![]() |
#661 |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XL.
No widzicie, zawsze znajdzie się rozwiązanie
![]() Ciekawe jak tam nasza randkowiczka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Zakorzenienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86393828]No widzicie, zawsze znajdzie się rozwiązanie
![]() Ciekawe jak tam nasza randkowiczka ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#663 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#664 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#665 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#666 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jednak jak w weekend ide do galerii handlowej to mam zalamke i wez to ogarnij ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#667 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
W ogole polecam Wam sprawdzić na YT piosenke zouzy -dzieki za wszystko z taka zieloną grafiką. Zwróćcie uwagę na opis filmiku, mi dzis poprawił humor ☺
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#670 |
Konto usunięte
|
"Gdzieś czeka nasza druga, prawdziwa połówka, która nigdy nie zrobi niczego przeciwko miłości. Więc nie warto zajmować sobie głowy i serca kimś, kto nie szanuje naszych uczuć."
Każda z nas kogoś takiego pozna, Ty też Kochana, tylko jeszcze w to nie jesteś w stanie uwierzyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#671 |
Konto usunięte
|
Cerveza, to super, że fb nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#672 |
Konto usunięte
|
[1=f6ce7c3ca500955a4c7e3c5 6259edd7b2c023af2;8639393 2]Cerveza, to super, że fb nie ma
![]() ![]() Choć ja polecałabym mimo wszystko go zablokować aby on sam przypadkiem się nie odezwał.. |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Zakorzenienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86393923]"Gdzieś czeka nasza druga, prawdziwa połówka, która nigdy nie zrobi niczego przeciwko miłości. Więc nie warto zajmować sobie głowy i serca kimś, kto nie szanuje naszych uczuć."
[/QUOTE] Aż mi łzy poleciały jak to przeczytałam. Mój eks zrobił wiele rzeczy przeciwko naszej miłości. Frajer jeden. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#674 | |
Wtajemniczenie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86393923]"Gdzieś czeka nasza druga, prawdziwa połówka, która nigdy nie zrobi niczego przeciwko miłości. Więc nie warto zajmować sobie głowy i serca kimś, kto nie szanuje naszych uczuć."
Każda z nas kogoś takiego pozna, Ty też Kochana, tylko jeszcze w to nie jesteś w stanie uwierzyć ![]() Ja mam trzy wesela w tym roku i jestem sama. Wybitnie ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- [1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86393936] ![]() Choć ja polecałabym mimo wszystko go zablokować aby on sam przypadkiem się nie odezwał..[/QUOTE] Nie, on ma swoją dziunię i do niej teraz wypisuje i wydzwania. Dziwnie po tylu latach nie słyszeć jego głosu w słuchawce od razu po przebudzeniu... ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
![]() |
#675 |
Zakorzenienie
|
Zero. Teraz opiekuje się matką jego przyszłego dziecka.
#676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#677 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twój ex to zwykły dupek i nie jest wart Twoich łez, myśli, niczego! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
Prawie 4 lata
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86393957]Nie płacz Kochana, to po prostu nie był ten jedyny. Ten jedyny czeka na Ciebie ![]() [/QUOTE] Może ten mój jedyny teraz leży ze swoją kobietą i nie wie, że ja jestem mu przeznaczona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#679 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#680 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Zakorzenienie
|
Już starczy nam łez. Trzeba się trochę posmiać
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#682 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86393974]Może już przygotowuje gitarę i zaraz zaśpiewa serenadę, kto wie?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#684 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Te piosenki mi pomagały przy rozstaniach Wdowa: https://www.youtube.com/watch?v=AJGbGe9tjRI https://www.youtube.com/watch?v=S0xlLvpazjk Te polecam od Verby ![]() https://www.youtube.com/watch?v=OoKH...eZ49XiArrWz8Xg https://www.youtube.com/watch?v=_S_6FI1njsg ta jest fajna żeby się wyżyć! "Nie chcę się nakręcać, ale tak mi lżej Jeszcze napiszesz, jakby nic się nie stało Już Ci odpisuję. Chyba Cię poj... Nieraz z nadzieją, spoglądam w telefon Spoko, daj mi czas, wyleczę się z tego Wyrzucę Cię, jak z krwi narkotyki Jak po detoksie, będziesz dla mnie nikim" Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 Czas edycji: 2019-01-19 o 23:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#685 |
Zakorzenienie
|
Tego frajera muszę koniecznie posłuchać. Bardzo zachęcający tytuł. Jeden z synonimów mojego byłego.
#686 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Zakorzenienie
|
Tu coś o mojej sytuacji
Verba - zdradziłeś ją Co ona czuła, kiedy do niej dotarło, że się dobrze bawiłeś I to z kim? Z taką laską! Przestałeś kochać czy szukasz atrakcji? W sumie efekt ten sam i nie ma "Wybacz mi" Jak to boli i jak rozwala system? Skupić się nie może, Zrobiłeś jej w głowie czystkę. Tornado uczuć porwało normalność, Zaufanie jest jak szkło i nie poskładasz jeśli się rozpadło. O przyszłości snuła plany naiwne. Ja pier***ę, ty wolałeś tą lafiryndę. Nie zaufa nikomu, a już Tobie tym bardziej Nie masz już co liczyć na żadną tolerację Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#688 |
Konto usunięte
|
https://www.youtube.com/watch?v=hjUtDjcej2s
"Mija wiele lat, To nie był nasz czas Dużo się zmieniło wszystko się skończyło . Walczę by zapomnieć, by już nie mieć wspomnień . Wybrałeś tę drogę, już Ci nie pomogę . Nie mów nic, Daj mi żyć Nie chcę się męczyć znów, Szkoda słów Odejdź już, Nie ma i nie będzie mnie tu oddaliłam się od Ciebie, Strata czasu Nie chcę więcej cierpieć i patrzeć jak Jesteś z nią i dotykasz ją wciąż Nie chcę więcej słuchać Twoich kłamstw, Zabiłeś tę miłość, zabiłeś nas Odejdź proszę odejdź, gdzie się da Nie ma dla nas szans, już nie ma nas Jesteś gdzieś daleko, Już nie cofniesz tego Upadałeś nisko i straciłeś wszystko Pożegnałam się, już nie odzyskasz mnie Zamknęłam ten dział, nie chcę więcej ran Nie mów nic, Daj mi żyć Nie chcę się męczyć znów, Szkoda słów Odejdź już, Nie ma i nie będzie mnie tu oddaliłam się od Ciebie, Strata czasu Nie chcę więcej cierpieć i patrzeć jak Jesteś z nią, dotykasz ją wciąż. Nie chcę więcej słuchać Twoich kłamstw, Zabiłeś tę miłość, zabiłeś nas Odejdź proszę, odejdź gdzie się da Nie ma dla nas szans, już nie ma nas" https://www.youtube.com/watch?v=cDDpYG-HhZw 1. Ostatni czas pokazał mi Co tak naprawdę widziałeś w nas Nie jesteś wart miłości Którą chciałam zmienić cały twój świat. Jestem ci wdzięczna i zapamiętaj Na pewno przetrwam Kiedy nie będzie nas x 2 Dzień, w którym powiem sobie dość, Będzie karą za twój błąd Nie zatrzymasz mnie. Wiem, że nie mamy dziś już nic, Więc nie próbuj swoich sił Nie zatrzymasz mnie 2. Nie obiecuj, że odmieni się To życie, które straciło sens. Nie staraj się, nie zmienisz nic Za późno już, byś zatrzymał mnie. Jestem ci wdzięczna i zapamiętaj Na pewno przetrwam Kiedy nie będzie nas x 2. Dzień, w którym powiem sobie dość, Będzie karą za twój błąd Nie zatrzymasz mnie. Wiem, że nie mamy dziś już nic, Więc nie próbuj swoich sił Nie zatrzymasz mnie x 3 Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 Czas edycji: 2019-01-19 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Raczkowanie
|
Dla mnie magię w sobie ma piosenka Meli Koteluk "Melodia ulotna", daje jakąś nadzieję
Kolejny piątek wieczorem ponownie w pobliżu soboty próbuję stanąć na nogi Prywatna grawitacja jak sznurkiem przywiązana przyciąga i oddala mnie Wyciągam do niej ręce chcę bliżej i więcej wciąż za daleko by mieć On na pewno gdzieś jest on już moim śladem idzie kocham go już dziś Ulatuje myśl melodia liście z drzew na ziemi śpią Uratuję dziś melodię wezmę jedną z nich ze sobą spać Przyglądam sama sobie smaruję usta miodem włosy upinam w kok Mówili w domu o mnie wiatr na pogodę dziś spokój dogania mnie On na pewno gdzieś jest on już moim śladem idzie kocham go już dziś
Jest gdzieś we mnie miejsce o najniższej możliwej energii, bliskiej zeru, zeru absolutnemu. But I, I need to be by myself; I mean: I sing for myself, I bleed for myself, I breathe for myself. Tego się nie leczy, słowo pękło jak szkło
|
![]() ![]() |
![]() |
#690 |
Konto usunięte
|
Wdowa "Zbyt dobra"
Raz pokieruj się głową, a nie tym co czujesz. Wiem, to musi być gorzkie: zostawić tak osobę, z którą dzieliłaś pościel, a w niej sny, i kto wie... Może miałaś już plany, może tylko marzenia. Może typ nie jest zły, ale to jeszcze szczeniak. Dałaś mu szansę, zmarnował. I następne kolejne. I wiesz komu prędzej to serce pęknie, wiesz kto będzie cierpieć, a kto nawet nie tęskni kto będzie znów łykał nasenne tabletki. Świat jest mały i wielki zarazem, masz niefart. Zamknęłaś się w świecie bez świeżego powietrza. Otwórz oczy i umysł, Miłość to artystka. Jesteś diamentem w piasku, różą na blokowiskach. [...] Jesteś księżniczką i traktuj siebie w tych kategoriach. Jesteś piękna, niezależna, młoda i dobra, ale czasem przesadzasz, musisz naiwność tłumić, bo uderzył cię raz, to uderzy po raz drugi. [...] Masz rozum i talent, trzymaj fason. Nie daj się pokonać tym, co w ciebie nie wierzą, nie widzą zdolności, tylko że jesteś kobietą, masz piersi, rodzisz dzieci, sprzątasz i gotujesz. I robią z ciebie sukę, jakby nie mieli córek. I gardzą twym pomysłem, ostatnim na liście, i nawet jak jest dobry to przyjmą opozycje. I gdy wszystkie twe plany zaczną się krzyżować pamiętaj, jesteś promieniem słońca Byłam taka jak Ty i czas się przyznać, bo czas wcale nie zna się na bliznach. Żadna feministka, chociaż czasem walczę. Połowa serca zgubiła się gdzieś na Marsie i jedynym lekarstwem jest umysłu trzeźwość. I sobą też gardzę, bo cierpię przez to, że: nie potrafię czasem odwrócić się plecami od tych ludzi, którzy ranią mnie i mają mnie za nic. Nie umiem sobie radzić - nie jestem aż tak twarda - - z najprostszymi sprawami, potrzebuję oparcia, potrzebuję miłości i uczuć prawdziwych. Ale wolę nic nie mieć, niż mieć coś na niby! Znów nie jest tak, jak miało być. Ogarnij się i nie patrz w tył, jesteś zbyt dobra. Słuchaj, jesteś zbyt dobra. Znów nie jest tak, jak miało być, ogarnij się i nie patrz w tył, jesteś zbyt dobra. Jesteś zbyt dobra." Wdowa - Zbyt dobra 2 "- Czekaj, co się stało? Spokojnie, spokojnie, proszę cię, nie płacz tylko, dziewczyno... Jestem z Tobą. Spokojnie... Porozmawiamy, usiądź. Najpierw nie mogłaś odejść, bo nie byłaś zbyt silna. Teraz możesz już odejść, to nie twoja decyzja. Sama przyznaj, że już za późno, by coś naprawić. Z miłości w nienawiść płakałaś tyle razy, bo nie jesteś dla niego zbyt dobra żeby został z tobą w domu, kiedy dzwonią koledzy. I nie jesteś dla niego zbyt dobra, bynajmniej, by otworzył swój umysł, a nie tylko sypialnię. I nie jesteś dla niego zbyt dobra, owszem, by wcale się nie napić i do domu cię odwieźć. I nie jesteś dla niego zbyt dobra, niezbyt, by stanął za tobą, gdy świat jest przeciw. Nie jesteś zbyt dobra, nie jesteś wystarczająca, może to zły moment, a może zły zodiak. Jak co dnia zadajesz sobie pytanie na dobranoc, czyja to jest wina i czego masz za mało. Zanim znów go zapytasz, zanim znów uklękniesz pamiętaj, by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej. Nie jesteś dla niego zbyt dobra, to nie jesteś po prostu dla niego. Zanim znów go poprosisz, zanim pokażesz słabość pamiętaj, że jutro będzie tak samo. Nie jesteś dla niego zbyt dobra, to nie jesteś po prostu dla niego. Powiedz, kiedy ostatnio On wykazał inicjatywę, gdy miał ciężki wybór między Tobą, a piwem, tym czy pójść na bibę z chłopakami na melanż. Wybacz, lecz w tych planach nie ma Twego imienia. Kasia, Gosia czy Ela? Nie wiesz kto Ci go ukradł, a ostatnio wybierana to Twoja przyjaciółka. I znów milczą usta i rozmowę przekładasz, bo powiedział, że nie lubi zdania "trzeba porozmawiać". Czego nie zrobisz dla miłości, kiedyś jak Caldwell, dziś masz Alicii "Karmę". Przy tym to handel i wypada marnie Twój budżet. Dałaś swoją miłość, a dostałaś nauczkę, dostałaś to puste słowo, tysiąc historii. Pamiętaj, że kocham. Nie kocham, zapomnij. Dziś mówisz jest podły, ale myślisz o nim i jedyne czego masz za mało to silnej woli. Zanim znów go zapytasz, zanim znów uklękniesz pamiętaj, by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej. Nie jesteś dla niego zbyt dobra, to nie jesteś po prostu dla niego. Zanim znów go poprosisz, zanim pokażesz słabość pamiętaj, że jutro będzie tak samo. Nie jesteś dla niego zbyt dobra, to nie jesteś po prostu dla niego. Jestem taka, jak Ty. I wiem, miłość oślepia. Przeszłam każdy etap, od związku po "Eee tam". I przestałam czekać na miłość już całkiem i wtedy to ona znalazła przypadkiem mnie. Nie przypadkiem wiem, że samotność zabija. Liczy się zawsze, nie chwila, bo mieć wsparcie to filar. I gdy patrzę na finał Twych nadzieii to brak mi słów. Jak on mógł nie zauważyć, że skarb odkrył? Znalazł różę wśród pokrzyw. To on nie jest zbyt dobry, powiedz za nim, zapomnij i zostaw, to pętak. Zrób to zanim serce pęknie. Choć pęka⌠Zanim znów go zapytasz, zanim znów uklękniesz pamiętaj, by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej. Nie jesteś dla niego zbyt dobra, to nie jesteś po prostu dla niego. Zanim znów go poprosisz, zanim pokażesz słabość pamiętaj, że jutro będzie tak samo. Nie jesteś dla niego zbyt dobra, to nie jesteś po prostu dla niego. ...Znalazł różę wśród pokrzyw... ...Czego nie zrobisz dla miłości... ...Znalazł różę wśród pokrzyw... ...To on nie jest zbyt dobry... ...Jest podły, ale myślisz o nim... ...Pamiętaj, że jutro będzie tak samo... ...Będzie tak samo... ...Będzie tak samo..." Varba - kochasz "Robisz wszystko dla swojej miłości A ta miłość ma na ciebie wyj... po całości [...] Rzucaliśmy kamieniami, paliliśmy blanty Niech ch.. strzeli cały twój romantyzm I te wszystkie kłamstwa Że nikt mnie nie zastąpi Przyjdzie taki dzień ze jeszcze mnie wspomnisz Usłyszysz o mnie i ciebie to zaboli Żegnaj kochanie i baw się do woli" Edytowane przez 0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 Czas edycji: 2019-01-20 o 00:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.