|
|
#3241 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ❤ Czerwcówki 2019 cz. 2
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3242 |
|
Zadomowienie
|
Do mnie z kolei przyszło zamówienie z c&A ale że swoich 5 rzeczy zostawiam tylko 1. Rozmiary katastrofa. S za duże...
może chociaż Tz coś sobie zostawi. Śliczne buciki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3243 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Ja z kolei wracając z basenu wstąpiłam do Lidla po owoce i warzywa na sok (tak sobie usprawiedliwiłam, bo tylko kikowałam po koszach gdzie te bodziaki
).I kupiłam opakowanie skarpetek 15-18 i body 62-68- ostatnia sztuka (i oczywiście wszystko rozpierniczone, bo przecież body kopertowe 62 ma ina pewno inny wzorek niż te w rozszarpanych opakowaniach 72...). Całkiem ładne te body, kopertowe (bo były jeszcze inne, ale tam bym się bała przewlekać główkę ), kolory w miarę spokojne, jestem zadowolona- jeszcze trochę czasu przed nami, to jest szansa że syn goły nie będzie
|
|
|
|
#3244 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() Morelle, wybacz kochana, ale wiesz jak jest, w pierwszej ciąży był czas na wszystko, teraz gorzej w tym temacie ![]() Dziewczyny, z Morelle znamy się z wątku z pierwszej ciąży, bedziemy miec dzieci w tym samym wieku i nawet płci ![]() Cytat:
Na pewno wszystko jest w porzadku. To Twoja pierwsza ciąża? Ja jeszcze nie czuję ruchów, ale na spokojnie do tego podchodzę. Cytat:
Kilka lat temu w mojej macicy zadomowił się 10-centymetrowy gad. Miałam operację drogą laparotomii z ingerencją w jamę macicy, dlatego u mnie porod naturalny nie jest w ogole możliwy. Cytat:
Poza ciążą nie miałabym problemu z wypiciem takiego nektaru, ale w ciąży nie ma opcji Jak zaczelam wymiotować w listopadzie to niestety dalej się męczę. Czy ktoraś w Was też tak ma?Cytat:
Zdrówka dla dzieci. Czyli jak dobrze rozumiem trzecie w drodze Ekstra! W jakim wieku są dziewczynki? Dużo sił dla Ciebie!Morelle, ale kiepsko. Kurcze ja bym chyba umówiła się wczesniej niż za miesiac. A przeciążasz się jakoś? Dźwigasz Pestkę? Współczuję choroby i stłuczki również. A może ten kaszel nasila skurcze. Dobrze, że masz lekarza umówionego. Dziewczyny zdrowia dla Was wszystkich. Jakby co to mam też cukrzycę ciążową. Powtórkę z pierwszej ciąży. Wy pewnie jesteście jeszcze przed badaniem krzywej cukru. Mam nadzieję, że żadna nie będzie musiała się z tym męczyć. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#3245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Milosz dla synka, Laura dla córki Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3246 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
u mnie porządkowy szał przebieram w ciuchach swoich, wywożę do domu matki i dziecka ale musiałam się położyć bo mnie dzisiaj macica męczy |
|
|
|
#3247 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja też słodka mamusia, z tym że tym razem już nie cukrzyca ciążowa a poprostu typ 1. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli bedzie trzecia córka, ale czad Mąż już strzelbę kupił na tych wszystkich kawalerów? Co do wieku to mozna powiedziec, że najcięższy czas masz za sobą czytając o różnicy między starszymi córciami ![]() A napisz jeszcze proszę czy cukrzyca po wcześniejszej ciąży Ci nie zniknęła? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
Super, że juz wszystko ustalone Ja w kwestii imienia dla syna to się chyba z mężem nie dogadam. Z córą jakoś gładko poszło. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3250 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj Emmos,
Ja mam córkę z października 17 ️ witamy u Nas ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się śmieje, że teraz to mam za często przez te polowkowe wychodzi co 2 tyg, a zawsze mam raz w miesiącu.Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3252 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.:
Czerwcówki 2019 cz. 2
Cytat:
![]() Przed ciążąmi byłam zdrowa. W pierwszej ciąży wyszła cukrzyca ciążowa normalnie na tym badaniu po 20 tygodniu. Po porodzie się cofnęło. W drugiej ciąży jakoś między 8 a 9 tygodniem sama zauważyłam, że coś zaczyna się już dziać z cukrem. W 10 tygodniu obciążenie i cukrzyca jak ta lala. Po drugim porodzie również się cofnęło. W czerwcu w zeszłym roku zaczęłam się bardzo słabo czuć. Piłam non stop, praktycznie z toalety nie schodzilam bo sikalam litrami, wzrok padł do tego stopnia, że nie widziałam co jest kilka metrów przedemna, zimne i gorące poty na zmianę, kołatanie serca, senność. Po 2-3 dniach zaczęłam mierzyć cukier, wprowadziłam dietę i popędziłam na obciążenie. Wyszła cukrzyca, diabetolog i insulina. Porobilam szczegółowe badania pod kątem typu na który zachorowałam żeby lekarz wiedział dokładnie jakie leczenie zastosować. Wyszedł typ 1, insulinozalezny. No a kilka miesięcy później zaszłam w trzecią ciążę Chorobę wylapalam na tyle szybko, że obyło się bez szpitala i różnych cyrkow ze śpiączką itp. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Edytowane przez mipola Czas edycji: 2019-02-01 o 17:00 |
|
|
|
|
#3253 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy Blance kupowałam co mi wpadło w ręce, a bo okazja, a połowy nie założyłam, bo,nie praktyczne. Teraz kupuje sama body (krótki i długo rękaw) spodenki/leginsy I parę bluz. Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3254 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzis ciocia mi wspomniala, ze jakies 30 lat temu jak bylismy noworodkami to sie ubieralo chłopców na rózowo a dziewczynki na niebiesko
nie wiem czy jej sie cos nie pomylilo ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, faktycznie tak kiedyś ubierano dzieci. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.:
Czerwcówki 2019 cz. 2
Cytat:
Cześć Ooo czyli jeszcze młodszą od mojej I co myślisz, damy radę? ![]() Cytat:
Ojej, to sporo masz za sobą z tego co czytam. Obawiam się, że mój scenariusz może byc niestety podobny. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.:
Czerwcówki 2019 cz. 2
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
|
|
#3259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.:
Czerwcówki 2019 cz. 2
Cytat:
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3260 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny dacie radę. Ja mam różnice między starszą a młodszą 17 miesięcy i nie wspominam źle
|
|
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
u was też tak ciepło ?
+16 stopni idziemy na mega długi spacer
|
|
|
|
#3262 |
|
Zadomowienie
|
U mnie +10 i przyjemnie cieplo
![]() My dziś mamy ekipę do przeprowadzki. Padam na twarz, głowa mnie boli, chwilowo pojechali odstawić meble i graty na garaż może zdążę się przespać. Chętniej bym poszła na spacer ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Hej później nadrobię. Szukam kogoś kto wybiera się do smyka. Do pn jest dodatkowe -15% od wyprzedaży. Potrzebuje 1 rzecz dla Pestki. We Wro już nie ma.
|
#3264 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Ile stopni u was? oO U nas 2 i wszystko z wierzchu płynie, a pod spodem czysty lód- jak ktoś chce się zabić małym wysiłkiem to zapraszam do Trójmiasta ![]() Ale za to dzisiaj pojechałam do Gdańska, odebraliśmy i zawieźliśmy babci stół do mieszkania a potem Galeria Bałtycka i dział H&M Mama Kupiłam super legginsy, dwupak tshirtów, koszulkę kremową w czarne ciapki i przecenione dżinsy z 150zł na 41 Mam w czym chodzić! Jeansy być może zwężę (nogawki, bo to bootcuty a ja nie lubię spodni innych niż proste lub rurki). Budżetowa opcja biustonosza odpadła, rozmiary dla mnie nie z tej ziemi mają- w M czy L, to obie miski mi na jedną pierś starczą, a z miękkiego 85E, to mi się bokami wylewało Czyli trzeba iść do profesjonalnego salonu i tam pomierzyć Alles Mama. Ciekawe na ile mi starczy- bo potem chcę kupować w necie. Ładne biustonosze- kobiece i w ładnym kształcie. Niektóre z tych dużych to się nadają na spadochrony albo do noszenia ziemniaków a nie jako bielizna damska
|
|
|
|
#3265 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzis prawie caly dzien leże
takiego lenistwa jeszcze u mnie nie bylo ale to przez przeziebienie, nic mi sie nie chce.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3266 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś na pełnych obrotach. Rano miałam dzień płaczu i wszystko mnie wkurzalo. Ale teraz dużo lepiej, fryzjer, mega makijaż
![]() za 2 godziny mam swój panieński ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#3267 |
|
Raczkowanie
|
A ja leżę z temperatura, kaszlem, katarem i ogólnym rozbiciem, dostsłam antybiotyk (amot...) i chyba bez niego sie nie obędzie. Bo paracetamol zbija mi temp na 2h, a mleko z miodem, maslem i czosnkiem wylądowało w toalecie....
Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
|
#3268 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zaszalej ile sił impreza niespodzianka czy masz wszystko pod kontrolą? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
![]() Ja byłam kilka dni temu po stanik, w etam kupilam po 65 zl. Jak zawsze mam mały biust, tak teraz wszystko cudnie leży. Dwa przymierzałam, dwa wzięłam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#3269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Udostepniłam tylko salon i kuchnię i listę osób swiadkowej dałam, reszta niespodzianka ale z racji stanu powiedziałam że bez szaleństw ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
no było 16
ale zanim się wykaraskałyśmy na spacer zrobiło się 12 5,5 km poszło dzisiaj rano 2 teraz 3,5 jak szłam to macica mi się mocno napinała czemu tak ![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

może chociaż Tz coś sobie zostawi. 
).
), kolory w miarę spokojne, jestem zadowolona- jeszcze trochę czasu przed nami, to jest szansa że syn goły nie będzie 

Ekstra! W jakim wieku są dziewczynki? Dużo sił dla Ciebie!
Milosz dla synka, Laura dla córki

️ witamy u Nas 

ja się śmieje, że teraz to mam za często przez te polowkowe wychodzi co 2 tyg, a zawsze mam raz w miesiącu.

wyjdzie mi za to 280zl za ponad 300sztuk roznych ubranek - tz mnie ubije ale trudno 
nie wiem czy jej sie cos nie pomylilo