![]() |
#181 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wspólnie schudniemy w 2019. Wątek motywacyjny.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Hehe dobrze wiedzieć. Zawsze się zastanawiałam na masażu, jak np drobna filigranowa kobietka ma tyle siły, żeby tak mocno masować i naciskać itp ![]() Już kilka razy zastanawiałam się nad pudełkami, ale wciąż blokuje mnie cena i to, że w zasadzie sama mogę robić sobie pudełka a i robię to, na co mam ochotę. [1=1b006c1cc4b33fb32b0a741 c96d131cb0dc83f78_5f5d531 644303;86444033]Cześć ![]() Ostatnio się nie odzywam, ale obserwuje, kibicuje i gratuluję wszystkich aktywności ![]() ![]() Ja dostałam nowe lekarstwa, przy których wypisywaniu lekarka mnie ostrzegała, że zwiększają apetyt i no.. pacjenci po nich ogólnie rzecz biorąc tyją. Wiem, że nie tyje się od samych tabletek, tylko od nadmiaru kalorii, ale i tak mnie to nie pocieszyło... no ale zdrowie najważniejsze. Za to moje spacery z psem są coraz dłuższe, dzisiaj 5,5km rano ![]() Pewnie, zdrowie najważniejsze ![]() ![]() Melduje wczorajszy HIIT. Myślałam, że umrę na treningu, ledwo dojechałam do domu. Nogi mi się trzęsły i ciężko mi było wciskać pedały w aucie ![]() Dziś ostatni dziń w pracy i idę na wolne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#182 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakie niewiele. Bardzo fajny spadek ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#183 |
Zakorzenienie
|
A ja się wczoraj zwazylam a tu 0,2 na plusie.. wiem ze takie ilości to jest nic, ale nie spadło na pewno
![]() ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Znawca pudełek na ternie Warszawy jestem jakby co ![]() ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Raczkowanie
|
A mnie dzisiaj boli ramię i zastanawiam się, czy to od wczorajszych ćwiczeń czy po prostu źle spałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
FitPleasure dobrze ze ćwiczenia dają w kość. Znaczy działają
![]() ![]() Ladyl a kiedy ostatnio się ważyła? Na przed @ mam ponad kilo więcej niż normalnie i kilka cm w tali. Widzę że większość obolala po ćwiczeniach ale wierzę że nasze ciała odwdzięcza nam się piękna sylwetka. U mnie dziś Rower i kilometry w pracy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbuje się ważyć co tydzień, a cykle mam tak nieregularne ze nawet nie wiem kiedy jest u mnie okres ‚przed okresem’ na kilka godzin przed tylko zaczynaja mnie uda bolec ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Pozdro z siłki tak w ogole ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Dobry
![]() Ja ważę sie codziennie. Mam na tel app i pokazuje ile powinnam ważyć by osiągnąć mój cel i to dodaje mi power jak jest mniej niż powinno ![]() A teraz delektuje się owianka z Bananem i mandarynka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
Ja się ważę raz w miesiącu. Kiedyś robiłam to co tydzień i dobijały mnie wahania na wadze... Mimo, że po miesiącu było wszystko na plus. Teraz mam wyznaczone "daty pomiarów" i tego się trzymam
![]()
![]() |
![]() |
#190 |
Zadomowienie
|
U mnie jest problem bo jak się nie ważę to opycham się jak świnia. A tak to to mnie stopuje i jadam tak jak sobie zaplanowała i od razu widać to na wadze. Po malutku ale skutecznie
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Zalezy pewnie od osoby, ale u mnie wazenie nie pomaga. Daje jakis ogolny obraz ale zdecydowanie wole sie mierzyc, wtedy realnie widac rezultaty
![]()
![]() ![]() Grupa wsparcia dla osób na diecie/poście ![]() https://www.facebook.com/groups/290127541648831// Strona o diecie i zdrowym odżywianiu ![]() https://www.facebook.com/Healthy-Pro...9417682702351/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#192 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#193 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny!
![]() Mogę do was dołączyć? ![]() Moja krótka historia: zapuściłam się bardzo przez ostatnie 2 lata.. chociaż mam niewiele lat, byłam w związku w którym zupełnie straciłam ochotę na dbania o siebie, jadłam same fast foody, przekraczałam moje dzienne zapotrzebowanie kcal jakoś o 2 razy, może i więcej, w między czasie okazało się, że mam problem z tarczycą i wykryto u mnie nerwice, tak przybylo mi 30 kg.. Od miesiąca chodzę na siłkę i staram się zdrowo odżywiać, od wczoraj jestem na samych zupach w celu oczyszczenia się i wiadomo straceniu kilku kg, 2 z 7 dni, cwicze na silce, takze pniemy do przodu ![]() Trzymam za Was kciuki kobitki, razem damy radę! Edytowane przez CytrynowyArbuz Czas edycji: 2019-02-02 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Co prawda nikt mnie nie przywitał jak napisałam pierwszego posta, ale postanowiłam się tym nie zniechęcać i wracam do Was ![]() Od dzisiaj zaczynam! ![]() Startuję owsianką na śniadanie (czy 4 łyżki płatków górskich to wystarczająca ilość?) i wodą z cytryną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wcześniej nie słyszałam o JodzeŻelazo, a widzę, że ma pilates, więc będę do niej zaglądać ![]() Cześć, CytrynowyArbuz ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
Zadomowienie
|
Sziq ja mam asystenta pomiaru wagi
cytrynowy Arbuz witaj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- Xylogic jak ja bym zjadła całe wiaderko i jeszcze trochę Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#198 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak miałam dietę to miałam taka owsiankę : 30g płatków owsianych,100g jogurtu skyr, 40gorzechów ,150g owoców -Ok 450-500kcal Cytat:
Oo dziwo żałowałam później Dziś wjechała lasagne ![]() ![]() ![]() Na szczęście na jutro mam pudełka Kliknięte z iPhone ![]() Czasem słownik wie lepiej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#200 | |
Czarna owca
|
Cytat:
![]() U nas dziś wjechała pizza, ale jutro raniutko idę z Tz na siłkę. Nie przepadam za wspólnym chodzeniem, ale może się przekonam ![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzień wstydu był wczoraj
![]() ![]() No i się zmierzyłam.. jestem przerażona obwodem swojej talii ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Przyczajenie
|
U mnie dzisiaj 3 dzień na samych zupach warzywnych, cieszę sie, ze sie trzymam, nie skusiłam ani razu. Siłownia zaliczona, jutro też idę. Jestem mega zmotywowana i Wam też tego życzę!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zwyczajna ![]() Kliknięte z iPhone ![]() Czasem słownik wie lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Czarna owca
|
Ja dziś byłam na siłowni od rana, ale to powrót po naprawdę długim czasie, więc dość lekki, siłowy trening zrobiłam
Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Zadomowienie
|
Xylogic nie ma co żałować, trzeba czasem coś innego, zakazanego zjeść, oczywiście w rozsądnych ilościach
![]() Aporiana no no następna ![]() Flowersinmyhead witaj Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Ladyl a zdradzisz przepis na serniczek, bo ja uwielbiam sernik. A i 5 cm to jeszcze nic. Mi jeszcze wiecej Cytrynowy arbuz to ty same zupy jesz? Higurashi brawo za siłownię. A póki co rower zaliczony i bitwę na sniezki ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Czarna owca
|
Śnieżki jak najbardziej cardio!
![]() ![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Zadomowienie
|
No i jeszcze miałam 2 przeciwników
![]() Śnieg jest CCUDOWNY uwielbiam Higurashi widzisz, same zalety tego sniegu Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Czarna owca
|
Ja takich zasp to nie lubię, bo się trudno chodzi
![]() Wysłane z mojego Mi A2 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
U mnie zaliczone 30 minut treningu cardio.
Ja ogólnie bardzo lubię śnieg - ale nie w takich ilościach w tak krótkim czasie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.