|
|
#1081 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Co Wam się dzisiaj śniło?? Nasze sny,koszmary
A mi się często powtarza ten sam sen, a mianowicie, że jestem z rodziną (tą bliższą i tą daleką) na wsi w nowowybudowanym domu i nagle jakiś złoczyńca (akysz akysz
) wpada do nas i wymachuje bagnetem , wtedy zawsze tak bardzo się chcę obudzić bo potem dalej on zabija moją daleką rodzinę, a ja i moi rodzice uciekamy przed nim do basenu, w momencie jak on wskakuje do basenu to by wychodzimy i wrzucamy tam kable wysokiego napięcia, które akurat ( ) były pod ręką. To mi się bardzo często śni i nie mam pojęcia z czym to jest związane.Ale dziś mi się śniło, że pojechałam na wakacje z koleżanką i ona postanowiła zamieszkać w górach a ja miałam romans z chłopakiem który prowadził kemping.
|
|
|
#1082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
raptowne zamknięcie pewnego rozdziału życia; w odniesieniu do własnego życia: nieszczęście innej osoby może ci przynieść korzyści; a zabicie kogoś to z kolei spór z wpływowymi osobistościami a rodzice to dobra opieka ..
|
|
|
#1083 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzięki
|
|
|
|
#1084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1085 |
|
Raczkowanie
|
Śniło mi się dzisiaj nasze wesele tzn moje i mojego TŻta
w senniku wyczytałam,że to oznacza szczęście w małżeństwie nie miałabym nic przeciwko gdyby sie to sprawdziło
|
|
|
|
|
#1086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Życzę wszystkim kololowych senków a jutro piszcie co Wam sie przysnilo a więc karaluszki pod poduszki
|
|
|
#1087 |
|
Zadomowienie
|
Nie pamiętam
|
|
|
#1088 |
|
Zakorzenienie
|
Już był taki wątek
![]() Dziś śniło mi sie, że mój Tż nie przyjechał po mnie, mimo,że się umówiliśmy. Byłam w jakimś obcym mieście (wyglądało dosłownie jak miasto z filmu Sweeney Todd), była noc, straszna ulewa.... Stałam zupełnie sama i zastanawiałam się co mam teraz z sobą począć, kiedy przede mną pojawił się mój kolega i od razu "zagarnął" pod parasol, zabrał na herbatę (choć piliśmy wino w jakiejś winnicy;]). Sen był koszmarny, bo mój TŻ nigdy by mnie nie zostawił, a tym bardziej nie usprawiedliwiał brakiem czasu, tym bardziej późno wieczorem. Z drugiej strony wiem, że ten kolega jest na tyle opiekuńczy, że faktycznie zaopiekowałby się mną. Brrr...koszmar.
|
|
#1089 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Raczkowanie
|
Dzis snilo mi sie, ze biegne przez miasto wczesnie rano i ktos mi rzuca ogorki pod nogi heheh:P
a innym razem, ze chodze po obcej szkole, wygladajacej jak sredniowieczny zamek, gdzie wszyscy mnie znaja, a ja nie znam nikogo i musze udawac, ze ich znam:P:P A tak poza tematem, to mam pytanie... Jak robicie te opisy pod kazda swoja wypowiedzia?? edit: aa jednak juz wiem jak to sie robi, heheh:P
Chcę, byś bawił się moimi włosami ...;* 27.01.07 ;****** Od wrzesnia -> Aparatka ![]() Edytowane przez aisha18 Czas edycji: 2008-08-19 o 14:21 Powód: dopisanie |
|
|
|
|
#1091 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi się o dziwo nic się nie śniło a przynajmniej nie pamiętam
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1092 |
|
Zakorzenienie
|
A mi się sniło, ze urósł mi trzeci cycek i coś mi z nich leciało aaaa
|
|
|
|
|
#1093 |
|
Zakorzenienie
|
Byłej nocy śnił mi się mój były chłopak..dziwne, bo kilka nocy wcześniej śniła mi się moja przyjaciółka z podstawówki.. Dawni bliscy mojemu sercu ludzie..
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
|
#1094 |
|
Rozeznanie
|
Mi sie snilo,ze kupilam nowe ksiazki do szkoly i zostawilam je przy samochodzie i jak wrocilam to nie bylo ksiazek od matematyki.Ktos mi je ukradl
Ciekawe co to moze oznaczac,bo ja nie jestem orlem z matematyki i moze chodzi o to,ze bede miala z niej problemy...
|
|
#1095 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
śnić o niej - będziesz miał łatwy zysk a potem niepowodzenie być okradzionym - znajdziesz cenny przedmiot,tyle znalazlam Cytat:
mam nadzieje,że się niespełni no chyba,żę chciałabyś mieć trzy piersi a pierś oznaczaczaja ze czeka cie jakas przygoda
|
|
|
#1096 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam nadzieje,ze kiedys doczekam sie tego bogactwa![]() A dzisiaj snilo mi sie,ze bylam na zabawie,ale nie pamietam na jakiej i nawet z kim Malo zapamietalam...
|
|
|
#1097 |
|
Zadomowienie
|
Wakacje
|
|
|
#1098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś wyjeżdzam do Zakopanego, wiec może być i przygoda A dzisiejszej nocy kolejny koszmar ;/ (mam nadzieje, ze to sie w koncu skonczy) Sniło mi sie ze jechałam autokarem, jakiś poscig, strzelanie pistoletem, ja ranna jak i pozostali, wyjazd do szpitalu. Obawa o życie . Badania różne. I koniec. |
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Rozeznanie
|
a ja dziś koszmar mialam omg . ja i moi znajomi byliśmy gdzieś na wakacjach i gdzieś nas ktoś uwięził i taki ogroooooomny facet powiedział, że wszystkich wypusci jak bedzie mógł ze mną ten teges..
a ja nie chciałam i uciekałam, a on taki wielki był i w ogóle i zgwałcił mnie . wie ktoś co to może znaczyć ? boje sie
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1101 |
|
Rozeznanie
|
bojeee .. a dodam jeszcze, ze w tym śnie był tez moj chlopak mega zazdrosny i ja sie strasznie bałam, ze on sie dowie, ze ten facet mnie ten tego, moze to tez cos tam oznacza ?
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Mam nadzieje ze pomozecie mi wytlumaczyc kilka moich snow nastepujacych po sobie Zaznacze ze staramy sie z mezem o dziecko ( jedno juz mamy) w malzenstwie po kryzysie mamy raj na ziemi i wszystko jakos sie uklada MOje sny 1 plynelam w ciuchych rzeka z bardzo czysta woda razem z mezem i wyszlismy na brzeg pod budowla jak z rzymskich opowiesci ![]() 2 dzis bieglam brzegiem rzeki czysta woda znowu po drugiej stronie byla resteuracja i moj brat skoczyl do wody a ja za nim on wylowil malenkie dzieciatko a ja je tulilam na lodce wczesniej jezdzilam na rolkach z bratem wlasnie 3 kilka dni temu rozmawialam z mama a ona do mnie ni z tego ni z owego ze w ciazy jestem ( to moze byc podswiadome pragnienie bycia w niej ) Bylabym wdzieczna za jakies interpretacje |
|
|
|
|
#1103 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi się dziś śniło, że Artur Rojek mial wypadek samochodowy i zginąl, w jakiś czwartek. I w śnie czytałam o tym w Internecie. Skąd mi się biorą takie glupie sny ehh..
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1104 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ostrzeżenie dla śniącego, który być może, w niewłaściwy sposób kieruje swoim życiem
|
|
|
#1105 |
|
Zakorzenienie
|
Nie pamiętam co mi się śniło w nocy,ale ostatnio miałam taki sen,że skasowało mi się wszystko w komputerze: programy,muzyka,obrazy itp. A pulpit był czarny i pusty. To był koszmar
|
|
|
#1106 |
|
Wtajemniczenie
|
GiGa007 a wcześniej cały czas śniły mi się niemowlęta i ciąże
![]() Prorocze zdarzają mi się czasami jesli coś ważnego ma się stać w moim życiu
|
|
#1107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a tarota umiesz stawiać??
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1108 |
|
Wtajemniczenie
|
Poważnie. Nie wiem czy to dar. Może raczej opieka z góry od mojej zmarlej babci, ktora mnie ostrzega przed czymś co ma mnie spotkać. Niestety najczęściej to zle rzeczy
Osoby, ktore mi nie wierzyły w to, uwierzyły kiedy kilka rzeczy się spelniło. Ale nie sądzę, że to jakiś mega super dar. Darem byłoby gdybym mogła pomagać ludziom. A co z tego jeśli najczęściej widzę rzeczy, których nie mogę zmienić Np. czyjąś śmierć albo na pół roku przez tym jak mój eks narzeczony ze mną bardzo brzydko postąpił śnila mi się seria snów ze slowami jakie do mnie wypowiedział w chwili zerwania. No mniejsza. Takie tam różne. Nie chce żeby wyszło, że się przechwalam. Czasem kiedy myślę, że mi "przeszło" znów coś mi się śni. Np. ostatnio kilka dni temu. Co do tarota to zastanawiałam się kilka razy nad profesjonalną talią i "zadziałaniem" z tarotem. Ale odstrasza mnie to co niektórzy o nim mówią. Że to narzędzie tej ciemnej strony Jak na razie nie próbowałam, chociaż czasem mnie kusi. Mam sny i przeczucia, ale czy tarot to dobry pomysł? Nie wiem.
|
|
#1109 |
|
Wtajemniczenie
|
MELODIO MGIEL NOCNYCH- to coś niesamowitego mieć taki dar ,szkoda tylko,że samych złych rzeczy
ale w pewien sposob powiedzmy,że jestes przygotowana na ''takie'' sytuacje i ma sie juz inne podejscie a nizeli jak zle wiadomości spadna na Ciebie jak grom z jasnego nieba.. a co do tarota to tez kiedys cos mi przez mysl przeszlo żeby zaglebić sie w tajemniczość stawiania kart ale chyba sie do tego nie nadaje
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

) wpada do nas i wymachuje bagnetem
, wtedy zawsze tak bardzo się chcę obudzić bo potem dalej on zabija moją daleką rodzinę, a ja i moi rodzice uciekamy przed nim do basenu, w momencie jak on wskakuje do basenu to by wychodzimy i wrzucamy tam kable wysokiego napięcia, które akurat (

nie miałabym nic przeciwko gdyby sie to sprawdziło

Ciekawe co to moze oznaczac,bo ja nie jestem orlem z matematyki i moze chodzi o to,ze bede miala z niej problemy...
z bratem wlasnie