|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Przyłącz się, min. 10 kg w dół - to wątek dla Ciebie - część II
Cytat:
Bo ja się spóźniam juz 8 dni I nie wiem co mam sobie o tym myśleć , więc jutro idę po test ![]() No i jak dostanę okres przed wtorkiem to się wkurzę bo się napaliłam na wtorkowy aqua fit jak stonka na ziemniaki i zapłaczę się jak mnie dopadnie przed wtorkiem ![]() Kokaina , super że jesteś Idę się przylepić do męża paaaaa
|
|
|
|
|
#3422 |
|
Zadomowienie
|
KOKAINKO, uwielbiam Cię
![]() Dziewczyny czy byłaby szansa abyście wklejały swoje jadłospisy? Oczywiści jak ktos ma ochote i kiedy chce. Chciałabym zobaczyć czy tylko ja jem tak monotonnie, że czasem mam tych wszystkich produktów po dziurki w nosie ![]() Słucham melancholijnych nut i mysle sobie, że miło było by się zakochać
|
#3423 | |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście z dużą wzajemnością
Cytat:
Odnośnie zakochania- polecam,polecam Od razu wszystko jest jakieś łatwiejsze
|
|
|
#3424 |
|
Rozeznanie
|
dzień dobry
Oj widzę że jak Pimach nie wpada z poranną kawką to nikogo nie ma do obiadu ![]() Hop hoooopppp
|
|
|
|
#3425 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Co do zakochania to tak po ciuchu, zeby nie zapeszyc powiem, ze u mnie wreszcie cos zaczyna sie dziac
|
|
|
|
|
#3426 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, jakie romatyczne nastroje w wątku zapanowały...
Ja mam z zakochaniem sie taki problem, ze sie sobie nie podobam i nie chce zaczynam jakichkolwiek związków, bo mam kompleksy, ze jest mało atrakcyjna i w ogole. Szurnięta jestem - wiem...
|
#3427 |
|
Konto usunięte
|
Tez mam podbnie i wlasnie przez te kompleksy itp mysle sobie odrazu, ze "przeciez to niemozliwe, ze od do mnie. Wszystkie sa ode mnie ladniejsze, fajniejsze itp.." Glupota
|
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Niby głupota, ale to, ze sobie to powiem nie bardzo mi pomaga
![]() No nic, po porstu trzeba działac i to nastawienie zmienić. Weszłam sobie na wątek dot callaneticsu - zawsze te ćwiczenia kojarzyły mi sie z gimnatyką dla starszych pań - pamietam, jak jakies 18 lat temu była taki mega szał na te ćwiczenia. Podobno działają Obawiam sie jednak ze sa niemiłosiernie nudne - ja A6W
|
#3429 |
|
Konto usunięte
|
Wlasnie na jakims watku widzialam, ze dziewczyny sobie je chwalily, ze niby sa efekty. Sprobowac by nie zaszkodzilo
|
|
|
|
#3430 |
|
Raczkowanie
|
Jej Carmela podziwiam cie. Naprawde.
Ja nie potrafie sie w sobie zebrac, żeby schudnąc te moje wymarzone 15 kg ![]() Z drugiej strony wiem, że jak tego nie zrobie, to będę się nad sobą do końca życia użalała -_- Dlatego dołaczam do was. Mój cel: 15 kg ![]() Robiłam kiedyś diete SB i chociaż była ciężka to widziałam ogromne efekty. Dlatego dieto Sałnd Bicz... nadchodze
|
#3431 |
|
Raczkowanie
|
witajcie!
od wczoraj ( wczesniej juz tydzien był - ale urpdziny przerwały :P) a więc: mój cel: 12 kg do gwiazdki. śniadanie- jogurt naturalny +mussli obiad- niewielka ilość - normalny obiadek co mamuśka zroi ale bez ziemniaków i tłustych sosów czy mięs. woda! < nienawidze. ale powoli się przyzwyczajam >i ew. na kolacje jakis owoc - ale to w razie mocnego głodu ;d zero podjadania! + codziennie bieganie pół godziny. + raz w tygodniu basen. to plany na wakacje. od roku szkolnego troszeczke inny. mam nadzieje że dam rade. Pozdrawiam ;* |
|
|
|
#3432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Widze tu dwa posilki ewentualnie 3.. a powinno byc 5.. chyba za przeproszeniem sobie jaja z swojego zdrowia robisz..
|
|
#3433 |
|
Raczkowanie
|
ale 3 zupełnie wystarcza
![]() w roku szkolnym + cos w szkole - np. owoc lub cos lekkiego. no i jesien sie zbliza co oznacza wieczorem herbatka z miodem i cytryna. ;p |
|
|
|
#3434 |
|
Rozeznanie
|
Zaciekawił mnie ten wątek więc włączam się w akcje
Mam nadzieję,że tym razem nie zrezygnuję po kilku dniach... hehe Mój cel to 10 kg czyli przy obecnej wadze 65 muszę dojść do 55... Będzie ciężko ale mam nadzieję, że razem a wami pójdzie mi lepiej
|
#3435 |
|
Zadomowienie
|
Hej ho hej ho
Pamiętacie mnie jeszcze? Powróciłam z najpiękniejszych wakacji mojego życia I już chce tam wracać, żyje jeszcze na świeżo wspomnieniami i tak trochę ciężko mi na serduchu bo poznałam tam fantastycznych ludzi... wiecie![]() No ale kurde przytyłam hehe aż 62 kg waże ale to co. Oglądnełam se moje foty i nie jest tak źle ale wracam spowrotem tu do Was i od jutra dietka..coby oby sie udała. Bo ciężko mi minąć słodkie znów a już mogłam bez tego żyć ![]() No to zmykam. Buziaki
|
#3436 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oo Ropucha jest witam pewnie ze pamietam(y) Gdzie bylas na wakacjach bo ja nie w temacie :/ a tak w ogole tez bym chetnie wrocila tak gdzie bylam
|
|
#3437 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() katrinka, makkejlo rowniez witajcie i powodzenia
|
|||
|
|
|
#3438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A no jak pamiętacie to jest ok to co dalej chudniemy widze hehe
|
|
#3439 | |||||
|
Rozeznanie
|
[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;8639399]Tez mam podbnie i wlasnie przez te kompleksy itp mysle sobie odrazu, ze "przeciez to niemozliwe, ze od do mnie. Wszystkie sa ode mnie ladniejsze, fajniejsze itp.." Glupota
[/quote]Ja też tak myślałam , aż znalazłam miłość swojego życia i nawet te moje kompleksy nie miały szans z siłą tego uczucia Dziś mogę powiedzieć że jestem szczęśliwie zakochana już od pooonad 4 laT .. i każdego dnia kiedy się widzimy czuję motyle w brzuchu i dreszczyk ![]() Cytat:
Cytat:
bardzo mało jesz , spowolnisz sobie metabolizm i zatrzymasz proces chudnięcia plus spalisz ćwiczeniami mięśnie zamiast tłuszczu Cytat:
święta racja Cytat:
![]() Cytat:
Witaj ponownie Ja dziś dostałam okres ! Dokładnie wczoraj wieczorem Bardzo się cieszę bo test już kupiłam tylko miałam stresa żeby go zrobić :PNa szczęście nie musiałam ![]() Miłego dnia ![]() p.s. U mnie dziś leje , mgła , ciemno i ponuro ... |
|||||
|
|
|
#3440 |
|
Zadomowienie
|
A u mnie ladnie slonko swieci moze pojde sie poopalac troszke. W ogole dostalam przesylke z allegro zamowilam dwa podklady revlon, jeden z mysla o zimie buff a drugi z mysla o teraz i jest strasznie blady do tego rozowy. Nie kupujcie koloru 250 heh :P
Musze jakies sniadanko wszamac wczoraj biegalam..tylko 7km zrobilam ale zawsze cos :P
|
#3441 |
|
Zakorzenienie
|
Heja!! cześć wszystkim nowym i powracającym
![]() Carmela bo wiesz... to nawet nie jest kwestia tego, ze przez brak akceptacji siebie nie mozna uwierzyć, że ktoś się tobą zainteresuje. Ja mam tak, ze czuję sie zbyt niepewnie i nie podobam się sobie, więc zakładam, ze ten ktoś tez się rozczaruje Szkoda gadac - to bez sensu Ale ja pracuję juz nad sobą i odkąd sie tu częściej pojawiam i zaczęłam ćwiczyć i czytam o waszych sukcesach to mi sie jakoś tak lepiej robi i mam motywację i humor mi si poprawił ![]() Zmierzyłam się trochę dzisiaj: Talia - 74cm Pępek - 90 cm Biodra - 93 cm Pupa - 98 cm Udo - 55 cm Figura jabłko mam wrażenie
|
#3442 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież weekend sie skonczył
|
|
#3443 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A im więcej sobie wkręcałam , tym bardziej się zamykałam w sobie , tym bardziej się pogrążałam w tym bagnie . Miłość swojego życia poznałam przez internet Od zawsze miałam baaardzo niską samoocenę , w domu bardzo często mnie krytykowano , prawie nigdy nie komplementowano dlatego nie potrafię przyjmować miłych słów i zachowuję się wtedy jak dzikus jakiś Ale teraz zaczęłam siebie lubić , dbanie o siebie sprawia mi przyjemność i daje mi dużą satysfakcję ... a to co inni sobie o mnie myślą coraz mniej mnie interesuje bo ja już swoje szczęście znalazłam .." do ostatniej przystani dobiłam , wysiadam , zostaję "
|
|
|
|
|
#3444 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, wracam!
![]() nie wiem czy mnie ktoś tu jeszcze pamięta... przestałam się odzywać, bo miałam za dużo obowiązków, szkoła mnie po prostu przytłoczyła. i zapuściłam się. ych. tzn. stoję na wadze (78 kg), nie przytyłam - na szczęście. mam wielki kryzys, bo złamane serce. wczoraj pochłonęłam całą milkę. i stwierdziłam, że nie, że tak dalej być nie może, bo... nie chce wyglądać tak jak wcześniej, nie chce stracić tego co osiągnęłam (sporym wysiłkiem, trzeba przyznać). od dzisiaj wracam do was i do pisania co zjadłam. a od września 2,3 x tyg fitness. mam nadzieje, że mnie przyjmiecie raz jeszcze, ten wątek dodawał mi sił w walce ![]() tak więc... -10 kg (ok, najlepiej -13 ) przede mną... ![]() całuję
|
#3445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zauwazyłam natomiast, że kiedy zaczynam ćwiczyć, dbać o siebie, kiedy zrobie dla sibie coś dobrego, albo przebywam wsrod fajnych ludzi, moj dobry humor wraca, czuje sie szczesliwa. black&white czeeeeeeeeść, miło cię znowu widzieć!
|
|
#3446 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do revlonu tez sie balam, ze bedzie blady, a co najgorsze rozowawy, bo wiadomo jak to jest kupujac przez neta Cytat:
w takim razie jak najczesciej sie tutaj pojawiaj i pisz, pisz , pisz
|
||
|
|
|
#3447 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szkoda tylko, że tak ciężko mi ruszyć tyłek z miejsca i się za siebie wziąć ![]() no ale cóż... teraz będzie już tylko lepiej, nie ma wyjścia ![]() orisha, jak Ty się tam masz z SB? zrezygnowałaś z tego co widzę? w sumie to się nie dziwię, też wysiadłam ![]() przeglądnęłam szybciutko wątek... carmela, jesteś moim guru
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu nie miałam czasu na ciągłe zastanawianie się co ma jaki IG I z powodu braku czasu moje posiłki były zbyt monotonne. Olałam zatem i postanowiłam jeść mniej i więcej sie ruszać Bo to musi działać (co prawda ostatnio cos mi sie pomyrdało i jem więcej i mniej sie ruszam )A Carmela jest moim guru również.
|
|
#3449 | |
|
Zadomowienie
|
Dzien dobry Kobietki
Dzis udalo mi sie wczesniej wywlec z lozka, zdazylam juz nawet wyskoczyc z psem ) Nawiazujac do tematu, ktory sie rozwinal:Cytat:
) Czasami gdy biegam w lesie i nie mam juz sily , to wyobrazam sobie, ze biegne go zloic ;d Wlasnie sobie wyobrazilam jaka musze miec wtedy mine ;d Dzisiaj taka sliczna pogoda, ze chyba wybiore sie do lasu "gonic Krzycha" :pp
|
|
|
#3450 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jesteś absolutnie boska ![]() ![]() orisha - mhm, było monotonnie, trzeba przyznać i też uważam, że mniej żarcia, a więcej ruchu to jedyny pewny i sprawdzony sposób na pozbycie się sadełka. co prawda różnie u mnie bywa, czasami mniej i więcej zamieniają się miejscami ale pracuje nad tym, zobaczymy jakie będą efekty. ponieważ wiem, że u mnie ciężko te kg idą to te -10 kg (-13) celuje na następne wakacje. ehh.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:15.

Bo ja się spóźniam juz 8 dni
I nie wiem co mam sobie o tym myśleć , więc jutro idę po test 
paaaaa

Od razu wszystko jest jakieś łatwiejsze

Widze tu dwa posilki ewentualnie 3.. a powinno byc 5..
święta racja