Mamusie majowe 2019, część 3 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-01-28, 22:58   #151
AgataAgata9090
Zadomowienie

Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
85d czy tam 80d z hm był na mnie dobry w misce. Wystarczylo się trochę poruszać i zapięcie miałam na karku

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
No ja teraz tak mam. Jak przyciągnę ramiączka żeby piersi lepiej się trzymały to znowu zapięcie stanika mam na karku :/nic trzeba będzie zainwestować w dobry stanik bo i tak moje cycki są w opłakanym stanie.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Lilly Greace Pokaż wiadomość
Ja nie lubię kupować staników, nie lubię też wydawać na nie kasy, jakoś tak mi szkoda chociaż wiem, że to głupie podejście XD mam chyba ze 4-5 i to z H&m albo VS także jakość nie powala.

Victoria Secret? Nie powala? A też się cenią...

AgataAgata9090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-28, 22:59   #152
sunfloweros
Raczkowanie

Dziewczyny! Jest któraś z Krakowa? Będę prawdopodobnie w weekend i będę miała kilka godzin na shopping, polecicie jakiś sklep z dzieciowymi rzeczami? Jakieś śpiworki, otulacze, ciuchy też mile widziane?
sunfloweros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-28, 23:01   #153
AgataAgata9090
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sysa09 Pokaż wiadomość
Kochana, ja mam teraz miseczke B i nosze dumnie jak paw a jak czytam wasze rozmiary to wow Maz sie smieje, ze teraz nie musimy zagladac na dzial dzieciecy z bielizna Hahaha. Ja od zawsze biust "sportowy" a jak zaczelam biegac to juz w ogóle zmalal.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Ale masz B takie sieciówkowe czy takie o których piszą dziewczyny wymierzone przez brafiterkę bo to różnica Bo ja sieciówkowe mam D ale gdybym chciała taki profesjonalny lepsiejszy to bylby pewnie z F albo G.

Jedno jest pewne moja droga.. po stokroć wolałabym twoje piersi i sylwetkę niż swoje

AgataAgata9090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 03:59   #154
Eceea
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
też to zawsze powtarzam

a ja nie trawię tych wymyślnych sukienek na chrzciny, nie podobają mi się tiule, kwiatuszki i inne cuda będę pewnie miała problem coś wybrać, na razie podobało mi się tylko białe body z falbaną z Reserved

apropos staników do karmienia to chciałam jakiś zamówić na ali bo ktoś mi polecał ale pojęcia nie mam w jaki rozmiar celować??
Mam to samo. Bardziej coś takiego na chrzest. A chłopcy w tych mini garniturkach to już w ogóle najgorsze co może być. Przecież są takie ladne body z muszką, czy szelkami.

A co do staników to źle się wyraziłam za duży skrót myślowy. Chodziło o to, żeby na początku mieć większą miskę niż w 9 miesiącu żeby nam było wygodnie, później właśnie trzeba dobrać dobry. I ważne żeby się odpinala cała miska a nie trójkąt, bo dziecko musi się wtulić w pierś i równo ssać. To jak wygląda biust po karmieniu nigdy nie jest winą karmienia. Co do sieciówkowych staników to w Cubus mają duże miski. Reszta zazwyczaj na d się kończy. Ale co brafiterka, to brafiterka więc znowu muszę się wybrać. Z Alles miałam ślubny, i powiem Wam że super się nosił. A jest co dźwigać, 75 G, H w zależności od kroju. Więc co będzie przy karmieniu Poza tym warto zainwestować w dobre w staniki w ciąży, czy bez, podczas karmienia czy bez bo to jak zmienia się sylwetka to aż w lekkim szoku byłam. Brafiterka jak dobrała mi stanik kazała włożyć bluzkę i dopiero widać jak wszystko lepiej wygląda. Talia, ramiona. Polecam

Screenshot_20190129-045608~2.jpeg

Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Eceea
Czas edycji: 2019-01-29 o 04:20
Eceea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 06:41   #155
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Ja z vs mam jeden ale to miękki koronkowe więc nie używam często. Póki co nie narzekam na jakość. Stroje kąpielowe mam już z 3lata i są super nic z nimi się nie dzieje!

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Też mam takie miękkie koronkowe, teraz kupiłam specjalnie jakby pod t-shirt sweter żeby wystawaly, wyglądają jak krótki top.
Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090 Pokaż wiadomość
No ja teraz tak mam. Jak przyciągnę ramiączka żeby piersi lepiej się trzymały to znowu zapięcie stanika mam na karku :/nic trzeba będzie zainwestować w dobry stanik bo i tak moje cycki są w opłakanym stanie.

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Victoria Secret? Nie powala? A też się cenią...

U nas się cenią, to fakt.. Ja kupowałam w USA to tam jest to całkowicie przeciętna firma, nic ekskluzywnego czy bardzo drogiego.
Cytat:
Napisane przez Eceea Pokaż wiadomość
Mam to samo. Bardziej coś takiego na chrzest. A chłopcy w tych mini garniturkach to już w ogóle najgorsze co może być. Przecież są takie ladne body z muszką, czy szelkami.

A co do staników to źle się wyraziłam za duży skrót myślowy. Chodziło o to, żeby na początku mieć większą miskę niż w 9 miesiącu żeby nam było wygodnie, później właśnie trzeba dobrać dobry. I ważne żeby się odpinala cała miska a nie trójkąt, bo dziecko musi się wtulić w pierś i równo ssać. To jak wygląda biust po karmieniu nigdy nie jest winą karmienia. Co do sieciówkowych staników to w Cubus mają duże miski. Reszta zazwyczaj na d się kończy. Ale co brafiterka, to brafiterka więc znowu muszę się wybrać. Z Alles miałam ślubny, i powiem Wam że super się nosił. A jest co dźwigać, 75 G, H w zależności od kroju. Więc co będzie przy karmieniu Poza tym warto zainwestować w dobre w staniki w ciąży, czy bez, podczas karmienia czy bez bo to jak zmienia się sylwetka to aż w lekkim szoku byłam. Brafiterka jak dobrała mi stanik kazała włożyć bluzkę i dopiero widać jak wszystko lepiej wygląda. Talia, ramiona. Polecam

Załącznik 7660785

Urocza sukienka na chrzest, idealna

Stary 2019-01-29, 07:17   #156
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam takie miękkie koronkowe, teraz kupiłam specjalnie jakby pod t-shirt sweter żeby wystawaly, wyglądają jak krótki top. U nas się cenią, to fakt.. Ja kupowałam w USA to tam jest to całkowicie przeciętna firma, nic ekskluzywnego czy bardzo drogiego. Urocza sukienka na chrzest, idealna

U nas to prawie nic z tej vs nie ma... Ja w Kanadzie kupiłam ostatnio 3szt za ok 300zl...wiec w sumie nie tak tanio ale też bez szalu

Dla mnie sukienka z linku jest za mało na chrzest. To tak jakbym jako gość na ślubie się tak nie ubrała. Bardziej plażowa.
Więc szukam czegoś pomiędzy... Pomiędzy

Mój mały został w domu... Nie wypocnze na tym l4 nigdy :/

Stary 2019-01-29, 07:20   #157
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
U nas to prawie nic z tej vs nie ma... Ja w Kanadzie kupiłam ostatnio 3szt za ok 300zl...wiec w sumie nie tak tanio ale też bez szalu

Dla mnie sukienka z linku jest za mało na chrzest. To tak jakbym jako gość na ślubie się tak nie ubrała. Bardziej plażowa.

No to faktycznie sporo zapłaciłaś, ja jeździłam do takiego outletu to np. taki koronkowy stanik to po 5 dolców, majtki też po 2-3 dolary. Dla mnie te outlety to raj, torebkę MK przywiozłam za jakieś 130 dolarów i portfel za 50 - najlepszy zakup, a w Polsce byłoby mi szkoda. Już nie mówię nawet o Tj maxx... Achh. Nie lubię za bardzo Stanów w sumie jako miejsca do życia ale mogłabym tam mieszkać dla sklepów xD

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-01-29, 07:33   #158
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Ja uwielbiam majtki z VS i stroje niezniszczalne�� mi przed ciaza mialam biust z miseczka A mega maly teraz mam fajne B ��
Stary 2019-01-29, 07:43   #159
Martita_2012
Zadomowienie

Cytat:

Mam dokładnie takie same zdanie na temat tej sukieneczki.

Martita_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 07:47   #160
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
Napisane przez N4TI Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam majtki z VS i stroje niezniszczalne�� mi przed ciaza mialam biust z miseczka A mega maly teraz mam fajne B ��
Też lubę majtki VS Stroju chyba nigdy nie miałam, to nie mam zdania. W te wakacje miałam jakiś jednoczęściowy z Aliexpress, to nie polecam, napis się zmył szybko

Co do tej sukienki no to ja lubię takie delikatne sukienki u dziewczynek, wszelkie tiule, cekiny, falbanki, ponaszywane kwiatki w dużej ilości itp to nie moja bajka akurat Więc mi się podoba, ale, jak wiadomo, póki co nie będe mieć dylematu,w co ubrać dziewczynkę na chrzest.
Stary 2019-01-29, 07:53   #161
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 7660785

Słodka sukieneczka I pasuje do niemowlaka w przeciwieństwie do tych przerysowanych tiulowych kreacji, wianków, kokard i innych dziwactw. No i nieodłączne buciki - też nonsens dla leżącego dziecka.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-01-29, 08:06   #162
sysa09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgataAgata9090 Pokaż wiadomość
Ale masz B takie sieciówkowe czy takie o których piszą dziewczyny wymierzone przez brafiterkę bo to różnica Bo ja sieciówkowe mam D ale gdybym chciała taki profesjonalny lepsiejszy to bylby pewnie z F albo G.

Jedno jest pewne moja droga.. po stokroć wolałabym twoje piersi i sylwetkę niż swoje

Wymierzone
Hej, dzien dobry

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
30.06.2018
sysa09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 08:25   #163
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Cześć z rana, ja też szukam idealnego stanika... Ale nadal nie mam nic w pełni zadowalającego. Tzn jeden, który mi super pasuje jest z firmy Carry, tylko nie ma już tego modelu. Mają fajne jakościowo staniki i duże rozmiary. Muszę coś dobrac...

Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka
patrycjakarabasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 08:26   #164
smerfetk_a
Żona Gargamel

Elsabel:
Zupełnie się zgadzam

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez smerfetk_a
Czas edycji: 2019-01-29 o 08:28
smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 08:30   #165
mysia1103
Raczkowanie

Cześć dziewczyny.
Jak ja nie nawidze kupować stanikow. To jest jedyna część garderoby którą kupuje jak juz muszę.
Ja dzisiaj jade do pracy na rozmowe do szefa, bo na początku ciąży zostałam oskarżona o dręczenie, i dzisiaj ma być finał tej sprawy. No i sie stresuje mega, bo nie wiem co mnie czeka na tym spotkaniu. Oczywiście wszystko jest wymyślone , wyssane z palca... dlyga historia.

mysia1103 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-01-29, 08:45   #166
butterfly20
Zakorzenienie

Agata no bo to jest to o czym pisałam - twój biust trzyma się teraz na ramiączkach, obwód masz luźny i dlatego jak podciagąsz do góry ramiączka to cała reszta tylu też się podciąga.jak masz dobry obwód to masz zapisać stanik na początku na te najmniej ścisłą haftke, a jak zdejmieszybko ramiączka z ramion to obwód ma być na swoim miejscu i trzymać wszystko.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Eceea w moim klubie sportowym było ostatnio spotkanie z brafitterka, poszłam,żeby się wyrwać chociaż wszystko wiem i było kilka babek, którym dobierali rozmiary i każda była w szoku jaka była różnica widoczna pod bluzka kiedy założyły dobrany stanik - od razu piersi wyżej, do przodu , talia się zrobiła i plecy wyprostowały.każda jedna orzekla,ze idzie do sklepu po uswiadomiony stanik

Co do ubrań na chrzest to dla mnie za wcześnie na rozgadanie się, ale podoba mi się właśnie to body z muszka i spodenki z szelkami.ewentualnie kamizelka.w jakichś szarosciach czy granacie.żadne garnitury, kaszkiety, a te białe widzianka to tez dramat...

Co do sukienek to nie lubię tych tiulowych,księżniczkowych itp.tusia miała dość prosta koronkowa, ale zw wstążka w pasie, kolor śmietankowy.Zosia miała taką bardziej ecru,bo ona tez ma ciemna karnacje i oprawę, zwykła trapezowa sukienka z leciutkim haftem.tak wiec ani za strojnie,ani plażowo.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 08:45   #167
Misha_
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mysia1103 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Jak ja nie nawidze kupować stanikow. To jest jedyna część garderoby którą kupuje jak juz muszę.
Ja dzisiaj jade do pracy na rozmowe do szefa, bo na początku ciąży zostałam oskarżona o dręczenie, i dzisiaj ma być finał tej sprawy. No i sie stresuje mega, bo nie wiem co mnie czeka na tym spotkaniu. Oczywiście wszystko jest wymyślone , wyssane z palca... dlyga historia.

Sprobuj sie nie przejmowac bardziej niz to konieczne. Ja wczoraj mialam stres z klientem i pierwszy raz odczulam ze maluch zrobil sie nagle bardzo niespokojny. Szkoda stresowac maluszka. Ale oskarzenie o dreczenie w swnsie mobbing? To juz jest duzy kaliber. Niektorzy ludzie nie nadaja sie do pracy w zespole i brak zainteresowania ich osoba odczytuja jako potwarz

Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 08:45   #168
lilianna90
Kocia i psia mama :)

Dziewczyny macie jakieś opinie na temat tego wózka? Znalazłam właśnie na Olx ogłoszenie i zastanawiam się czy się opłaca go kupić.
lilianna90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 08:53   #169
mysia1103
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Misha_ Pokaż wiadomość
Sprobuj sie nie przejmowac bardziej niz to konieczne. Ja wczoraj mialam stres z klientem i pierwszy raz odczulam ze maluch zrobil sie nagle bardzo niespokojny. Szkoda stresowac maluszka. Ale oskarzenie o dreczenie w swnsie mobbing? To juz jest duzy kaliber. Niektorzy ludzie nie nadaja sie do pracy w zespole i brak zainteresowania ich osoba odczytuja jako potwarz

Im blizej wyjścia tym stres wiekszy...
Doręczenie to jest ciut słabsze niż mobing.
Poza tym tu gdzie mieszkam ( norwegi) takie oskarżenie jest mega poważne, biorac pod uwagę to, iz mieszka tu wiele narodowości, w pracy również. I wlasnie oskarżyła mnie o to kobieta ktora pochodzi z Węgier. A zaczęło sie od tego jak ja poinformowalam o ciąży. Chyba wystraszyla sie obowiązków ktore na nia spadną kiedy ja bede na chorobowym. Zreszta to kobieta blisko 50 - tki, bezdzietna, w konkubinacie z facetem ktory zostal zwolniony kilka mies. wczesniej ( pracowal w tej samej firmie) wlasnie, za oskarzanie innych rowniez o mobbing i sądzę ze to on ja nastawil przeciwko mnie. No cóż... takie życie na obczyźnie.

mysia1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 08:59   #170
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
No to faktycznie sporo zapłaciłaś, ja jeździłam do takiego outletu to np. taki koronkowy stanik to po 5 dolców, majtki też po 2-3 dolary. Dla mnie te outlety to raj, torebkę MK przywiozłam za jakieś 130 dolarów i portfel za 50 - najlepszy zakup, a w Polsce byłoby mi szkoda. Już nie mówię nawet o Tj maxx... Achh. Nie lubię za bardzo Stanów w sumie jako miejsca do życia ale mogłabym tam mieszkać dla sklepów xD

No ja byłam po prostu w galerii handlowej w vs zresztą w Kanadzie jest strasznie drogo...
Tkmaxx kocham. Matko. Kocham! W pl też się da upolować Mk w takich cenach w Birmingham mieszkałam 5 miesięcy, tkmaxx co sobotę z nudów i się nie udało a w Polsce 2 wizyty i 2 torebki i to nie takie chamskie z mkmkmkmkmk na calej powierzchni
Cytat:
Cześć dziewczyny.

Powodzenia!!! Na pewno będzie okejka! Ja już też mam za sobą taka sprawę. Lata pracy mi dały komfort że szef stanął po mojej stronie
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Agata no bo to jest to o czym pisałam - twój biust trzyma się teraz na ramiączkach, obwód masz luźny i dlatego jak podciagąsz do góry ramiączka to cała reszta tylu też się podciąga.jak masz dobry obwód to masz zapisać stanik na początku na te najmniej ścisłą haftke, a jak zdejmieszybko ramiączka z ramion to obwód ma być na swoim miejscu i trzymać wszystko.

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ----------

Eceea w moim klubie sportowym było ostatnio spotkanie z brafitterka, poszłam,żeby się wyrwać chociaż wszystko wiem i było kilka babek, którym dobierali rozmiary i każda była w szoku jaka była różnica widoczna pod bluzka kiedy założyły dobrany stanik - od razu piersi wyżej, do przodu , talia się zrobiła i plecy wyprostowały.każda jedna orzekla,ze idzie do sklepu po uswiadomiony stanik

Co do ubrań na chrzest to dla mnie za wcześnie na rozgadanie się, ale podoba mi się właśnie to body z muszka i spodenki z szelkami.ewentualnie kamizelka.w jakichś szarosciach czy granacie.żadne garnitury, kaszkiety, a te białe widzianka to tez dramat...

Co do sukienek to nie lubię tych tiulowych,księżniczkowych itp.tusia miała dość prosta koronkowa, ale zw wstążka w pasie, kolor śmietankowy.Zosia miała taką bardziej ecru,bo ona tez ma ciemna karnacje i oprawę, zwykła trapezowa sukienka z leciutkim haftem.tak wiec ani za strojnie,ani plażowo.
Mój synek był tak ubrany.. I właśnie jakieś takie szukam dla dziewcyzbk

Co do bucikow to mój był w skarpetkach.. Nie wiem czym bym znów się na to zdecydowała. Dziewiczynka to owszem, białe z falbanką... Jemu mogłam może jakieś niechodki kupić
Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny macie jakieś opinie na temat tego wózka? Znalazłam właśnie na Olx ogłoszenie i zastanawiam się czy się opłaca go kupić.
Ja nim jeżdżę kocham go
Cena spkko. Standardowa jak na ten wózek na Olx. Sama za tyle bym wystawiał swój po 2 latach

Stary 2019-01-29, 09:12   #171
Lilly Greace
Dostojna peema.

Cytat:
No ja byłam po prostu w galerii handlowej w vs zresztą w Kanadzie jest strasznie drogo...
Tkmaxx kocham. Matko. Kocham! W pl też się da upolować Mk w takich cenach w Birmingham mieszkałam 5 miesięcy, tkmaxx co sobotę z nudów i się nie udało a w Polsce 2 wizyty i 2 torebki i to nie takie chamskie z mkmkmkmkmk na calej powierzchni

Kurcze, to masz szczęście do Tkmaxx w Polsce, u nas w Białym jest jeden i to taki beznadziejny... ((

Ja mam Korsa tradycyjną taką najprostszą czarną. Bardzo sobie chwalę, od maja non stop go noszę, a ja nie należę do osób specjalnie szanujących rzeczy (niestety), dla mnie ciuchy i akcesoria mają po prostu służyć i nie raz w nim niosłam nawet jakieś ciężkie zakupy. NIC się z nim nie dzieje, nitka żadna nie odstaje, nie przetarł się. W Polsce bym nie dała tyle za torebkę, bo one chyba jakoś ponad tysiaka tu, ale tam uznałam, że się opłaca. A już tam kupiłam też Calvin Klein tańszą nieco bo za 60 dolców i jakość słabiutka.
Stary 2019-01-29, 09:13   #172
sQuaara
Zakorzenienie

Raz szczęście dwa chodzę dość często i przeglądam co i jak
Wiele osób uważa że jest tam bałagan dramat i drogi ciuchland. Ale kwestia ogarnięcia
Dla synka np buty tam kupuje po ok 80zl. A normalnie te same 250-300

Stary 2019-01-29, 09:14   #173
Martita_2012
Zadomowienie

Cytat:
Poza tym tu gdzie mieszkam ( norwegi) takie oskarżenie jest mega poważne, biorac pod uwagę to, iz mieszka tu wiele narodowości, w pracy również. I wlasnie oskarżyła mnie o to kobieta ktora pochodzi z Węgier. A zaczęło sie od tego jak ja poinformowalam o ciąży. Chyba wystraszyla sie obowiązków ktore na nia spadną kiedy ja bede na chorobowym. Zreszta to kobieta blisko 50 - tki, bezdzietna, w konkubinacie z facetem ktory zostal zwolniony kilka mies. wczesniej ( pracowal w tej samej firmie) wlasnie, za oskarzanie innych rowniez o mobbing i sądzę ze to on ja nastawil przeciwko mnie. No cóż... takie życie na obczyźnie.

O kurczę, to rzeczywiście słabo, ale staraj się nie stresować

Co do sukieneczki, to ja też nie jestem za tymi zbytnio strojnymi, ale uważam, że tamta z kolei zbyt zwykła, po prostu coś pomiędzy na pewno da się znaleźć. No i podobnie, sukienka to nie mój dylemat Dla małego też bym chciała koszulobody z muchą i spodnie/spodenki, strasznie nie podobają mi się te kaszkiety i marynarki jeszcze w dodatku błyszczące - ostatnio takie widziałam. No i trzeba dostosować strój do pogody, ja jestem z początku maja i jak byłam chrzczona podobno było masakrycznie gorąco.
Martita_2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 09:16   #174
Misha_
Wtajemniczenie

Cytat:

Podarzajac jej logika powinna sie cieszyc ze zaraz ciebie nie bedzie, a nie jeszcze rzucac klody pod nogi. Czego ona oczekuje, ze cie zwolnia teraz? Nie rozumiem kompletnie, bo efekt bedzie ten sam-niedlugo nie bedziesz tam pracowac. Zycze powodzenia i napisz jak poszlo.

Misha_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 09:22   #175
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Bardzo dobry na teren, my mieliśmy xlandera do pierwszej córki, byliśmy zadowoleni. Xmove jest w miarę terenowy, ale też podobno dość toporny. Widziałam go na żywo, wygląda zgrabnie.

Stary 2019-01-29, 09:25   #176
Eceea
Zakorzenienie

Nie można otworzyć wątku w Tapatalk :/ pojawia się komunikat że mógł zostać usunięty przez administratora
Eceea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-29, 09:31   #177
Lilly Greace
Dostojna peema.

Mysia, przykra historia! Trzymam za Ciebie kciuki, będzie dobrze

Ja mam z kolei czasami problem w drugą stronę - w pracy nie znoszę wszelkich konfliktów i jestem w miejscu zatrudnienia aż za bardzo ugodowa. Raz więc mnie dręczono, ale to akurat taka powalona dziewczyna naprawdę była, a raz nawet zrezygnowałam po tygodniu z dobrze płatnej roboty, bo szkoliła mnie bardzo chamska laska, krzyczała na mnie itp.

W życiu prywatnym nie dam sobie w kaszę dmuchać, ale zawodowo bywa z tym różnie Po prostu tak nie lubię atmosfery konfliktu, że odpuszczam, a to źle, bo ludzie lubią włazić drugiej osobie na łeb.
Stary 2019-01-29, 09:41   #178
sQuaara
Zakorzenienie

Cytat:
Nie można otworzyć wątku w Tapatalk :/ pojawia się komunikat że mógł zostać usunięty przez administratora
Mi działa

Stary 2019-01-29, 09:50   #179
patrycjakarabasz
Rozeznanie

Cytat:
Mi działa

Mi też działa. Kiedyś też tak miałam. Trzeba było taptalka wyłączyc, wyczyścić dane i działało.

Stary 2019-01-29, 10:16   #180
Elsabel
Zakorzenienie

Cytat:
Mysia, przykra historia! Trzymam za Ciebie kciuki, będzie dobrze

Ja mam z kolei czasami problem w drugą stronę - w pracy nie znoszę wszelkich konfliktów i jestem w miejscu zatrudnienia aż za bardzo ugodowa. Raz więc mnie dręczono, ale to akurat taka powalona dziewczyna naprawdę była, a raz nawet zrezygnowałam po tygodniu z dobrze płatnej roboty, bo szkoliła mnie bardzo chamska laska, krzyczała na mnie itp.

W życiu prywatnym nie dam sobie w kaszę dmuchać, ale zawodowo bywa z tym różnie Po prostu tak nie lubię atmosfery konfliktu, że odpuszczam, a to źle, bo ludzie lubią włazić drugiej osobie na łeb.
Również doświadczyłam chamstwa i wyżywania się w miejscu pracy i to już na samym starcie mojej drogi zawodowej. Była to prosta praca fizyczna, a na stanowiskach kierowniczych prymitywni ludzie, którzy dorwali się do władzy, a gówniane mieli do niej przygotowanie Wytrzymałam tam kilka miesięcy, bo zbierałam na wakacje, a później w każdym kolejnym miejscu pracy było już tylko lepiej

Obecnie sama zajmuję stanowisko team leader'a i gdybym załatwiała sprawy krzykiem, to by mnie zwolnili i słusznie zresztą Takie zachowanie jest niedopuszczalne wśród ludzi na poziomie.

Edytowane przez Elsabel
Czas edycji: 2019-01-29 o 10:20
Elsabel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości