłyszałam, że przesadzam, że ze strony jego mamy nie jest to żadna kontra i że powinnam ją zrozumieć bo ona ma 65 lat...

Cytat:
Napisane przez Sylwia00804 Pokaż wiadomość
Odebrałam gbs- wszytsko gra

Kupilam malej tylko jedna gruba czapke, trzy pary skarpet i rajstopki. Nic wiecej nie udało mi sie upolowac wiec czekam na kebaba

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
kebab koło mnie otwierają kebaba, szkoda że już kończę ciąże
Cytat:
Dokładnie. A jak się poród zacznie to zaciskać nogi bo jeszcze muszę wytrzymać hahaha
Ja swojej rodzinie czy rodzicom jak mi coś nie pasuje powiem bez żadnego ale i Filip powinien mieć tak samo ze swoimi rodzicami. A jak tego nie ogarnie to ja tam jeździć po dobre rady nie będę i oni też do mnie niech nie przyjeżdżają bo nie wytrzymam tego psychicznie

Też się boje tych "dobrych rad" po porodzie, najwyżej wyklne teściowa jak Solski z Kogla Mogla
Nasze dzieci, nasze decyzje i nasze potencjalne błędy :+)

uwielbiam ten film
Cytat:
Napisane przez FlyCole Pokaż wiadomość
Do mojej teściowej i tak nic nie dociera. Pewnie też będzie przylazic i siedzieć na głowie. Pamiętam jak syn był mały to potrafiła wejść mi do pokoju i się gapic a ja w tym czasie kp dziecko. No super, nie ma co. Żadnej prywatności. Tym razem mam zamiar mieć więcej asertywności i powiem jej co nieco jak też tak będzie.

to moja wyobraź sobie potrafiła mi wyrwać podczas kp
Cytat:
O mamo
Naprawdę, tak jak czasem tesknie za rodzina, mama, jakas mala pomoca tak ogolnie to ciesze sie, ze nikt mi nie robi takich akcji... jakby cycki nagle staly sie dobrem publicznym a nie intymna czescia naszego kuzwa ciala.
Rownie dobrze mogla poprosic Cie o pokazanie krocza, przeciez jeszcze nie widziala.

oplułam się
Cytat:
Napisane przez karla906 Pokaż wiadomość
Jestem jestem, wciąż w dwupaku. Jedyne co dziś urodziłam to balonik o obwodzie 17 cm Dziś sie troche uczylam, byłam na ponad godzinnym spacerze, wrocilam skonana :P Potem cwiczylam aniball, teraz czekam na Męża z obiadem. Powiem Wam że choć samo wkladanie balonika i wgl masaże krocza no nie lubie tego, męcze się i chętnie bym to olała, to czuje jak to wszystko tam się delikatnie rozluźnia. Zobaczymy jak długo mała da mi się przygotowywać

Dni okropnie mi się zlewają, nie chodzę na zajęcia od połowy grudnia a nie wyobrażam sobie L4 całą ciąże. Mam co robić (nauka, ogarnianie mieszkania czy zwyczajnie odpoczywanie) a mimo to dni zlewają mi się w jeden niekończący się dzień. Chciałabym już tulić córeczkę.

uwierz mi że mając już jedno dziecko w domu,
na L4 nie da się w ciąży nudzić
Cytat:
Napisane przez sweet sunday Pokaż wiadomość
Cytat:
ja nie miałam gbs i dostałam antybiotyk

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 15:56   #909
panipuchatkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Podaj mi takie twarde i suche wychodziło

1kg mąki
1op drożdży
Woda gazowana
3 garstki oleju
Łyżeczka cukru
Łyżeczka soli

I ja robie tak ze wiadomo mąka na stolnice, kruszę drożdże, dodaje cukier i sól i leje wodę tak zeby mi sie zagniotlo a później didaje 3 gartski oleju. I ciasto nie moze byc twarde tylko miękkie więc dodajesz wody ttle żeby ciasto było miękkie i zostawiasz w miseczce pod sciereczką do wyrosniecia. Jak wyrosnie to dzielę na 4 części - bo na moją blache to 4 pizze wychodzą i tyle.

Najszczęśliwsza Mama na świecie! 22.01.2019!

