![]() |
#961 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV
Kochane dzwoniłam właśnie do salonu i w środę odbieram suknię
![]() ![]() ![]() ło matko, ale intensywny tydzień będzie ![]() dziś skoczę na solarkę, jutro mamy spotkanie z zespołem, w środę suknia, w piątek poradnia rodzinna (bo wcześniej jakoś nie mogliśmy się zebrać ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Wtajemniczenie
|
Kasieńka ta cena powala!!! Masakra jakaś totalna
![]() ![]() Masz taki promienny uśmiech, taki błysk w oku że nikt nie będzie patrzył na sukienkę ![]() ps . Jeżeli zależy ci na stylizacji hiszpańskiej to polecam:http://allegro.pl/item420012893_flam...oszulka_l.html Uki będzie zachwycony ![]()
![]() ![]() Edytowane przez izazusia Czas edycji: 2008-08-18 o 14:16 Powód: znalazłam rozwiązanie dla Kasieńki:) |
![]() ![]() |
![]() |
#964 | ||
Rozeznanie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Dziś TZ wydzwaniałza TOI TOI-em na polter, zeby wynajac a ja musialam isc przesłać zamowienie faksem. Ciekawe czy go wogóle przywioza ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Jutro ide do lokalu powiedziec ile bedzie ostatecznie gosci, ustalic kolor obrusów na stoły. Dzis kupilismy ksiazeczki do ślubu, serwetki i wierszyki na koloc, zeby zaniesc do pracy TZ. ![]() Miłego dnia życze ![]()
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
ależ tu dziś cisza
![]() ja już zmykam do domku i na solarkę jeszcze, chociaż nie chce mi się za bardzo, bo pogoda do kitu, właśnie pada ![]() ![]() buziaki Kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#966 | |||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Bądź dobrej myśli...to Wasz najpiękniejszy dzień i CI którzy będą mają Go tylko upięknić, a Wy będziecie najważniejsi..i tylko dla SIEBIE !!! Zobaczysz, ze w dniu ślubu nie będziesz pamiętać, że ktoś tam nie przyszedł, bo będzie ważne tylko to, ze zostajesz żona Jego...ot .. miłość jest piękna.. ![]() ![]() Cytat:
Zdjęcia śliczne, fajniusie miałaś włoski, przepraszam, ale musiałam to napisać, bo właśnie mam manie prześladowczą odnośnie tego tematu... jeszcze raz wszystkiego naj... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bączki moje dzwoniłam do fotografa, ustaliłam miejsce i godzinę...jutro suknia, w środę zespół i kamerzysta, i fryzjer ![]() ![]() ![]() w czwartek kwiaty.. ![]() Dziś byłam też zawieźć spodnie mojego chrześniaka do skrócenia, bo przecież musi mieć gajer szykowany.. ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Wtajemniczenie
|
dziewczynki halo halo
![]() mam pytanie do tych dziewuszek, które mają dypolmy dla świadków, kiedy i w jaki sposób chcecie je wręczyć, bo ja nie mam pomysłu ![]() ![]() Kasienka piękne te kiecunie ![]() ![]() Izka ja jutro jadę do fryzjera, będę robić blondzik (standardowo), a Tobie nie wiem co poradzić, trzymaj się zasady: ładnemu we wszystkim ładnie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() I teraz nie wiem, czy podjąć to ryzyko, czo...boje sie okrutnie, ze mi sie nie spodoba, ale z drugiej strony, bardzo bym chciała coś zmienić z włosami, bo każdy byłby zdziwiony... ![]() ![]() I mam pytanie odnośnie welonu ![]() ![]() welon2.jpgwelon number1 welon1.JPGwelon number2 taki sam jw Serenada.jpgmeine sukienierke ![]() i co dalej ...taki gładki, czy lepiej coś na koniuszku welonu?? ![]() Dzwoniłam do TŻ-ta siostry i pytałam, czy pojedzie ze mna na przymiarkę, była bardzo zdziwiona, chyba dlatego, ze nie spytałam mojej świadkowe(jej siostry i TŻ-ta) tylko ja, prosiłam, żeby spytałam też swoja mamę(Teściową) i była z nią akurat, obie sie zgodziły, a jedzie z nami mój tatko...będzie wesoło. . ![]() TŻ nie mógł.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zadomowienie
|
izka do Twojej sukni,ktora moim zdaniem i tak jest bardzo bogata tylko i wyłącznie gładki welon bez żadnych haftów...Sam tiul,a co do długości to w sumie nie wiem,mi by sie widzial taki do kostek ecru,ale krótki chyba też pasi
![]()
#970 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
Dzięki katia ![]() ja poczekam jeszcze troszku na Wasze propozycje.. _________________________ czekam jedząc śliwki, dla kogoś śliwuszkę?? ![]() Czy przyjdzie tu ktoś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Zakorzenienie
|
Hej ... ale dzis to mam dolka.... wszystko sie sypie... juz sie poryczalam mojemu Mezczyznie do sluchaawki, ze mialo byc tak pieknie a tu caly czas schody....
