❤ Czerwcówki 2019 cz. 2 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-02-01, 13:09   #3241
Moniunia1994
Zadomowienie

Dot.: ❤ Czerwcówki 2019 cz. 2

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
Ja wczoraj upolowałam cuda już tak na wiosnę dla B! Wydałam 150 zł. A mam zaista zimowa kurtke, kołnierz polarowy, rękawiczki, bluzę, paputki dla małej, skarpetki, koszule dżinsowa, bluzę koszulkę z długim rękawem!!!!!Załącznik 7661287

Paputkami się pochwale

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Jakie fajne

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Moniunia1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 15:08   #3242
ko_91
Zadomowienie

Do mnie z kolei przyszło zamówienie z c&A ale że swoich 5 rzeczy zostawiam tylko 1. Rozmiary katastrofa. S za duże... może chociaż Tz coś sobie zostawi.

Śliczne buciki

ko_91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 15:08   #3243
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Ja z kolei wracając z basenu wstąpiłam do Lidla po owoce i warzywa na sok (tak sobie usprawiedliwiłam, bo tylko kikowałam po koszach gdzie te bodziaki ).

I kupiłam opakowanie skarpetek 15-18 i body 62-68- ostatnia sztuka (i oczywiście wszystko rozpierniczone, bo przecież body kopertowe 62 ma ina pewno inny wzorek niż te w rozszarpanych opakowaniach 72...).

Całkiem ładne te body, kopertowe (bo były jeszcze inne, ale tam bym się bała przewlekać główkę ), kolory w miarę spokojne, jestem zadowolona- jeszcze trochę czasu przed nami, to jest szansa że syn goły nie będzie

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 15:27   #3244
emmos
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczyny

Morelle, wybacz kochana, ale wiesz jak jest, w pierwszej ciąży był czas na wszystko, teraz gorzej w tym temacie

Dziewczyny, z Morelle znamy się z wątku z pierwszej ciąży, bedziemy miec dzieci w tym samym wieku i nawet płci

Cytat:
Napisane przez POLAshi Pokaż wiadomość
Kurcze, dzis moja dzidzia coś nie jest aktywna aż sie martwie...

Na pewno wszystko jest w porzadku. To Twoja pierwsza ciąża? Ja jeszcze nie czuję ruchów, ale na spokojnie do tego podchodzę.

Cytat:
Napisane przez Moniunia1994 Pokaż wiadomość
Hej
Jakie miałaś problemy?

Kilka lat temu w mojej macicy zadomowił się 10-centymetrowy gad. Miałam operację drogą laparotomii z ingerencją w jamę macicy, dlatego u mnie porod naturalny nie jest w ogole możliwy.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
Witaj
Ja wam zdradzę super przepis na wyzdrowienie.
ZŁOTY NAPÓJ
ciepłe mleko miód kurkuma cynamon imbir. Zamieszać i na noc wypić. Wypocicie całe zło!
Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Poza ciążą nie miałabym problemu z wypiciem takiego nektaru, ale w ciąży nie ma opcji Jak zaczelam wymiotować w listopadzie to niestety dalej się męczę. Czy ktoraś w Was też tak ma?

Cytat:
Napisane przez mipola Pokaż wiadomość
Witaj emmos

Będąc dzieckiem uwielbiałam syrop z cebuli. Nawet w zeszłym tygodniu zrobiłam moim dziewczynkom i piły ze smakiem.

U mas szpitala w domu ciąg dalszy. Starsza od niedzieli przeszła przez zapalenie uszu, zapalenie krtani, a dzisiaj dobiło zapalenie oskrzeli.
Młoda ma zaropiałe oczko i jakaś jest marudna, więc pewnie rano wstanie z kolejnym jakimś chorobowym cholerstwem. Ja się jeszcze jakoś trzymam. Ale ręce już mi opadają.

Zdrówka dla dzieci. Czyli jak dobrze rozumiem trzecie w drodze Ekstra! W jakim wieku są dziewczynki? Dużo sił dla Ciebie!

Morelle, ale kiepsko. Kurcze ja bym chyba umówiła się wczesniej niż za miesiac. A przeciążasz się jakoś? Dźwigasz Pestkę?
Współczuję choroby i stłuczki również. A może ten kaszel nasila skurcze. Dobrze, że masz lekarza umówionego.

Dziewczyny zdrowia dla Was wszystkich.

Jakby co to mam też cukrzycę ciążową. Powtórkę z pierwszej ciąży. Wy pewnie jesteście jeszcze przed badaniem krzywej cukru. Mam nadzieję, że żadna nie będzie musiała się z tym męczyć.

Stary 2019-02-01, 15:52   #3245
POLAshi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość
Wypralam ubranka Agatki, leżały schowane bo nie miałam płynu hehehe.
W domu pachnie płynem którym prałam ubrania Borysa. Mam łzy w oczach. Serio....

Tak, wybraliśmy imię, jeśli się okaże ze jej jajca wyrosną (oby nie) to będzie Miłosz

Moje imie wybrane dla synka ktory mial byc Milosz dla synka, Laura dla córki

POLAshi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 16:00   #3246
agus87
Zakorzenienie

dzień dobry
u mnie porządkowy szał
przebieram w ciuchach swoich, wywożę do domu matki i dziecka
ale musiałam się położyć bo mnie dzisiaj macica męczy
Stary 2019-02-01, 16:05   #3247
mipola
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emmos Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny

Morelle, wybacz kochana, ale wiesz jak jest, w pierwszej ciąży był czas na wszystko, teraz gorzej w tym temacie

Dziewczyny, z Morelle znamy się z wątku z pierwszej ciąży, bedziemy miec dzieci w tym samym wieku i nawet płci

Na pewno wszystko jest w porzadku. To Twoja pierwsza ciąża? Ja jeszcze nie czuję ruchów, ale na spokojnie do tego podchodzę.

Kilka lat temu w mojej macicy zadomowił się 10-centymetrowy gad. Miałam operację drogą laparotomii z ingerencją w jamę macicy, dlatego u mnie porod naturalny nie jest w ogole możliwy.

Poza ciążą nie miałabym problemu z wypiciem takiego nektaru, ale w ciąży nie ma opcji Jak zaczelam wymiotować w listopadzie to niestety dalej się męczę. Czy ktoraś w Was też tak ma?

Zdrówka dla dzieci. Czyli jak dobrze rozumiem trzecie w drodze Ekstra! W jakim wieku są dziewczynki? Dużo sił dla Ciebie!

Morelle, ale kiepsko. Kurcze ja bym chyba umówiła się wczesniej niż za miesiac. A przeciążasz się jakoś? Dźwigasz Pestkę?
Współczuję choroby i stłuczki również. A może ten kaszel nasila skurcze. Dobrze, że masz lekarza umówionego.

Dziewczyny zdrowia dla Was wszystkich.

Jakby co to mam też cukrzycę ciążową. Powtórkę z pierwszej ciąży. Wy pewnie jesteście jeszcze przed badaniem krzywej cukru. Mam nadzieję, że żadna nie będzie musiała się z tym męczyć.

Jak się urodzi trzecia córeczka to najstarsza będzie miała 4 lata, młodsza niecałe 3

Ja też słodka mamusia, z tym że tym razem już nie cukrzyca ciążowa a poprostu typ 1.

mipola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-02-01, 16:13   #3248
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Jak się urodzi trzecia córeczka to najstarsza będzie miała 4 lata, młodsza niecałe 3

Ja też słodka mamusia, z tym że tym razem już nie cukrzyca ciążowa a poprostu typ 1.

Czyli bedzie trzecia córka, ale czad Mąż już strzelbę kupił na tych wszystkich kawalerów?
Co do wieku to mozna powiedziec, że najcięższy czas masz za sobą czytając o różnicy między starszymi córciami

A napisz jeszcze proszę czy cukrzyca po wcześniejszej ciąży Ci nie zniknęła?

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Moje imie wybrane dla synka ktory mial byc Milosz dla synka, Laura dla córki

Super, że juz wszystko ustalone Ja w kwestii imienia dla syna to się chyba z mężem nie dogadam. Z córą jakoś gładko poszło.

Stary 2019-02-01, 16:27   #3249
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Tez się nad tym zastanawiam. Fajnie by było.

Ja i siostra rok różnicy, a tylko duże oczy mamy takie same.
Ona blond i zielone. Ja szatynka i piwne.
Ton głosu mamy podobny bo jak wołamy "kochanie" to z reguły odzywa się nie ten mąż co trzeba
Zobaczymy, my z Tz wlasnie inni jesteśmy, on oczy niebieskie i ciemne włosy, A ja oczy piwne i blondynka. Blanka na razie blondynka, a oczy ma nieokreślone, coś jakby zielone A od środka jakby piwne się robiły.

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Stary 2019-02-01, 16:29   #3250
migifigi
Wtajemniczenie

Witaj Emmos,
Ja mam córkę z października 17 ️ witamy u Nas

migifigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-01, 16:52   #3251
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaamilaaa0508 Pokaż wiadomość
Super ze wszystko w porządku Super ze wszystko dobrze

A plec sie jeszcze pokaze kiedy masz kolejna wizyte ?

Ja do tego 11 chyba jajo zniose

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
11 to lada moment przecież ja się śmieje, że teraz to mam za często przez te polowkowe wychodzi co 2 tyg, a zawsze mam raz w miesiącu.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
Nie wstaję wcale i w dzien tez nie sikam jakos wiecej niz przed ciążą

A dużo pijesz ? Pamiętaj, żeby minimum 2 litry wypijac.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-02-01, 16:58   #3252
mipola
Zadomowienie

Dot.: Czerwcówki 2019 cz. 2

Cytat:
Czyli bedzie trzecia córka, ale czad Mąż już strzelbę kupił na tych wszystkich kawalerów?
Co do wieku to mozna powiedziec, że najcięższy czas masz za sobą czytając o różnicy między starszymi córciami

A napisz jeszcze proszę czy cukrzyca po wcześniejszej ciąży Ci nie zniknęła?

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Super, że juz wszystko ustalone Ja w kwestii imienia dla syna to się chyba z mężem nie dogadam. Z córą jakoś gładko poszło.

Chyba musi cały arsenał zakupić
Przed ciążąmi byłam zdrowa. W pierwszej ciąży wyszła cukrzyca ciążowa normalnie na tym badaniu po 20 tygodniu. Po porodzie się cofnęło. W drugiej ciąży jakoś między 8 a 9 tygodniem sama zauważyłam, że coś zaczyna się już dziać z cukrem. W 10 tygodniu obciążenie i cukrzyca jak ta lala. Po drugim porodzie również się cofnęło. W czerwcu w zeszłym roku zaczęłam się bardzo słabo czuć. Piłam non stop, praktycznie z toalety nie schodzilam bo sikalam litrami, wzrok padł do tego stopnia, że nie widziałam co jest kilka metrów przedemna, zimne i gorące poty na zmianę, kołatanie serca, senność. Po 2-3 dniach zaczęłam mierzyć cukier, wprowadziłam dietę i popędziłam na obciążenie. Wyszła cukrzyca, diabetolog i insulina. Porobilam szczegółowe badania pod kątem typu na który zachorowałam żeby lekarz wiedział dokładnie jakie leczenie zastosować. Wyszedł typ 1, insulinozalezny. No a kilka miesięcy później zaszłam w trzecią ciążę
Chorobę wylapalam na tyle szybko, że obyło się bez szpitala i różnych cyrkow ze śpiączką itp.

Edytowane przez mipola
Czas edycji: 2019-02-01 o 17:00
Stary 2019-02-01, 17:19   #3253
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
A ja jestem przerazona ze juz 6msc a my jeszcze nie ruszylismy porzadnie z mieszkaniem...wozka znaleźć nie moge ciagle...ubranka mam raczej wszystkie ale i tak 3 paczki mam zarezerwowane od dwoch babek z olx wyjdzie mi za to 280zl za ponad 300sztuk roznych ubranek - tz mnie ubije ale trudno
Wiec w sumie tylko ten wózek..no i potem tylko wyprawka z apteki i koniec ale i tak czuje sie ze jakos ten czas szybko leci a ja nie zdaze ze wszystkim

Ja teraz nie chce tyle ciuchów, znaczy wolę sama wybrać na wyprzedaży co mi się podoba niż kupić paczkę, A później połowy nie założyć. Za te same pieniądze wyjdą mnie super ciuszki takie które mi się będą podobały, a na wyprzedażach body nawet po 5zl przy Blance kupowałam co mi wpadło w ręce, a bo okazja, a połowy nie założyłam, bo,nie praktyczne.
Teraz kupuje sama body (krótki i długo rękaw) spodenki/leginsy I parę bluz.

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
Cześć. Czy mogę do Was dołączyć? Podczytuję Was od dawna, ale jakoś czasu brak. Jestem w drugiej ciąży, mam w domu 18-miesieczną córkę. Teraz spodziewamy się chłopaczka do pary. Termin z usg to 1.07., ale z uwagi na moje wcześniejsze problemy zdrowotne bede miała cc na zimno około 2 tygodnie wcześniej. Miłego wieczorku

Witaj

Stary 2019-02-01, 22:21   #3254
POLAshi
Wtajemniczenie

Dzis ciocia mi wspomniala, ze jakies 30 lat temu jak bylismy noworodkami to sie ubieralo chłopców na rózowo a dziewczynki na niebiesko nie wiem czy jej sie cos nie pomylilo

Stary 2019-02-01, 22:50   #3255
malaMigotkAaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzis ciocia mi wspomniala, ze jakies 30 lat temu jak bylismy noworodkami to sie ubieralo chłopców na rózowo a dziewczynki na niebiesko nie wiem czy jej sie cos nie pomylilo

Nie, faktycznie tak kiedyś ubierano dzieci.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-02-01, 23:30   #3256
mipola
Zadomowienie

Cytat:

Tak było. Nawet niedawno zgłębiałam temat. Ma to związek podobno z tym, że na obrazach mały Jezus był przedstawiany w lekko różowych szatkach, a Maryja w błękitnych.

Stary 2019-02-02, 10:57   #3257
emmos
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migifigi Pokaż wiadomość
Witaj Emmos,
Ja mam córkę z października 17 ️ witamy u Nas

Cześć Ooo czyli jeszcze młodszą od mojej I co myślisz, damy radę?

Cytat:
Chyba musi cały arsenał zakupić
Przed ciążąmi byłam zdrowa. W pierwszej ciąży wyszła cukrzyca ciążowa normalnie na tym badaniu po 20 tygodniu. Po porodzie się cofnęło. W drugiej ciąży jakoś między 8 a 9 tygodniem sama zauważyłam, że coś zaczyna się już dziać z cukrem. W 10 tygodniu obciążenie i cukrzyca jak ta lala. Po drugim porodzie również się cofnęło. W czerwcu w zeszłym roku zaczęłam się bardzo słabo czuć. Piłam non stop, praktycznie z toalety nie schodzilam bo sikalam litrami, wzrok padł do tego stopnia, że nie widziałam co jest kilka metrów przedemna, zimne i gorące poty na zmianę, kołatanie serca, senność. Po 2-3 dniach zaczęłam mierzyć cukier, wprowadziłam dietę i popędziłam na obciążenie. Wyszła cukrzyca, diabetolog i insulina. Porobilam szczegółowe badania pod kątem typu na który zachorowałam żeby lekarz wiedział dokładnie jakie leczenie zastosować. Wyszedł typ 1, insulinozalezny. No a kilka miesięcy później zaszłam w trzecią ciążę
Chorobę wylapalam na tyle szybko, że obyło się bez szpitala i różnych cyrkow ze śpiączką itp.

Ojej, to sporo masz za sobą z tego co czytam. Obawiam się, że mój scenariusz może byc niestety podobny.

Stary 2019-02-02, 11:07   #3258
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej, to sporo masz za sobą z tego co czytam. Obawiam się, że mój scenariusz może byc niestety podobny.

Ja też się obawiam jak damy radę, moja córka z 29.11 jeszcze mały berbec z niej

Stary 2019-02-02, 11:44   #3259
migifigi
Wtajemniczenie

Cytat:

Damy na pewno! Ja się boję pierwszych 6 miesięcy, później to jakoś już inaczej

migifigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-02, 12:10   #3260
mipola
Zadomowienie

Dziewczyny dacie radę. Ja mam różnice między starszą a młodszą 17 miesięcy i nie wspominam źle

Stary 2019-02-02, 14:43   #3261
agus87
Zakorzenienie

u was też tak ciepło ?
+16 stopni

idziemy na mega długi spacer
Stary 2019-02-02, 14:49   #3262
sandra991
Zadomowienie

Cytat:
u was też tak ciepło ?
+16 stopni

U mnie +10 i przyjemnie cieplo
My dziś mamy ekipę do przeprowadzki. Padam na twarz, głowa mnie boli, chwilowo pojechali odstawić meble i graty na garaż może zdążę się przespać.
Chętniej bym poszła na spacer

sandra991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-02, 15:32   #3263
morelle_
Zakorzenienie

Hej później nadrobię. Szukam kogoś kto wybiera się do smyka. Do pn jest dodatkowe -15% od wyprzedaży. Potrzebuje 1 rzecz dla Pestki. We Wro już nie ma.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-02, 16:18   #3264
Kociaak
Wielce Szanowna Pani

Cytat:
u was też tak ciepło ?
+16 stopni

Cytat:
Napisane przez sandra991 Pokaż wiadomość
U mnie +10 i przyjemnie cieplo

Ile stopni u was? oO

U nas 2 i wszystko z wierzchu płynie, a pod spodem czysty lód- jak ktoś chce się zabić małym wysiłkiem to zapraszam do Trójmiasta

Ale za to dzisiaj pojechałam do Gdańska, odebraliśmy i zawieźliśmy babci stół do mieszkania a potem Galeria Bałtycka i dział H&M Mama
Kupiłam super legginsy, dwupak tshirtów, koszulkę kremową w czarne ciapki i przecenione dżinsy z 150zł na 41

Mam w czym chodzić!

Jeansy być może zwężę (nogawki, bo to bootcuty a ja nie lubię spodni innych niż proste lub rurki).

Budżetowa opcja biustonosza odpadła, rozmiary dla mnie nie z tej ziemi mają- w M czy L, to obie miski mi na jedną pierś starczą, a z miękkiego 85E, to mi się bokami wylewało

Czyli trzeba iść do profesjonalnego salonu i tam pomierzyć Alles Mama. Ciekawe na ile mi starczy- bo potem chcę kupować w necie. Ładne biustonosze- kobiece i w ładnym kształcie. Niektóre z tych dużych to się nadają na spadochrony albo do noszenia ziemniaków a nie jako bielizna damska

Nie palę od 15.03.2015

"Traciliśmy czas bez siebie"
19.02.2016 17.02.2017 1.09.2018

Nick pochodzi z komiksu KokoArt "Wiśnia"
Kociaak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-02, 17:37   #3265
POLAshi
Wtajemniczenie

Ja dzis prawie caly dzien leże takiego lenistwa jeszcze u mnie nie bylo ale to przez przeziebienie, nic mi sie nie chce.

Stary 2019-02-02, 17:43   #3266
ko_91
Zadomowienie

Ja dziś na pełnych obrotach. Rano miałam dzień płaczu i wszystko mnie wkurzalo. Ale teraz dużo lepiej, fryzjer, mega makijaż
za 2 godziny mam swój panieński

Stary 2019-02-02, 17:48   #3267
fifi88osw
Raczkowanie

A ja leżę z temperatura, kaszlem, katarem i ogólnym rozbiciem, dostsłam antybiotyk (amot...) i chyba bez niego sie nie obędzie. Bo paracetamol zbija mi temp na 2h, a mleko z miodem, maslem i czosnkiem wylądowało w toalecie....

Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka

1cs
fifi88osw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-02, 17:53   #3268
sandra991
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ko_91 Pokaż wiadomość
Ja dziś na pełnych obrotach. Rano miałam dzień płaczu i wszystko mnie wkurzalo. Ale teraz dużo lepiej, fryzjer, mega makijaż

No to udanej zabawy zaszalej ile sił impreza niespodzianka czy masz wszystko pod kontrolą?

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Ile stopni u was? oO

U nas 2 i wszystko z wierzchu płynie, a pod spodem czysty lód- jak ktoś chce się zabić małym wysiłkiem to zapraszam do Trójmiasta

Ale za to dzisiaj pojechałam do Gdańska, odebraliśmy i zawieźliśmy babci stół do mieszkania a potem Galeria Bałtycka i dział H&M Mama
Kupiłam super legginsy, dwupak tshirtów, koszulkę kremową w czarne ciapki i przecenione dżinsy z 150zł na 41

Mam w czym chodzić!

Jeansy być może zwężę (nogawki, bo to bootcuty a ja nie lubię spodni innych niż proste lub rurki).

Budżetowa opcja biustonosza odpadła, rozmiary dla mnie nie z tej ziemi mają- w M czy L, to obie miski mi na jedną pierś starczą, a z miękkiego 85E, to mi się bokami wylewało

Czyli trzeba iść do profesjonalnego salonu i tam pomierzyć Alles Mama. Ciekawe na ile mi starczy- bo potem chcę kupować w necie. Ładne biustonosze- kobiece i w ładnym kształcie. Niektóre z tych dużych to się nadają na spadochrony albo do noszenia ziemniaków a nie jako bielizna damska
Udane łowy
Ja byłam kilka dni temu po stanik, w etam kupilam po 65 zl. Jak zawsze mam mały biust, tak teraz wszystko cudnie leży. Dwa przymierzałam, dwa wzięłam

sandra991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-02, 17:54   #3269
ko_91
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sandra991 Pokaż wiadomość
No to udanej zabawy zaszalej ile sił impreza niespodzianka czy masz wszystko pod kontrolą?

Dziękuję!
Udostepniłam tylko salon i kuchnię i listę osób swiadkowej dałam, reszta niespodzianka ale z racji stanu powiedziałam że bez szaleństw

Stary 2019-02-02, 17:54   #3270
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kociaak Pokaż wiadomość
Ile stopni u was? oO

no było 16
ale zanim się wykaraskałyśmy na spacer zrobiło się 12
5,5 km poszło dzisiaj

rano 2
teraz 3,5
jak szłam to macica mi się mocno napinała
czemu tak

Cytat:
Napisane przez ko_91 Pokaż wiadomość

baw się dobrze!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości