|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Nadrobię później! Ale widziałam że się ujawniła nieśmiała panienka
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiam zdjecie sukienki z alli, ktos prosił wczesniej
IMG_20190131_113517.jpegWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeśli bardzo zależy na amortyzacji można dokupić tylne koła pompowane. No i nie wiem jak w porównaniu z bebetto. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#454 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#455 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja kilka moich koleżanek miało quinny i żadna nie była zadowolona Ze spacerówki,wiec nawet nie biorę ich pod uwagę...
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Eceea czarny,ale dla mnie ok.jeszcze są jakies z serii limitowanych,wings itp, ale dla mnie z kolej są za jasne. Widziałam ładna serie z 2017 roku-granat w piórka ,ale nigdzie już nie mogę znaleźć nowych ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- No niestety ja nie chce z gondola wiec mam mocno ograniczony wybór w dodatkubchce większe koła,lepsza amortyzację i żeby jeszcze dało się wpiąć fotelik,który wybiorę
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gratulacje wytrzymania krzywych i płci ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#458 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#459 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#460 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ręczniki są super takie niebieskie z kapturem ![]() No ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Właśnie przy pierwszej ciazy się pocieszalam że to przede mną jeszcze. Teraz też tak myślę... Trzecia będzie nostalgiczna 8.05. 2016 moja ostatnia @ z tamtej ciazy ![]() piękna daata Cytat:
Cytat:
Cytat:
Można przodem i tyłem Rozkłada się na płasko ale chyba nie na rowniutenko. Wybacz nie wiem. Mój nie śpi w wózku to nie używam tej funkcji Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
sQ, jestem mega zadowolona. Kosztowala 20zl juz z przesylka a nie odbiega w ogole od tych sukienek ze smyka za 80-100zl. Te kwiatuszki maja blady kolor ale to juz sie czepiam naprawde. Sa odpinane, mozna kupic w pasmanteri inne i przyszyc
z tylu ma tasiemke, zeby zrobic kokarde. Zapinana na guzieczek na karku.Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#462 |
|
Dostojna peema.
|
Sq, dzięki
ja wanienkę kupię ale stojak nie wiem czy w ogóle planuje kupować, raczej na podłodze będziemy stawiać. Miś super wygląda Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#464 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#465 |
|
Zadomowienie
|
sQuaara: A jaki masz stojak przewijak z Ikei? Jest w miarę stabilny?
I jeszcze pytanie na temat wanienki do Ciebie bo nie pamiętam czy już pisałaś mi na ten temat. Do którego miesiąca posłużyła Ci ta wanienka? Wydaje się być mała?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że przynajmniej mąż mi się nie wtrąca, mogę wybrać co chcę, ale ale w sklepach jest taki duuuuuuży wybór, że nie mogę się zdecydować
|
|
|
|
|
#467 |
|
Dostojna peema.
|
U mnie właśnie mąż będzie wybierał wózek, bo on jest bardzo dokładny w wyborze wszystkiego zawsze, a ja nie mam głowy do czytania jakichś porównań wózków itp XD on tak lubi wybierać takie większe rzeczy, że jak ktokolwiek z rodziny czy znajomych kupuje sobie jakiś sprzęt to prosi go, żeby poszukał najlepszego
godzinami czyta jakieś artykuły, porównania itp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#468 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może się skuszę... ![]() Cytat:
Takie. Na to dawałam wanienke a później wanienka pod prysznic a na to malucha i ubieralam itp przez jakieś 3 miesiące. Później już ubieralam w sypialni. Ale do czasu aż zaczął stawać czyli z 11mcy to stawiałam na tym wanienke. Teraz wanienka na podłodze.Ja do dziś z niej korzystam może 2-3 miesiące były problematyczne jak miał z pół roku i leżąc była mała a siedzieć nie umiał. Ale się nie lubi kąpać więc te 2min dał radę Później usiadł i znow dobra i tak do dziś w niej siedzi i się tapla Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
My byliśmy w Ikea. Miałam kupić jedną rzecz. Wróciliśmy z fotelem tym "uszatym" i podpórka pod nogi, był w dziale promocji. No.
Sysa śliczna ta sukieneczka! Wygląda naprawdę porzadnie Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#470 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#471 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Śliczna Cytat:
Ja stojaka nie biorę, bo póki co to myślę, że pewniej mi będzie na podłodze się rozłożyć. Mi przyszły majtki ciążowe z ali. Zamówiłam kilka sztuk XL i kilka XXL i ta XXL dobra, tak jest rozmiarówka zaburzona. 2 godziny spaceru i nie mam siły smażyć naleśników. Odpocznę sobie najpierw ![]()
|
||
|
|
|
#472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zmieści się do tego przewijak? Bo pamiętam że coś pisałaś że jest za małe na przewijak? Wanienka na podłodze odpada bo by mk chyba plecy wysiadły A takie coś bym kupiła tylko przemalowala na biało bo wystrój w pokoju mamy biało szaro miętowy. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje też białe ![]() Nie wiem czy przewijak się mieści, w życiu nie miałam. Ale nie wiem po co drewno na drewno Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Sama pomalowałaś na biało czy jest dostępny s kolorze białym? I jaki lepiej przewijak kupić miękki czy sztywny np na łóżeczko? Czym one się różnią? Edytowane przez AgataAgata9090 Czas edycji: 2019-01-31 o 14:51 |
|
|
|
|
#476 |
|
Zadomowienie
|
Ja miałam na tym przewijak. Wanienka na stelażu, szybkie mycie i dzieciaki na przewijaku ogarniałam. Nie chciało mi się biegać po pokojach.Pod spodem miałam pieluszki, kremy, itp. Nie pamiętam, żeby się waliły po nóżkach. A przewijak miałam na to taki najzwyklejszy, ale nie ten dmuchany z Ikei
tamten się sprawdzał na plaży![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#477 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sama nie wiem czy to kupować a dziś bym chciała podjechać do Ikei. Mamy mały pokój dla małego i dodatkowy mebel hmm ciężka sprawa. Najpewniej skończy się na tym że kupimy przewijak na łóżeczko choć z drugiej strony dobrze by było kupić to co wstawila sQuaara bo by było też pod wanienke. Takie dwa W jednym ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#478 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlasnie dziewczyny czy ta wkladka-przewijak jest ok? Planuje tez kupic. Przewijak na komode drewniany juz kupilam brakuje mi wlasnie tej miekkiej czesci
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
To daj znać co wybrał
my się musimy zastanowić nad fotelikiem i wózkiemWysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#480 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
nie mam przewijaka na komode czy łóżeczko. Ko ale jak już masz takie na łóżeczko to po co jeszcze na to coś? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:50.

później brałam pod uwagę Mutsy Igo lub Evo, też odrzuca z podobnych powodów. Jedynym wspólnym wyborem jest Bebetto Torino, choć mąż najlepiej chciałby Tito, bo tam podwójne amortyzatory, ale dla mnie jest za wielki. 
A jeśli bardzo zależy na amortyzacji można dokupić tylne koła pompowane. No i nie wiem jak w porównaniu z bebetto. 
w dodatkubchce większe koła,lepsza amortyzację i żeby jeszcze dało się wpiąć fotelik,który wybiorę

tak sobie myślę, bo jadę za kilka dni do Ikei, czy macie jakieś takie swoje ikeowe rzeczy przydatne przy dzieciaku? Pamiętam, że sq chyba wanienke ma stamtąd? To poważna wyprawa bo mam do Ikei dwie godziny autem więc już się nie wybiorę i w ogóle rzadko tam jestem 

Z tym że przynajmniej mąż mi się nie wtrąca, mogę wybrać co chcę, ale ale w sklepach jest taki duuuuuuży wybór, że nie mogę się zdecydować