Piękne, młode i szalone 30+ 40+ - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-01-31, 22:25   #4981
caffeine
Zakorzenienie

Dot.: Piękne, młode i szalone 30+ 40+

Dobry wieczór
Właśnie miałam zabrać się za jogę, ale myślę: zerknę co na forum ...ale miło poczytać tyle smacznych rzeczy

Aussie - ładny kolor, chłodny
...ale co innego mnie zaintrygowało ...czy Ty masz w domu prawdziwe, żywe winogrona???
caffeine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-01-31, 23:04   #4982
elkiza81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caffeine Pokaż wiadomość
Dobry wieczór

Właśnie miałam zabrać się za jogę, ale myślę: zerknę co na forum ...ale miło poczytać tyle smacznych rzeczy

Joga dobra rzecz. Napisz, czy ćwiczysz regularnie i jak często?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2019-01-31, 23:30   #4983
Reign of light
Zakorzenienie

Witam, witam

Holala! Jakie macie piekne i zadbane wlosy! Od razu widac, ze bylyscie u polskiej fryzjerki. Pozazdroscic Widzisz Mar_jolka, nie masz sie o co martwic

Rowniez dodam fotke moich wlosow

Dircikowa no wlasnie takiego boba zawsze chcialam miec! Jest swietny. I zdjecie zanioslam, a pani i tak mnie sciela na chlopca z lat 80tych grrr. Dopiero w Polsce mnie tak obcieli jak chcialam, hehe.
Kolor rowniez bardzo ladny. Ale Ty jestes szczuplutenka!

Gosiu super zakupy, no i ciesze sie, ze kociak juz po kastracji i ze ma sie dobrze bidulek z tym cholerstwem na szyi
U nas tez sa takie winka i szampaniki dla kotow z catnipu, ja im kupuje na swieta, badz ich urodziny

Aussie dziekuje Ahh Tajlandia, super pomysl, moja step corka byla wlasnie tam w podrozy poslubnej, bardzo tam pieknie Udanej podrozy w niedziele! A wlosy super! zawsze chcialam taki chlodny odcien

Zastrzezona jak dawno Cie nie bylo! Musisz czesciej zagladac

Caffe ahh, niestety pokasowalam juz te zdjecia, ale jak nie zapomne, to zrobie pare screenow (nie umiem przerzucac z linka). Ja tez czasem cierpie na bezsennosc, grrr
ciekawy ten olejek Whamisy, musze sprawdzic, czy tu dostane, pewnie przez Amazon.

Witam nowe dziewczyny

O kurcze Soso, jak Ty mlodziutko wygladasz! Max ze 25 bym Ci dala, sliczna buzka i fajny kolor wlosow

LaMary ale masz piekny kolor Bardzo zadbane wlosy Serio, zazdroszcze Wam tych polskich fryzjerow
Zgadzam sie co do ebayu, dlatego tam nie kupuje. Raz widzialam Missha za $16, az mnie serce zaklulo, ze 'przeplacilam' placac regularna cene , ale potem doczytalam recenzje oburzonych, naciagnietych ludzi, ze to podrobka
Fajnie, ze ten przepis podalas, zrobie sobie ten kwas buraczany

Kamlisa nie znam tej kredki do brwi, fajna? Ja wlasnie niedawno dokupilam ta, ktora mialysmy ta sama, tylko jasniejszy odcien wzielam tym razem i nawet lepiej to wyglada. Bardzo lubie te kredki Maybelline

SovaEvree Piekne wlosy takie zdrowe, gladziutkie najbardziej blizej mojego. Mialam taki odcien przez wiele lat, potem zapragnelam zmiany i przez jakis czas mialam ombre. Ombre mi sie znudzil, to mialam pasemka na foliach, potem chcialam wrocic do moich starych(tych podobnych do Twoich), ale baba spalila mi wlosy, pamietacie, skarzylam sie. Wrocilam do poprzedniej fryzjerki (odeszlam od niej tylko dlatego, bo ona nie robi na foliach tylko przez kapturek), no i powoli, powoli, moje wlosy jakos wygladaja, choc zniszczone jeszcze sa, mimo tych wszystkich drogasnych szamponow i odzywek, buuu.

Narobilyscie mi ochote na placki i babke ziemniaczane. Raz w zyciu zrobilam taka babke w/g przepisu z netu, niezbyt dobra mi wyszla Moja Babcia zawsze sie chwalila, ze robi takie swietne babki ziemniaczane, niestety mi nigdy nie zrobila Kochana Babunia <3 nie lubila siedziec przy garach Tesknie za nia
Mam chec wyprobowac te placki ziemniaczane pieczone, musze kupic ziemniaki. Ciekawe czy bylyby dobre ze slodkich ziemniakow (takie czesciej jemy)??

Anyzkowa chetnie bym sprobowala tej kiszki ziemniaczanej wspolczuje przykrosci, mam nadzieje, ze uda Ci sie odzyskac pieniadze!
Ja tez dosc czesto jem krewetki, przynajmniej raz w tygodniu.

Uklika i Caffe a Wy jakie macie kolory wlosow?

Mishka a Ty zmienialas kolor, czy nadal masz ciemne?

Dostalam wczoraj moj podklad chanel, rzeczywiscie fajny, ale bardzo poodby do tego mojego diora. Tzn bardzo poodbnie wygladam po nalozeniu, choc ich konsystencja jest zupelnie inna. Zeby nie placic za przesylke, dokupilam sobie blyszczyk MACa, byl w promocji za $11. Ladny kolor, ladnie wyglada na ustach, ale je skleja, wrrr. Dostalam probki (zapas na 7 dni) nowego kremu Lancome, baaardzo przyjemny, szkoda, ze taki drogi

Bede teraz rzadszym gosciem, bo dostalam juz numerek na egzamin licencyjny(za 3 tyg), wiec musze troche pozakuwac. Musze zdac za pierwszym razem, bo prace mam zaczac w tym nowym szpitalu od 4 marca (dzwonili wczoraj)

Pozdrawiam i milego wieczorku zycze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wlosy1.jpg (60,4 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chanelki.jpg (83,4 KB, 36 załadowań)
Reign of light jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 00:13   #4984
Michell72
Zakorzenienie

Reing nie mam ciemnych
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg yt.jpg (22,8 KB, 59 załadowań)
Michell72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 01:30   #4985
caffeine
Zakorzenienie

Reign, piękny kolor
Ja mam swój naturalny, chyba jako jedyna tutaj? Pewnie już niedługo, pierwsze siwe włosy
...ale czego się spodziewać po czterdziestce?
Jak będę miała chwilę jutro to zrobię zdjęcie, tylko wszystkie lustra mam akurat w ciemnych zakamarkach domu (tak strategicznie) więc nie wiem czy wyjdzie ok.

Zaglądaj do nas w przerwach na kawę, będę trzymać kciuki za twój egzamin

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

ooo... Miszka, ale loki

---------- Dopisano o 00:38 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ----------

Elkiza, ostatnio bardzo zaniedbałam jogę - muszę powrócić na właściwe tory. Ćwiczę za to tai-chi (styl yang).
Jogę praktykowałam regularnie, najpierw około 2-3 lat z nauczycielem na kursie w Polsce (trochę trwało zanim znalazłam właściwego), potem w domu ...z kanałem Youtube Ekhart yoga
https://m.youtube.com/channel/UCFYsO0t3zj0eJ_NcOlowTSA

To jest Iyengar joga.

Tak sobie myślę, ze muszę poprzestawiać meble i zrobić stałe miejsce na matę

---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:38 ----------

Cytat:
Napisane przez 78kaja Pokaż wiadomość
Nie myślałam, że dziennie pojawia się tu aż tyle wiadomości ��
Wzięłam się za trochę za porządki i wczoraj byłam padnięta żeby cokolwiek pisać Z jedną ręką sprawną bardzo ciekawie myje się lodówkę muszę przyznać...

