|
|
#511 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3
Zamówiłam śpiworek. A miałam nic nie kupować
|
#512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Pokaż jaki
![]() Cytat:
Czarna_pantera, gratuluję wizyty ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#513 |
|
Zadomowienie
|
Oj tam, jak trzeba kupić to trzeba
![]() Kurde zaczęły mi puchnąć kostki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#514 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#515 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie mogłam się zdecydować czy ten wzór czy taki jak mamy kokon w środku. Ale po godzinie myślenia stwierdziłam, że nie mogę mieć wszystkiego w leśny wzór
|
|
#516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Czy tylko ja śpiworka nie planuję kupować ?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
![]() gratulacje przekonania tżta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#517 |
|
Zakorzenienie
|
Apropos plakatów to ja znalazłam ostatnie fajne do pobrania w formie pdf i zamierzam wydrukować po prostu na lepszym papierze i w dobrej jakości. Jak pytałam pana w drukarni o cenę to wychodzi 1.50 za obrazek do tego jakaś fajna ramka i można co jakiś czas zmieniać te obrazki bo za 1.50 to nawet nie szkoda
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
#518 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wzięliśmy duży szary otulacz i szałwiowy bambusowy koc chcieliśmy coś bardziej uniwersalnego, bo mamy same róże wszędzie dla malej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#519 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O i chyba taki kolor espiro weźmiemy! 154784789423795.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#520 |
|
Zadomowienie
|
Co do plakatów to również polecam ściągnąć z blogów z internetu. Ja tak zrobiłam, wydrukowałam, kupiłam ramki i gotowe
tanim kosztem Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I dobrze, my też część mamy uniwersalnych rzeczy ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
My jutro jedziemy oglądać tego najciemniejszego silvera na żywo i bierzemy jak się spodoba. To zdjecie z netu http://www.pomniejszacz.pl/files/fb-...4974100915.jpg Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#522 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Zawsze prawie 70 zl w kieszeni, bo tyle chcą na allegro za komplet 3 sztuk. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#523 |
|
Zadomowienie
|
Wpisz w Google, plakaty dla dziecka do druku. Wyskoczą Ci blogi z linkami do obrazków. Co ramek są teraz na promocji w jysk po 10 zł za sztukę, bo mi było ciężko znaleźć w rozmiarze A4 IMG_20190118_230240.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#524 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie szukam czegoś w błękicie i szarościach. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#525 |
|
Zadomowienie
|
Napewno coś znajdziesz dla siebie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#526 |
|
Wtajemniczenie
|
Co jest potrzebne do kupienia do wózka? Mam na myśli na czym/w czym leży dziecko, bo chyba nie bezpośrednio na materacu?
![]() Ładne te plakaty wrzucacie, w sumie nie myślałam o czymś takim, ale narazie młody i tak nie będzie mieć swojego pokoju. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez coco00 Czas edycji: 2019-01-18 o 23:13 |
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na to jakaś flanelka, w każdym razie u nas ten zestaw się sprawdził Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 6 przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#529 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
|
|
#531 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ten jasny szary Avenue (chyba Frozen to jest)Cytat:
|
|
#532 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#533 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejszą pobudkę sponsoruje zwracający pies, który coś wczoraj gdzieś zeżarł
![]() Zastanawiałam się przed snem co bym jeszcze chciała zrobić zanim się Mały pojawi. Zawsze chciałam iść na występ kabaretu Hrabi, ale co sobie przypomnę to na Kraków nie ma biletów - tym razem było tak samo. Teraz najbliżej to początek marca w Kielcach, ale to za daleko i za blisko terminu porodu więc chyba sobie odpuszczę ![]() Czy zastanawiałyście się co byście chciały zrobić jeszcze przed porodem? Dopóki jesteście we dwójkę lub macie na tyle duże dziecko że możecie np. zostawić je pod czyjąś opieką?
|
#534 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Też mam dziś ciężką noc, od 3 czytam książkę. Do 3 też się głównie przewracałam z boku na bok. Nufcia - jeśli chodzi o to co chciałabym zrobić to skończyć remont A tak serio to się nie zastanawiałam. W sumie syn nas nie ograniczał jakoś dotkliwie a też na te dwie, trzy godziny mogłam go raz na jakiś czas zostawić z babcią więc i teraz urodzin drugiego dziecka nie traktuję jako końca swobody.Fajny ten śpiworek do spania, ale ja też na tą chwilę nie planuję takiego zakupu. W ogóle przez to niespanie przyszło mi do głowy że mam ciągle za mało ubranek i zaczęłam się martwić że całkiem źle to sobie zaplanowałam
|
#535 |
|
Raczkowanie
|
Hej, ja nie śpię od 5, ale dla mnie to normalna i fajna pora. Kiepsko to jest jak się budzę o 2.
Kurczę, w ogóle mnie nie motywują te Wasze zakupy - tzn piękne są ale mnie to się kompletnie nie chce nawet listy wyprawkowej robić W lutym się ogarnę…W ramach korzystania z wolności przed porodem to u nas opcje zawężone do rzeczy możliwych do zrobienia rano i wczesnym popołudniem, czyli tak jak dziecko jest w żłobku Marzy mi się wieczorne wyjście we 2 tylko z tż, jakaś impreza... ale to jeszcze dłuuuugo nie będzie możliwe. Zresztą i tak pewnie szybko zachciałoby mi się spać
|
|
|
|
#536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo jak nastepny będzie chłopak...No ![]() Dzień dobry ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#537 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakiś czas temu pomyślałam, że poszłabym na spacer z mężem po rynku wieczorem / wczesną nocą. Nigdy mnie to jakoś nie kręciło, ale rynek ma swój klimat i to jest rzecz lekko nieosiągalna. Zazwyczaj na noc próbujemy jednak być już w domu na usypianie itp. I mnie też jakoś zakupy nie kręcą. Chyba jestem minimalistką. A czas w końcu zacząć... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#538 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mnie jeszcze korcą takie dziecięce lampki na ścianę w Ikea, np chmurki, więc będzie pretekst, żeby podskoczyć ![]() Cytat:
więc nie będzie tego trudnego wyboru 3 plakatów jak przy zamawianiu na allegro.Cytat:
na to będzie prześcieradło( kupiłam, co prawda trochę szajs, ale czego za 7 zł można się spodziewać ).Najwyżej wyłożę tetrą. Mam też 2 komplety do wózka (poducha i kocyk) Jeden grubszy drugi cieńszy w razie wu. Zobaczymy czy się przydadzą.Miałam ciężką noc. Budziłam się co godzinę na siku, coś nam alarm wariował i co chwilę coś pikało, a mały się non stop kręcił. Położyłam rękę na brzuchu i czułam jak przemieszcza mi się pod nią jakaś kula, pewnie głowa. Trochę creepy to było Po tym to już wogóle nie mogłam zasnąć ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||||
|
|
|
#539 |
|
Zadomowienie
|
Od 21.01 w biedronce będą lampki plus naklejki Screenshot_20190119-080413.jpg
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fotel jak nam się do samochodu zmieści ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

Łooo matko, ja tam biore to, co nie wyglada zle i mi pasuje kolorystycznie haha... Wiecej czasu jednak spedzam nad ciuchami i tu totalnie po 5 razy wrzucam i wyrzucam z koszyka...Ooo ja sie boje tego wydawania pieniedzy na L4 haha

??
nawet mówiła, ze Ninka chyba nie je lizakow, cukierków i gum rozpuszczalnych 🤣🤣 i tu jej przyznałam racje bo gumę jadła 1 raz, lizaki ze 3 i to z ksylitolem pudrowe
także jestem barrrdzo z niej dumna. Dostała nawet pierscionek i naklejkę
?
gratulacje przekonania tżta
26.08.2017

na to jakaś flanelka, w każdym razie u nas ten zestaw się sprawdził 
Dacie cynka gdzie szukać?
jeszcze ciepłe a takie smaczne 

na to będzie prześcieradło( kupiłam, co prawda trochę szajs, ale czego za 7 zł można się spodziewać
Po tym to już wogóle nie mogłam zasnąć