![]() |
#91 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamuśki listopadowe 2018 - część I
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z mojego PSP3530DUO przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#94 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Co do wagi to ja mam 80. Waga idzie w gore i zastanawiam sie czy przytylam ( chic nis wiem po czym) czy moze przez ten okres bo w sunie zawsze bylo tak ze orzed miesiaczka waga skakala mi tak dziwnie. Mam nadzieje, ze to jednak przez okres bo to 2 kg na plus znowu ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |||
Zakorzenienie
|
Mamuśki listopadowe 2018 - część I
Cytat:
No właśnie widze często mleko w tych nakładkach.. I jak założę nakladke to on musi tak possac z 5 razy i przełknie dopiero a bez nakładek przełyka praktycznie cały czas i pewnie go to denerwuje :/ Cytat:
Właśnie karmiłam go dzisiaj 2 razy bez nakładek, karmienie trwało ok 15 min i za pierwszym razem miał drzemkę później się obudził i coś tam się zajął karuzelą i łącznie było 3h przerwy, a za drugim razem pojechaliśmy na jedzenie i do sklepów i też tam zeszło ze 3h lekko Tylko ze za jednym i drugim razem spał, więc nie wiem czy to nie zbieg okoliczności, będę obserwowała. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
Właśnie może rąk będę robiła, albo najpierw dam mu chwilę w nakładce żeby powolutku się przyzwyczaił a później ściągnę xD tak podstępem go podejdę ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#96 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- U mnie na wypisie tez napisane ze karmilam piersią a de facto nmialam ja raz na sekunde przystawiona a takto jechala na mm wiec taki mieli bajzel w papierach to samo mam w ksiazeczce ze karmiona mm ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Ja w kokon nie inwestowałam, ale kupiłam kołyskę, żeby w dzień Młody spał na dole i korzystałam z niej miesiąc. Mój jest tak czujny że wszystko go budziło, więc efekt jest taki że 200 PLN poszło w błoto a ja biegam po schodach milion razy dziennie....
MdziQ u mnie takie kupki się zrobiły jak przeszłam na mleko Nan i tam rzeczywiście jest więcej żelaza niż w bebilonie który podawałam... Pediatra mówiła że jak nie ma innych niepokojących objawów to niby ok, ale nie jestem do końca przekonana i zastanawiam się czy nie dac próbki do badania. Daj znać jak się czegoś dowiesz Moje dziecko po kilku fajnych dniach i nocach się zepsuło ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kochana niema czego zazdroscic bo jak widac tu na forum to my sie tymi dziecmi i ich humorkami wymieniamy u jednej kilka dni jest aniolek potem przezywa bunt lub cholera wie co i znowuz u innej aniolek a u innej diabelek ![]() ![]() Moja.ma kilka dni super a pptem znowu coś sie w niej psuje i ja dostaje do glowy i sie zadreczam co jej jest i fprzy tym placze razem z nia. Wiec sie niemartw moze znowu ma jakis skok?? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Wstawiliśmy nawilżacz powietrza i po drugiej nocy już przestał. A co do niespania po nocach widzę, że nasz jak nie ma spaceru to śpi gorzej zdecydowanie, jak ma spacery konkretny to ma zdrowy , głęboki sen.. Cytat:
![]() Nasz takie bąki strzela, że nie wierzę po prostu i też się przy tym chichra , że dostał ksywę Pan Bączek Bączkowski ![]() ![]() ![]() Madziq my na mm, kupka dość podobny ma kolor tak od trzech dni, wcześniej musztardowy kolor, teraz bliżej do takiego zielonego ale nie tak intensywny aczkolwiek to chyba przez to żelazo właśnie w mm, narazie nic z tym nie robię. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Figulina987 ale tylko w nocy czy w dzień też taka maruda? Może jakieś brzuszkówe problemy? Co do latania po domu to też tak miałam, szczególnie jak tż w pracy, ja małego uśpiłam już na noc i trzeba było wziąć prysznic.. Aż w końcu się wkurzyłam i na fb markecie kupiłam używaną niańkę z kamerka IMG_1547843941.659184.jpg No po prostu najlepszy zakup ever Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ae za to je co godzinę ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Sylvana, właśnie dzisiaj na spacerze myślałam, że chyba trzeba kupić nawilżacz ![]() ![]() ![]() Dzisiaj mnie jakaś handra dopadła i poszłabym już spać, ale tylko się położę to pewnie będę musiała wstać :/ jak żyć???!!! Nie wiem czy ze starszakiem było łatwiej czy wymazalam te kiepskie momenty z pamięci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Mój dziś ma dzień w stylu nic mi nie pasi. Płacze śmieje się i płacze i jak żyć
(*) Amelka 02.03.2017 01.11.2018 Mikołaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Figulina987 a jakbyś w domu w wózku usypiala? Mój tż zawsze tak młodego usypia na drzemki w ciągu dnia
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
https://www.ceneo.pl/59651523 Ja go dostałam akurat nie dałabym za taki sprzęt , wiem, ze byl w promocji za okolo 300 zł, pytalam TZ na co zwracac uwage bo sie na tym nie znam mowi, ze najlepiej zeby mial taki termostat czyli zeby dostosowywal poziom nawilzenia do wilgotnosci i temp w pomieszczeniu ![]() ps tak sobie zobaczylam na rtv to w sumie za te ok 300 zl to większość mniej więcej w tym pulapie jest, ten nasz jest na pewno o tyle dobry, ze autoamtycznie wlasnie dostosowuje wilgotnosc kiedy ustawiam np , ze ma utrzymywac powyzej 55%, on mi pokazuje temp panujaca w pomieszczeniu i reguluje te wilgotnosc na biezaco, moge ustawic czy para ma byc zimna czy ciepla i jakiś system mogę uruchomić też antybakteryjne Edytowane przez Sylvana Czas edycji: 2019-01-18 o 21:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Ej, zawsze byłam na szarym końcu, a teraz gonię was w statystykach
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego LIVE4_KM0438 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kakao na mnie nie działa, bo nie lubię czekolady ![]() ![]() Ale ale, wrócił TZ i trochę przejął juniora więc spałam 6h ciągiem i czuję się jakbym wygrała w lotka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Vica i jak waga Marysi po Twoim mleku?
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mialam przerabana noc. MA-SA-KRA! Wiecej spalam jak.Igor byl taki tyci tyci i ial problemy brzuszkowe niz dzis w nocy... Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Jezu dziewczyny jestem nie żywa.
Serio. Ja nie wiem co to dziś było na polu, że tak jasno w nocy ale mój mały budził się co 1.5 h jestem nie przytomna ! (*) Amelka 02.03.2017 01.11.2018 Mikołaj ![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
![]() (*) Amelka 02.03.2017 01.11.2018 Mikołaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Dews dobrze powiedziane za duzo bys chciala ![]() ![]() Figulina zazdroszcze ja to bym chciala nielubiec czekolady chipsow i pizzy bo te rzeczy mnie gubia ![]() ![]() Lady czyli noc fatalna? ![]() ![]() Karolkowa pelnia byla dzis!!Moja za to wstala na jedzenie drugi po 6 spala do 7.30 a potem oczy jak 5zl wiec wzielam do siebie z nadzieja ze zasnie ale gdzie tam ona niespala a ja spalam ale za to kupe zrobila przed 9 zmienilam jej dupke i poodslanialam rolety to miala taki zaciesz ze juz niebede spac i ze wkoncu idziemy z sypialni ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Totalnie fatalna. Mowilam wam, ze Igor sam glowe do cycka dostawia ja spimy razem? No dzis "spalismy" we trojke. No i nie ukrywam, ze w lozku dosc ciasno sie w takim przypadku robi. Sluchajcie, tz przytulal Igora, no a spi zawsze tylko na gaciach... nagle wybudza mnie glosne jekniecie tzta i "aaaałaaaa!". Pytam go co sie stalo, a on do mnie mowi, ze maly chce cycka. Wyjasniam mu, ze przeciez godzine temu jadl, a on do mnie "no nie wiem, przed chwila przyssal sie do mnie, to chyba jednak chce tego cycka"
![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
u mnie tez chujowa noc.. dzieci zasnely po 20, a ja do 23 nie spalam bo dla Tz wlaczyla sie szwedaczka i szukanie alko.. poszedl do znajomego a ja przyjaznie sie z jego kobieta wiec nawet grama nie wypil.. w☠☠☠☠il mnie strasznie.. cxekalam na niego do polnocy prawie.. przyszedl i poszedl spac jak gdyby nigdy nic.
maly wstal po 1, 4 i 7. teraz zjadl i zasypia.. w ogole Tz jak mnie w☠☠☠☠ia! umowilam sie do kosmetyczki na dzis. juz tydz temu woedzial.i mowil.ze zostanie z maluchami.. i mialam do kina dzis jechac ale.kolezanka pracuje do pozna woec dzis.nie da rady.. i wczoraj patrze pisal z tym znajomym ze ja dzis do kina ide i on chce.sie z nim napic teraz.. nosz ☠☠☠☠a. jak ja przez 3 lata weekend w weekend siedzialam w.domu a on z kumplem sobie piwkowal.to nic nie mowilam a teraz kole go w oczy ze ja chce wyjsc na kilka h z domu.. naprawde jestem zla i zawiedziona.. rano dzis tez jak gdyby nigdy nic wstal i pojechal do miasta a ja? przebralam dzieciaki i siedze jak kura domowa z dziecmi.. plakac mi sie chce juz.. taki zal post.. Sent from my SM-J330FN using Tapatalk
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny coś w powietrzu było dziś bo i u nas noc fatalna...młody stękał całą noc, dosłownie co pół godziny musiałam go albo po dupce klepać żeby zasnął albo brzuszek masować, albo nóżki do brzuszka.przyciskac, albo na ramieniu trzymać i klepać po pleckach.. W końcu koleś 10 min przed moim budzikiem zrobił kupę życia ![]() Ale młody rano najadł się bez nakladki w jakieś 10 min i później 2 godziny zacieszal do wszystkiego a teraz zasnął na drzemkę, także może jest nadzieja na to moje karmienie jeszcze <3 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piekne słoneczko za oknem a ja mam wyrzuty sumienia ze niemoge z mala wyjsc ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.