![]() |
#811 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Córka lepiej, ostatnie wymioty były o 6.10. jestem wykończona...
Domowy isotonik? Cóż to? Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Współczuję, musisz być wykończona ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
Agata becikowe a dodatek do rodzinnego to dwie inne rzeczy. Becikowe ma próg dochodu na osobę 1800 bodajże? Jakoś tak.
Za becikowe kupię wózek spacerowkę ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Rozeznanie
|
Tak, tak wiem co to isotonik, tylko taki domowy nie wiedziałam jak zrobić. Już przeczytałam w necie
![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
Ojej czyżbym znowu się nie przywitała
![]() ![]() A odnośnie wydawania na dzieciaka. Oprócz oczywistego skoku w rachunkach, zwłaszcza za wodę przez zabawy w wannie, wydaje 200 zł na przedszkole co miesiąc. Do tego ubrania ok 100-200, jeśli buty, co 3 msc. Jakoś tragedii nie ma. Jak kupiłam mu 5pak dresow w Tesco we wrześniu do przedszkola tak ciągle w nich chodzi ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Jezu dziewczyny, mi jest ciągle niedobrze, teraz to już raczej na pewno nie po glukozie... Mam nadzieję że nie wróciły mi sensacje, chyba bym się załamała ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#817 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#818 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry mamy!
jak mija niedziela? U nas słońce i chmury na przemian, ale jest ciepło, trzeba iść na spacer! patrycja, dobrze że już lepiej z córą.. spokojnej niedzieli Wam życzę wszystkim! |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
Agadzie ja akurat nutelli nie jem, ale moj mąż tez do wszystkiego daje
#820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój tz młodego wziął na działkę do kur, a ja w kuchni. Nuggetsy gotowe, druga partia ciastek się piecze, powyciągam ze zmywarki i usiądę poczytać. Uff, niedzielne życie kury domowej ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Agata to z tego wynika, ze łapiecie się na to kosiniakowe i dostaniesz 1000 zł macierzyńskiego
#822 |
Zakorzenienie
|
hej, witam sie niedzielnie
u nas dzis wiosennie, wiec w planie spacer, a młoda pewnie na hulajnoge ![]() kupiłam w smyku pościel i rożek dla małego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
Sq dzięki, ale u nas się kiepsko zapowiada, bo brat właśnie dzwonił,ze się cala rodzina pochorowali. Moj mąż był we Włoszech to jakiś tunel zamknięty i tez z teściem nie dojada...także 6 osób mniej, a jedzenia dużo
![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Jeśli chodzi o nawodnienie to ja polecam Acidolit
#824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas pogoda do upy.. Śnieg deszcz niewiadomo co. SA jeszcze moi rodzice to mały ma zabawę ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Co do wydawania na dzieci To u nas tez wychodzi oczywiście więcej. Przedszkole, zajęcia taneczne i plastyczne, ubrania - a często kupuje obu to samo, żeby uniknąć kłótni
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- Sq siedmioro dorosłych,dwoje nastolatków i moje dziewczynki. Szkoda mi Zosi,bo nie dość, ze taty nie będzie to jeszcze od trzech dni gadała o klockach, które ma dostać od mojego brata...to tylko dziecko, także może być jej smutno. Nawet bym po jakies pojechała, ale sklepy zamkniete ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Sq siedmioro dorosłych,dwoje nastolatków i moje dziewczynki. Szkoda mi Zosi,bo nie dość, ze taty nie będzie to jeszcze od trzech dni gadała o klockach, które ma dostać od mojego brata...to tylko dziecko, także może być jej smutno. Nawet bym po jakies pojechała, ale sklepy zamkniete
#826 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja koleżanka się ostatnio śmiała ze młody czesciej widzi moja mame która jest w Polsce niż druga babcie która mieszka piętro nad nami ![]() A teraz odkąd powiedziałam mu że lecimy do babci to codziennie każe sobie opowiadać cała podróż. Cooooodzieeeeennieeee. Dobrze że raz mu wystarczy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze tort mam taki wielki,a oczywiście tani nie był wiec będę gościom popychać do domu, żeby się nie zmarnowal
![]()
#828 |
Zakorzenienie
|
W sumie na zdjęciu nie widać bo ten Tupcio Chrupcio jest duży, ale tort jest na 20 osób jak zawsze, a zawsze jak było 17 osób to intak zostawało...
#829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zamroz jedzenie, będziesz miała na inną okazję ![]() Uff, już siedzę z czytnikiem, niech sobie jeszcze chłopaki na działce posiedzą ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
My mieliśmy wczoraj "imprezę" urodzinową
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
Motyl szkoda, że tak wyszło z urodzinami. Oby udały się jak najlepiej!
Ja sobie przy niedzieli wyszlifowałam i wyolejowałam stół. Ale nie wszystkie flamastrowe malunki mojej córki zeszły. Ten stół kosztował nas kupę kasy, na początku tż za każdym razem rozkładał ceratkę do malowania córki czy do jedzenia. Ale w końcu machnęliśmy ręką. Ten stół po prostu zbiera historię naszego życia ![]() Oprócz tego mam zamiar jeszcze ogarnąć bardziej dokładnie kuchnię i łazienkę póki jeszcze mam odrobinę ochoty na porządki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
Ja piekarnik muszę wyszorować, może jutro się za to wezmę...no i szafki w kuchni, choć tego nie cierpię.... Ale trzeba to zrobić, muszę trochę przeorganizować bo mam niezły misz masz...apropo!!! Któraś oglądała Kogiel Mogiel i Galimatias? Moje ukochane filmy, jak będę w pl to chce iść na 3 część, Misz Masz właśnie...wprawdzie słyszałam że tyłka nie urywa ale i tak chce zobaczyć
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#833 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja poluje na zalando Lounge. Teraz dorwalam 3 pary primigi za 340zl. Czekam na dostawę i któreś zostawię na wiosnę ![]() Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#834 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny zazdro. Tu urodziny, tu sprzątanie ja się pytam skąd wy macie tyle energii? Ja dziś jestem jak dętka. Nie mam humoru zbytnio, w dodatku co kilka dni mam delikatne skurcze brzucha jak przy zatruciu i biegunkę. Chyba się kończę ![]() Zapytam bo teraz myślimy nad zakupem łóżeczka. Skąd kupujecie? Macie już jakieś upatrzone? No i jeśli chodzi o prześcieradło na przewijak (chce kupić chociaż 2szt) przewijak mam 70×50. Wystarczy prześcieradło w tym samym rozmiarze czy lepiej 80x50 żeby nie było mocno ściągnięte do góry? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
Sq tez poluje na zalando lounge i limango, czasem na eobuwie.i u nas tez primigi, geoxy albo superfity
![]() ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- Jak były młodsze to z kolei królowały w większości emele i mrugaly, chociaż trzewiki z primigi tez się czasem zdarzały ![]()
#836 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiłam sobie zdjęcia z okazji 28tc. Przejrzałam fotki z tamtej ciazy. Jest mi blisko do ok 34tc tamtej... Masakra. Jestem 1.5mca do przodu... Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#837 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#838 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Agata ja nie mam energii...po prostu nie mam wyjścia ...
Łóżeczko wybrałam z funkcja tapczanika 140x70, nazywa się Zuza albo Zuzia...jakoś tak. I szufladę ma na dole ![]() Prześcieradła na przewijak nie kupowałam. Miałam kiedyś frotowe o bardzo mnie denerwowało, bo nie przylegały . Widziałam, ze teraz są chyba takie bardziej dopasowane ale uznałam, ze biorę te flanele z ceratka
#840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kupilam jakies zwykle drewniane 120x60 z 3 poziomami, przemalowalam na biało ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:18.