|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Bridezillas Panny Młode 2009 - PART IV :)
póki co znalazłam takie
|
#4862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez slubuje tego dnia,w sumie chcieliśmy 19.09 ale ktos zarezerwowal 20.09 na jakies zlote wesele a my chcemy impreze dwudniowa no i wzielismy co bylo, choc sala jest raczej malo znana to maja juz porezerwowane terminy.dzisiaj zdecydowalam sie chyba na zespol-pierwszy upatrzony mial juz termin zajety a ten ktory znalazlam jest fajny,mlodzi chlopcy fajnie graja.jeszcze zostaje ksiadz i chyba po postach ktore przeczytalam powyzej wnioskuje,ze trzeba to zrobic jak najwczesniej.moja znajoma slubuje tydzien po nas wiec beda dwie imprezy tydzien w tydzien
|
|
|
|
|
#4863 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie ja się dopisać do tego kalendarza ślubnego?
|
#4864 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz napisać do Annfas
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
jak przyjdzie jaga to ci dopisze
a kiedy bierzesz slub? dziewczyny a co tu tak cicho?? |
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie cisza...ja sprzątam
i mowie Tz towi ze chce do pl wracac a obiecal mi ze po slubie wrocimy ;(
|
|
|
|
#4867 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie chce wracac do Polski
jest mi tu o wiele lepiej hehea wiecie dzwonili do mnie (tzn o domu ale mama mi przekazała) z przedszkola dzis i w piatek ze szkoły ze mnie na rozmowe kwalifikacyjną zapraszają ale ja jutro do nich oddzwonie ze niestety ale za rok bede znowu składała podania bo teraz nie wracam a wy jak byscie zrobiły?? tym bardziej, ze to tylko rozmowa a nie pewna praca
|
|
|
|
#4868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do rozmowy to po co dzwonić skoro nie będzie Cie przez rok w pl? |
|
|
|
|
#4870 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
dziwne co?? nigdy bym nie sadziła ze tak to sie potoczy ale jest mi tu bardzo dobrze i jestem szczęsliwa ![]() byłam dzis w biurze moim i powiedzieli, ze nie wiedza czy w tym tyg znajda nam prace (byłam z 4 kolezankami co mieszkaja w tym samym bloku co ja) ale ze w piatek jak chcemy to możemy isc na 7 godz sprzatac taki bardzo eksluzywny hotel (w stylu zmiany posieli) wiec spoko. i maja nas zawieźc tam aaa i szef biura powiedział, ze jak sie zacznie sezon (we wrzesniu jakos) w firmie kurierskiej to razem z TZ tam juz mamy prac normalnie sie ciesze. a teraz mam małe wakacje. i na szczęscie za mieszkanko nie płace. bo jak sie nie pracuje to sie nie płaci atomufka dlatego musze zadzwonic bo te panie prosiły o odpowiedź. a skoro chce skąłdac do nich podania za rok to chce aby mnie dobrze pamietały
|
|
|
|
#4871 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sie przyznam ze sale rezerwowalam 2 lata i 3 miesiace wczesniej i bylismy pierwsi, ale pare miesiecuy pozniej pan mial juz wszytkie wakacyjne terminy zarezerwowane, teraz to jest ciezko na wakacje 2010, niestety takie czasy...a zespol jak chcielismy jeden to niestety juz mieli zajety (1.5) roku wczesniej, ale mamy 4 gorali ktorzy tez nam sie spodobali.. ![]() Cytat:
a to obiecany wczesniej tort lodowy - sama chyba sie na taki skusze, ze wzgledu na to ze nie jest mdly i schodzi caly.. - bo ja mas i marcepanu niebardzo lubie wiec ten bedzie w sam raz..![]() P8163358.jpg P8163359.jpg P8163360.jpg
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha, ale ten tort się nie stopi czy coś
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenka skoro nie myślisz o powrocie to nie ma co się zastanawiać nad tymi rozmowami.
Cytat:
na pewno przemyśle ten pomysł, bo podoba mi się naprawdę, to takie coś innego i z pewnością więcej osób się na niego skusi. Tylko muszę się dowiedzieć która cukiernia robi takie torciki, bo szczerze mówiąc nie słyszałam o lodowych tortach weselnych
|
|
|
|
|
#4874 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie jak go z olkiem zamawialismy, to pani z cukierni mowila ze dogada sie z pania z sali (wspolpracowaly juz wczesniej) na ktora bedzie krojenie tortu i wtedy go przywioza - a ze bylo na 16 to przywiezli go w jakiejs lodowce wielkiej, i potem bylo krojenie - ale on mimo wszystko byl fajnie zmrozony bo jak kelnerki go rozdawaly to my dostalismy swoj i go od razu zostawilismy bo poszlismy nosic kwiaty i prezenty do pokoju w hotelu i pojakis 20 minutach wrocilismy a tort sie jeszcze nam na talerzykach nie roztopil
|
|
#4875 |
|
Wtajemniczenie
|
Za www.wyjdzzamnie.pl:
Torty lodowe Nowością na rynku cukierniczym są torty lodowe, polecane szczególnie na wesela w okresie letnim. Wymagają wprawdzie bardzo dokładnego przechowywania a najczęściej przywożone są przez cukiernie bezpośrednio w dniu wesela na określoną godzinę. Wadą tego tortu jest konieczność szybkiej konsumpcji, warto więc dobrze przeliczyć ilość gości i zamówić tort o odpowiedniej wielkości. |
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaz ja lubię takie z kremami zawsze mogę 2 mieć, bo ogólnie ludzie lubią lody-no poza mną bo ja nie jem lodów
|
|
#4877 |
|
Wtajemniczenie
|
Marto, a w jakim mieście Iwonka zamawiala ten tort? Może i do Sosnowca by dowieźli
|
|
|
|
#4878 | |
|
Zakorzenienie
|
tort byl przepyszny i poszedl caly, a to ze warto przemyslec ile bedzie osob to prawda, bo sie go troche grubiej kroi niz taki kremowy - tak mowila ta pani - oni mieli na 80 osob taki 4 pietrowy ale ostatniego pietra zostalo pol.. tyle ze niedlugo bo widzialam jak dzieciaki i pare ciotek chodzi po dokladke.. my zanim zjedlismy soj to niestety sie niezalapalismy na jeszcze.... ale ogromnie polecam
Cytat:
byl pyszny to ciasto bylo ciemne taki zwykly biszkopt potem gruba pasek owocaych poukladanych w szachownice (jagodowy, jablkowy, malinowy i cytrynowy) a potem pasek waniliowego i biala czekolada z bita smietana.. pycha
|
|
|
#4879 |
|
Zakorzenienie
|
Baja no własnie tak sobie wszytsko przemyslałam i wiem, ze o wiele lepiej zrobie zostajac tu. juz nawet w weekend powiedziałam o tym TZ ktory sie baaardzo z tego ucieszył
a tak w nawiasie mowiąc to jednak nie wspominałam nic TZ o pierscionku a minał juz 3 tydzien,. doszłam do wniosku, ze skoro wtedy powiedziałam aby sam mi go oddał to niech tak bedzie. bo ni chciałabym aby było tak, ze ja mu przypomne o pioerscionku a on go wyjmie i mi da (jakby to bylo takie wymuszone). a tak to sie przynajmiej podenerwuje czy go bede chciala przyjąc hehe
|
|
|
|
#4880 |
|
Wtajemniczenie
|
Z Pszczyny to trochę daleko. Ale masz rację trzeba by się zorientować czy gdzieś bliżej nie da rady znaleźć.
|
|
|
|
#4881 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec wyjadla reszte a to zostawila;D
|
|
|
#4882 |
|
Zakorzenienie
|
no ja bym chyba wzieła 2 piętra bo u nas będzie jakoś 50 osób (lista mi urosła
) tym bardziej, że to nie sa takie typowe lody tylko są tez owocki
|
#4883 |
|
Zakorzenienie
|
Baja no własnie tak sobie wszytsko przemyslałam i wiem, ze o wiele lepiej zrobie zostajac tu. juz nawet w weekend powiedziałam o tym TZ ktory sie baaardzo z tego ucieszył
a tak w nawiasie mowiąc to jednak nie wspominałam nic TZ o pierscionku a minał juz 3 tydzien,. doszłam do wniosku, ze skoro wtedy powiedziałam aby sam mi go oddał to niech tak bedzie. bo ni chciałabym aby było tak, ze ja mu przypomne o pioerscionku a on go wyjmie i mi da (jakby to bylo takie wymuszone). a tak to sie przynajmiej podenerwuje czy go bede chciala przyjąc hehe
|
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az mi slinka cieknie
|
|
|
#4885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz nawet napisalam maile do 2 cukierni żeby się dowiedzieć czy robią takie torty![]() Cytat:
![]() co do pierscionka to ja bym się tez nie przypominała już więcej chociaż by mnie ściskało w środku niesamowicie Edit martucha dziś leci "żądza krwi", przypominam, bo ostatnio mówiłaś, że zapomniałaś
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2008-08-18 o 22:09 Powód: film |
||
|
|
|
#4886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo dzis chyba ostatni odcinek, pamietam ze ten psycol uciekl z wiezienia (tata mi cos opowiadal) dzieki bardzo bo przez t wesele ciagle mysle ze dzis weekend moj tz sie napalil na podziekowania dla rodzicow i mi wysyla co by chcial (min. ksiegi z podziekowaniami...) mysle ze by bylo fajnie jakbysmy im takie zrobili ew. kupili.. tylko tak szczerze mowiac co z nimi pozniej zrobia rodzice? poloza na polce i bedzie sie kurzyc? hmm czy jakos inaczej sie tego uzywa? nie znam sie.. chyba zostane przy naszym zdjeciu w duzej ramce...
|
|
|
#4887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że spać mi się nie chce to dotrwam do końca![]() No takie księgi są strasznie fajne, ale faktycznie potem leżą. My zdecydujemy się chyba tradycyjnie na kwiaty, kupimy ogromne bukiety i po prostu podziękujemy. Chociaż może coś mi wpadnie do głowy jeszcze, zobaczymy. Za to nasi rodzice pobierali się w sierpniu i chcemy im zadedykować piosenkę i przy tej okazji dać mały upominek, być może własnie taką ramkę z naszym wspólnym zdjęciem, nie wiem jeszcze. moi rodzice 3 dni po moim ślubie obchodzić będą 25 rocznicę ślubu też trzeba będzie coś dodatkowego dla nich wymyślić, ale to już wspólnie z moimi braćmi i niekoniecznie podczas wesela
|
|
|
|
|
#4888 |
|
Zakorzenienie
|
Mała dlaczego sie nie odzywasz
bo już, któryś raz widze, że podczytujesz i nic nie mówisz
|
#4889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
kasiu nie wymuszaj
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
Do jutra Panienki
Lece na Żądze... Miłych snów
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.

tez slubuje tego dnia,w sumie chcieliśmy 19.09 ale ktos zarezerwowal 20.09 na jakies zlote wesele a my chcemy impreze dwudniowa no i wzielismy co bylo, choc sala jest raczej malo znana to maja juz porezerwowane terminy.dzisiaj zdecydowalam sie chyba na zespol-pierwszy upatrzony mial juz termin zajety a ten ktory znalazlam jest fajny,mlodzi chlopcy
fajnie graja.jeszcze zostaje ksiadz i chyba po postach ktore przeczytalam powyzej wnioskuje,ze trzeba to zrobic jak najwczesniej.moja znajoma slubuje tydzien po nas wiec beda dwie imprezy tydzien w tydzien
a obiecal mi ze po slubie wrocimy ;(

juz nawet napisalam maile do 2 cukierni żeby się dowiedzieć czy robią takie torty