|
|
#2011 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Dzień do- bry!
Mam dziś dzień adhd Wstałam o 11.30 i roznosi mnie energia.Cytat:
U nas w kRk na 100% by się coś znalazło, rozważ to ![]() A praca nauczycielki-wiadomo, że nie jest idealna. Trzeba być zdecydowanym i mieć stalowe nerwy, dzieci mogą dać czasem nieźle w kość. Ale prac idealnych nie ma (albo są, ale poza moim zasięgiem )Btw. przypomniało mi się ogłoszenie, na które bardzo często natykałam się kilka lat temu, szukając w gazecie pracy sezonowe. Brzmiało dokładnie: 'Przyjmę małe dziewczynki do karmienia węży' ![]() ![]() Cytat:
To na którą nas zapraszasz? ![]() Proszę nie wybrzydzać! Za wybrzydzanie będzie wino w kartonie za 5, 50 Cytat:
Cytat:
Wreszcie ładna pogoda, jutro ma być jeszcze cieplej i głupiutkie pytanie : używała któraś z Was nowego tuszu Margaret Astor Look Out? Potrzebuję pilnie kupić jakiś, do Astora nie jestm przekonana, ale akurat ten ma bardzo dobre recenzje...
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
|
|
|
|
#2012 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też mam urodziny w styczniu Mam 23 19 miałam jak się rejestrowałam na wizazu i tak mi w loginie zostało ku pamięci![]() Studiuje HR na Uniwersytecie Ekonimcznym w Krk i tam też uczęszczałam na studium (znaczy w Krk nie na UE), ale to była porażka jeśli chodzi o organizację (a raczej jej brak), więc może faktycznie większośc studiów zaczyna się we wrześniu. U mnie dzień bez jabłek to dzień stracony Jeszcze tylko jedno mi zostałoMiłego wieczorku i zrób duże zakupy, w końcu jak już ćwiczyć siłowo to porządnie Cytat:
|
||
|
|
|
|
#2013 | ||
|
Zakorzenienie
|
W miejsko - gminnym ośrodku kultury ( i nauki
). Jeśli jesteś taka odważna , zapraszam ;D Dzisiaj nie było mikrofonów, w ogóle nagłośnienia, nie dbają o nasz rozwój ![]() Cytat:
![]() Idę się położyć. Słońce wyssało ze mnie siły
||
|
|
|
|
#2014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to oczywiście zależy od Ciebie.Cytat:
Ja też, ja też |
||
|
|
|
|
#2015 |
|
Zadomowienie
|
Krakowianki, to kiedy sie widzimy?
![]() Co do tego ogłoszenia, to ukazywało się w tejj gazecie przez kilka miesięcy. Czyżby żadna mamusia nie widziała swojej pociechy zarabiającej jako karmicielka boa dusiciela? ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2017 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wierzę, że byłaś świetna![]() Czy może ktoś jeszcze z 23 na karku się tu ukrywa![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Więc będziemy się nawzajem molestować |
|||
|
|
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#2020 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Witajcie Kobietki, jestem wreszcie z powrotem.
Prawie 3 dni barowego życia wyłączyły mnie z wizażowania ciężko mi nadrobić, bo naprodukowałyście 4 strony ![]() Virko, zajrzałam do albumu, wreszcie się nam ujawniłaś piękna złotowłosa kobiałko Cudne fotki Finloro, gwiazdki niestety przyszywane. Przykleić ich nijak, z uwagi na pracę materiału podejrzewam, że szybko by odpadly. Co do stażu, próbuj, wcale nie musisz odbywać go w zawodzie. U mnie np. najczęściej są to stanowiska biurowe w urzędach [miejski, wojewódzki, marszałkowski, sąd, czasem policja itp.], często też po takim przeszkoleniu stażysta dostaje angaż. Wszystkiego się tam nauczysz, więc brak doświadczenia i sprofilowania nie powinien być problemem. Trzeba zarejestrować się w Urzędzie Pracy i monitorować kolejne programy. A dodatkowo warto skorzystać ze szkoleń, podobno są dość efektywne. Atsenko, wspomniałaś, że nie lubisz fantastyki, również w literaturze, a co w takim razie z szeroko pojętym fantasy? Pytam, gdyż ostatnio sporo takich publikacji pojawiło się na polskim rynku i sa naprawdę warte poczytania ![]() A co komedii, mnie powaliła "Road Trip" - po polsku "Ostra jazda", komedia z fajnie, wg mnie, napisaną fabułą i absolutnie nie slapstick'owa. Inne tytuły na razie nie przychodzą mi do głowy, bo jestem raczej wielbicielką horrorów i na komedie rzadko znajduję czas... [na horrory zresztą ostatnio też ]PS. A ogłoszenie prasowe powalająca
|
|
|
|
|
#2021 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Jestem u koleżanki więc tradycyjnie zajrzałam na chwilę - a koleżanka w tym czasie robi kanapeczki Cytat:
![]() Być może "złośliwym" charakterkiem nadrabiałabym niski wzrost (niecałe 160cm) i niezbyt donośny głosik Na studiach miałam miesięczne praktyki w liceum (moim starym ekonomiku) i musze przyznać, że było fajnie ) i byli 2 lata ode mnie młodsi Tą klasę pamiętałam jeszcze kiedy ja chodziłam do tej szkoły ![]() W liceum mogłabym pracować, ale gimnazjum i podstawówka... chyba nie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cześć |
|||
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak rozmawiałyśmy o tych kanapkach i sama zgłodniałam i jak skończyłyśmy to pierwsze co zrobiłam to skierowałam się w strone lodówki Ciekawe kto pierwszy skończył te swoje kanapki - ja czy koleżanka![]()
|
|
|
|
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny- ale pędzicie- a ja musiałam na chwilę odpaść- mam nadzieję, że niedługo ponadrabiam.
Miłego wieczoru
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2025 | ||
|
Zakorzenienie
|
A moje już zjedzone
A teraz idę sobie zrobić ricore na mleku ![]() ![]() Cytat:
Kasiu gdzie byłaś jak Cię nie było ![]() ![]() Cytat:
Mi wogóle ta analiza kolorystyczna nie pasuje |
||
|
|
|
|
#2026 |
|
Zakorzenienie
|
najsampierw u rodzinki- wróciłam wczoraj- ale dzisiaj od rana zabiegana jestem- w sumie nic wiele do zrobienia nie miałam- ale czasochłonne to było. Teraz już jestem
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale my miałyśmy dużo - conajmniej 4 na głowę
![]() Daj trochę ![]() Cytat:
![]() Ale ukochanej czerni pozbawić się nie dam - choćby nie wiem co! ![]() Kasiu |
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
Finlora Ty w zaleznosci od swiatla na zdjeciach i od tego, czy przyrudzasz wlosy: lato lub jesien.
W ogole proponuje zagubionym typom powrzucac zdjecia na metamorfozy. |
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ola wyżej podawała linki |
|
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej byłoby zrobić fotkę w dziennym świetle bez makijażu - ale nie chciałabym, żebyście się przestraszyły ![]() Czyli jak będzie z tą czernią?? Bo ja się na tym kompletnie nie znam ![]() |
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jestem pewna, że nie ma się czego przestraszyć ![]()
|
|
|
|
|
|
#2032 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wklejaj foty i nie obcinaj sie![]() Czern i biel to kolory zimy. W palecie lata sa szarosci, srebrny. Z tym, ze jesli sie nie myle w calej analizie kolorystycznej chodzi o to, zeby te korzystne barwy trzymac blisko twarzy. |
|
|
|
|
|
#2034 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
. Ja raz jechałam pociągiem do Katowic, koło godziny 17, więc w miarę jasno było, ale jakiś mecz miał być. Wsiadło 30 chłopa z szalikami, nawaleni, z piwami w jednej ręce, a papierosem w drugiej. Jeden do mnie podszedł i się pyta czy mam na zbyciu jakąś reklamówkę jednorazową. Wlepiłam w niego wielkie oczy i wycedziłam "nie" myśląc w duchu co bym zrobiła jakby mnie zaatakował. Z niebezpiecznych narzędzi znalazłaby się jedynie plastikowa łyżeczka po jogurcie. To pomyślałam, że jakby co, to włożę mu w oko ![]() Cytat:
. Też lubię jabłka, generalnie to lubię wszystkie owoce . Już po zakupach, mój TŻ był bardzo zmęczony po nocce, więc szybko dzisiaj się ze wszystkim uporaliśmy .
|
|||
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Oleczka gdybysmy zdecydowaly sie zrobic impreze urodzinowa dla wlosomaniaczek - kazda osobno - mialyby niezle przedluzenie sylwestra. Ja jestem z 5.01
|
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aha, przegapiłam, poszukam przy najbliższej okazji
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Póki co duużo czasu minie zanim mi włoski odrosną ale będę cierpliwa ![]() Milka sprawdziłam autobusy, będzie dobrze I poznać się pewnie poznamy - widziałyśmy przecież swoje zdjęcia ![]() Tak więc do jutra! |
||
|
|
|
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli w styczniu świętujemyCytat:
A ja się zabrałam za drukowanie mapy Bełchatowa To pewnie przez to, że mam za słabe okulary i jestem ślepa![]() Do jutra Edit: Oj tate wysyłać po ładowarkę... dziwne. Może musiała coś ważnego załatwić albo nieswojo czuje się w obecności Twojego chłopaka
|
||
|
|
|
|
#2038 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
JA też nie mam orientacji w terenie, wszędzie się gubię, mam problem z kierunkami. Jestem leworęczna i to chyba dlatego .Mi się wydaje, że jej się nie chciało wyjść, bo w obecności mojego TŻ się dobrze czuje. Albo nie była pomalowana ![]() Ja mojemu jutro obiecałam pierogi z kapustą i grzybami
|
||
|
|
|
|
#2039 | |
|
Zakorzenienie
|
[quote=karla_92;8636681
Cześć Cytat:
musze was zacząć częściej odwiedzać, bo niewiem co tu się dzieje
|
|
|
|
|
|
#2040 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Witaj Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ależ zazdroszczę....(uwielbiam spotkania w realu i bardzo żałuję, że tak rzadko do nich dochodzi) Miłego spotkania Cytat:
Jeśli filmy się podobały, to książki tym bardziej, bo są dużo lepsze Byłam dzisiaj w bibliotece i niestety nie mają "Wiedźmy" ![]() Pożyczyłam sobie "Narkomankę" (jak już tak weszłyśmy w temat ) i "Dziewczynkę w czerwonym płaszczyku" (słyszałam, że jest świetna Witam i pozdrawiam wszystkich
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

Mam dziś dzień adhd
Wstałam o 11.30 i roznosi mnie energia.

Widzę rocznik 87 - mam siostrę w tym samym wieku
Ja jestem dwa lata starsza

Każde byle czerwone i półwytrawne

ciężko mi nadrobić, bo naprodukowałyście 4 strony 
) i byli 2 lata ode mnie młodsi 
Daj trochę