Rozstanie z facetem, część XL. - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-01-20, 01:23   #691
Tashira
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XL.

Przeżyłam! Jutro Wam wszystko opiszę bo teraz zmeczona padam po 3 piwkach spac

Powiem tyle: ślubu z tego nie bedzie ale wieczór spędziłam milo. Myslalam ze bedzie gorzej

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Tashira jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-20, 01:24   #692
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Tashira Pokaż wiadomość
Przeżyłam! Jutro Wam wszystko opiszę bo teraz zmeczona padam po 3 piwkach spac

Powiem tyle: ślubu z tego nie bedzie ale wieczór spędziłam milo. Myslalam ze bedzie gorzej

Ale będzie kolejne spotkanie?

Czekamy na szczegółową relację jak już się wyśpisz
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-20, 01:25   #693
Tashira
Zadomowienie

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86394073]Ale będzie kolejne spotkanie?

Czekamy na szczegółową relację jak już się wyśpisz [/QUOTE]Totalnie nie wiem moze spotkanie bedzie ale zwiazku na pewno nie. Ps. Przystojny

Stary 2019-01-20, 01:27   #694
Konto usunięte

Cytat:
Totalnie nie wiem moze spotkanie bedzie ale zwiazku na pewno nie. Ps. Przystojny

Oj, ale czemu związku na pewno nie będzie? Charakter kiepski?
0f78e7ab4a87196fb8e6ee2746a5f35dfd845f1c_5ee6abf249ce5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-20, 01:29   #695
Tashira
Zadomowienie

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86394077]Oj, ale czemu związku na pewno nie będzie? Charakter kiepski?[/QUOTE]Mily charakter! I powiedział mi cos wyjątkowego czego bardzo mi brakowało dawno uslyszec... ale po prostu nie ma chemii takiej wiesz... ognia w oczach

Stary 2019-01-20, 01:31   #696
Konto usunięte

Cytat:
Mily charakter! I powiedział mi cos wyjątkowego czego bardzo mi brakowało dawno uslyszec... ale po prostu nie ma chemii takiej wiesz... ognia w oczach

Kurcze, ale może jeszcze się pojawi Może warto dać szansę Ale to już sama musisz wiedzieć Kochana Śpij dobrze
Stary 2019-01-20, 01:32   #697
ponton_powietrzny
Raczkowanie

Cytat:
Mily charakter! I powiedział mi cos wyjątkowego czego bardzo mi brakowało dawno uslyszec... ale po prostu nie ma chemii takiej wiesz... ognia w oczach

Wiem, o co chodzi. Nic na siłę. Ale dobrze, że zaczynasz się z kimś spotykać.

But I, I need to be by myself;
I mean: I sing for myself, I bleed for myself, I breathe for myself.

Tego się nie leczy, słowo pękło jak szkło
ponton_powietrzny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-20, 01:37   #698
Tashira
Zadomowienie

Po randce napisal mi wiadomość ze dawno nie spotkał takiej kobiety jak ja... i ze jestem super xd

Stary 2019-01-20, 01:41   #699
Konto usunięte

Cytat:
Po randce napisal mi wiadomość ze dawno nie spotkał takiej kobiety jak ja... i ze jestem super xd

Widzisz Kochana
Stary 2019-01-20, 01:46   #700
Tashira
Zadomowienie

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86394094] Widzisz Kochana[/QUOTE]No chciałabym poczuć jakies.motyle... ale nic no...
Ale wieczór przezylam o wiele lepiej niz myslalam. Nic to nie zmieni w moim zyciu ale chyba ciesze sie ze poszlam

Stary 2019-01-20, 01:47   #701
Konto usunięte

Cytat:
No chciałabym poczuć jakies.motyle... ale nic no...
Ale wieczór przezylam o wiele lepiej niz myslalam. Nic to nie zmieni w moim zyciu ale chyba ciesze sie ze poszlam

Pewnie, zawsze to krok do przodu Od teraz będzie tylko lepiej i w końcu trafisz na odpowiedniego faceta, przy którym będziesz się cudownie czuła i będzie między wami taka chemia, że
Stary 2019-01-20, 01:49   #702
Tashira
Zadomowienie

[1=0f78e7ab4a87196fb8e6ee2 746a5f35dfd845f1c_5ee6abf 249ce5;86394098]Pewnie, zawsze to krok do przodu Od teraz będzie tylko lepiej i w końcu trafisz na odpowiedniego faceta, przy którym będziesz się cudownie czuła i będzie między wami taka chemia, że [/QUOTE]Na to licze najgorzej bylo wyjsc z domu, przelamac sie. A wieczór juz plynal sam oby następną randka z innym byla juz ta jedyna

Stary 2019-01-20, 01:53   #703
Konto usunięte

Cytat:
Na to licze najgorzej bylo wyjsc z domu, przelamac sie. A wieczór juz plynal sam oby następną randka z innym byla juz ta jedyna

Trzymamy kciuki aby tak właśnie było
Cieszę się, że się przełamałaś, to najważniejszy krok
Stary 2019-01-20, 09:15   #704
Cerveza_
Wtajemniczenie

Jezu, jak mi jest smutno, gdy sobie pomyślę, że więcej nie będę krzątać się po jego mieszkaniu (czułam się w nim lepiej niż u siebie w domu), nie będę chodzić po jego mieście i uliczkach rozmawiając godzinami. Mam niechęć do życia, facetów i nie wierzę w lepsze jutro.

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Na to licze najgorzej bylo wyjsc z domu, przelamac sie. A wieczór juz plynal sam oby następną randka z innym byla juz ta jedyna

Zazdroszczę
Stary 2019-01-20, 09:35   #705
Julia_1996
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cerveza_ Pokaż wiadomość
Jezu, jak mi jest smutno, gdy sobie pomyślę, że więcej nie będę krzątać się po jego mieszkaniu (czułam się w nim lepiej niż u siebie w domu), nie będę chodzić po jego mieście i uliczkach rozmawiając godzinami. Mam niechęć do życia, facetów i nie wierzę w lepsze jutro.

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Zazdroszczę
Kochana przestań to ciągle rozdrapywać,bo to już jest KONIEC. Jesteś już w innym miejscu w swoim życiu i wreszcie spróbuj to zaakceptować,bo sama się wpędzasz w tą czarną rozpacz i nawet nie dajesz sobie szansy na to żeby było lepiej. Od kogo to zależy? Tylko od Ciebie
Julia_1996 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-20, 09:45   #706
Tashira
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ponton_powietrzny Pokaż wiadomość
Ja też czuję, że ta randka będzie udana. W ogóle, Tashira, to weszłam w twoje posty i okazało się, że wy się rozstaliście jakoś dawno temu (we wrześniu/w sierpniu) i jestem zaskoczona, bo myślałam, że jakoś niedawno... Jak pisałaś posty, to wydawałaś się być dosyć, hmm, "zdrowa", a tutaj płaczesz przed randką. Zmartwiło mnie to, mam nadzieję, że będzie dobrze i się trzymasz.
.
Trochę juz minęło to prawda ale w ogole nie czuje sie zdrowa... ciagle choruje na tego dupka xd no i nie czuje sie gotowa na randki...

Cytat:
Napisane przez bowszystkotoiluzjajest Pokaż wiadomość
Ciekawe jak tam Tashira na randce. Jak będzie fajnie to może ja też się przekonam, nie dość że na tinderze ostra selekcję prowadzę, to jeszcze odmawiam spotkań tym paru których polajkowalam i napisali

Spróbuj! Ja juz wiem ze nie jestem jeszcze gotowa ale milo spędziłam wieczor. Tak po prostu, jak piwo z kumplem i gadanie o glupotach.

Cytat:
Nie wiem, czy odważyłabym się sama jechać tam. Kocham Zakopane i boję się, że przez eksa nigdy tam nie pojadę, bo będzie mi się z nim kojarzyć.

