|
|
#4921 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Dziewczyny macie może coś o tym,że zawiodłam się na przyjaiółce i jest mi bardzo zle przez to co się osattnio wydarzyło między nami,ale że nadal mi zalezy i staram sie wierzyc... <hlip>
zawiedziona przyjaźń ma smak gorzkiej i cierpkiej pigułki ![]() czy można przestać wierzyć w przyjażń tylko dlatego, że czasami jest żle...? |
|
|
|
#4922 |
|
Raczkowanie
|
welcome to the jungle !
/ witam w dżungli ! don't you cry tonight . / nie płacz tej nocy. see you at the bitter end . / do zobaczenia w gorzkim końcu. [?] wczoraj, dzisiaj, jutro. wspominam, żyję, marzę. histeria. będę twoją matką, będę twoim ojcem, będę twoją miłością. będę tobą. pamiętasz jeszcze gdy nocą sięgaliśmy gwiazd? jestem twoją niekończącą się przyjemnością. ja i ty, kochanie. to, że niebo jest niebieskie nie znaczy, że musi być one niebieskie dla nas. dla nas może być nawet zielone, rozumiesz? i aim to change . / dążę do zmian .
|
#4923 |
|
Raczkowanie
|
Frizzelicious dziekuje za opisy jak zawsze sliczne i b. sie przydaly
a co do zachowania "kolezanki" ehh tez mi brak slow ale w koncu zbiore sie i powiem co mysle ... narazie nie potrafie![]() Gyyrfunia ciesze sie ze pomogłam
|
#4924 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki cos o tym ze cholernie mi smutno, ze czuje sie taka sama jak palec i ze chce mi sie plakac bardzo prosze
|
#4925 |
|
Raczkowanie
|
Samotność zabiła dziewczynę, a że nic nie miała - nic nie straciła....
To tylko ja stojąca nad przepaścią i Ty zasłaniający oczy ręką Każdy dzień, każda chwila po twoim odejściu wydaje się inna... Moje słoneczko świeci już tylko na GG... Jedyny promyk w moim życiu... mam krotki kabelek...drzewo sie zawsze znajdzie..ide na krótki spacerek MaszKogośFajnegoNaSwymŚli cznymOkuOnaJestTerazGórąA JaJestemZboku ![]() Czy wszystkie marzenia muszą się kiedyś rozbić o mur rzeczywistości?? Kap,Kap,Kap płyną łzy! cieszysz się?? ich stwórcą jesteś ty!! Myslał o milosci gdy ta godzila go w serce bezlitosnie!! Każda miłość się rozwala, gdy ktoś trzeci się wpier**** ='( "Daleczego nasza wartosc spada drastycznie w strone zera??" Jutro..Pojutrze..Popojutz re..a co to za różnica...monotonność życia Nie ma mnie... Ciałem gdzieś, a myślami przy nim... KC! ![]() "..i czekam na wiatr co rozgoni czarne myśli.. Połykasz Strach, Zamykasz Oczy, By Się Skryć.. I Obiecujesz Zmiany.. Dla Innych Moja Łza jest wiecej warta niz morze wody...dla Ciebie nic Dawno temu był chłopak.. Chłopak który pokochał... To było dawno temu. gdy dwoje robi to samo wtedy trzecie wola mamo Jestem Nieznośna Czasem Dokuczliwa Lecz Za To Przy Tobie Tak Bardzo Szczęśliwa;*
|
|
#4926 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kilka z wizażu: Bardziej przezroczysta niz szyby, niż tlen,wyprana z uczuć i emocji.. Nienaturalne przygnębienie. Dziwny jest ten świat... Dzień za dniem, gubię życia sens... Dni, co tak intensywnie pachną smutkiem... |
|
|
|
|
#4927 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
* Co zrobić gdy ma się oczy pełne łez ........ * Tak nad ranem wiatr wycisnął z oczu łzy . *Czasami mam takie chwile, że w duszy deszcz pada. *Czasem człowiek przytuliłby się nawet do jeża * W smutku skąpane serduszko szlocha |
|
|
|
|
#4928 |
|
Raczkowanie
|
Why'd you have to go and let it die?
Mam Ciebie w roztańczonej krwi - w zębach - nitkami nerwów zwiazanych Teraz w nim tylko cisza mieszka
|
|
|
|
#4929 |
|
Raczkowanie
|
I znów wylatuję z prośbą...