Czekamy na drugi Skarb!
panipuchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 16:04   #910
Pinacolada
Zadomowienie

Cytat:
Nosz kurde muszę jakbym przypadkiem o tym zapomniała to ona mi przypomnij Pokazanie krocza ;D ja po CC nie chce widzieć teściów w szpitalu bo mój teściu jest taka osoba co lubi wszędzie zaglądnąć więc pewnie by kazał mi ranę albo cewnik założony pokazać
Jak przyjechali do mnie do domu zobaczyć podasze po remoncie to odsunął mi drzwi od garderoby żeby zobaczyć co tam jest, a zaznaczam że jeszcze małżeństwem z Filipem nie byliśmy a dom należal jeszcze do moich rodziców Musisz wytrzymać to powinno być nasze hasło przewodnie Hahaha żebym tu Was zaraz nie wyprzedziła jak tak będę na siłę wstrzymywać hahahahaha ;D

Ale tak serio to ja poza tym że się śmieję z Twoich opowieści o teściowej, to meeeega Ci współczuję :/
Ja w poniedziałek skróciłam już paznokcie i zrobiłam sobie hybrydy ostatni raz przed porodem, strasznie nie lubię takich gołych Ale rozsądek nakazuje mi już nie robić kolejnych, oby młody nie kazał mi długo na siebie czekać a potem oby pozwolił raz na te dwa tygodnie pomalować

Pinacolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 16:07   #911
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Ale tak serio to ja poza tym że się śmieję z Twoich opowieści o teściowej, to meeeega Ci współczuję :/
Ja w poniedziałek skróciłam już paznokcie i zrobiłam sobie hybrydy ostatni raz przed porodem, strasznie nie lubię takich gołych Ale rozsądek nakazuje mi już nie robić kolejnych, oby młody nie kazał mi długo na siebie czekać a potem oby pozwolił raz na te dwa tygodnie pomalować

Hahaha dzięki
Oni zawsze byli dziwni. Dopóki nie byłam w ciąży to mi tam te ich teksty latały i powiewały kolo tyłka, ale teraz jakoś wszystko do siebie bardziej biorę i mega mnie to wszystko denerwuje i wkurza

Stary 2019-01-16, 16:08   #912
Anuszka9
Zakorzenienie

Cytat:
1kg mąki
1op drożdży
Woda gazowana
3 garstki oleju
Łyżeczka cukru
Łyżeczka soli

I ja robie tak ze wiadomo mąka na stolnice, kruszę drożdże, dodaje cukier i sól i leje wodę tak zeby mi sie zagniotlo a później didaje 3 gartski oleju. I ciasto nie moze byc twarde tylko miękkie więc dodajesz wody ttle żeby ciasto było miękkie i zostawiasz w miseczce pod sciereczką do wyrosniecia. Jak wyrosnie to dzielę na 4 części - bo na moją blache to 4 pizze wychodzą i tyle.
Dzięki ��

Jezuuu..moja mama zaczęła popołudnie z serialami �� Brazylia i Turcja rządzą �� TRAGEDIA .

Edytowane przez Anuszka9
Czas edycji: 2019-01-16 o 16:14
Anuszka9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 16:30   #913
keepsmil3
Zadomowienie

Cytat:
Mnie zawsze kazdy pytal czy moga byc obok jak karmilam. Jak juz opanowalam technike to nie przeszkadzali mi bliscy ale np tesciowej nie chcialabym obok podczas kp :/ facetow tez nie tolerowalam. Niby to tylko biust ale ja karmilam z nakladkami wiec zamiast 2 sekund przystawiania zajmowalo to dluzej :/ nie lubie swpich piersi wiec nie czulam potrzeby zeby inni je ogladali chociaz jak trzeba bylo karmic co pol godziny ( do około roku ) to nie zawsze sie dalo uchronic przed wscibskimi oczami )

Ja miałam tak samo z kp. Piersi mi się w ciąży i po porodzie zrobiły strasznie brzydkie i nie chciałam się nimi nikomu chwalić. Na początku chciałam za każdym razem wychodzić do innego pokoju, ale głodomor jadł co chwila i było to niewykonalne. Ale nie karmiłam nigdy przy żadnym facecie z wyjątkiem mojego męża i przy teściowej też za nic w świecie nie chciałabym karmić. W sumie to łatwiej mi było karmić przy całkiem obcych ludziach niż przy rodzinie.

keepsmil3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 16:38   #914
Pinacolada
Zadomowienie

Żona szwagra (brata męża) jak ich synek się urodził, to była raz sytuacja, że specjalnie poszła do innego pokoju żeby w spokoju nakarmić małego. Specjalnie wyszła i zamknęła za sobą drzwi. A teściowa i tak po chwili wstała i bez pytania weszła do tego pokoju, zaczęła się patrzeć i jeszcze dopytywać czy mały je? Ale czy na pewno je? A czy dobrze? I oczywiście przyglądać się z bliska czy aby na pewno... Mam nadzieję że to była kwestia świeżo urodzonego pierwszego wnuka i że u mnie nie będzie miała takich cudownych pomysłów, bo ja bym nie była w stanie tego spokojnie znieść, tylko raczej od razu jak ktoś poza mężem by wszedł do pokoju to bym się odwróciła i wygoniła tego kogoś... No nie rozumiem po co na to patrzeć, tym bardziej jak kobieta specjalnie wychodzi do innego pokoju i się w nim zamyka

Stary 2019-01-16, 16:40   #915
FlyCole
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez keepsmil3 Pokaż wiadomość
Ja miałam tak samo z kp. Piersi mi się w ciąży i po porodzie zrobiły strasznie brzydkie i nie chciałam się nimi nikomu chwalić. Na początku chciałam za każdym razem wychodzić do innego pokoju, ale głodomor jadł co chwila i było to niewykonalne. Ale nie karmiłam nigdy przy żadnym facecie z wyjątkiem mojego męża i przy teściowej też za nic w świecie nie chciałabym karmić. W sumie to łatwiej mi było karmić przy całkiem obcych ludziach niż przy rodzinie.

Mi też, wolałam w miejscu publicznym jak czasem trzeba było niż przy rodzinie, gdzie każdy się gapi i jeszcze nie daj Boże dogaduje.

FlyCole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 17:37   #916
Anuszka9
Zakorzenienie

A tak w ogóle wiecie że jutro rodzę ?? 😁 takie mam założenie 😆
Stary 2019-01-16, 17:39   #917
Sylwia00804
Zakorzenienie

Ja po kebabie wstapilam na kawe do pracy i tak mi zeszlo 2, 5 ha szef byl, pogadaliśmy posmialismy sie.

Teraz bede jadla ciacho. Czy to juz przesada? dodam ze kebab był na cienkim, ale za to xxl

Sylwia00804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 17:43   #918
Sylwia00804
Zakorzenienie

Ciasto z musem porzeczkowym 20190116_174022.jpeg

Stary 2019-01-16, 17:45   #919
Johasia28
Zadomowienie

Cytat:
Żona szwagra (brata męża) jak ich synek się urodził, to była raz sytuacja, że specjalnie poszła do innego pokoju żeby w spokoju nakarmić małego. Specjalnie wyszła i zamknęła za sobą drzwi. A teściowa i tak po chwili wstała i bez pytania weszła do tego pokoju, zaczęła się patrzeć i jeszcze dopytywać czy mały je? Ale czy na pewno je? A czy dobrze? I oczywiście przyglądać się z bliska czy aby na pewno... Mam nadzieję że to była kwestia świeżo urodzonego pierwszego wnuka i że u mnie nie będzie miała takich cudownych pomysłów, bo ja bym nie była w stanie tego spokojnie znieść, tylko raczej od razu jak ktoś poza mężem by wszedł do pokoju to bym się odwróciła i wygoniła tego kogoś... No nie rozumiem po co na to patrzeć, tym bardziej jak kobieta specjalnie wychodzi do innego pokoju i się w nim zamyka

Wyrzucilabym za drzwi, a może i z domu jakby mi ktoś tak zrobił :/
Cytat:
Ja po kebabie wstapilam na kawe do pracy i tak mi zeszlo 2, 5 ha szef byl, pogadaliśmy posmialismy sie.

Teraz bede jadla ciacho. Czy to juz przesada? dodam ze kebab był na cienkim, ale za to xxl

Jak na cienkim to się liczy jako pół

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Johasia28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-16, 17:50   #920
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Ciasto z musem porzeczkowym Załącznik 7658592

Ooooo kiwi

Stary 2019-01-16, 17:51   #921
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle wiecie że jutro rodzę ?? takie mam założenie
Spoko, masz moje blogoslawienstwo
Cytat:

Tak to mozna zyc
Cytat:

Ic stont!

Ja staram sie oddychac gleboko. Moj syn w ciagu godziny zdazyl poplakac się bo nie ma makaronu, bo nie ma zupy, bo zelki byly w tv i to byly jego, bo on chce ser w kostkach a mamy tylko w plastrach, bo nie ma kalendarza adwentowego, bo tata za wolno jedzie do domu, bo wjechal do sklepu, bo on chce spac, bo wpadl w talerz z obiadem ( nie umie usiasc z dupka na miejscu ), bo znowu wpadl w talerz dupka, bo on chce mleko a nie sok ( wypija za duzo mleka i mu ograniczam ), bo boli go pupa ( zatwardzenie ) i ogolnie to caly swiat jest zlyyyy!

Stary 2019-01-16, 17:52   #922
Sylwia00804
Zakorzenienie

Kamila z boku wydaje sie to smieszne, ale domyslam sie ze bedac na Twoim miejscu nie byłoby mi do smiechu, wiec duzo sil Ci przesylam

Stary 2019-01-16, 17:55   #923
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko, masz moje blogoslawienstwo Tak to mozna zyc Ic stont!

Ja staram sie oddychac gleboko. Moj syn w ciagu godziny zdazyl poplakac się bo nie ma makaronu, bo nie ma zupy, bo zelki byly w tv i to byly jego, bo on chce ser w kostkach a mamy tylko w plastrach, bo nie ma kalendarza adwentowego, bo tata za wolno jedzie do domu, bo wjechal do sklepu, bo on chce spac, bo wpadl w talerz z obiadem ( nie umie usiasc z dupka na miejscu ), bo znowu wpadl w talerz dupka, bo on chce mleko a nie sok ( wypija za duzo mleka i mu ograniczam ), bo boli go pupa ( zatwardzenie ) i ogolnie to caly swiat jest zlyyyy!

przechodziłam to wiem o czym piszesz
najlepsze że moja córka kiedyś piła codziennie rano kakao, teraz nie chce bo raz ja brzuch bolał i uważa, że od tego, ale awantury były bo ona chce mleko z kartonu, nie z butelki bo to od krowy, a z kartonu to nie albo ser w plasterkach zje od wielkiego dzwona w kształcie myszki czy kota, ale takiego pokrojonego z kostki nie, bo nie dobry, ale jak zetrzesz to już pycha

zjadłabym takie ciacho ale dziś już zjadłam milke całą

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2019-01-16, 17:56   #924
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Kamila z boku wydaje sie to smieszne, ale domyslam sie ze bedac na Twoim miejscu nie byłoby mi do smiechu, wiec duzo sil Ci przesylam

No, brzmi śmiesznie ale mnie juz krew zalewa

I jeszcze maz mi nie kupil czekolady

Stary 2019-01-16, 18:00   #925
Pinacolada
Zadomowienie

Cytat:
A tak w ogóle wiecie że jutro rodzę ?? takie mam założenie
Hahaha w takim razie kciuki za szybki i łatwy poród
Cytat:

Jakie piękne ciacho
Cytat:
Spoko, masz moje blogoslawienstwo Tak to mozna zyc Ic stont!

Nie sądziłam że może być aż tyle powodów do płaczu chociaż fakt że mi z boku wydaje się to być zabawne, a Tobie pewnie nie było do śmiechu

Stary 2019-01-16, 18:09   #926
kamila_509
Zakorzenienie

To nie sa szczyty jego możliwości

Stary 2019-01-16, 18:13   #927
śliweńka
Zakorzenienie

właśnie moje dziecko przyszło i mi powiedziało, że Michał się urodzi w kolejną środę spoko we wt mam gina i odstawiam tabletki

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2019-01-16, 18:14   #928
Anuszka9
Zakorzenienie

Haha no dzięki ale by było zdziwienie jakbym jutro napisała że Olek jest już z nami

Sylwia ciacho wygląda smacznie

Stary 2019-01-16, 18:19   #929
kamila_509
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
właśnie moje dziecko przyszło i mi powiedziało, że Michał się urodzi w kolejną środę spoko we wt mam gina i odstawiam tabletki
🤣🤣🤣

No to w sumie spoko wiedziec na kiedy sie przygotowac

Stary 2019-01-16, 18:36   #930
panipuchatkowa
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle wiecie że jutro rodzę ?? 😁 takie mam założenie 😆
O Anuszka dobrze wiedzieć.

Cytat:

Cytat:

Ale smaka robisz.. jak ja Wam zaraz wrzuce fotke pizzy to zobaczymy

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
Ej niech mi ktos przepowie poród.

Cytat:
Haha no dzięki ale by było zdziwienie jakbym jutro napisała że Olek jest już z nami

Sylwia ciacho wygląda smacznie

No było by wesoło.

Najszczęśliwsza Mama na świecie! 22.01.2019!

Czekamy na drugi Skarb!
panipuchatkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości