Włosomaniaczki :D - część III - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-08-18, 14:53   #2011
Porcelainnn
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Dzień do- bry! Mam dziś dzień adhd Wstałam o 11.30 i roznosi mnie energia.

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Słuchaj mamusi, mamusia dobrze mówi

Niestety u mnie nie ma pracy dla nauczycieli niemieckiego
Już dawno (tzn dwa lata temu jak po licencjacie zaczęłam szukać pracy) stwierdziłam, że kiepsko wybrałam kierunek studiów
Złozyłam podania do wszystkich szkół w moim mieście i byłam w szoku kiedy się dowiedziałam, że w niektórych nie ma nawet tego języka a w niektórych dyrektorka wprost mi powiedziała, ze nauczyciele niemieckiego są do zwolnienia, bo rodzice nie chcą, żeby dzieci uczyły się niemieckiego i przepisują je do klas z angielskim.

A co do pracy w szkole - to wcale nie jest taka fajna ciepla posadka jakby się wszystkim wydawało. Ja też tak kiedyś myślałam, ale mój TŻ uświadomił mi, ze wcale nie jest tak różowo - uczy angielskiego w gimnazjum.
Owszem ma dużo wolnego i (niby) pracuje tylko 18 godzin w tygodniu - ale nikt nie liczy tych godzin, które poświęca codziennie w domu na przygotowywanie konspektów na każdą lekcję, na układanie klasówek, na sprawdzanie klasówek i wypracowań itd, a za które nikt mu nie płaci. Nie mówiąc już o zebraniach z rodzicami i niekończących sie radach pedagogicznych.
Nie próbuję tu nikomu wmówić, jaki to zawód nauczyciela jest straszny i w ogóle, a inne zawody są dużo lepsze, nie chciałabym, zeby ktoś tak pomyślał Pisze po prostu to co uświadomił mi TŻ i co sama zauwazyłam podczas miesięcznych praktyk na studiach

Też bym chciała, żebyśmy mogły się tak wszystkie spotkać, albo przynajmniej większośc i pogadać Pewnie przegadałybysmy całą noc
Która mieszka sama albo będzie miała wolną chatę??
Aguś-przepraszam, że tak wypytywałam, ale strasznie smutno mi się robi, kiedy widzę, że osoby inteligentne, z dobrym wykształceniem mają problemy z pracą U nas w kRk na 100% by się coś znalazło, rozważ to

A praca nauczycielki-wiadomo, że nie jest idealna. Trzeba być zdecydowanym i mieć stalowe nerwy, dzieci mogą dać czasem nieźle w kość. Ale prac idealnych nie ma (albo są, ale poza moim zasięgiem)

Btw. przypomniało mi się ogłoszenie, na które bardzo często natykałam się kilka lat temu, szukając w gazecie pracy sezonowe. Brzmiało dokładnie:

'Przyjmę małe dziewczynki do karmienia węży' :hahaha : Do dziś to pamiętam i jak mi się przypomni, to sama zaczynam się do siebie cieszyć

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość

U mnie rodziców nie ma od piątku A dziś mam na głowie tylko siostrę i dwa psy

To na którą nas zapraszasz?

Cytat:

No zależy jakie wino
Proszę nie wybrzydzać! Za wybrzydzanie będzie wino w kartonie za 5, 50

Cytat:
Napisane przez oleczka87 Pokaż wiadomość

Za każdym razem kiedy jestem w Katowicach to mnie ciarki przechodzą szczególnie jak już się ściemnia. Katowice to jedyne miejsce w Polsce gdzie panicznie się boję chodzić, a pkp to już najmroczniejsze miejsce, tyle podejrzanych osób, ten zapach... A w takim Opolu mogę w środku nocy iść po ulicy i zero strachu.
A studiowałaś tam dziennie ?
Katowice brrr Nie ciepię przesiadek pociągiem w Katowicach. Raz wracałam od TŻ i sama jechałam kilka godzin, pamiętam, że w Katowicach musiałam się przesiąść do ciemnego, brudnego wagonu i byłam w nim jedyną kobietą :/
Cytat:

Powiedzmy, że mogłabym być Twoją starszą siostrą Widzę rocznik 87 - mam siostrę w tym samym wieku Ja jestem dwa lata starsza
Milka, mamy tyle samo lat

Wreszcie ładna pogoda, jutro ma być jeszcze cieplej
i głupiutkie pytanie : używała któraś z Was nowego tuszu Margaret Astor Look Out?
Potrzebuję pilnie kupić jakiś, do Astora nie jestm przekonana, ale akurat ten ma bardzo dobre recenzje...

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 14:55   #2012
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Włosomaniaczki :D - część III

Cytat:
O, czyli 23 masz <miałaś?>, ja mam w styczniu 22 nad czym bardzo ubolewam, bo 21 mi się bardzo podoba i mogłoby już tak zostać .
A co studiujesz, bo studiujesz jeszcze, pisałaś o akademiku i gdzie ?
Też bym sobie jabłek zjadła, ale w lodówce pusto, wykorzystuje to że mój TŻ właśnie przyjechał (ma przepustke do jutra) i ponosi mi moje ciężkie zakupy. No co na siłowni ćwiczy, to ma mały trening :P.
Ja spotkałam się z tym, że studium zaczynają we wrześniu, pierwszy raz słyszę że w październiku. A gdzie chodziłaś, co to za studium?
Za zupkami też nie przepadam - właśnie wylałam połowę. Ale nie chce mi się gotować obiadu, nie chce mi się tłumaczyć tych tekstów do pracy licencjackiej, cud że włosy mi się chciało umyć. Jakaś twórcza niemoc mnie ogarnęła :/.
Napisałam jej że wychodzę właśnie i nie wiem o której będę. Ale wątpie, że chce pogadać. Zobaczy się.
A ja wychodzę na spacer i te zakupy z moim. Do wieczora
O Koziorożec Ja też mam urodziny w styczniu

Mam 23 19 miałam jak się rejestrowałam na wizazu i tak mi w loginie zostało ku pamięci

Studiuje HR na Uniwersytecie Ekonimcznym w Krk i tam też uczęszczałam na studium (znaczy w Krk nie na UE), ale to była porażka jeśli chodzi o organizację (a raczej jej brak), więc może faktycznie większośc studiów zaczyna się we wrześniu.

U mnie dzień bez jabłek to dzień stracony Jeszcze tylko jedno mi zostało Właśnie się zastanawiam czy nie schować, bo mi pewnie siostra je przechwyci

Miłego wieczorku i zrób duże zakupy, w końcu jak już ćwiczyć siłowo to porządnie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Btw. przypomniało mi się ogłoszenie, na które bardzo często natykałam się kilka lat temu, szukając w gazecie pracy sezonowe. Brzmiało dokładnie:

'Przyjmę małe dziewczynki do karmienia węży :hahaha : Do dziś to pamiętam i jak mi się przypomni, to sama zaczynam się do siebie cieszyć

Naprawdę niektóre ogłoszenia powalają

To na którą nas zapraszasz?

E tam będziemy się na konkretną godzinę umawiać - poprostu przybywajcie Z Krakowa do mnie autobus jest o godzinie 6 - wstaniesz

Proszę nie wybrzydzać! Za wybrzydzanie będzie wino w kartonie za 5, 50

Każde byle czerwone i półwytrawne

To kiedy świętujemy Twoje urodziny

Wreszcie ładna pogoda, jutro ma być jeszcze cieplej

Dziś jest naprawdę cudnie, a od jutra znowu mają być te paskudne upały

i głupiutkie pytanie : używała któraś z Was nowego tuszu Margaret Astor Look Out?
Potrzebuję pilnie kupić jakiś, do Astora nie jestm przekonana, ale akurat ten ma bardzo dobre recenzje...
Niestety z Astora tuszów nie używałam, ale bardzo sobie chwalę podkład tej firmy
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 15:01   #2013
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:

Agusia a gdzie molestujesz tych ludzi Może się tam zjawię i posłucham
W miejsko - gminnym ośrodku kultury ( i nauki ). Jeśli jesteś taka odważna , zapraszam ;D
Dzisiaj nie było mikrofonów, w ogóle nagłośnienia, nie dbają o nasz rozwój

Cytat:
Uważam, że błędem jest ograniczanie się tylko do chłopaka i odsuwanie innych. Wiadomo, że szczególnie na początku, chce się z nim spędzać każdą chwilę, ale z tego powodu nie można, moim zdaniem, izolować się od reszty świata.
Ja to doskonale wiem i to nie wygląda tak,ze tylko chłopak i nic i nikt więcej. Są znajomi, z nim tez się spotykam,ale nie mam tam takiej osoby, którą obdarzam jakimś większym zaufaniem.

Idę się położyć. Słońce wyssało ze mnie siły
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 15:23   #2014
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Koleżanka się odezwała, otwieram sms, a tam pytanie czy może sobie dzisiaj wpaść po ładowarkę (jej się zepsuła a ja mam niepotrzebną z nokii)... a już myślałam.
Tak jak Milka pomyślałam, że będzie kazja, żeby pogadać z koleżanką Ale to oczywiście zależy od Ciebie.

Cytat:

'Przyjmę małe dziewczynki do karmienia węży' :hahaha : Do dziś to pamiętam i jak mi się przypomni, to sama zaczynam się do siebie cieszyć [/I]

Cytat:
Ja też, ja też
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 15:27   #2015
Porcelainnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość

Ja też, ja też
Krakowianki, to kiedy sie widzimy?

Co do tego ogłoszenia, to ukazywało się w tejj gazecie przez kilka miesięcy. Czyżby żadna mamusia nie widziała swojej pociechy zarabiającej jako karmicielka boa dusiciela?

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 15:31   #2016
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Krakowianki, to kiedy sie widzimy?

Ja będę w Krk we wrześniu, dokładnie jeszcze nie wiem kiedy, ale będę Was na pewno molestować o spotkanie
Stary 2008-08-18, 15:39   #2017
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
W miejsko - gminnym ośrodku kultury ( i nauki ). Jeśli jesteś taka odważna , zapraszam ;D
Dzisiaj nie było mikrofonów, w ogóle nagłośnienia, nie dbają o nasz rozwój
Wpadłabym gdyby nie odległość Ale wierzę, że byłaś świetna

Cytat:
Ja też, ja też
Czy może ktoś jeszcze z 23 na karku się tu ukrywa

Cytat:

Co do tego ogłoszenia, to ukazywało się w tejj gazecie przez kilka miesięcy. Czyżby żadna mamusia nie widziała swojej pociechy zarabiającej jako karmicielka boa dusiciela?
Ciekawe czy ktoś ostatecznie wogóle się zgłosił

Cytat:
Ja będę w Krk we wrześniu, dokładnie jeszcze nie wiem kiedy, ale będę Was na pewno molestować o spotkanie
Ja zapewne również Więc będziemy się nawzajem molestować
Stary 2008-08-18, 15:51   #2018
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zapewne również Więc będziemy się nawzajem molestować
Brzmi obiecująco

Też sobie zrobiłam test na typ urody i wyszło mi, że jestem wiosną Niby opis się zgadza, ale porady - w ogóle nie dla mnie
Stary 2008-08-18, 16:11   #2019
19agusia91
Zakorzenienie

Cytat:
Też sobie zrobiłam test na typ urody i wyszło mi, że jestem wiosną Niby opis się zgadza, ale porady - w ogóle nie dla mnie
Mi,ze jestem lato
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 16:23   #2020
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Witajcie Kobietki, jestem wreszcie z powrotem.
Prawie 3 dni barowego życia wyłączyły mnie z wizażowania ciężko mi nadrobić, bo naprodukowałyście 4 strony

Virko, zajrzałam do albumu, wreszcie się nam ujawniłaś piękna złotowłosa kobiałko Cudne fotki

Finloro, gwiazdki niestety przyszywane. Przykleić ich nijak, z uwagi na pracę materiału podejrzewam, że szybko by odpadly.
Co do stażu, próbuj, wcale nie musisz odbywać go w zawodzie. U mnie np. najczęściej są to stanowiska biurowe w urzędach [miejski, wojewódzki, marszałkowski, sąd, czasem policja itp.], często też po takim przeszkoleniu stażysta dostaje angaż. Wszystkiego się tam nauczysz, więc brak doświadczenia i sprofilowania nie powinien być problemem. Trzeba zarejestrować się w Urzędzie Pracy i monitorować kolejne programy. A dodatkowo warto skorzystać ze szkoleń, podobno są dość efektywne.

Atsenko, wspomniałaś, że nie lubisz fantastyki, również w literaturze, a co w takim razie z szeroko pojętym fantasy? Pytam, gdyż ostatnio sporo takich publikacji pojawiło się na polskim rynku i sa naprawdę warte poczytania

A co komedii, mnie powaliła "Road Trip" - po polsku "Ostra jazda", komedia z fajnie, wg mnie, napisaną fabułą i absolutnie nie slapstick'owa. Inne tytuły na razie nie przychodzą mi do głowy, bo jestem raczej wielbicielką horrorów i na komedie rzadko znajduję czas... [na horrory zresztą ostatnio też ]

PS. A ogłoszenie prasowe powalająca i jedno i drugie. Aż mnie palce swędzą, żeby odpowiedzieć i zrobić sobie jaja
'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 18:37   #2021
Finlora
Zakorzenienie

Hej!

Jestem u koleżanki więc tradycyjnie zajrzałam na chwilę - a koleżanka w tym czasie robi kanapeczki

Cytat:
Ja nigdy nie chciałabym pracować w szkolę Widok takiej ilości dzieci mnie przeraża Koleżanki szczere do bólu
Koleżanki szczere, owszem, ale chyba miały rację - byłabym zołzą
Być może "złośliwym" charakterkiem nadrabiałabym niski wzrost (niecałe 160cm) i niezbyt donośny głosik
Na studiach miałam miesięczne praktyki w liceum (moim starym ekonomiku) i musze przyznać, że było fajnie Najwięcej lekcji miałam w klasie, w której było 20 chłopaków i 10 dziewczyn (większośc chłopaków miała długie włosy i słuchała takiej muzyki co ja, hehe ) i byli 2 lata ode mnie młodsi Tą klasę pamiętałam jeszcze kiedy ja chodziłam do tej szkoły
W liceum mogłabym pracować, ale gimnazjum i podstawówka... chyba nie...

Cytat:
Sprawdziłam rozkłady, więc teraz już nie masz wyjścia

To do usłyszenia
Wiecie co?? Właśnie umówiłam się z Milką na spotkanie jutro!

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Czytałam "Nianię w Nowym Jorku" Super jest Za to nie czytałam w Londynie, pora nadrobić

Pamiętam jak przeczytałam "Diabeł ubiera się u Prady" (świetna, strasznie mi się podobała) i bardzo się cieszyłam, jak powstał film, oczywiście dużo stracił do książki, ale Miranda grana przez Meryl Streep była świetna i warto było obejrzeć, z chęcią kiedyś obejrzę jeszcze raz
Książek nie czytałam (na swoje usprawiedliwienie dodam, ze są rozchwytywane w bibliotekach, ale mam zamiar ), oglądałam jedynie filmy i bardzo mi się podobały. A skoro podobały mi się filmy to na pewno spodobają mi się książki

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
melduje tylko, że wróciłam
Cześć
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 18:56   #2022
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!

Jestem u koleżanki więc tradycyjnie zajrzałam na chwilę - a koleżanka w tym czasie robi kanapeczki

Być może "złośliwym" charakterkiem nadrabiałabym niski wzrost (niecałe 160cm) i niezbyt donośny głosik
Na studiach miałam miesięczne praktyki w liceum (moim starym ekonomiku) i musze przyznać, że było fajnie Najwięcej lekcji miałam w klasie, w której było 20 chłopaków i 10 dziewczyn (większośc chłopaków miała długie włosy i słuchała takiej muzyki co ja, hehe ) i byli 2 lata ode mnie młodsi Tą klasę pamiętałam jeszcze kiedy ja chodziłam do tej szkoły

W liceum to jednak większość poważnieje i pewnie sama jak bym już naprawdę wyjścia nie miała to chciałabym uczyć w jakimś dobrym liceum gdzie młodzież się do nauki przykłada, ma jakieś konkretne plany na przyszłość i im poprostu zależy. Wtedy to nawet i praca nauczyciela mogłaby się stać przyjemnością. Ewentualnie mogłabym się skusić na klasę 1-3; dzieciaki jeszcze małe i zazwyczaj grzeczne - przynajmniej tak mi się wydaje Mój kuzyn uczy w łódzkiej szkole dla dzieci upośledzonych umysłowo i kocha tą pracę. Wcześniej męczył się przez kilka lat w jednym z gimnazium i powoli się wykańczał psychicznie, a odkąd zdobył tą nową pracę jakby na nowo rozkwitł Nauka tych dzieci mimo, że są upośledzone sprawia mu dużo satysfakcji, bo one naprawdę się angażują. Co się spotkam z kuzynem raczy mnie długimi opowieściami na temat swoich wychowanków

Tak rozmawiałyśmy o tych kanapkach i sama zgłodniałam i jak skończyłyśmy to pierwsze co zrobiłam to skierowałam się w strone lodówki Ciekawe kto pierwszy skończył te swoje kanapki - ja czy koleżanka
Stary 2008-08-18, 19:00   #2023
Jolie2601
Zakorzenienie

Hej dziewczyny- ale pędzicie- a ja musiałam na chwilę odpaść- mam nadzieję, że niedługo ponadrabiam.

Miłego wieczoru
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 19:05   #2024
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

Tak rozmawiałyśmy o tych kanapkach i sama zgłodniałam i jak skończyłyśmy to pierwsze co zrobiłam to skierowałam się w strone lodówki Ciekawe kto pierwszy skończył te swoje kanapki - ja czy koleżanka
Kanapeczki już dawno przygotowane i prawie zjedzone
Stary 2008-08-18, 19:09   #2025
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Kanapeczki już dawno przygotowane i prawie zjedzone
A moje już zjedzone

A teraz idę sobie zrobić ricore na mleku

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny- ale pędzicie- a ja musiałam na chwilę odpaść- mam nadzieję, że niedługo ponadrabiam.

Miłego wieczoru

Kasiu gdzie byłaś jak Cię nie było

Cytat:
Brzmi obiecująco

I mam nadzieje, że na obietnicach się nie skończy Oczywiście chodzi o spotkanie, nie molestowanie

Mi wogóle ta analiza kolorystyczna nie pasuje Chcą mnie pozbawić mojej ukochanej czerni
Stary 2008-08-18, 19:27   #2026
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:

Kasiu gdzie byłaś jak Cię nie było
najsampierw u rodzinki- wróciłam wczoraj- ale dzisiaj od rana zabiegana jestem- w sumie nic wiele do zrobienia nie miałam- ale czasochłonne to było. Teraz już jestem
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-18, 19:33   #2027
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
A moje już zjedzone
Ale my miałyśmy dużo - conajmniej 4 na głowę

Cytat:
A teraz idę sobie zrobić ricore na mleku
Daj trochę

Cytat:
Mi wogóle ta analiza kolorystyczna nie pasuje Chcą mnie pozbawić mojej ukochanej czerni
Ja też bym się chętnie dowiedziała "czym" jestem
Ale ukochanej czerni pozbawić się nie dam - choćby nie wiem co!

Kasiu
Stary 2008-08-18, 19:39   #2028
tulipanna.
Zakorzenienie

Finlora Ty w zaleznosci od swiatla na zdjeciach i od tego, czy przyrudzasz wlosy: lato lub jesien.
W ogole proponuje zagubionym typom powrzucac zdjecia na metamorfozy.
tulipanna. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 19:42   #2029
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Ale my miałyśmy dużo - conajmniej 4 na głowę

Nie liczy się ilość a jakość

Daj trochę

Za późno Ale mogę zrobić jeszcze jedną. Wyrobie się w 5 minut. Zdążysz wpaść

Ja też bym się chętnie dowiedziała "czym" jestem
Ale ukochanej czerni pozbawić się nie dam - choćby nie wiem co!
Zrób test Ola wyżej podawała linki
Stary 2008-08-18, 19:43   #2030
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tulipanna. Pokaż wiadomość
Finlora Ty w zaleznosci od swiatla na zdjeciach i od tego, czy przyrudzasz wlosy: lato lub jesien.
W ogole proponuje zagubionym typom powrzucac zdjecia na metamorfozy.
Dzięki
Najlepiej byłoby zrobić fotkę w dziennym świetle bez makijażu - ale nie chciałabym, żebyście się przestraszyły
Czyli jak będzie z tą czernią?? Bo ja się na tym kompletnie nie znam
Stary 2008-08-18, 19:58   #2031
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Najlepiej byłoby zrobić fotkę w dziennym świetle bez makijażu - ale nie chciałabym, żebyście się przestraszyły
Ja też się na tym nie znam i jak dla mnie czerń każdemu pasuje

Jestem pewna, że nie ma się czego przestraszyć
Stary 2008-08-18, 20:15   #2032
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Kasiu
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-08-18, 20:20   #2033
tulipanna.
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Sadze, ze wlosomaniaczki niczego sie nie przestrasza bardziej od rozdwojonych koncowek Wklejaj foty i nie obcinaj sie

Czern i biel to kolory zimy. W palecie lata sa szarosci, srebrny. Z tym, ze jesli sie nie myle w calej analizie kolorystycznej chodzi o to, zeby te korzystne barwy trzymac blisko twarzy.
Stary 2008-08-18, 20:22   #2034
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Tak jak Milka pomyślałam, że będzie okazja, żeby pogadać z koleżanką Ale to oczywiście zależy od Ciebie.
Nie pogadałam, byłam na ławce z moim i pisałam jej, że mam ze sobą tą ładowarkę a ona wysłała po nią tatę.

Cytat:
Dzień do- bry! Mam dziś dzień adhd Wstałam o 11.30 i roznosi mnie energia.

Katowice brrr Nie ciepię przesiadek pociągiem w Katowicach. Raz wracałam od TŻ i sama jechałam kilka godzin, pamiętam, że w Katowicach musiałam się przesiąść do ciemnego, brudnego wagonu i byłam w nim jedyną kobietą :/
Oddaj trochę energii, bo mi jej ostatnio zupełnie brak .
Ja raz jechałam pociągiem do Katowic, koło godziny 17, więc w miarę jasno było, ale jakiś mecz miał być. Wsiadło 30 chłopa z szalikami, nawaleni, z piwami w jednej ręce, a papierosem w drugiej. Jeden do mnie podszedł i się pyta czy mam na zbyciu jakąś reklamówkę jednorazową. Wlepiłam w niego wielkie oczy i wycedziłam "nie" myśląc w duchu co bym zrobiła jakby mnie zaatakował. Z niebezpiecznych narzędzi znalazłaby się jedynie plastikowa łyżeczka po jogurcie. To pomyślałam, że jakby co, to włożę mu w oko

Cytat:
O Koziorożec Ja też mam urodziny w styczniu

Mam 23 19 miałam jak się rejestrowałam na wizazu i tak mi w loginie zostało ku pamięci

Studiuje HR na Uniwersytecie Ekonimcznym w Krk i tam też uczęszczałam na studium (znaczy w Krk nie na UE), ale to była porażka jeśli chodzi o organizację (a raczej jej brak), więc może faktycznie większośc studiów zaczyna się we wrześniu.

U mnie dzień bez jabłek to dzień stracony Jeszcze tylko jedno mi zostało Właśnie się zastanawiam czy nie schować, bo mi pewnie siostra je przechwyci

Miłego wieczorku i zrób duże zakupy, w końcu jak już ćwiczyć siłowo to porządnie
No koziorożec, 3 stycznia urodziny, od razu po sylwestrze, to ma swoje minusy, wszyscy porządnie skacowani, nie wydobrzeli jeszcze po sylwestrze i nowym roku .
Też lubię jabłka, generalnie to lubię wszystkie owoce .
Już po zakupach, mój TŻ był bardzo zmęczony po nocce, więc szybko dzisiaj się ze wszystkim uporaliśmy .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 20:28   #2035
tulipanna.
Zakorzenienie

Oleczka gdybysmy zdecydowaly sie zrobic impreze urodzinowa dla wlosomaniaczek - kazda osobno - mialyby niezle przedluzenie sylwestra. Ja jestem z 5.01
Stary 2008-08-18, 20:31   #2036
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Zrób test Ola wyżej podawała linki
Aha, przegapiłam, poszukam przy najbliższej okazji

Cytat:
Ja też się na tym nie znam i jak dla mnie czerń każdemu pasuje

Jestem pewna, że nie ma się czego przestraszyć
Tak jest!

Cytat:
Sadze, ze wlosomaniaczki niczego sie nie przestrasza bardziej od rozdwojonych koncowek Wklejaj foty i nie obcinaj sie

Czern i biel to kolory zimy. W palecie lata sa szarosci, srebrny. Z tym, ze jesli sie nie myle w calej analizie kolorystycznej chodzi o to, zeby te korzystne barwy trzymac blisko twarzy.
Dzięki
Póki co duużo czasu minie zanim mi włoski odrosną ale będę cierpliwa

Milka
sprawdziłam autobusy, będzie dobrze
I poznać się pewnie poznamy - widziałyśmy przecież swoje zdjęcia
Tak więc do jutra!
Stary 2008-08-18, 20:37   #2037
Milka19
Zakorzenienie

Cytat:
Oleczka gdybysmy zdecydowaly sie zrobic impreze urodzinowa dla wlosomaniaczek - kazda osobno - mialyby niezle przedluzenie sylwestra. Ja jestem z 5.01
A ja z 9.01 Czyli w styczniu świętujemy

Cytat:

Milka
sprawdziłam autobusy, będzie dobrze
I poznać się pewnie poznamy - widziałyśmy przecież swoje zdjęcia
Tak więc do jutra!

A ja się zabrałam za drukowanie mapy Bełchatowa Nigdy nie byłam w okolicy dworca i nie wiem jak z Twoją orientacją w terenie, ale ja się zawsze i wszędzie gubię To pewnie przez to, że mam za słabe okulary i jestem ślepa

Do jutra

Edit: Oj tate wysyłać po ładowarkę... dziwne. Może musiała coś ważnego załatwić albo nieswojo czuje się w obecności Twojego chłopaka
Stary 2008-08-18, 20:57   #2038
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
A ja z 9.01 Czyli w styczniu świętujemy

A ja się zabrałam za drukowanie mapy Bełchatowa Nigdy nie byłam w okolicy dworca i nie wiem jak z Twoją orientacją w terenie, ale ja się zawsze i wszędzie gubię To pewnie przez to, że mam za słabe okulary i jestem ślepa

Do jutra

Edit: Oj tate wysyłać po ładowarkę... dziwne. Może musiała coś ważnego załatwić albo nieswojo czuje się w obecności Twojego chłopaka
No, styczeń należy do nas dziewczyny !

JA też nie mam orientacji w terenie, wszędzie się gubię, mam problem z kierunkami. Jestem leworęczna i to chyba dlatego .
Mi się wydaje, że jej się nie chciało wyjść, bo w obecności mojego TŻ się dobrze czuje. Albo nie była pomalowana

Ja mojemu jutro obiecałam pierogi z kapustą i grzybami
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 21:14   #2039
Mirelkaaa
Zakorzenienie

[quote=karla_92;8636681

Cześć[/quote]

Cytat:
Hej!

Książek nie czytałam (na swoje usprawiedliwienie dodam, ze są rozchwytywane w bibliotekach, ale mam zamiar ), oglądałam jedynie filmy i bardzo mi się podobały. A skoro podobały mi się filmy to na pewno spodobają mi się książki

Cześć

musze was zacząć częściej odwiedzać, bo niewiem co tu się dzieje
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-08-18, 21:16   #2040
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atsenka Pokaż wiadomość
W takim razie nastepna ksiazka jaka przeczytam bedzie "Diabel ubiera sie u Prady"
Jeśli spodobała Ci sie Niania, to i ta na pewno Ci się spodoba

Cytat:
Pomyślałam o tym samym i mam te same odczucia Bo jak jest samotny, to niech sobie szuka nawet asystentki, która będzie dla niego całymi dniami zwisała z żyrandola
Wyobraziłam sobie ten widok Ale na serio to aż ciary idą na takie mendy...

Cytat:
"Pamiętnik narkomanki" straciłam w ten sam sposób, co Ty Teraz książki pozyczam tylko zaufanym osobom
Coś ten pamiętnik ma w sobie, że go nie oddają

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
melduje tylko, że wróciłam
Witaj

Cytat:
Za każdym razem kiedy jestem w Katowicach to mnie ciarki przechodzą szczególnie jak już się ściemnia. Katowice to jedyne miejsce w Polsce gdzie panicznie się boję chodzić, a pkp to już najmroczniejsze miejsce, tyle podejrzanych osób, ten zapach... A w takim Opolu mogę w środku nocy iść po ulicy i zero strachu.
A studiowałaś tam dziennie ?
Studiowałam zaocznie. Pamiętam, że zawsze widok narkomanów robił to na mnie wstrząsające wrażenie...

Cytat:
Napisane przez karla_92 Pokaż wiadomość
Ja też życzę powodzenia Wam obu Siła Włosomaniaczek jest z Wami
Dziękuję Przyda się - zdecydowanie

Cytat:
Mam to książkę Siostra zaczęła czytać i stwierdziła, że jakaś taka nie teges i mnie zniechęciła Ale skoro polecasz to sama sprawdzę
Dla mnie jest świetna, bardzo przyjemnie się ją czyta, przepełniona humorem, ale zarazem pokazująca problemy...

Cytat:
Dzień do- bry! Mam dziś dzień adhd Wstałam o 11.30 i roznosi mnie energia
Witaj Emilko z adhd

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Virko, zajrzałam do albumu, wreszcie się nam ujawniłaś piękna złotowłosa kobiałko Cudne fotki
Dziękuję Ci pięknie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
PS. A ogłoszenie prasowe powalająca i jedno i drugie. Aż mnie palce swędzą, żeby odpowiedzieć i zrobić sobie jaja
Prawda

Cytat:

Ależ zazdroszczę....(uwielbiam spotkania w realu i bardzo żałuję, że tak rzadko do nich dochodzi) Miłego spotkania

Cytat:

Jeśli filmy się podobały, to książki tym bardziej, bo są dużo lepsze
Byłam dzisiaj w bibliotece i niestety nie mają "Wiedźmy"
Pożyczyłam sobie "Narkomankę" (jak już tak weszłyśmy w temat ) i "Dziewczynkę w czerwonym płaszczyku" (słyszałam, że jest świetna )

Witam i pozdrawiam wszystkich

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości