|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
No dobra przyznam się... Chcę zostać policjantką
. Tylko jest proble bo forma szkoły mi nie odpowiada...ja: chcę zostać policjantką! mama: no, w sumie możesz iść do szkoły policyjnej... ale tam są egzaminy sprawnościowe TŻ: w policyjnej są lajtowe, tam najgorze są testy psychologiczne ja: super! będę policjantką i będę strzelać do złodzieji! mama: no, jak to usłyszą to na pewno cię nie przyjmą Ale na serio chciałabym być policjantką
|
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniał mi się tekst z filmu(vinci) "...ale żeby od razu psem"
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2314 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Anitko i Anitko: Wszystkiego Najlepszego ! ![]() Wiem, wiem . Uważam, że do twojego Tżta pasował super.Cytat:
.Teść podobnie, futerko na klacie i przerzedzone włoski. Od 2000 roku, czyli 8 lat. Ale przez pierwsze trzy lata na stoku byłam max. 5 dni w sezonie, więc się nie liczy (nie miałam swojego sprzętu). W zeszłym sezonie nie byłam ani raz... Ale były sezony, kiedy w ciągu 3-4 miesięcy byłam 2-3 razy w tygodniu po min. 5 godzin. Poza umiejętnością ekstremalnie szybkiego zjeżdzania w dół (i wygrywania zakładów z kolegami cwaniakami z pracy ) niewiele więcej umiem. Może wybić się lekko na jakiejś górce i poszybować ze 3m dalej (wiem że jeździsz i skaczesz, więc wiesz że jak na snowboard to to żaden wyczyn). No ale to się nie liczy, bo jak mam deskę na nogach, to jakby w inny świat wkraczam, czas wolniej płynie, życie jest piękne... mimo wszystko trzeba się rozwijać, więc w tym roku chciałabym wziąć sobie kilka lekcji z instruktorem od freestyle'u.Cytat:
Z domowych sposobów: duuuużo pić, najlepiej nic słodzonego ani gazowanego, by przepłukać bakterie z pęcherza. I jak chcesz uniknąć bólu - nie wypróżniaj pęcherza do ostatniej kropelki, tylko zostaw troszkę w środku. Ból jest w momencie największego skurczu pęcherza, a w ten sposób tego unikniesz. Podobno zbawienny jest sok z żurawiny (sklepowy napój mi nigdy nie pomógł).
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
Rav
dziekujeFajnie ze umiesz jezdzic na desce na pewno sprawia Ci to wiele frajdy.. Ja tylko na nartach probowalam troche ale szlo mi srednio ![]() Poemi dobrze ze sie juz pogodziliscie, a w Egipcie nie klocic mi sie za bardzo z Tztem tylko okazywac sobie milosc ![]() Edit: Wczoraj Tzt moj kochany zadzwonil, pod koniec tyogdnia maja byc juz w Bergen, tam gdzie maja mieszkanie, wiec mam nadzieje ze do tego czasu juz beda mieli naprawiony net Bo teskni mi sie za Tztem i chcialabym go zobaczyc przez kamerke ![]() Nema: To cudownie ze jestes szczesliwa i znow zakochana ![]() Co do pecherza kup sobie Furaginum/lecz na recepte jest/ mysle ze lekarz rodzinny jakby co tez przepisze albo Urinal/ to bez recepty/ i bierz kilka razy dziennie. Urinal ma w swoim skladzie suszona zurawine ktora jest pomocna przy zapaleniach pecherza. Oprocz tego duuuuuzo pij, najlepiej wode mineralna n/g z sokiem z cytryny, nawet pol cytryny mozesz wcisnac i pic to malymi lykami a potem sikaj, wtedy wyplukuje sie bakterie Duuuuzo zdrowka |
|
|
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dop. Szukam i szukam i znaleźć nie mogę Dziewczyny znacie jakąś publiczną przychodnię zdrowia w Krakowie z lekarzem ogólnym?
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie pomogę, ale życzę szybkiego wyzdrowienia |
|
|
|
|
#2318 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chodzę na: ul Raciborską
Albo: Szwedzką, Niemcewicza.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2319 |
|
Zadomowienie
|
Madlen, kochana, dziękuję Ci bardzo, zaraz spróbuję odnaleźć nr telefonu do nich
![]() Stwierdzam, że zapalenie pecherza w połączeniu z grypą, to jedna z gorszych kombinacji jaka mi się przytrafiła
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepiej jest na raciborskiej, nowa przychodnia, nie ma kolejek.
Na niemcewicza i szwedzkiej długooo się naczekasz ![]() Zdrowia
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#2321 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam się własnie jak tam dojechać ode mnie...
|
#2322 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic na to nie poradzę, chcę dmuchac na zimne , żeby się nie okazało że nagle przytyłam i nic już nie mogę z tym zrobić .........No obsesja, mówiłam , na szczęście niegroźna a nawet na moją psyche dobrze wpływa, lubię czasem mieć konkretny cel, bardzo mnie to motywuje....A wiadomo cel jest taki aby nawet w wieku 50 lat wyglądać szczupło i zgrabnie ![]() Cóż poradzę jak kocham być szczupła i nawet odrobina brzuszka wprawia mnie we wściekłość , stąd moja szybka reakcja Cytat:
![]() Czeeeść
|
||
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Poemi, stooooo lat,. stoooooo lat! i żadnych sprzeczek i kłótni z TŻtem. proszę cieszyć się życiem
i być nadal tak pozytywną osobą, jak jesteś
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Zadomowienie
|
Poemi wiec i ja sie przylaczam
STO LAT ZYCIA, MNOSTWO ZDROWKA I BY NIEPOTRZEBNYMI GLUPOTAMI NIE BYLA ZAPRZATNIETA TWA SLICZNA GLOWKA. DUZO MILOSCI , DUZO RADOSCI , KOCHAJACEGO CIE ZAWSZE TZTA I DZIS SAMYCH SLODKOSCI |
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
![]() Poemi, przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego Spełnienia marzeń i samych dobrych i szczęśliwych chwil |
|
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam policjanta. Super sprawa- po 15 latach idziesz na emeryturę ale musiałabyś zostawić TŻ i spędzić kilka miesięcy w szkole (są tylko 3 szkoły w Polsce)...Poemi masz dzisiaj jakieś święto? |
|
|
|
|
#2328 |
|
Zakorzenienie
|
Poemi wszystkiego najlepszego
Własnie apropo leginsów...gdzie ja moge to cholerstwo kupić. Mam 3 tuniki od siostry zadne spodnie do nich nie pasują....chcialam leginsy ale nie mam bladego pojęcia gdzie to sie kupuje
|
#2329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
w h&m też widziałam i w sklepach z bielizną, z rajstopami
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bylam chyba w 10 sklepach z bielizna i na pytanie czy sa leginsy panie robily wielkie oczy. Jedna mi dala takie z siatki (kupilam ale tylko po to by śmigac w nich po domu i kusic TZ ).***yne sklepy sieciowe jakie u mnie są to haus, reserved, vero moda i orsey. Na allegro nie robię zakupów.
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() popytaj w tych sieciowych, które masz, może akurat trafisz. A nie ma u ciebie np sklepu gatta czy coś takiego? Ja w takim kupowałam |
|
|
|
|
#2333 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Poemi ma dzisiaj urodzny? sto lat bejbe 11!
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) widziałam. Są zwykłe 3/4. Bez żadnych udziwnien, koronek, dżetów, cekinów i innych tego typu atrakcji
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
ja kocham wrocław bo mogę tam wszystko kupić
oprócz stanika 65 D w gattci w pasażu grunwaldzkim jest wszystkoa! byłam w witchenie zobaczyć portfele był jeden ładny, miła duzo przgrudek i dużo miejsc na karty chcę TZ na gwiazdkę kupićhttp://www.allegro.pl/item417135334_...a_0.html#photo
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba mam takiego lenia w pupie, że allegro jednak staje się doskonałą formą tańszego zakupowania, jak dla mnie. choć racja - ubrań nie kupuję. i zazwyczaj kupuję rzeczy ze sklepów, które później ładnie odbieram osobiście, a które w tym sklepie stacjonarnym są droższe o jakieś 10-20 zł, np. gry dla TŻta na jego Plejstejszon3
|
#2337 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Cytat:
Mi się przytyło trochę na studiach: nieprzespane noce, jedzenie o dziwnych godzinach, nieregularnie i szybko. Długo ważyłam 49 - 50 kg, przy moich marnych 158 cm wzrostu Oczywiście, miała kompleksy, ale dałabym dużo, żeby wyglądać tak, jak przedtem ![]() Teraz ważę 59 kg, chciałabym zrzucić 5 kg Nie czuję się komfortowo A czasami naprawdę warto Co innego bielizna, żakiety, spodnie itp. - może być ciężko z dobraniem odpowiedniego fasonu, bo te rzeczy jednak trzeba mierzyć. Ja na Allegro kupuję książki, czasem kosmetyki. Ostatnio kupiłam fixator Kryolana i jestem zadowolona ![]() Cytat:
Wszystkiego najlepszego!!! |
||
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Poemi wszystkiego najlepszego
![]() Mama właśnei dzowniła, że dostałam wezwanie na polcicję w charakterze świadka na ten czwartek:/ nie wiem o co chodzi... JA CHCE WAKACJI!!!!
|
#2339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O kurczę, chyba to nic poważnego?Dziewczynki, wkleję Wam fotę sukienki, w której wystąpię na weselu kuzynki w tą sobotę Na zdjęciu, oczywiście, modelka Promod Sukienka ma szerokie rękawy, więc muszę sobie kupić czarny, gładki stanik (widać co nieco)
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

. Tylko jest proble bo forma szkoły mi nie odpowiada...
. Jak skończę te studia to pomyślę o szkole policyjnej. Nie ma to jak inspiracja książką 
) niewiele więcej umiem. Może wybić się lekko na jakiejś górce i poszybować ze 3m dalej (wiem że jeździsz i skaczesz, więc wiesz że jak na snowboard to to żaden wyczyn). No ale to się nie liczy, bo jak mam deskę na nogach, to jakby w inny świat wkraczam, czas wolniej płynie, życie jest piękne... mimo wszystko trzeba się rozwijać, więc w tym roku chciałabym wziąć sobie kilka lekcji z instruktorem od freestyle'u.
dziekuje

, żeby się nie okazało że nagle przytyłam i nic już nie mogę z tym zrobić .........No obsesja, mówiłam 
(kupilam ale tylko po to by śmigac w nich po domu i kusic TZ