|
|
#4891 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Friz i Marcelinkaaa
wszystko uradlam bardzo bardzo dziekujebo bez Ciebie wszystko jest głupie!' no mniam *; taki slodki kaa wiecej piekne piekne piekne ;]
|
#4892 |
|
Zadomowienie
|
Frizz, Plotkaraa, Styrana i inne kochane duszyczki ..
a o tym, że jest cudowna pogoda znowu ;D i ta reszta wakcji bedzie cudowna,... ;D jakies takie zabawne ... prosi *
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
przylaczam sie hehe :P
|
#4894 |
|
Raczkowanie
|
Az powiesz zostaw mnie-wtedy odejde.Ale nigdy nie przestane cie kochac.
TY zamiast kwiatów przyniesiesz mi miłość. ![]() Tylko ta bez przedmiotowa pustka. Zostawmy to i chodźmy na spacer,bo dzisiaj świat wygląda inaczej. Proste słowa z gardła nie chcą wyjść najbardziej.. Jak dwie samotne satelity błąkamy się w przestrzeni.. Czasem.. Czasem znajdujesz dla mnie czas. Zimne jak wszechświat spojrzenia gleboko rania.. Raczej osobno a jednak razem, w jednym mieszkaniu jak kamikadze... Nie chorujemy na kase,na wladze..A jednak szkodzi nam to "razem". Że już nie możesz poczuć więcej Że nie trzymamy się za ręce Ulica, która pachnie mi Tobą Nie może rozejść się z moją głową Chciałabym nauczyć się czytać Nie brajlem i nie pionowo Tylko milosc..Bo ja nic mocniejszego nie znam . ![]() Na samym dnie.. Pomiędzy niebem a pieklem spotkamy się. Nocą ulice słą złe, Samotność gnębi mocno tak... Więc chodź, wyjdź ze mną na ulicę I krzycz to co ja krzyczę Dzisiaj rano wynurzyła się spod kołdry pełnej snów... To nie wyznanie.. To jest mój stan )![]() Chyba jednak mnie obchodzisz, na policzku czuję cię Może wcale nie wrócisz, Niemożliwe, nie...
|
|
#4895 | ||
|
Raczkowanie
|
Staram się
miło mi ,ze sie coś przydało ![]() Cytat:
:cmo k:<3Cytat:
![]() a ja dziewczynki jeśli moge chciałabym Was prosić o opisy związane z koszykówką Że znowu zacynam grać, coś z ulicznym boiskiem i ze wkońcu czuje,że żyję )
|
|
#4896 |
|
xoxo
|
Podpisuje dni imieniem swym.
Otwórz ręce jak najszerzej by zabrać jak najwięcej. I kolejny piekny poranek. Cieszę się tymi ostatnimi pięknymi chwilami,pogodnymi dniami. Wchłaniam ostatnie dni wolności Juto i pojutrze i jeszcze 2 tygodnie pięknych dni Jest cudownie jest niesamowicie. Pełna radości tak ciągle goniła wiatr Zero smutku zero łez bo jest the best
|
#4897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
konwalie w kolorze mojej depresji Sztylet przebił jej duszę, a cialo opustoszałe nadal próbuje żyć. Chowam się pod poduszke, by nie śnić o tym, co było... Każdego dnia nie mam już sił na te twoje parodie, na ten cąły cyrk... Chciałabym wrócic do przeszłości, dotknać jej i więcej nie budzić się Dół?! Nie kur*wa! Krater!! A ja budzę sie ze łzami w oczach. Proszę, dajcie mi spać... urwane zdanie z niedosłyszanym kocham być to cierpiec z odrzucenia, gdy razem są wszyscy Nieźle pierd*olnięte życie codzienne. Jutro? Jutro jest mi teraz obojętne. pochowałam moje serce. dla nikogo bić nie będzie. Gwałtowny kryzys egzystencjalny na arenie mojego istnienia. nierealność realności zamknieta w kręgu beznadziejności bo papierowe uczucia palą się najlepiej nie mogę znieść swojego odbicia w wystawowych szybach Brak ochoty by żyć. Brak odwagi by skończyc z tym. Nienawidzę cię!- krzyczała patrząc w lustro Nawet nie wiesz, jak to boli, kiedy życie się pier*doli! Cii... niech płacze, to jej czasami pomaga... naiwny, niechciany, kretyn, przegrany wszyscy myślą, że idę a ja zmierzam do nikąd Twoje dłonie trzymają moje serce. Mniesz je, a potem rzucasz pod nogi. Mówiła, że życie już męczy ją, że to wszystko bez sensu jest. Że chce odejść stąd, bo wszystko ciągle jest źle. Tłumaczyła sie, że to wciaż ją bardzo boli... Krzyczała, że boli ją dusza, lecz nikt o tym nie wiedział, bo nikt nie chciał jej słuchać... Czuję, że opadam z sił, że dusza znów mnie pali, że nie mogę zrobić nic, by mój świat się nie zawalił. Nie zmienię już nic, bo wiem, że się nie uda. Nie wierzę w siebie, bo nie wierzę w cuda. Bo byłam za niska, gdy wspinałam się na palce. Nawet wtedy, gdy wyciągałam do ciebie ręce. Chcę spojrzeć w twoje oczy i wykrzyczeć ci w twarz, że mnie skrzywdziłeś i to nie raz! Patrzę do góry, patrzę Tam- w czarne chmury. Dłonie zaczynają mi drżeć, a oczy sie szklą. Usta szepczą: ratuj mnie, zabierz mnie stad... Patrzę przed siebie, patrze w przestrzeń. I nic nie widzę, bo widzieć nic nie chcę... Nienawidzę cię za to, ze żyjesz beztrosko, kiedy ja umieram. Nie wiem, mam nadzieję, że może się coś przyda ![]() I główka do góryy
|
|
#4898 |
|
Raczkowanie
|
zmywam pocałunki resztą silnej woli.
zmywam po kolei palców Twych odciski. byłeś mi bliski… to miłość za toksyczna bym mogła przy niej wytrwać.
-Będzie mi bardzo smutno jeśli będziesz musiała odejść. -Więc nie pozwól mi odejść... obiecaj! można przetrwać ten obłędny taniec, zgwałcić uczucia, zabić pożądanie, ale miłość i tak jak zbrodni skazaniec w małej celi serca na zawsze zostanie. |
|
|
|
#4899 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4900 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
matko boska ! kradnę wszystkie Cytat:
![]() kee . cudowne opisy . ! więcej ;** Cytat:
tak tak . rozmowy nocą ;D . dziekuje bardzo Cytat:
Od teraz będę taka pełna życia . pełna gry . ' bez piłki to jak bez powietrza. czuję się jak nowo narodzona.' mam ochotę na grę . ale taką z zasadami . ' Czasem po prostu chcę się poczuć jak na prawdziwym boisku . ale chyba nie o to chodziło .. ; | opisy; tęsknota Cie zabija . wiem ' czuła bym się pewniej gdybyś był . ' naucz mnie mniej tęsknić . i zatrzymam dystans choć odczuwam ukucia w sercu . i nie myśl, że zapomniałam .. ja po prostu chcę żebyś Ty pamiętał .. przepraszam , ja Tylko ... ja chciałam wiedzieć czy nie za dużo wymagam ? szkoda, że tak mało mówisz .. Chcę wiedzieć wszystko . i gdybym mogła zabrałabym Cię tam - gdzie życie lepsze . ' takie nasze ' chyba powinnam wiedzieć czy warto . czy warto czekać ? wstała dziś wcześniej , by trochę pomyśleć . potęsknić ' może sie przydadzą ^^
|
|
#4901 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko, co nie jest tobą, jest bez sensu.
ej! uważaj na moje serce. szarpiesz! jesteś tylko niedobitką przeszłości. Ten związek był sadystyczny, ty byłeś jego dzierżawcą. smaruję sobie twarz masłem wiarygodności. moje najukochańsze złudzenie, moje dzień dobry, mój oddech. Wszystko pod kontrolą. Umiem żyć. wezmę sobie Ciebie za męża. i nie oddam. co Ty na to? obijam się o twoje ramiona. To było do przewidzenia. I to, że wejdziesz i to, że nie zapukasz. chodź dam ci zastrzyk. w strzykawce moje oczy i roztwór uśmiechu. jesteś przerażająco wszechobecny. mój drogi, chodźmy na spacer, wyprasowałam Tobie koszulę. jak obuchem w łeb. cała ta rozmowa aż piecze w żołądku. zamknij oczy i wtedy dopiero spójrz na mnie.
|
|
#4902 |
|
Konto usunięte
|
szukam sensu i spokoju by zagłuszyć nadwrażliwośc w sercu
|
|
|
|
#4903 |
|
Rozeznanie
|
a ja bym prosiła o opisy dotyczące tego że nie jestem w stanie pokochać ?!
w stylu : największą chorobą duszy jest jej chłód królowa lodu a serce zimne jak bruk nad ranem
|
#4904 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kradnęę ![]() Cytat:
Verba ![]() Cytat:
![]() będzie dobrze ; d ;** Cytat:
ja kradnę, bo boskie są <33 ![]() podbijam. tez takich mi potrzeba :P
|
|
#4905 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
przez słońce, przez wakacje, przez imprezy 2. Zakręcajac tyłkiem, podbijając usmiechem zataczam koła na parkietach wakacyjnych 3. W wakacje to <imię> nie zna słowa dość ![]() 4. Słoneczko świeci, az sie prosi, zeby zabalować, poderwać i uśmiać się 5. Stringi na d*pcię, usmiech na usta i do bojuuuu 6. Pogoda zagrała, teraz my w nocy zatańczymy 7. I tak wakacje, aż nam braknie tchu kurcze jakies takie nie wiem, brak polotu ale może coś wybierzecie kiss Cytat:
amazing basketball moves from the street /Dziewczyny w krótkich kieckach, skapych ciuchach wspaniała koszykówka rusza z ulic/ 2. Every single guy and girl on the court will be controlled by another player /Kazdy sam chlopak i dziewczyna na boisku beda kontrolowani przez innych graczy/ 3. Hit the basketball court in style and comfort in the Nike /Uderzaj na boisko koszykowki stylowo i komfortowo w Nike ;p/ 4. Girl's high school basketball team hit the street, dazzle like light beam /Szkolna /L.O/ kobieca druzyna kosza uderza na ulice, olsniewa jak strumień światła/ no może jakiś taki buzia
|
|
|
#4906 | |
|
Raczkowanie
|
oo ; ) kradnij ile chcesz
Cytat:
moze ; nie pokocham dziś . nie pokocham jutro. nie pokocham wcale ' tak trochę bez uczuć . zimna bardziej ' i miłości we mnie brak . choćby nie wiem jak bardzo chciała . ! zimna jak głaz ' twarda jak stal ' ja nie wierze, że być przy mnie możesz tak dzień w dzień . ' jak pokochać nie potrafiąc {?!.} pokochać ? nie ma mowy .. ' zbyt zimna ' ale nie zbliżaj się . nie chce ranić . ; )))
|
|
#4907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4908 |
|
Raczkowanie
|
"Kiedy się czuje pociąg fizyczny, nieczystą namiętność fizycznych kształtów, to nie jest miłość. Miłość jest pożądaniem czyjejś duszy".
"Tak samo znów Bez żadnych słów Starasz się widzieć Każdy mój ruch Pozwalam ci Gdy chcesz tak żyć Lecz nie jest tak jak miało być"
|
#4909 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I'm a heartbreaker heartbreaker Heart of ice // moze, kochanie jestem lamaczka serc, lamaczka serc , serce z kamienia ......................... ... believe there’s nothing you can’t overcome //uwierz, nie ma nic czego nie mozna przezwyciezyc On the back of my life I'll know that my life was good //na koncu mojego zycia bede wiedziec ze moje zycie bylo dobre What's wrong with me? Why do I feel like this? I'm going crazy now//co ejst ze mna zle?czmeu sie tak czuje?wariuje 'GłodnyTłumModliłSięBymSp adłKażdy ZNichChciałŚciągnąćMnieWD ół'
|
|
#4911 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Lubiła tańczyć, pełna radości tak...wakacyjnie w końcu. : ) Korzystam z życia! I z ostatnich dni wolności... : )) Zaszalejmy po raz kolejny! Korzystam z dni ostatnich.! Ciao bamibno i szalenie korzystam z życia! I nie mówmy BASTA! Bo szaleć czas nadszedł. : ) słonecznie! Pogoda znów nam sprzyja. : ) Zatracenia nadszedł czas! Słonkoo. A teraz nawet niebo wydaje sie być tak niedaleko...słonecznie! Szalenie tak zatraćmy się! W tej chwili, w słońcu i wolności! < 3 Dalibyśmy się wychłostać, żeby mogło tak pozostać! Słońce ! No to heja i czas na relax. : ) Pogoda dopisuje, korzystajmy z tego! Chodźmy gonić wiatr i słońce! Bo dzisiaj warto zapamiętać! : ) Pogoda na sto dwa, towarzystwo nie gorsze. : ) Więc zaszalejmy! Hej bejbe, zakur*wimy w dance? xD Słonecznie i szalenie! A takie mi do głowy przyszły. ; )
|
|
#4912 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A za opisy dzięki |
|
|
|
|
#4913 |
|
Raczkowanie
|
Więc ostatnie dni wakacji jedyne w swym rodzaju ; ) Uchachana. Wbrew przypuszczeniom. Ostatnie chwile będą nadzwyczajne. I słoneczne. : ) Szalenie szczęśliwa. : ) Z(imię koleżanki)ostatnie dni wakacji! Tęczowo wręcz. Łikend z siostrą. : ) Wspaniale! Kocham takie momenty. < 3 A ostatnie chwile wakacji w świetnym nastroju i doborowym towarzystwie! Korzystam z każdego dnia! Na wesoło wakacjuję! Wszystko jakby kolorowe. Ostatnie chwile wakacji i ciepłe momenty. : ) Tak tak! Kocham wakacje. <3 I te ostatnie, wspaniałe chwile! Bez rodziców- wolność. Wakacyjnie- szaleństwo. I dobre towarzystwo ! Żyć, nie umierać... ; DD Starsi się wynoszą, więc szaleństwo na całego! tylko to mi dom głowy przyszło.
|
#4914 |
|
Przyczajenie
|
Hej, chciałabym żeby ktoś dał mi jakieś opisy na gg, cytaty z piosenek reggae.
|
|
|
|
#4915 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a może jakieś mega optymistyczne? Że pozbierałam się wreszcie po rozstaniu
![]() ![]()
|
|
|
|
#4917 |
|
Zakorzenienie
|
Jest dobrze tylko przez chwilę
Bym nie musiała być tą co daje wiele chwil przykrych...
|
#4918 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi się przydadzą ^^ więcej. < 3. a tak poza tym, to uwielbiam Twoje opisy. ![]() Cytat:
ależ proszę bardzo. ![]() życie. tyle o nim mówisz, a żyć nie próbujesz. chciałabym być kiedyś na jej miejscu... przepraszam pana. czy poczęstuje mnie pan sobą? bo ja przez Ciebie nawet nie wiem, jak żyć. przepraszam, jak ćwiczysz pamięć, że tak łatwo Ci zapomnieć? a gdyby świat kręcił się w drugą stronę. pokochałbyś mnie? miałam tylko żyć chwilą. kto zaprogramował miłość w tym życiu? nie będę J U L I Ą. to nie T E N czas. lecz wciąż przykuwasz mój wzrok. nie całuj, jeśli nie kochasz. może się przyda. ;> |
||
|
|
|
#4919 |
|
Rozeznanie
|
"Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie? Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie? Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?" OSTR- Mówiłaś mi Można coś wybrać .
|
|
#4920 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cieszę się ,że komuś się przydają cuda ; d opisy; siedzę rozkoszując się Twoimi zdjęciami . pachnie jedynie kilometrami. pozniej dodam więcej
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

wszystko uradlam bardzo bardzo dziekuje
no mniam *; taki slodki 

*