Tak więc wystawił mnie tak jakby.... Teraz nie wiem czy mu zależy, czy nie... Nie ma czasu... Nie odzywa się... I chcę w opisie dać lekko do zrozumienia, aby się odezwał, aby sie nie krępował.... Tak o zadzwonił, napisał... |
|
|
|
#4930 |
|
Raczkowanie
|
potrzebuje opisy o tym ze mi źle, smutno .
cały czas bez faceta. i w ogóle że się pokłóciłam z rodzicami i jest ciężko ;/ tylko takie MEGA MEGA MEGAAAAAAAAAAAAAA dyskretne.. ; *
|
#4931 |
|
Raczkowanie
|
za mało zmysłów by ogarnąć całość.
są we mnie rzeczy, które pali wstyd słowa giną na ustach jak ćmy |
|
|
|
#4932 |
|
Zadomowienie
|
a mi potrzebny opis, że zawsze jak chce coś zrobić, to nie mogę ze względu na rodziców;(
Wolałabym niezbyt dosłowny... W sensie, chce gdzieś jechać, chce się dobrze bawić, a nie mogę. Najlepiej po angielsku zeby ten opis był, zeby nikt nie zrozumial..;(
|
|
#4933 |
|
Zadomowienie
|
Miłość nie jest całkowicie gotowa. Ona się staje. Nie jest solidnym zakotwiczeniem w porcie szczęścia, ale podniesieniem kotwicy i kursem na pełne morze w czasie łagodnej bryzy czy burzy. Nie jest triumfalnym TAK, wielkim punktem finalnym w muzyce pośród śmiechów i braw, ale jest mnóstwem TAK, które wypełniają życie, pośród mnóstwa NIE, które się skreśla po drodze.
Optymiści nie dopuszczają do siebie czarnych myśli. Oni je kolorują, czym? Mają takie optymistyczne kredki: humor, uśmiech... Przyjaciel: nadal wierzy w Ciebie choć już nikt inny nie wierzy, łącznie z Tobą samym; słucha, chociaż słuchał to już wiele razy; jest przy Tobie, gdy Ci się nie układa i nigdy nie mówi: 'A nie mówiłem?'; pomaga Ci pozbierać i skleić to, co stłukłeś... Kochaj mnie...kochaj mnie... mozesz wziasc mnie za reke.. mozesz tez smiac sie ze mnie... kochaj mnie...kochaj mnie.. mozesz czasem nie mowic ...czasem mozesz nie lubic.. kochaj mnie... skryj pod swetrem zielonym w ciemnosc co uspokoi...kochaj mnie...ze mną Twoje niebo ma juz moj kształt... Równać można w górę, równać można w dół, najwygodniej jednak w życiu równać pół na pół.... Bagatelizujemy zwykle ludzi, dzięki którym udało nam się wznieść, zaś zabiegamy o względy tych, dzięki którym możemy utrzymać się na powiechrzni... aktualny , moj; bo latem można wszystko.
|
|
#4934 |
|
Raczkowanie
|
_Anusia_ , kee
sprawię, że będziesz chciał zapomnieć o mnie, ale nie będziesz umiał. Patrzysz jak upadam tu na ziemi Chcesz bym zmieniła świat.. Czemu ty nie zmienisz? A jej czerwona sukienka ociekała kłamstwem. Pokaż mi, jak się tańczy szczęście. myślę Boże, że możesz nazwać to modlitwą. . Jak małe dziecko cieszę się spojrzeniem Twoim Pozbaw mnie uczuć na jeden wieczór .. za wcześnie, aby moje życie kraść Ty i ja i zawsze jeszcze ktoś. Ty zrozumiesz ile jest nieba tu na ziemi. jak każda noc i ty odejdziesz zostań nim skradnie mi cię dzień. pieprzyć wybranych, niech sobie świecą jak halogen. hello, here is a cookie monster. głupio tak być dla kogoś ideałem, ej. chociaż nieprzerwanie czuję Twoją obecność, wiesz? jestem jakieś 30cm ponad tym wszystkim... kazda piosenka sie konczy , ale to nie powod by nie cieszyć sie muzyka Tak spokojnie mówisz, że to co było dzisiaj już nie liczy się. a teraz big prośba . mogłybyście mi to przetłumaczyć? tekst jest dość prosty ale chciałabym mieć pewność . pilne ; / ; ** We can have the sun We can have the moon We can have the walk on every sunny afternoon Reasons to love You give me freedom to love That is what you give I a lie Rise up into the sky So you don’t have to fight And make it wanna be alright Alright You give me strength to carry on You’re a sholder to lead on all night I’ll do anything for you to make your dreams come true I can’t live without you Go away Why is I dream of you very night I’m gonna make you feel alright I’d do anything i do to make it all come true Wait, I can’t live without you |
|
|
|
#4935 |
|
xoxo
|
Kocham tą piosenkę ;D
|
#4936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4937 |
|
Raczkowanie
|
Szukam Cię cierpliwie dzień po dniu.
Kradzione smakuje najlepiej. Gdybyś nie był takim tchórzem trzymał byś mnie teraz za ręke. Przynosi ci śniadanie, ściąga ubranie.! xD Szczęście.? Kwestia podejścia. Szeptaniem po wodzie chodziłam. ![]() Twoje blizny są moją siłą. Strawberry truskawkowe na bezbarwne dni.
|
|
#4938 |
|
Raczkowanie
|
...
|
#4939 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chcę się tylko upewnić . porozmawiać z Tobą . tylko tyle . ' przechadzam się gdzieś . a w myśli tylko ' czemu się nie odzywa' ? bo ja pamiętam . A ty ? Pamiętasz mnie ? bo może już Ci wcale nie zależy ? tak obojętnie ' no nie wiem .. czy o to chodziło ; / Cytat:
chyba , nie jest zbyt dobrze . coś nie tak ' I chyba nie potrafię tak bez Ciebie ... I powiedz, że .. powiedz, że potrzebujesz .. bo mi brak..' Trudne jest wierzyć w coś .. jeśli nie ma z kim.. ' coś mi to nie wychodzi.. opisy ; Chciałabym być Twoim słońcem .. ale nie tylko dziś . jutro i pojutrze też. ' kochanie , skończ tą grę. wyduś z siebie to kłamstwo. myślę, że możemy razem żyć . wiesz , strasznie Cię potrzebuje ' coś mi nie idzie z tymi opisami .. ; \
|
|
#4940 |
|
xoxo
|
łudzę się,że odnajdziesz mnie
mieles kłamać gdy jest źle miałeś czuwac kiedy spię a teraz zostało tylko kilka zdięć strzelałeś slepakami do naszej miłości nie wiedząc, że jeden nabój był dobry. zabiłeś ją widziałam Ciebie na mieście z nią, serce moje rozpadło się na miliony kawałków nie dziłają na mnie już Twoje sztuczki czarny tusz spływa po różanych policzkach kiedy patrzysz na mnie zmieniasz cały świat już nie umiem cię zapomnieć wciąż będę czekać na twój znak
|
#4941 |
|
Raczkowanie
|
Mów do mnie jeszcze- KOCHAM CIE
Czasami pytasz mnie ...dlaczego tak tu jest...? Wspomnienia palą mnie jak słońce Wspomnienia jak lawa gorące Powietrze się napełnia światłem do dna Nawet nie wiesz, jak bardzo mi ciebie brak Szukałem Ciebie całe życie Niejeden raz byłbym na dnie Nie mów nic, nie mów nic Wszystko czego dziś pragnę to Ty... Szukałem Ciebie całe życie Szukałem Ciebie, kochałem Cie Nie muszę walczyć, nie muszę mieć Wystarczy, że jesteś, że kochasz...
|
#4942 |
|
Zakorzenienie
|
a macie jakies wesołe, zabawne, zwałowe opisy??
frizz, anusiapn moze wy?? macie zazwyczaj cos na kazda okazje bo ostatnio wszystkie opisy o tesknocie,nieszczesliwej i szczesliwej milosci etc przydloby sie cos dla odmiany
|
#4943 |
|
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2008-03
|
kochane a moge prosic opisy o tym ze wlasnie jade na wakacje i bedzie baaaardzo fajnie z moimi dziewczynkami i ze mi nikogo wiecej nie trzeba do szczescia ( mam na mysli bylego ktory mysli ze bez niego nie da sie dobrze bawic, tylko takie nie doslowne o chlopaku)
wiem ze duzo o wakacjach bylo ale przejzalam troche stron i nie moge znalesc a z samego rana wyjezdzam bardzo was prosze
|
|
|
|
#4944 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki. prosze o jakieśopisy nie o miłości. Ale też nie smutne. Źle mi samej (bez faceta) , ale ciesze sie że mam wspaniałych przyjaciół (choć czasami już mam ich dość). Ehh ciężko mi określić o jakie mi chodzi opisy, ale Wy napewno coś wymyślicie... : )
|
|
#4945 | |
|
xoxo
|
Cytat:
możemy miec księżyc Możemy miec każdy spacer w sloneczne popołudnie powody by kochać Dajesz mi wolność do miłości To jest co dajesz Kłamałam Wzoszę się w powietrze do nieba więc ty nie musisz walczyć i sprawiać,że chce być niezła niezła dajesz mi siłę by kontynuować ty jestes (sholder-nie znam znaczenia i nie mogę znaleź) manipulowac przez całą noc zrobię coś dla ciebie sprawię,że twoje marzenia bedą prawdziwe (prawdą) ja nie mogę żyć bez ciebie wyjeżdzam dlaczego tak jest ja (bardzo) śnię w nocy o tobie ja sprawię że poczujesz się niezle (niezły) zrobię coś dla ciebie sprawię,że wszystko bedzie prawdą (prawdziwe) poczekaj, ja nie potrafię żyć bez ciebie MOGĄ BYĆ BŁĘDY ![]() CZY TO JEST JAKAS PIOSENKA ??
|
|
#4946 |
|
Raczkowanie
|
To doskonała jest okazja na ten sex bo czasami trzeba przegiąć
![]() Daj mi to diabełku przestań zgrywać aniołka:P Ja Tobie dam to Ty daj to Mi... co mogą dać nam nasze erotyczne sny ![]() Na Takie zboczone mnie wzielo O! ![]()
|
#4947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
My mozemy mieć księżyc My możemy iść dalej każdego słonecznego popoudnia Powody do miłości Dajesz mi wolnośc, by kochać właśnie to dajesz Ja kłamię Unoszę się do nieba Więc nie musisz walczyć i zrób to, chce być w porządku W porządku Dajesz mi siłę zeby przelecieć dalej jesteś sholder [? ] by prowadzić całą noc. Zrobię cokolwiek, bo Ty zrobisz że Twoje sny się ziszcza. Nie mogę żyć bez Ciebie Odejdz Dlaczego jest Marzę o Tobie nawet nocą Ja idę zrobić , co Ty chesz. w porządku Zrobiłbym cokolwiek i zrobię. by zrobić wszysstko. to ziszcza się. Zaczekaj, nie mogę życ bez Ciebie. kochana, nie jestem pewna tego... bo jest późno i jestem śpiąca. ale myślę że sens tego jest uchwycony . wierzę że jakoś pomogłam. )Dobraanoc ![]() editt; bardziej powołuj się na Plotkary tłumaczenie. ;p bo ja ang. się uczę dopiero
|
|
|
#4948 |
|
Zadomowienie
|
Samotna wśród ludzi którzy myślą 'Ona nigdy nie jest sama'
|
#4949 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
yyyskarbus... może coś pomogę .... Caasami myślę ,że nawet palec u mej ręki nie jest tak samotny jak ja .. ;< Mega smutna Ukryta za barierą obojętności chowam w sercu ból, którego nikt nie jest w stanie zrozumieć... Gdy jest cicho słychać tylko ciche łkanie mojego serca... Szary świat,gdy brak w nim barw nadziei brak... bo nie ma we mnie nic i nic nie jestem wart ... trwa beznadziejny stan... ;< Żyjesz dla nikogo, liczysz dzień za dniem... odsamotnij mnie... ;< potykająć się o samotność ... Troche pudru na nosie,Troche łez w oczach i tak duzo smutku na buzi moje prywatne wklęsłe dno. Nijakość. Ni to. Ni tamto. Ni siamto Smutnawo . szarawo. Krzyk samotności . bo ja na szczęście nie zasługuje w życiu może być dobrze lub nie. dziś jest akurat lub nie Zatoka smutku, w której nie ma gdzie zacumować takie coś nie wiem czy pomogłam ale proszę. i trzymaj sie _____________ I żaden człowiek, którego kochasz, nie bedzie już zwyczajnym człowiekiem
|
|
#4950 |
|
Zadomowienie
|
gdyby;
sholder = shoulder (ramię) to przy moim tłumaczeniu miałoby to jakiś sens... jesteś ramieniem, by prowadzić całą noc. (jakoś tak, nie pamietam dokładnie) dobra, nie znam sie to się nic nie mądrze. ![]() buziaki ;*
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:15.

a co do zachowania "kolezanki" ehh tez mi brak slow ale w koncu zbiore sie i powiem co mysle ... narazie nie potrafie
.

.
, co tam u Niego slychac ciekawego,![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
frizz, anusiapn moze wy?? macie zazwyczaj cos na kazda okazje
kradnę wszystkie