|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode cz. III
Z lokali na ok 200 osób polecam Salę Bankietową w Dysie. Miałam tam wesele i jestem zachwycona
, obsługa kompetentna a właścicielka fantastyczna- można dogadać się we wszystkim. Na zewnątrz altanki, drewniane siedziska, trawka i mnóstwo kwiatów. Jednym słowem rewelacja |
|
|
|
#3122 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny spotkałyście się z tym że to mężczyzna prowadzi poradnie przedmałżeńska?
|
|
|
|
#3123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zajęcia były ciekawe, na szczęście na skróconym kursie darował nam dokładny opis metody naturalnej i robienie wykresów. Dał nam materiały i powiedział, że jeśli ktoś będzie miał pytania to, żeby przyjść do poradni. O ile się nie mylę to chyba przyjmuje w tej poradni obok Ave na Fabrycznej.
|
|
|
#3124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie właśnie przygasa muzyka i imprezowanie trzeciego dnia wesela padam na łeb normalnie, jeszcze wcześniej p.Zomer wymęczył nas trochę na plenerze kozłówkowym - no ale czego nie robi się dla przepięknych zdjęć
|
|
#3125 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ANA Witam na forum! Jeśli chcesz znać moje zdanie na temat wymienionych przez Ciebie lokali ( znam jeden b. dobrze. bawiłam się tam i pomagałam w organizacji kilku wesel) to: polecam SZALONEGO KOGUTA- piękna sala i wszystko tak jak obiecują znalazłam sobie piękną, nastrojową salę i już nie mogę się doczekać własnego Ślubu i wesela!![]() Jeśli chodzi o kwestię nazwiska po ślubie to często się nad tym zastanawiam i naprawdę nie wiem jak to rozwiązać. Na szczęście mam jeszcze chwilkę i jak mawiała Scarlett O'Hara " pomyślę o tym jutro"
|
|
|
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3127 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3128 |
|
Raczkowanie
|
Zawiodlas sie na Oli? czemu?
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście jeżeli są to sprawdzone informacje, a nie takie typu mojej koleżanki koleżnka słyszała.... mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi
|
|
|
|
|
#3130 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem sama co powiedzieć, bo mi tam to obojętne bo wesela tam nie mam, ale może Dziewczynom co tam chcą miec przydałyby sie Twoje rady. Może nie pisz wprost, tylko po prostu na co trzeba zwrócić uwagę lub coś takiego. No chyba, że nie możesz pisać o tym, wybór należy do Ciebie.
|
|
|
|
#3132 |
|
Rozeznanie
|
ja na sekundke
![]() bylo super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! wszystko opowiem w wolnej chwili bo etraz zmykam spac ..z rana czeka nas sesja plenerowa
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#3133 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Masz rację. Jeśli ktoś będzie naprawdę zainteresowany to napiszę na priv. .....i przepraszam za to całe zamieszanie. ![]() A tak poza tym to od kilku tygodni poszukuję tej JEDYNEJ sukni i chyba jestem jakaś nienormalna bo nic mi nie pasuje. Może jeszcze na to zbyt wcześnie. Jak już bedę musiala coś znaleźć to pewnie przestanę grymasić |
|
|
|
|
#3134 |
|
Rozeznanie
|
Rany dziewczyny zostalo mi 4 dni!!!!!
Powoli zaczyna to do mnie docierac.... I jakis stresik juz jest... Siedze w pracy i nie moge sie na niczym skupic. W domu tez juz zamieszanie... Eh... Ide dzis do USC i gryzie mnie dalej to nazwisko... Czemu ja zawsze taka niezdecydowana jestem...?
|
|
#3135 |
|
Raczkowanie
|
Oj nie dziwie się.. mnie powoli już zaczyna łapać stres.. Narazie czuję taki dziwny wewnętrzny niepokój.. Aż strach pomyśleć co będzie dalej...
|
|
|
|
#3136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zawsze byle egzamin powodował u mnie niesamowite nerwy, a tu na razie nic. Czuję że jak zobaczę "wrzesień" w kalendarzu to dopiero się zacznie, wszystko ze zdwojoną siłą ![]() Mój TŻ wczoraj stwierdził że może jednak inną wódkę kupimy, ech..... Teraz dostanie listę hurtowni i sam będzie dzwonił i pytał się o ceny. A mówią że to kobiety takie niezdecydowane są ![]() Daisy w jakim kościele ślubujesz?
|
|
#3137 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny, mam pytanie-czy są wśrod Was osoby chodzące na co dzień w okularach? Czy do ślubu idziecie BEZ (i ledwo widzicie co się wokół dzieje , kupujecie szkła, czy idziecie w okularach do ślubu?Ja planuję kupić szkła-bo jakoś welon niezbyt mi się komponuje z masywnymi okularami, które noszę!
Edytowane przez Matplaneta Czas edycji: 2008-08-19 o 10:00 |
|
|
|
|
#3138 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do okularów to noszę , ale dobrze widzę bez nich (mam wadę jednego oka) więc do ślubu na pewno je zdejmę. Z własnego doświadczenia wiem że dobór soczewki jest dość skomplikowany jeśli masz astygmatyzm - po 2 tyg prób, przymierzaniu przeróżnych typów, kazałam okuliście wypisać receptę na okulary W żadnej nie widziałam tak dobrze jak w szkiełkach Także odpowiednio wcześniej umów się z okulistą i sprawdź czy będzie Ci w soczewkach wygodnie.
|
|
#3139 |
|
Raczkowanie
|
Musi być wygodnie!!
![]() O matko-bez okularów to ja nic bym nie zobaczyła-jestem krótkowidzem i mam wadę -2,5!!! Cholerka-i mam już dodatkowy stres!!
|
|
|
|
#3140 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My jutro już zmykamy w podróż poślubną Cytat:
Z tego miejsca składam już najlepsze życzenia dla ślubujących w tą sobotę - dużo miłości
|
|
#3141 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#3142 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Gwiazdeczko, może nie będe teraz wypisywać wszystkich dań, które zamówiliśmy. Po weselu napiszę co wg mnie warto zjeść Zarezerwowałam wczoraj termin w salonie kosmetycznym, na paznokietki. Nie sądziłam, że sa takie tłumy i będzie ciężko o dogodną godzinę. Całe szczęście pani z salonu zgodziłą się przyjsc wczesniej do pracy. Zostało nam 11 dni...
|
|
|
|
|
#3143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() O matko-zostało Ci 11 dni do ślubu-niezły stres musisz przezywać!!!
|
|
|
|
|
#3144 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#3145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale z tego co pamiętam chyba tylko my mamy ślub tego dnia (chyba, że jakaś para z nienacka ostatnio sobie też zaklepała ten dzień). A Ty, w którym? I o której godzinie? Ogólnie też nie jestem jakoś specjalnie zdenerwowana wszystkim. Tylko czasami łapie mnie taki dziwny niepokój.. Nawet to nie jest strach. To wszystko przez intensywne myslenie o ślubie. Nawet jak zacznę myśleć o "niebieskich migdałach" i tak skończe na myśleniu o ślubie. Odebrałam dziś butki od szewca.. skracałam obcas, ale są teraz idealne. Pochodzę troszkę po dworze w nich dziś :P Co do okularów... ja mam odwrotny problem. Na codzień chodzę bez, używam tylko do komputera i telewizji. Okulary mam -1,25 (powinnam chyba już z -1,5). Do slubu i tak pójdę bez okularów, a za to TŻ mnie usilnie namawia, żebym szła w okularach. Wygladam w nich bardziej poważnie.. i dużo osób mi mówi.. ładniej :P TŻ się smieje, że jeszcze w kościele go pomylę z jakimś innym mężczyzną
|
|
|
|
|
#3147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak w styczniu zaklepywaliśmy termin, to już wszystkie późniejsze godziny były zajęte i nasłuchałam się od rodziny: "wcześniej to już sie nie dało". Ja póki co bardziej przejmowałam się przeprowadzką do Włodawy i nową pracą - właśnie widać jak jestem zajęta niż zbliżającym się ślubem. To TŻ bardziej przeżywa, bo już od dłuższego czasu śnią już mu się jakieś wpadki na ślubie czy weselu
|
|
#3148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale rzeczywiście wczesna godzina!
|
|
|
|
|
#3149 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3150 |
|
Raczkowanie
|
Ja go lubię za nowoczesność i przestrzeń. Wielu osobom właśnie ten styl bardzo się nie podoba i strasznie był krytykowany jak powstawały na przykład malowidła. Koleżanka wręcz stwierdziła że woli brać ślub w obcej parafii niż w tym kościele - tak bardzo się jej nie podoba. Przypomniało mi się jak w lipcu, podczas ogłoszeń proboszcz zaczął opowiadać o przebudowie organów - ze będzie remont za głównym ołtarzem !!! bo tam będą dodawane piszczałki. W oczach miałam przerażenie, ale za chwilę ksiądz spokojnie dodał,że wszelkie rusztowania zdejmowane są w piątek, także zaplanowane śluby czy chrzty odbędą się w niezakłóconej scenerii
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:03.

, obsługa kompetentna a właścicielka fantastyczna- można dogadać się we wszystkim. Na zewnątrz altanki, drewniane siedziska, trawka i mnóstwo kwiatów. Jednym słowem rewelacja

Zajęcia były ciekawe, na szczęście na skróconym kursie darował nam dokładny opis metody naturalnej i robienie wykresów. Dał nam materiały i powiedział, że jeśli ktoś będzie miał pytania to, żeby przyjść do poradni. O ile się nie mylę to chyba przyjmuje w tej poradni obok Ave na Fabrycznej.

padam na łeb normalnie, jeszcze wcześniej p.Zomer wymęczył nas trochę na plenerze kozłówkowym - no ale czego nie robi się dla przepięknych zdjęć
Date chcielismy 14.08 ale zobaczymy czy znajdziemy ladna, wolna sale. Zainteresowana jestem m.in: Domem Weselnym Ola, Dworem Lwowski, czytałam też dużo dobrego o Kmicicu i Fiescie iSzalonym Kogucie.. Ale zobaczymy co wyjdzie w praniu
.

Zawsze byle egzamin powodował u mnie niesamowite nerwy, a tu na razie nic. Czuję że jak zobaczę "wrzesień" w kalendarzu to dopiero się zacznie, wszystko ze zdwojoną siłą