Cytat:
Napisane przez zxcvb00 Pokaż wiadomość
Wyobraź sobie, że ja w grudniu miałam jechać z eksem do Zakopanego. Moje marzenie było zobaczyć góry zimą. I co? Nie wypaliło. Ale wiecie co jest najlepsze? Że on tam pojechał. Mieliśmy jechać z jego kolegą i żoną. No i pojechali, ale w trójkę!

Cytat:
To pojedź ze mną! Będziemy miały swoje, nowe wspomnienia!
Kochane!!! Jedziemy! Ja w gorach bylam tylko latem. Baaaardzo marzylam by zobaczyć gory zima ale ex nigdy nie chcial. On nie lubi ani gór ani zimy...
Takze jesten chetna!

A co do randki. Bylo ok, było milo. Ale to wszystko. To mily chlopak ale no to nie to natomiast dobrze ze sie przelamalam. Wiem juz ze moge próbować spotykać sie i ze nie umre z tego powodu
Na szczęście nie przyniosl kwiatka. Przyniosl dużego lizaka w kształcie kwiatka
Zabral mnie najpierw na spacer, pozniej posiedzielismy w pubie. Odwiozl mnie taxi do domu i odprowadzil pod klatke

Podczytywalan Was jak szedl do baru lub wc ale nie zdazylam nic napisac hahhaha

Powiedzial mi jedna wazna rzecz o mnie. I bylo warto isc na to spotkanie tylko po to by to usłyszeć. Bo totalnie zapomniałam ze jestem cokolwiek warta. Czulam sie ostatnio jak skończone 0.

No ale miłości z tego nie bedzie. Nic a nic mi nie drgnelo serce, zaden motylek. Nawet zaden mol

Tak czy siak. Musze szukac dalej ksiecia z bajki

Stary 2019-01-20, 09:55   #707
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Trochę juz minęło to prawda ale w ogole nie czuje sie zdrowa... ciagle choruje na tego dupka xd no i nie czuje sie gotowa na randki...

Spróbuj! Ja juz wiem ze nie jestem jeszcze gotowa ale milo spędziłam wieczor. Tak po prostu, jak piwo z kumplem i gadanie o glupotach.

Kochane!!! Jedziemy! Ja w gorach bylam tylko latem. Baaaardzo marzylam by zobaczyć gory zima ale ex nigdy nie chcial. On nie lubi ani gór ani zimy...
Takze jesten chetna!

A co do randki. Bylo ok, było milo. Ale to wszystko. To mily chlopak ale no to nie to natomiast dobrze ze sie przelamalam. Wiem juz ze moge próbować spotykać sie i ze nie umre z tego powodu
Zabral mnie najpierw na spacer, pozniej posiedzielismy w pubie. Odwiozl mnie taxi do domu i odprowadzil pod klatke

Powiedzial mi jedna wazna rzecz o mnie. I bylo warto isc na to spotkanie tylko po to by to usłyszeć. Bo totalnie zapomniałam ze jestem cokolwiek warta. Czulam sie ostatnio jak skończone 0.

No ale miłości z tego nie bedzie. Nic a nic mi nie drgnelo serce, zaden motylek. Nawet zaden mol

Też zimą nie byłam nigdy w górach, a z chęcią bym chciała odczarować Zakopane, bo to był najpiękniejszy wypad jaki miałam z eksem.

SUPER, że się przełamałaś. To ważny krok do przodu. Jezu, Tashira, my tyle już od rozstania, a ciągle blokada. A czemu ci kretyni tak łatwo spotykają się z nowymi, sypiają, itd? A my czujemy wyrzuty idąc na kawę z facetem. Wierność i oddanie nawet po rozstaniu. Nie mogę tego zdzierżyć.
Ważne, że facet podniósł Twoją samoocenę. Opowiedz, co wyczuwam po nim. Zauroczył się Tobą, czy z jego strony raczej też nie więcej?

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Julia_1996 Pokaż wiadomość
Kochana przestań to ciągle rozdrapywać,bo to już jest KONIEC. Jesteś już w innym miejscu w swoim życiu i wreszcie spróbuj to zaakceptować,bo sama się wpędzasz w tą czarną rozpacz i nawet nie dajesz sobie szansy na to żeby było lepiej. Od kogo to zależy? Tylko od Ciebie
No ja jestem mistrzem autodestrukcji. Może kiedyś będę na tyle silna, że te wspomnienia przestaną boleć i będą zwykłym epizodem w moim życiu. Co prawda 12 letnim
Stary 2019-01-20, 10:04   #708
Tashira
Zadomowienie

Cytat:
SUPER, że się przełamałaś. To ważny krok do przodu. Jezu, Tashira, my tyle już od rozstania, a ciągle blokada. A czemu ci kretyni tak łatwo spotykają się z nowymi, sypiają, itd? A my czujemy wyrzuty idąc na kawę z facetem. Wierność i oddanie nawet po rozstaniu. Nie mogę tego zdzierżyć.
Ważne, że facet podniósł Twoją samoocenę. Opowiedz, co wyczuwam po nim. Zauroczył się Tobą, czy z jego strony raczej też nie więcej?[COLOR="Silver"]
Musimy zaczac probowac dziewczyny... szczescie samo nie zapuka. Jestem nieco zdesperowana juz bo bardzo zle mi samej i chcialabym kogos miec juz...

No ja wlasnie tez czulam sie jakbym miala go zdradzic dlatego tak plakalam...

On sie chyba zauroczyl przynajmniej tak mi sie wydaje. po spotkaniu napisal jeszcze kilka milych rzeczy no i ze chcialby sie jeszcze spotkać.

A apropo piosenek. Ja bardzo lubie bruno mars- when I was your man. Zawsze sobie wyobrazalam i marzylam by kiedys ex sobie mogl te slowa powiedzieć xd :

"Too young, too dumb to realize
That I should’ve bought you flowers and held your hand
Should’ve gave you all my hours when I had the chance
Take you to every party ‘cause all you wanted to do was dance
Now my baby’s dancing, but she's dancing with another man"...

Stary 2019-01-20, 10:04   #709
Julia_1996
Raczkowanie

Cytat:
Też zimą nie byłam nigdy w górach, a z chęcią bym chciała odczarować Zakopane, bo to był najpiękniejszy wypad jaki miałam z eksem.

Ważne, że facet podniósł Twoją samoocenę. Opowiedz, co wyczuwam po nim. Zauroczył się Tobą, czy z jego strony raczej też nie więcej?

---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

No ja jestem mistrzem autodestrukcji. Może kiedyś będę na tyle silna, że te wspomnienia przestaną boleć i będą zwykłym epizodem w moim życiu. Co prawda 12 letnim
Wczoraj pisałam,że nie jesteśmy robotami,które na zawołanie wyłączą swoje emocje ale daj sobie szansę też na inne uczucia,a nie wpędzaj się tylko w tamte wspomnienia i nie rozdrapuj ich wciąż od nowa
Stary 2019-01-20, 10:10   #710
larenka
Raczkowanie

Chyba trzeba upaść nisko, żeby coś zrozumieć.

Oczywiście dla mojego ex się odmieniło, w czwartek będzie naprawiał, że on ma depresje, że jak się wyleczy to zacznie się o mnie starać itp, płakał godzinę że nie odpuści, że to nie koniec, ciągle traktował jak parę , trzymał za rękę( zupełnie nieświadomy tego ze nie jestesmy parą), a wczoraj się świetnie bawił z kolegami i po pijaku napisał że zrezygnował z leczenia, bo z nim wszystko jest ok i nie ma czasu tam chodzić. W piątek pochował mame, wczoraj upijał się.. A ja uwierzyłam w jego słowa (nie chciałam wrócić) ale chciałam pomoc, bo widziałam jego zły stan i zachowanie. Myślałam, że po tylu latach powinnam okazać serce..głupia ja i naiwna.. Nie wiem jaką chorobę ma, ale to na pewno nie depresja, chyba brak mózgu. Uświadomiłam sobie dopiero teraz, że nie chce mieć chorego psychicznie faceta. Żałuję, że dopiero teraz otworzyły mi się oczy. Poblokowałam i pousuwałam wszędzie gdzie się da. Tylko boję się że jeżeli naprawdę do niego dotrze (jak zobaczy poblokowania) że to koniec, że nie ma już mnie to może coś odwalić... Oby odpuścił.Nie chce mieć żadnego kontaktu z tym człowiekiem..
larenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-20, 10:15   #711
zxcvb00
Zakorzenienie

Cytat:

Takze jesten chetna!

Z moim eksem też nie było na początku motylków, a jednak zakochałam się. Dlatego nie mów hop. Niedługo nam napiszesz, że zauroczyłaś się. Zobaczysz

A Ty gdziesz mieszkasz? Pytam odnośnie tego naszego wypadu do Zakopanego, który trzeba zrealizować

"Każdego dnia rób jedną rzecz, która Cię przeraża."

zxcvb00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-20, 10:17   #712
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Wczoraj pisałam,że nie jesteśmy robotami,które na zawołanie wyłączą swoje emocje ale daj sobie szansę też na inne uczucia,a nie wpędzaj się tylko w tamte wspomnienia i nie rozdrapuj ich wciąż od nowa
Mam za dużo czasu na myślenie. Biorę się za pisanie CV, bo oszaleję jak czegoś nie zrobię. Eks po rozstaniu ze mną poczynił większe postępy niż przez te lata ze mną. Pewnie wszyscy mu mówią, że ciągnęłam go w dół, a przy nowej rozkwitł.
Stary 2019-01-20, 10:18   #713
Tashira
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez larenka Pokaż wiadomość
Chyba trzeba upaść nisko, żeby coś zrozumieć.

Oczywiście dla mojego ex się odmieniło, w czwartek będzie naprawiał, że on ma depresje, że jak się wyleczy to zacznie się o mnie starać itp, płakał godzinę że nie odpuści, że to nie koniec, ciągle traktował jak parę , trzymał za rękę( zupełnie nieświadomy tego ze nie jestesmy parą), a wczoraj się świetnie bawił z kolegami i po pijaku napisał że zrezygnował z leczenia, bo z nim wszystko jest ok i nie ma czasu tam chodzić. W piątek pochował mame, wczoraj upijał się.. A ja uwierzyłam w jego słowa (nie chciałam wrócić) ale chciałam pomoc, bo widziałam jego zły stan i zachowanie. Myślałam, że po tylu latach powinnam okazać serce..głupia ja i naiwna.. Nie wiem jaką chorobę ma, ale to na pewno nie depresja, chyba brak mózgu. Uświadomiłam sobie dopiero teraz, że nie chce mieć chorego psychicznie faceta. Żałuję, że dopiero teraz otworzyły mi się oczy. Poblokowałam i pousuwałam wszędzie gdzie się da. Tylko boję się że jeżeli naprawdę do niego dotrze (jak zobaczy poblokowania) że to koniec, że nie ma już mnie to może coś odwalić... Oby odpuścił.Nie chce mieć żadnego kontaktu z tym człowiekiem..
On nie jest chory. On po prostu jest dupkiem i manipulatorem. Nie daj mu się urabiac... okropny typ ;/

Odetnij sie od niego i więcej nie pozwol mu mieszac Ci w tak obrzydliwy sposob w glowie...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-01-20, 10:30   #714
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
On nie jest chory. On po prostu jest dupkiem i manipulatorem. Nie daj mu się urabiac... okropny typ ;/

Odetnij sie od niego i więcej nie pozwol mu mieszac Ci w tak obrzydliwy sposob w glowie...

Albo jest chory psychicznie i dodatkowo jest manipulatorem i dupkiem. Gra na uczuciach i wymusza niektóre zachowania. Znając życie, wróciłaby do takiego i miała jazdy w kosmos.
Stary 2019-01-20, 10:41   #715
Julia_1996
Raczkowanie

Cytat:
Mam za dużo czasu na myślenie. Biorę się za pisanie CV, bo oszaleję jak czegoś nie zrobię. Eks po rozstaniu ze mną poczynił większe postępy niż przez te lata ze mną. Pewnie wszyscy mu mówią, że ciągnęłam go w dół, a przy nowej rozkwitł.
Powodzenia ! Ja pierwszy miesiąc po rozstaniu przeleżałam i przepłakałam w łóżku ale potem powiedziałam dość i małymi kroczkami ruszyłam do przodu. Stawiaj sobie małe cele niech to będzie pierwszego dnia napisanie cv,drugie wysłanie,trzeciego wyjdź pobiegać nawet wokół bloku Rób cokolwiek ale tylko z korzyścią dla Ciebie . Zobaczysz,że jeszcze będzie dobrze ale to Ty musisz o to zawalczyć !
Stary 2019-01-20, 10:44   #716
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Powodzenia ! Ja pierwszy miesiąc po rozstaniu przeleżałam i przepłakałam w łóżku ale potem powiedziałam dość i małymi kroczkami ruszyłam do przodu. Stawiaj sobie małe cele niech to będzie pierwszego dnia napisanie cv,drugie wysłanie,trzeciego wyjdź pobiegać nawet wokół bloku Rób cokolwiek ale tylko z korzyścią dla Ciebie . Zobaczysz,że jeszcze będzie dobrze ale to Ty musisz o to zawalczyć !
U mnie po prostu rozstanie ciągnęło się od sierpnia a oficjalnie od października i przez ciągły kontakt aż tak nie przeżywałam. Teraz dopiero widzę jak mnie odsunął od siebie, bo miałam się starać i olać to co widziałam w mieszkaniu.
Dalej to do mnie nie dociera do końca, że koniec, ale cóż...
Stary 2019-01-20, 10:56   #717
Julia_1996
Raczkowanie

Cytat:
U mnie po prostu rozstanie ciągnęło się od sierpnia a oficjalnie od października i przez ciągły kontakt aż tak nie przeżywałam. Teraz dopiero widzę jak mnie odsunął od siebie, bo miałam się starać i olać to co widziałam w mieszkaniu.
Dalej to do mnie nie dociera do końca, że koniec, ale cóż...
Dasz radę !!! Nie był Ciebie wart już od dawna .
Stary 2019-01-20, 11:03   #718
dimelo
Przyczajenie

Smile Dot.: Rozstanie z facetem, część XL.

Hej dziewczyny!
Podczytywałam Was anonimowo, ale jak zobaczyłam, że planujecie wyjazd w góry to odrazu postanowiłam się ujawnić. Też lecze złamane serce i z chęcią się przejade w góry. Biorę wolne w pracy i mogę ruszać! 😊
Jestem z mazowieckiego!
dimelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-20, 11:09   #719
Cerveza_
Wtajemniczenie

Cytat:
Dasz radę !!! Nie był Ciebie wart już od dawna .
Rozum to wie, a serce się rwie do niego jak cholera. Był moim pierwszym we wszystkim. Nawet pierwszy pocałunek był z nim
Stary 2019-01-20, 11:11   #720
larenka
Raczkowanie

Cytat:
Albo jest chory psychicznie i dodatkowo jest manipulatorem i dupkiem. Gra na uczuciach i wymusza niektóre zachowania. Znając życie, wróciłaby do takiego i miała jazdy w kosmos.
Coś na bani ma na pewno. Bo cały związek, było coś nie tak i "znikał" bo on musi pobyć sam. Nie, już nie wróce. Nie po tym wszystkim
larenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości