|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy mu się podobam?
Hejka dziewczyny,
Mam problem i może pomożecie mi dojść do jakichś konkluzji w tym. Poznałam chłopaka na tinderze i to ja pierwsza do niego napisałam spotkaliśmy się jakoś tydzień po zaczeciu pisania i wtedy pisaliśmy codziennie i mu zależało na tym by utrzymać kontakt i się spotkać. Spotkanie było super, on poświęcał mi dużo uwagi cały czas nie odrywał odemnie wzroku przegadaliśmy kilka godzin do pozna w nocy. I od spotkania sam do mnie nie napisał tylka ja dwa razy zaczynałam rozmowę, nwm może to przez to ze miał napiety tydzień ale z drugiej strony napisanie wiadomości zajmuje chwile i nie mogę go zrozumieć na instagramie gdy dodam coś do relacji to nie ma takiej której by nie obejrzał i zostawia lajki pod każdym moim nowym zdjęciem i nwm czy mu się podobam czy nie czy to normalne bo komu by się chciało oglądać relacje na insta kogoś kto jest mu obojętny. Poprostu nie rozumiem strony przeciwnej i może mi jakość doradzacie chciałam znowu do niego napisać tak zupełnie po koleżeńsku bez podtekstów i dla zabawy ale nwm czy nie będę natrętna i jak to odbierze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy mu się podobam?
Cytat:
A to, że na randce się patrzył i był skupiony na Tobie nic nie znaczy, jeżeli potem nie ma ciągu dalszego i następnego spotkania. Przecież co miał robić? Książkę czytać? Potrafisz żyć mniej insta?
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądam relacje na Instagramie osób, które są mi obojętne. Cała Twoja pokrętna logika właśnie stanęła na głowie, prawda? :-D
Facet nie jest zainteresowany i czeka, aż mu w końcu dasz spokój. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
To ze przeglada Twoje relacje mozna znaczyc tyle co nic. Moim zdaniem nie chce rozwijac dalej znajomosci.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Autorko, facet nie wykazuje inicjatywy i zaangażowania, więc na 99,9% jesteś mu obojętna albo wręcz wolałby, żebyś nie zawracała mu gitary. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Był zainteresowany, po spotkaniu jednak nie jest. Coś mu się nie spodobało, lub przeszkodziło, to nieważne.
Odpuść bo wyjdziesz na desperatkę. I tak jak Ripley pisze, widocznie mu się podobasz jako kobieta, ale nie chce Ciebie jako partnerki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ja bym się nie narzucala i poczekala na jego ruch. Jeśli nie wykaże inicjatywy odpuść sobie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny mają rację. Oglądanie relacji na instagramie nic nie znaczy. Po tym co piszesz wydaje mi sie że (już) nie jest zainteresowany.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Czy mu się podobasz to nie wiem.
Ale wiem, że facet nie chce kontynuować tej znajomości. Czy dlatego, że cię nie lubi? Czy dlatego, że go onieśmielasz? Czy dlatego, że poznał kogoś ciekawszego? Czy dlatego, że go szantażuje twój były kochanek? Czy dlatego, że porwała go rosyjska mafia? Kto wie.
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Na Tinderze często tak jest (wiem, bo to przerabiałam). Często faceci tracą zainteresowanie bez powodu. Na Twoim miejscu zaproponowałabym spotkanie - jeżeli nie będzie chciał albo będzie się migał to temat jest spalony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Po spotkaniu przestał się odzywać, czyli nie spodobałaś mu się. Nie pisz więcej do niego.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
widocznie nie jest zainteresowany dalszą znajomością z Tobą.
odpuść sobie.
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Co robisz z tym zaoszczedzonym czasem, ktory zyskujesz dzięki "nwm"?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.