Caffeine, pisałaś żeby się coś o sobie powiedzieć, muszę przyznać że to idealny moment żeby się przedstawiać jak właśnie myślę sobie co ze mnie za niedorajda �� To żebyście wiedziały, że nie ma w tym ani krzty przesady, to powiem, że od ponad 20 lat zajmuję prawie każdą aktywnością górską, wielkie góry mnie nie pokonały, za to parę dni temu górka po drodze do warzywniaka już tak �� Po upadku na lodzie złamane kości nadgarstka :/ Poza tym jestem mamą 6-latka, który zaczął przejawiać skłonności artystyczne od kiedy mam ten gips (wcześniej nienawidził malować). Ponieważ taka ze mnie sierota, że rękę złamałam przed wyjazdem na wspinaczkową wyrypę, mój mąż właśnie pakuje się i musi jechać sam z kolegą :/ Za to moja mama stwierdziła, że da na mszę że nie jadę się wspinać. To się nazywa prawdziwe wsparcie.

Wątek bardzo mi się podoba i czytam z zaciekawieniem, a babkę ziemniaczaną wcielam w życie �� Pamiętam jak mój ojciec taką robił, ciekawe czy mi wyjdzie tak samo. Jak coś to podzielę się efektami
Kaja, czasem jest cisza - a czasem
Zostań z nami

Uuuuu - współczuję złamania, niestety tak to bywa że wypadki najczęściej zdarzają się w niezbyt spektakularnych okolicznościach... sama zerwałem ścięgna w kostce na zwykłym, szczerbatym, peerelowskim chodniku - do dziś mnie tak kontuzja prześladuje.

Znam pasję wspinaczkową, może nie z autopsji (sama mam za słabe ręce - próbowałam) ale pośrednio - kiedyś miałam kolegę, który cały dom zewnątrz zamienił we wspinaczkową ściankę.

Mamy dzieci w podobnym wieku - pokaż gips

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Anyzkowa Pokaż wiadomość
od wczoraj piję wodę owsianą
poczytajcie o działaniu, może kogoś zainteresuje
Jak zawsze - coś ciekawego podrzucisz. Już czytam. A jaka jest w smaku?

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość

A ja lukrecję lubię

...
U nas w domu koneserem jest Tż. Herbaty z lukrecją, słodycze z lukrecją...
Albo się ją kocha albo nienawidzi.

---------- Dopisano o 01:30 ---------- Poprzedni post napisano o 01:01 ----------

Dircik - fajne te twoje kursy, terapeutka wygląda na znającą się na rzeczy
Ćwiczy tai-chi więc od razu ma plusa u mnie

Napisz coś więcej, czego tam się nauczyłaś?

A medytacja? Próbujesz?
Stary 2019-02-01, 01:50   #4986
Reign of light
Zakorzenienie

Caffe dziekuje ciesze sie, ze po tym co przeszlam, mam jeszcze wlosy
super masz, ze jeszcze nie siwiejesz i mozesz miec swoje naturalne

Zrobilam fotki dziewczynek, to wkleje na szybko.

Dodalam tez Rudego, mowie Wam to on byl na tej reklamie, nie wiem, czemu sie nie przyznaje.

Mishka Wow! piekne wlosy

Edytowane przez Reign of light
Czas edycji: 2019-02-01 o 22:01
Stary 2019-02-01, 07:02   #4987
gosia261282
Gang Iren

Caffe, ja też mam naturalne włosy
Dziewczyny, wszystkie macie piękne włosy
Dzień dobry
Stary 2019-02-01, 08:03   #4988
aussiewoman
Zakorzenienie

Miszka Reign piękne włosy

Miszka tak używam na zmianę filetowej i różowej płukanki z delii. Tym razem była to fioletowa. Sama różowa bardzie ociepla kolor.

Caffee i Gosia- wy młodziutkie jeszcze jesteście cieszcie się brakiem siwych jak najdłużej do wpinaczki potrzebne sa silne nogi i właściwa technika silne ręce to mit

Reign miłego zakuwania i dobrze zdanego egzaminu kochana

Kaja niezwykła pasja lubię chodzić po górkach, ale zdecydowanie tych niższych Takie złamanie pewnie nie jest fajne....

Kawa wypita czas do pracy. Jak fajnie, że to już piątek
aussiewoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 08:34   #4989
elkiza81
Zakorzenienie

15 minut pisania posta właśnie poszło nie powiem gdzie... Awaria Tapatalk. Muszę odpalić komp i napisać od nowa. Nie powiem co może człowieka trafić.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2019-02-01, 14:37   #4990
Kamlisa
Zakorzenienie

dziś mam dzień na kucharzenie. gulasz się dusi, sos do spaghetti bolonaise gotowy, kurczak się piecze, koty dostały swoja porcje kurczaka Wrociłam tez z pedicure i teraz może sobie pooglądam filmy - Aussie
NO i po południu trzeba pocwiczyc i dieta rozpoczeta. Coz, wczoraj mi mąz uświadomił, ze to, ze oni nie mowia, ze przytyłysmy nie oznacza, ze tego nie widza Przyjemne to to nie jest, nawet, jeśli to szczera prawda a ja ostatnio miałam ciezka faze podjadania...
Kamlisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 17:10   #4991
Anyzkowa
Zakorzenienie

Aussi jak mnie ściska w dołku, że za chwilę będziesz na słońcu
super! wypoczywaj

Reign bardzo ładne masz włosy, kompletnie nie widać, że przeszły wiele
i śliczne zdjęcia, córki piękne a model czy też nie model - nie ważne, jest uroczym mężczyzną, niezwykle fotogeniczny

Caffe woda owsiana jest przyjemna w smaku, sycąca. Nie dodaję do niej cynamonu czy wanilii.

Miszka włosy

Kaja jak ja lubię kobiety z pasją tylko nie pisz już więcej, że przerzucanie zdj jest dla Ciebie za trudne. Możesz powiedzieć, że nie umiesz lub nie chce Ci się. Przecież umysłowo jesteśmy sprawniejsze lub czasami bywa na równi z mężczyznami

Kama jak fajnie, że masz wenę do gotowania. Ja kompletnie nic ale to nic nie gotuję. Dziś byłam w nowym bistro na obiedzie. Podobało mi się. Kaszę dobrze przygotowali i kotlet rybny był super.
Anyzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 17:21   #4992
78kaja
Raczkowanie

elkiza81 Bywało się wyżej 😁 Ale tym nie często się chwalę, nawet starzy znajomi ze szkoły potrafili mnie zjechać od góry do dołu jak się dowiedzieli gdzie mnie nosi :/ Także może nie ma czego podziwiać, każdy lubi coś innego

Ja nawet przerzucić z tej lustrzanki nie potrafię, jak jeszcze był cyfrowy to nie było problemu, a teraz takie diabelskie maszyny.

Beskid jest naprawdę super, często tam wracam, ale jednak najczęściej jadę w Tatry, bo chociaż odrobinę są zbliżone do tych wyższych gór 😆

caffeine, właśnie na tych wielkich połamanych płytach się wywróciłam i jeszcze poleciałam w dół, na kupy zamarzniętego śniegu, który zalega wszędzie na chodnikach 😕 Mam tylko nadzieję, że się szybko uda to wyrehabilitować, bo jak nie to miesiące przygotowań na nic i będę musiała jechać jedynie na trekking...

Wyobrażam sobie jak fajnie musi być mieć taką osobistą ściankę w domu. U mnie górskości w domu i tak już wystarczy 🤣

Pewnie wydawało ci się, że musisz wciągać się przy wspinaniu na rękach, a to częsty błąd początkujących. Najważniejsze są nogi, to nimi szukasz oparcia i się "wybijasz" do góry, co wygląda trochę jak podskok, a dopiero później idą w grę ręce Ale je też trzeba wyrobić, zwłaszcza palce, a przede wszystkim ścięgna w dłoniach.

Jak tylko ogarnę aparat to wrzucę 👍

Widzę, że dużo z was lubi lukrecję. Ja jestem z tych co zdecydowanie nienawidzą, kupiliśmy sobie z tżtem kiedyś w jakiejś wiosce w Niemczech pełno różnych żelków i słodyczy, jak się później okazało - z lukrecją. Od razu dostałam odruch wymiotny 🙊 Opchnęliśmy je potem kolegom z wyprawy. Od tamtej pory uważam na słodycze w Niemczech, nie wiem co oni tam mają z tą lukrecją 😆

Nie wiem czy tylko u mnie tak jest, że nie mogę cytować odpowiedzi innych pisząc w wersji mobilnej? I nie mam tych emotek albo nie umiem znaleźć...
78kaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 18:16   #4993
uklika
Zadomowienie

Piękne, młode i szalone 30+ 40+

Reign, moje wlosy ciemne, chyba najciemniejsze z dotychczasowych. Tak wygladaja po wymyciu i samodzielnym wyschnieciu

IMG_2830.jpg

W odroznieniu od wielu z was, ja wygladam niekorzystnie w zbyt jasnych wlosach, w zbyt ciemnych zreszta tez

Edytowane przez uklika
Czas edycji: 2019-02-01 o 18:19
uklika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 19:31   #4994
caffeine
Zakorzenienie

Dobry wieczór, witam z kubkiem arujwedyjskiej herbaty

---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ----------

Cytat:
Napisane przez gosia261282 Pokaż wiadomość
Caffe, ja też mam naturalne włosy
...
...oooo - te twoje piękne blond to naturalne? No widzisz - zapomniałam.

Jak tam Rocky dziś się miewa?

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Reign of light Pokaż wiadomość
Caffe dziekuje ciesze sie, ze po tym co przeszlam, mam jeszcze wlosy
super masz, ze jeszcze nie siwiejesz i mozesz miec swoje naturalne

Zrobilam fotki dziewczynek, to wkleje na szybko.

Dodalam tez rudego, mowie Wam to on byl na tej reklamie, nie wiem, czemu sie nie przyznaje.

Mishka Wow! piekne wlosy
Reign, ale piękności

...a Rudy - noooo - teraz rozumiem dlaczego tak ta reklama Cię zelektryzowała

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez aussiewoman Pokaż wiadomość
Caffee i Gosia- wy młodziutkie jeszcze jesteście cieszcie się brakiem siwych jak najdłużej do wpinaczki potrzebne sa silne nogi i właściwa technika silne ręce to mit

...
Aussie - hahaha - po czterdziestce słowa młoda zaczęłam używać z przymróżeniem oka
Kurczę, zmarszczki to nic - ale siwe włosy - nieeeee chceeeee
Stary 2019-02-01, 20:56   #4995
aussiewoman
Zakorzenienie

Caffee z wiekiem będzie tylko lepiej, nieprawdaż koleżanki ? Kamlisa i LaMary potwierdzą
Z przymróżeniem oka twierdzę, że skończyłam 39 lat
Anyżkowa ależ szczęściara z ciebie. Gdzie ty te knajpy wynajdujesz ? ok pytanie czysto retoryczne

Kaja lukrecja i niemieckie słodycze to może tylko 10% możliwości. Uwierz mi

Trochę sie spakowałam i młodego...jutro zakończenie pakowania... Trzymajcie kciuki obym znowu nie spakowała zbyt wiele
Stary 2019-02-01, 21:10   #4996
SovaEvree
Zadomowienie

Ooo ja tez moge potwierdzic ze z wiekiem jest juz tylko lepiej...
Znaczy siwizne mam od jakichs 12-13lat....ukrywam ja ile sie da
Zycie mi sie zaczelo ukladac pp 40.... no ok, chwile przed ale to tylko chwile.... i dzisiaj bedac 40+ jestem zadowolona i szczesliwa..... coz chciec wiecej
Aaa wiem.... pozbyc sie kataru

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2019-02-01, 21:12   #4997
dircikowa
Zadomowienie

Weekend zaczęłam (jak na mnie) intensywnym treningiem. Zachciało mi się ftnessu grupowego (body sculpting), dla odmiany od siłowni. Było ambitnie, momentami aż za bardzo. No, ale może warto poprzeczkę sobie podnosić Zobaczę, co będę czuła jutro wieczorem (zakwasy mi się zwykle po 24h pojawiają) i na co mnie będzie stać treningowo w niedzielę ...
Wszystkie Wasze włosy przepiękne - zazdroszczę tych długich. Ja mam tak ciężkie, gęste i grube włosy, że długie nie wchodzą w rachubę. Ani to wygodne (suszenie), ani dobrze wygląda u mnie - choćby przez tendencje do puszenia, nawet cieniowane, przerzedzane - to nie jest to jakbym chciała, żeby wyglądały. Bob/long bob to chyba optymalna fryzura, pora się z tym pogodzić, po różnych eksperymentach.

Reign - całe towarzystwo filmowej urody Nie wiem jakim cudem na moim zdjęciu oceniasz figurę, ale dziękuję Właśnie sobie uświadomiłam, że od przejścia na dietę straciłam przeszło 9 kg. I, Kama, wiesz co - moja rodzina nie bardzo to zauważała. Po prostu z natury jestem drobnej budowy, więc z tym dodatkiem byłam po prostu przeciętnej figury, z lekką tendencją do zatrzymywania wody (więc szczytowa waga wieczorna była podkręcona tą wodą). Ale teraz czuję się o niebo lepiej. Tylko żałuję trochę tych kilku miesięcy z pierwszą dietetyczką. U obecnej, klinicznej, mam, zgodnie z zapowiedzią, po dwóch miesiącach docelowe parametry, a zaraz miesiąc stabilizacji będzie. Więc jak któraś z Was się skusi na taką usługę, jak dieta na miarę (a myślę, że naprawdę warto) - to naprawdę trzeba zrobić dobre rozeznanie w czyje ręce się oddać
dircikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 21:59   #4998
Reign of light
Zakorzenienie

Dzien dobry Witam z szmpankiem znow byl w promocji, wiec nie ma co zalowac sobie ulubionego napoju

Bardzo dziekuje za komplementy, ciesze sie, ze sie spodobaly zdjecia

Aussie dziekuje no wlasnie zakuwam, ale pozagladam sobie do Was w przerwach

Kaja wspolczuje zlamania! Bardzo ciekawa pasja

Elkiza wlasnie dlatego, ja wole pisac z kompa, zawsze pisze wpierw 'na brudno' w notepadzie, potem kopiuje i wklejam, bo tez pare razy tak stracilam tekst. Taptalka z telefonu uzywam tylko do poczytania, jak mi sie nie chce logowac na kompie, no i poreczniej, np. w lozku zreszta nie lubie pisac z telefonu, czy ipada, bo raz niewygodnie straszni no i zmienia mi telefon slowka, nie na moja cierpliwosc

Anyzkowa dziekuje

Uklika bardzo ladne wlosy i zadbane masz kolor zblizony do moich naturalnych. mialam kiedys kompletnie czarne, ale nie bylo mi w nich za dobrze.
Ja praktycznie w ogole nie uzywam suszarki (no chyba ze u fryzjera), wole jak same schna.

Sova zdrowka!

Caffeine hihi, Rudy b. fajny, moglby byc moim synem no prawie dobra, to juz moge wykasowac, jak widzialas

Dircikowa dziekuje Oj kawalek Cie widac w lustrze, gore masz szczuplutka Gratuluje utraty wagi! Piekny wynik

Pozdrawiam

hmm, nie wkleil mi sie caly tekst, ale juz poprawilam

Edytowane przez Reign of light
Czas edycji: 2019-02-01 o 22:03
Stary 2019-02-01, 23:16   #4999
Michell72
Zakorzenienie

Reing fajne dziewczynki,fajny chłopak!
Powodzenia na egzaminie.

Sova ważne ,że teraz jest dobrze i tego się trzymajmy

Dircik 9 kg
Wow
Stary 2019-02-02, 10:18   #5000
mar_jolka
mar_jolka

Send a message via Skype™ to mar_jolka

Aussie wlasnie wczoraj rozmawialam z fryzjerka na temat zelu bambusowego. Mam w planie wyprobowac go. Ale kupie Holiki. Z tym ze sprawdze czy w skladzie nie ma alkoholu. Bo w tym Twoim jest alk. Bardzo Cie prosze Aussi daj znac jakie sa efekty po bambusie.
Mnie zel aloesowy z holiki bardzo sie sprawdza i pod olej na wlosy i pod krem na twarz. Dla mnie jest bardzo dobry i uzywam go bardzo duzo. Niestety jako zosia samosia zelu aloesowego nie zrobie. Ostatnio jestem zakrecona w temacie ,,zakrecenia" walcze o powrot swoich loczkow. Kupuje hurtowo odzywki zgodne z CG. Wczorajsza wizyta u fryzjera w Krakowie dosc udana. Wlosy mam wycieniowane jak trzeba. Bo ostatnio cieniowalam sobie netoda ,,co sie zlapie to sie utnie" i z tego powodu tak do konca nie dalo sie moich wlosow uczciwie wycieniowac-bo wycielam sobie schodki. Za trzy miesiace jade do poprawki.
Teraz- znow hurtowo kupuje stylizatory. Na zdjeciu moje ostatnie zakupy. A jeszcze jedna paczka nie dotarla.

A odzywki juz mi wypadaja z szafek...troche za duzo tego mam..a jeszcze w planach zakup trzech nastepnych odzywek..to troche jak choroba u mnie... robienia mydelek szamponow i kremow tez nie zaniedbuje. Tylko zdjec jakos zrobic nie moge. Ale juz sie zbieram za foto ostatnich moich mydelek bo fajnie wyszly.

A co do wyjazdow....chyba znow Egipt...strasznie ni sie teskni za tym miejscem...
Tym bardziej ze tam powietrze czyste a tu....szczegolnie zima syf koszmarny. I z tego powodu bardzo cierpie na zaostrzenie alergii. Jak widze co leci u ludzi z kominow to trafia mnie szlag.....20190202_095849.jpg

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
mar_jolka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-02, 10:30   #5001
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55
Konto usunięte

Witam z szybką kawą, muszę jeszcze ogarnąć makijaż i wyruszamy w Polskę.
Ale na dobry początek dnia trzeba wypić bez pośpiechu kawę.

Uklika, a ja sobie zaprojektowałam w głowie, że Ty również jesteś blondynką

Dircik, gratuluję zgubionych kilogramów
Najważniejsze że masz motywację, nawyk kształtuje się długo, średdnio ok 3 m-ce, tak mówią badania, a nasz wewnętrzny opór czasami mówi co innego.
Zakwasy, czy też bóle mięśniowe szybko miną.

Marjolka, jak nowa fryzura, zadowolona jesteś?

Aussie, życzę super wypoczynku
Ja tam nie będę mrużyć oka, puszczać oczka, tylko je szeroko otworzę... i bez zająknięcia powiem wszem wobec a nawet każdemu z osobna że skończyłam 40tkę
Co się będę krygowała ustaliłam sobie taki wiek i tego się kurczowo trzymam
I pisząc to nawet oko mi nie zadrżało, czyli kłamać nie umiem

A tak w ogóle to Światowa organizacja Zdrowia ustaliła kiedyś kiedy wchodzimy w etap starości.Mamy jeszcze czas
I oczywiście że z wiekiem jest tylko lepiej... tak sobie mówmy
Okryłam, właśnie w tej minucie, dlaczego tak lubię czytać książki o archeologii. Wtedy czuję się młodo, no bo jak porównać mój wiek z tysiącami lat istnienia człowieka... w ten sposób pielęgnuję mój dobrostan

Kaja, ta adrenalina to chyba bardzo uzależnia Sport ekstremalny...
Podziwiam, bo jednak większość mi znanych kobiet ekstremalnie to siódme poty wyciska w wiadomym celu dla lepszej sylwetki
Kaja jesteś bardziej egocentryczna czy może wiecej w Tobie nerwowości? Pytam, tak z ciekawości bo my prawie Barany jesteśmy

Miłego dnia
a41e5628ec20eaaf3266066f6eafe0f03253103a_68100871c0c55 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-02, 10:47   #5002
mar_jolka
mar_jolka

Moj syn sie wspina namietnie po skalach w calej Europie. Wiec rozumiem mame ktora daje na msze kiedy dziecię rezygnuje z trudnej wyprawy..

Moj syn raz spadl...relingi byly podrobione...ostatni reling go zatrzymal i uratowal zycie...

Kamil sie wspina nadal...jesienia wspinal sie 3 tygodnie na poludnie od Aten. Odetchnelam z ulga kiedy juz byl w domu

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Stary 2019-02-02, 11:16   #5003
mar_jolka
mar_jolka

LaMary pytasz jak po fryzjerze- no tak moje wlosy wygladaja. Tu na zdjeciu sa niestety przeemolientowane. Mysle ze po hennie i indygo ( planuje farbowanie) i bez emolientow przez tydzien beda o wiele fajniejsze. Blyszcza sie fajnie ( nie widac tego na zdjeciu) ale sa pozbijane w zbyt grube fale- uwazam ze to przez zbytek emolientow
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_5051.jpg (224,8 KB, 48 załadowań)

Edytowane przez mar_jolka
Czas edycji: 2019-02-02 o 16:53
Stary 2019-02-02, 13:04   #5004
caffeine
Zakorzenienie

Dziewczyny, ale pięknie u mnie - za oknem biało, śnieg jaki najbardziej lubię, wielkie, puchate płatki

Tż zabrał Małą na sanki a ja mam chwilę na delektowanie się kawą w luksusowej samotności i ciszy
Stary 2019-02-02, 13:44   #5005
SovaEvree
Zadomowienie

A u mnie slonko swieci i jest 10* wiosna moje panie....
A rano jak wychodzilam do pracy to spiewaly ptaszki.... bylo przed 7...

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Stary 2019-02-02, 16:20   #5006
caffeine
Zakorzenienie

...a u mnie w mieście cudowna cisza - wszystko pokryte puchatymi zaspami śniegu. Pięknie

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ----------

Uklika - piękne włosy, zdrowe
...też mam długie i także wolę siebie w nieco ciemniejszych, moje oczy wydają się wtedy baaaardzo niebieskie.
Jednak od około 10 lat nie farbuję - polubiłam mój naturalny kolor.

Kiedy będę siwa, planuję mieć długie srebrne włosy, podoba mi się taki styl.

á propos - widziałyście Nicole Kidman w drugim sezonie Top of the lake? Z burzą siwych loków? Fajnie wygląda wystarczyło przestać udawać wiecznie młodą i jest pięknie

---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ----------

Pewnie to peruka, ale i tak mi się podoba.
Stary 2019-02-02, 21:27   #5007
aussiewoman
Zakorzenienie

Mariolka- pomimo alkoholu ma 4 miejscu (wiem ) póki co polubiliśmy się podobnie olej z korkosza <3 Dam znać więcej po dłuższym czasie używania.
Szalona pogoda u mnie dzisiaj - deszcz, śnieg, deszcz, śnieg i tak w koło Nie będę w stanie pisać tutaj w ciągu przyszłego tygodnia, więc zapraszam na fb
Super fryzura

Caffee zdecydowanie to jeszcze peruka powiem szczerze- ja uznaję inne piękno Błękitne niebo, słońce i zieleń traw

Dircik -9kg wow duże brawa

Anyżkowa mam w planach sprawdzić owsianą wodę na sobie po przyjeździe. Dzięki
Stary 2019-02-03, 01:29   #5008
Reign of light
Zakorzenienie

LaMary wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!

Aussie szczesliwej podrozy i bawcie sie dobrze udanego wypoczynku!

U nas tez dzis ladnie, na szczescie bez sniegu (Caffe )

Mar_jolka bardzo ladne wlosy

Pozdrawiam i milego weekendu zycze
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 5417aq_Champagne-and-Chocolate.jpg (30,9 KB, 19 załadowań)
Stary 2019-02-03, 09:17   #5009
gosia261282
Gang Iren

Dzień dobry
LaMary, wszystkiego najlepszego
Stary 2019-02-03, 12:59   #5010
Michell72
Zakorzenienie

La Mary spełnienia marzeń
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moetchandon_innovation-1274x1248.jpg (113,9 KB, 21 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości