|
|
#751 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Kwietniówki 2019 - cz. 3
Beata chyba jakoś w styczniu miała brać ślub więc może przygotowania ja całkowicie pochlonely ale fakt mogła by dać znać że wszystko okey
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Z naszą bejatką wszystko ok, udziela się na staraczkowym
![]() Jak będzie już grupa na fb to dajcie znać
|
#753 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ile się muszę nastękać żeby się w nocy na drugi bok przewrócić.. Cytat:
powodzenia!Cytat:
Cytat:
Dziś przynajmniej przyszła komoda dla małego. Teraz tylko skręcić i zawsze jeden mebel do przodu... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam fb
((
|
|
|
|
#755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za fb też jestem z tym, że wtedy ten wątek upadnie... choć i tak uważam, że jak już skład jest kompletny to na fb wygodniej bo i zdjecia szybko sie wkleja no i dyskretniej mimo wszystko ![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Założysz
|
|
|
#756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wyślijcie mi link do swojego fb na pw to pododaje do grupy jak już ją stworzę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Dzięki dziewczyny za info odnośnie krzywej
|
|
|
|
|
#757 |
|
Raczkowanie
|
Usunełam zaraz po rozwodzie i jakoś nie mam ochoty do niego wracać.
Ja też czuje się jak hipopotam, przewracanie z boku na bok w nocy zajmuje mi tyle czasu, a ile się nastękam przy tym :P A tu jeszcze trzy miesiące. |
|
|
|
#758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tu dziewczyny pisały, żeby pić przed pobraniem, bo rozrzedza krew. Euthyrox brałam normalnie, jedynie przed tf4 i tf3 nie brać, tak mi endo mówiła, bo zaburza wynik.Uffff może to głupio zabrzmi, ale cieszę się, że nie jestem sama w tym złym samopoczuciu. Już miałam wyrzuty sumienia, że tak narzekam. Na fb też mogę iść ☺ Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że napisałaś, że to Ty ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
mam nadzieję, że od jutra będzie tylko lepiej
|
|
#760 |
|
Rozeznanie
|
Hej wszystkim
Wspolczuje chorob I dolegliwosci ... u mnie to samo córka z gorączka a ja ledwo sie ruszam przez ból bioder i spojenia ... a w sobote lecimy ![]() Listopadowaa to pewno tylko taki etap . Ja sie prEkonalam ze tylko konsekwencja skutkuje. Pod koniec tamtego roku tez mieliśmy etap ze mała nie chciała spać w swoim łóżeczku ( a śpi sama od zawsze ) budziła sie w nocy po 7 razy łaziła do nas kombinowała. Juz nie wiedziałam co mam robić ale uparłam sie ze bedzie po mojemu i w końcu zrozumiała ze nie wygra Ja za fb tez podziękuje ... nie używam |
|
|
|
#761 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
No co Wy... Nie zostawimy Was
ja mam sentyment do wizazu ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#763 |
|
Zadomowienie
|
Ja też chętnie dołączę na fb, tam dużo łatwiej pisać i ogarniać na bieżąco
my mamy grupę mam grudniowych i codziennie zakładamy nowy post z dzisiejszą data dzięki czemu łatwo nadrobić ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Ide spac
|
|
|
#765 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kupiliśmy komodę hemnes 3 szufladową, 2 szufladową - czyli szafkę nocną, biały przewijak, 2 lampki chmurki, 4 ramki, prześcieradła do łóżeczka i pojemnik do przechowywania ubrań ;-) nie było tego kompletu pojemników do przewijaka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||||
|
|
|
#766 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#767 |
|
Rozeznanie
|
Cocolinea jakie zakupy poczynilas
|
|
|
#768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ramki jakie? a4? Po ile były?Bo są w pepco po 8 zł, ale ze srebrną ramką, a wolałabym chyba białe.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Zadomowienie
|
A wtedy na fejsbuku widać, że się jest w jakiejś grupie?
Ja korzystam w sumie tylko z messengera i czytam czasem jakieś posty dotyczące mojej branży. I z ciążą też się jakoś nie uzewnętrzniam więc nie chciałabym żeby mi się coś tam wyświetlało żeby znajomi to widzieli
|
#771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie kupiliśmy tego fotela bo stwierdziłam, że mamy jeszcze czas, jego nie trzeba składać, więc w każdej chwili można kupić ;-) tżtowi się podobał musztardowyWysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#772 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
też 2 chmurki, szafę, łóżko podwójne tzn wysuwane, dywan, sroliczek, 2 krzesełka, karnisz i firanki ![]() ![]() Cytat:
||||||||
|
|
|
#773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam tą dużą hemnesa, no ale fotel się wtedy nie zmieści...a tak to kiedyś fotel wyleci do salonu, komoda 3 szufladowa do dzieciecego pokoju i wtedy wjedzie ta duża do naszej sypialni ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja już w łóżku :P
|
|
|
|
|
#776 |
|
Raczkowanie
|
Hemnes rulez
![]() Też jestem w grupie z poprzedniej ciąży, do konkretnych tematów osobne wątki, do pogaduch czat grupowy i to też się fajnie sprawdza. Mi nic nie dolega konkretnie (tfu, odpukać), ale ogólnie czuję się słoniowato, ciężko, niezręcznie i mam dość chodzenia w tych namiotach :P |
|
|
|
#777 |
|
Zakorzenienie
|
Cocci - fajne zakupy.
Szkoda, że ja mam do IKEA daleko, raczej chyba przed porodem się tam nie wybierzemy. Jak się pisze w tajnej grupie to tych postów inni znajomi nie widzą ale to że się do tej grupy należy to chyba znajomi widzą jak gdzieś tam w informacje wejdą.
|
#778 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Powodzenia jutro na glukozach pijcie wodę przed, będzie łatwiej pobierać ![]() Ja tez jestem za fejsem. A dziś nawet byłam na spotkaniu na zywo warszawskich kwietniowek z fb byłyśmy we 4 i było całkiem sympatycznie. Cytat:
Ja też nie za bardzo uzewnetrzniam się z ciąża, ale jestem członkiem grup zamkniętych kwietniowych i to już chyba a widać jak się wejdzie. Liczę, że nikt z moich znajomych specjalnie na mój profil nie wchodzi żeby sprawdzać do jakich grup ostatnio dołączyłam Cytat:
Kurcze jak nie ma pojemników i wanienki to chyba jeszcze poczekamy z wycieczka do Ikei ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez fitelina Czas edycji: 2019-01-22 o 22:32 |
||
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale te dzieciaki muszą być juz duże. No i najgorsze że boli mnie miejsce gdzie jest watraba.charakterystyczny ucisk jak z końcówki pierwszej ciąży. Tylko wtedy bolalo mnie jakoś parę tygodni, 3-4. Na końcu było masakrycznie, wytrzymać się nie dało ale wtedy od kopniakow bo tam były akurat nóżki dziecka. a teraz nie wiem czemu znowu tak boli, cos mi chyba narządy poprzyciskalo. A tu jeszcze dwa miesiące. Cos czuje ze końcówka ciąży będzie ciężka oby tylko znowu nie przenosić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- My tez mamy ikeowskie mieszkanie z TŻ stwierdziliśmy ze idziemy po kosztach. Akurat na czas dzieci do tego nam się podobają te meble córce musimy dokupić kalaxa. Jednego ma a ze sie sprawdza wiec kuoujemy następnego. Mam w planach kupić tez szuflady, drzwi i przemalowac na kolorowo i kupić jakieś fajnie uchwyty. Po za tym ma stolik i krzesełka mamut, komode malm i jaks szafę nie pamiętam serii. A my w sypialni mamy tez malma, tam docelowo będą teraz rzeczy noworodka. wczesniej mielismy ten długi malm podwójny na trzy szuflady ale poleciał pod skos do salonu bo w sypialni z lozeczkiem nam się nie mieścił. A w salonie meble besta Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#780 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dostałam w spadku bodziaki 62 z napisem Merry Christmas ![]() Cytat:
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

26.08.2017

Ale masz przeboje
Ale jest szansa, że w tej dżungli zostanie już na zawsze?
Daj znać co dobrego kupiliście ☺Nie przejmuj się, jeszcze 2 miesiące, dasz radę ze wszystkim. Tylko spokój nas może uratować.Mnie też właśnie ta kostka boli cały czas, głównie jak dotykam. Może jakieś żylaki się tworzą?
Miałam ten sam dylemat, bo dostałam body w renifery, ale co tam, wykorzystamy
powodzenia!
mam wlasnie taki totalny zjazd od rozpoczęcia 3 trymestru. Jak tylko trochę sie poruszam to potem mam straszne bóle okolic intymnych ( strqsznie puchne), spojenia i mam problem z chodzeniem. Zakupy juz przekazalam mezowi. Nie mam jednak komu przekazać odbierania syna z przedszkola, a to w dwie strony wychodzi 3 km :/
ja mam wrażenie ze czuje się jak końcówce pierwszej ciąży, gdy pomyśle ze jeszcze dwa miesiące....najgorszej pęcherz. Nie ds się normalnie z domu wyjść bo zaraz się chce sikac. Jeszcze jakby się normalnie chciało ale w ciąży to sprawia bol i mega dyskomfort. Do tego jest tak zimno co nie pomaga przetrwać. Wychodzimy teraz na krótkie półgodzinne spacery. Bo ja nie daje rady dłużej chodzić mam takie parcie na pęcherz.
czuje się wykończona psychicznie. A co mnie czeka z dwójka ? Jak na razie od tygodnia w nocy budzi sie nawet 4 razy, nad ranem potrafi obudzic sie o 4 rano i godzinę nie spac, chce sie tulic a jak sie odwrócę plecami to wrzaski chce mamę jakbym jej znikła. Po godzine w jednej pozycji wszystko mnie boli, dziecko w brzuchu tez sie wierci. Dzisiaj nawet ciągła mnie za wlosy w tej rozpaczy. Takie porsnki skutkuja tym ze czasami juz nie mge ponownie zasnac. Jestem zmeczona. Całe szczęście tyle dobrego ze bez tych drzemek w dzień o 19 juz śpi. Zasypia migem. Mam tylko nadzieje ze te nocki to nie efekt braku drzemek. 

A ramki jakie? a4? Po ile były?Bo są w pepco po 8 zł, ale ze srebrną ramką, a wolałabym chyba białe.
Córka przywlokła w piątek wirusa, myślałam że jakiś lekki katarkowy, a to chyba rota albo inny entero. W nocy z soboty na niedzielę po 10h wymiotów już szykowałam się na szpital, drugi raz dzisiaj w nocy jak miała prawie 40 stopni. Ale udało się zbić, już normalnie pije (zwracała nawet wodę), sika, chce jeść. Niemniej akcja jest tak dynamiczna, że boję się cieszyć, że idzie ku lepszemu. Jestem wypompowana, zapomniałam w ogóle że jestem w ciąży bo cała uwaga i siły na nią.

też 2 chmurki, szafę, łóżko podwójne tzn wysuwane, dywan, sroliczek, 2 krzesełka, karnisz i firanki 

ale te dzieciaki muszą być juz duże.
do tego nam się podobają te meble