![]() W dodatku sasiadka ktora jest dla nas jak babcia (tylko przyszywana) miala 2 operacje siatkowki i w zeszlym tygodniu zaczela sie ona znowu odklejac i teraz grozi jej usuniecie oka.... ![]() Do tego jestem przed @ i wszystko przyjmuje podwojnie.... Izus jak dla mnie to powinnas miec welon prosty bez zbednych ozdob... I moze nawet wersje 2 w 1 czyli dlugi z krotkim z mozliwoscia odpiecia dlugiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#972 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
daget bo prawie wszystkie śliwki zjadłam i miałam sie szykować do kalafiorka z bułka tartą, ale mnie uratowałaś od niego na chwile.. ![]() ![]() Dziękuję za radę, zwrócę uwagę na kolor,bo faktycznie chciałabym jak najjaśniejszy ![]() Odnośnie "babci" : Trzeba być dobrej myśli ![]() Mnie tez sie szykuje @ i przeraża mnie to... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestesmy dobrej mysli co do babci |
|
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Wtajemniczenie
|
soffera
jeżeli chodzi o prezenciki dla gości to kupiłam takie tiulowe woreczki w sklepie z artykułami dekoracyjno - ślubnymi, do środka wrzuciliśmy po 2 cukierki i do tego doczepiliśmy karteczki z podziękowaniem za przybycie dzasta110 wysyłam ci na pw moje dane I dziękuję wszystkim za życzenia ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() jak ja kocham mieć urlop ![]() mój panieński rozpoczął się porwaniem mnie spod domu, zawiązaniem oczu i powiezieniu mnie nie wiadomo dokąd ![]() po kilku rundach chyba na wszystkich rondach wylądowałam u mojej Przyjaciółki w mieszkaniu, a zapomniałam dodać że miałam różową koronę na głowie ![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie poszło stuper-było extra towarzystwo się poznało i teraz na weselu już od początku będą się znać ![]() wróciłam do domu rano-dziewczyny się śmiały, że to ostatnia nocka spędzona w moim stanie panieńskim-więc były nocne Polek rozmowy przeciągnięte do rana ![]() dzisiaj byłam na przymiarce mojej sukienki na poprawiny-tej pomarańczowej ![]() ![]() a teraz zjadłam 3 pączki i mam wyrzuty sumienia ![]() aguniu dobrze, że wróciłaś-tęskniłam przeokrutnie ![]() Agata, Kasieńka, Kinusia ![]() Edytowane przez LilStar Czas edycji: 2008-08-18 o 20:12 Powód: dla Dziewczyn:) |
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Zakorzenienie
|
Buziak ogromny dla Ciebie skarbeńku
![]() A ja jestem załamana, sielanki starczyło na tydzień ledwie, od wczoraj gryzłam się z TŻ-tem strasznie i dzisiaj wybuchło i to totalnie. Oj ostro było. Co prawda później D próbował mnie obłaskawić, ale usłyszałam od niego tyle przykrych słów, tyle złośliwości, że nawet nie mam ochoty się z nim godzić. Mieliśmy spisać dzisiaj drugą część protokołu i przez tą kłótnię nie poszliśmy, jeszcze usłyszałam że bez sensu tam iść. Wiem że nie jestem całkiem bez winy, ale TŻ przegiął dzisiaj ostro. Jak ja do 20 września nie odwołam ślubu albo nie trafię do wariatkowa to będzie istny cud i chyba w podzięce w przyszłym roku do Częstochowy na klęczkach pójdę. Bo już wariuje Teraz TŻ jest u rodziców, jego chrzestna przyjechała ze Stanów a nie będzie jej na ślubie. Ciągnął mnie tam ze sobą ale powiedziałam że z nim nie pojadę, będzie drugie spotkanie to jak ochłonę to pójdę, dzisiaj między ludzi nie miałam najmniejszej ochoty iść... Ehhh, chyba pora rozejrzeć się za kroplówką z meliską ![]()
#978 |
Zadomowienie
|
Izazusia Skarbie wg mnie gładki, też taki wybrałam z powodu sukni
![]() Agunia Daget ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Meliskę sobie właśnie parzę, normalnie chyba zacznę ze 3 mega kubki dziennie pić Aha, zapomniałabym, przyszedł mi welon, dzięki kini kupiłam taki jaki chciałam. Co prawda jeszcze go nie widziałam, bo przyszedł do Sandomierza, a ja mieszkam w Kielcach (mama za niego płaciła i odbierała, a że na przymiarkę sukni jadę jakieś 10km może od Sandomierza to tam mi wygodniej). Mama mówi, że ładny. Poza tym nawet rodzina zaczyna dopisywać, dużo osób miało nie być a tu nagle dzwonią i mówią że będą Tyle tylko że przez te kłótnie z TŻ i stres jakoś mnie to już w ogóle nie cieszy... Macie jakąś receptę na te nerwy, cio? ![]() EDIT: Kina, daj znać czy w końcu kupiłaś ten welon co na zdjątkach z przymiarki był i ew ile dałaś. Ciekawa jestem różnicy w cenie
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2008-08-18 o 20:44 Powód: a bo tak siedzę i myślę i co chwila mi coś nowego do łebka wpada |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Wtajemniczenie
|
Agunia i Dagecik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() malutka_24 cieszę się, że się wszystko udało i jesteście zadowoleni ze ślubu i wesela. ![]() jeszcze 5 dni!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A panieńskiego zazdroszczę, ja może ze dwie koleżanki zaproszę do domku i tyle z tego będzie. Bo reszta albo nie może albo mieszka za daleko ![]()
![]() |
#983 |
Zadomowienie
|
Pomysl na odstresowanie sie: SPA w Nałęczowie
![]() M.a.r.t.a. Twoje odliczanie nawet mnie stresuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 |
Zakorzenienie
|
oj z miłą chęcią, jak tylko sponsora znajdę
![]()
#985 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzis tyle nerwow na dobranoc stracilam ze ja nie trafie do wariatkowa... ja zawalu next time dostane ![]() Tym razem moja mama zezarla resztki moich zszarganych nerwow ![]() Poszlo o wesele oczywiscie...... Ja naprawde nie mam sil juz nic przygotowywac.... nie mam na to juz energiii... nie cieszy mnie to juz.... ![]() Jak do 40 dni nie odwolam slubu lub nie znajde sie w szpitalu to slub sie odbedzie... co nie znaczy, ze z wielka radoscia i checiami.... chyba poprostu z tchorzostwa wycofania sie i obawy w ryzykowaniu ![]() Cytat:
![]() ![]() Jestem zlaaaa ide spaaacc..... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Zadomowienie
|
Agunia i Kakusia zgłaszać się do mnie chętnie Was utuczę, szkapiaste PM?! Ble fuj fuj ble
![]() A poważnie to ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.