podoba mi się dupek (?) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2019-02-12, 08:56   #1
Coco Chanel6
Raczkowanie

podoba mi się dupek (?)

czesc. z góry przepraszam, ze zasmiecam forum takimi glupotami, a raczej chyba szukam potwierdzenia moich domysłów.
pracuje w sklepie, gdzie często odwiedza nas młody chłopak, który podbijał chyba juz do wszystkich dziewczyn, teraz Przyszła kolej na mnie. jest on żołnierzem zawodowym i widać ze on tym po prostu żyje, widać jednak ze władza Uderzyła mu do głowy i uważa sie za pana świata. opowiadał raz, ze gdy wrócił do domu i był nieporządek, była kłótnia, bo wszystko ma być w kosteczke. w końcu napisał do mnie, powiedział ze nie ma fejsa, założył więc samego messengera, ale jak mnie znalazł? koleżanką mówi ze ma jednak fejsa. kiedy z nim pisalam i probowalam opisać jak go postrzegam, napisał:skąd możesz tp wiedzieć?", nie spodobały Mi się jego słowa, nie mówi gdzie ma jednostka ani mieszka, tylko "podlegam pod miasto takie, a mieszkam obok takiego". jest pewny siebie, ale widać ze strach sie z nim nie Zgadzać. Koleżanki Odradzają, ale on mi sie podoba. chce się spotkać, może po prostu jakas niezobowiązująca znajomość z nim? czy dac sobie całkiem spokój, może on tylko chce zaimponować?
Coco Chanel6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 09:09   #2
saisajel
Przyczajenie

Dot.: podoba mi się dupek (?)

okropny typ człowieka, którego celem jest kontrolowanie wszystkich i wszystkiego. poza tym pokazuje swoją wyższość i mądrość słowami "skąd możesz to wiedzieć". ciężko żyć z takim człowiekiem, chyba, że ulegniesz mu całkowicie i dostosujesz swoje życie do jego zasad.
a niezobowiązująca znajomość raczej nie jest możliwa z takim człowiekiem, zazwyczaj kończy się słowami "to ja zdecyduje jaka będzie między nami relacja"

Edytowane przez saisajel
Czas edycji: 2019-02-12 o 09:10
saisajel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 09:11   #3
PiotrSand
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Coco Chanel6 Pokaż wiadomość
czesc. z góry przepraszam, ze zasmiecam forum takimi glupotami, a raczej chyba szukam potwierdzenia moich domysłów.
pracuje w sklepie, gdzie często odwiedza nas młody chłopak, który podbijał chyba juz do wszystkich dziewczyn, teraz Przyszła kolej na mnie. jest on żołnierzem zawodowym i widać ze on tym po prostu żyje, widać jednak ze władza Uderzyła mu do głowy i uważa sie za pana świata. opowiadał raz, ze gdy wrócił do domu i był nieporządek, była kłótnia, bo wszystko ma być w kosteczke. w końcu napisał do mnie, powiedział ze nie ma fejsa, założył więc samego messengera, ale jak mnie znalazł? koleżanką mówi ze ma jednak fejsa. kiedy z nim pisalam i probowalam opisać jak go postrzegam, napisał:skąd możesz tp wiedzieć?", nie spodobały Mi się jego słowa, nie mówi gdzie ma jednostka ani mieszka, tylko "podlegam pod miasto takie, a mieszkam obok takiego". jest pewny siebie, ale widać ze strach sie z nim nie Zgadzać. Koleżanki Odradzają, ale on mi sie podoba. chce się spotkać, może po prostu jakas niezobowiązująca znajomość z nim? czy dac sobie całkiem spokój, może on tylko chce zaimponować?
Nareszcie przyszła kolej na ciebie! Tak, zwolniło się miejsce. Jesteś jedną z tych, które kiedy mamusia mówi "nie dotykaj bo się poparzysz", to łapka ci sama idzie w tamtym kierunku.
PiotrSand jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 09:13   #4
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Jesteś jedną z kolejnych i po poście widać, że masz za miękką dupę do takich znajomości. Odpuść, bo będzie rozpacz.
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 09:15   #5
Mija62
uparta chmura

Wpierw podbijał do ładniejszych, nie wyszło to przyszła kolej na ciebie. Jeśli Ci to odpowiada.. Potem będzie kolejny wątek, chyba mu się nie podobam, albo nie jestem w jego typie

PiotrSand to samo miałam napisać o tym poparzeniu, hmmm
Now our rainbow is gone

Edytowane przez Mija62
Czas edycji: 2019-02-12 o 09:18
Mija62 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 09:23   #6
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mija62 Pokaż wiadomość
Wpierw podbijał do ładniejszych, nie wyszło to przyszła kolej na ciebie. Jeśli Ci to odpowiada.. Potem będzie kolejny wątek, chyba mu się nie podobam, albo nie jestem w jego typie

PiotrSand to samo miałam napisać o tym poparzeniu, hmmm

Nie kracz bo już rzygam tymi wątkami
ad661336dba67467d5566b7c0c939a9c82ec46ac_5f7e48729cea2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 09:37   #7
Coco Chanel6
Raczkowanie

Dzięki, takich słow potrzebowałam
Coco Chanel6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 09:39   #8
Vanir410
Wtajemniczenie

Chcesz to wejdź w tą znajomość, chociaż to trochę masochizm. Sama widzisz, że ten facet do "dobrych" nie należy i więcej będzie z tego wszystkiego płaczu niż przyjemności.
Nie rozumiem takich dziewczyn. Od początku widać, że coś jest nie tak, ale "chce się spotkać"...
Vanir410 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 09:47   #9
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Vanir410 Pokaż wiadomość
Nie rozumiem takich dziewczyn. Od początku widać, że coś jest nie tak, ale "chce się spotkać"...
Na dodatek wie że była na szarym końcu kolejki i jeszcze jej to schlebia
f284c48a05423b409a451c4db0eed2c1276616e1_6008c4288f43f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 09:49   #10
PiotrSand
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vanir410 Pokaż wiadomość
Chcesz to wejdź w tą znajomość, chociaż to trochę masochizm. Sama widzisz, że ten facet do "dobrych" nie należy i więcej będzie z tego wszystkiego płaczu niż przyjemności.
Istnieje teoria, że w kobiecej naturze leży chęć bycia nieszczęśliwą. Kiedy czytam niektóre wątki to sobie o niej przypominam.
Stary 2019-02-12, 09:57   #11
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2019-02-12 o 10:40
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 10:04   #12
Mija62
uparta chmura

Cytat:
Napisane przez PiotrSand Pokaż wiadomość
Istnieje teoria, że w kobiecej naturze leży chęć bycia nieszczęśliwą. Kiedy czytam niektóre wątki to sobie o niej przypominam.
Ta teoria w moim przypadku sprawdza się w 100% :

Myślałam, że to ja jestem jakaś z☠☠☠ana, a jednak nie
Now our rainbow is gone
Mija62 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 10:27   #13
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Coco Chanel6 Pokaż wiadomość
Sądząc po jego zachowaniu, to on od Ciebie niczego więcej nie chce. Nadajesz się do takiego układu czy później będziesz ryczeć w poduszkę?

Babiarz despota. Serio nic lepszego nie masz na horyzoncie?
wlosomaniaczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 10:35   #14
edan84
BAN stały

Cytat:
Tiaaa. A jakiś link? Źródło tej teorii? Czy może źródłem jest Twój brudny paluch, z którego to wyssałeś?

Istnieje teoria, ze w Piotra naturze leży chęć bycia dostrzeżonym na wizażu. Kiedy czytam jego niektóre posty to sobie o niej przypominam.
————————-
Autorka dobrze wie w co się pakuje jeśli zdecyduje się na układ z tym żołnierzykiem.
Jest widać młodziutka i musi porobić w życiu pare błędów, popłakać, ale tez się wyszaleć.
A układ z tym panem, którego raczyła opisać, takim szaleństwem jest.

Ale to co sobie poprzezywa na pewno sobie zapamięta. I jestem daleki od czegokolwiek odradzania w tym miejscu. Chcesz - korzystaj. Jeśli nie wyjdzie, to chociaż czegoś (liczę na to) się nauczysz.
edan84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 10:38   #15
Ellen_Ripley
Zakorzenienie

Od takich ludzi z daleka. Żadnej luźnej znajomości by z tego nie było, nie łudź się. Jeżeli zakładasz o facecie wątek, to "akurat" umiałabyś się zdystansować. A świstak siedzi i zawija.
Stary 2019-02-12, 11:09   #16
PiotrSand
BAN stały

Cytat:
Napisane przez edan84 Pokaż wiadomość
Tiaaa. A jakiś link? Źródło tej teorii? Czy może źródłem jest Twój brudny paluch, z którego to wyssałeś?

Istnieje teoria, ze w Piotra naturze leży chęć bycia dostrzeżonym na wizażu. Kiedy czytam jego niektóre posty to sobie o niej przypominam.
————————-
Autorka dobrze wie w co się pakuje jeśli zdecyduje się na układ z tym żołnierzykiem.
Jest widać młodziutka i musi porobić w życiu pare błędów, popłakać, ale tez się wyszaleć.
A układ z tym panem, którego raczyła opisać, takim szaleństwem jest.

Ale to co sobie poprzezywa na pewno sobie zapamięta. I jestem daleki od czegokolwiek odradzania w tym miejscu. Chcesz - korzystaj. Jeśli nie wyjdzie, to chociaż czegoś (liczę na to) się nauczysz.
Odpowiem ci ostatni raz. Resztę wpisów będę zwyczajnie ignorował. Nie interesuje mnie twoje zdanie w żadnym temacie. Nie cytuj mnie. Nie nawiązuj do moich wypowiedzi bo i tak tego nie przeczytam.
Stary 2019-02-12, 11:24   #17
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Ja natomiast odnoszę wrażenie, że największe parcie na bycie dostrzeżonym masz Ty. Chyba nie ma wątku, w którym nie jesteś złośliwy wobec galektego albo PiotrSanda. Można się nie zgadzać, ale dołączam się do grona wizażanek, które zwracały Tobie już tyle razy uwagę i mam małą prośbę - weź wyluzuj trochę, bo przykro się Ciebie czyta (na szczęście nie zawsze).
Stary 2019-02-12, 11:27   #18
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wlosomaniaczkaaa Pokaż wiadomość
Ja natomiast odnoszę wrażenie, że największe parcie na bycie dostrzeżonym masz Ty. Chyba nie ma wątku, w którym nie jesteś złośliwy wobec galektego albo PiotrSanda. Można się nie zgadzać, ale dołączam się do grona wizażanek, które zwracały Tobie już tyle razy uwagę i mam małą prośbę - weź wyluzuj trochę, bo przykro się Ciebie czyta (na szczęście nie zawsze).
Poprosiłem o link do teorii, na która powołuje się Piotr.
Oczywiście nie otrzymałem. Wiec zakładam, ze znowu bezczelnie kłamie.
A ja kłamców nie lubie.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Galakty ma dokładnie takie same skłonności.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2019-02-12, 12:38   #19
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2019-02-12 o 12:40
Stary 2019-02-12, 12:41   #20
edan84
BAN stały

podoba mi się dupek (?)

Cytat:
Napisane przez Trzepotka Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Nie drażnią. Lubię wytykać kłamstwa, manipulacje i brak jakichkolwiek argumentów na rzekome „teorie”.
Nie chce sobie odejmować tej przyjemności.

A brudny paluch to poetyckie porównanie i autorska parafraza znanego powiedzenia: „wyssac coś z palca”.
Stary 2019-02-12, 12:45   #21
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Edan,
dołączam do słów Trzepotki.
Albo hamuj trochę albo daj ignora tym, których posty Cię irytują.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 12:53   #22
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Edan,

dołączam do słów Trzepotki.

Albo hamuj trochę albo daj ignora tym, których posty Cię irytują.
Jest czymś niewłaściwym kiedy napiętnuję brak argumentów u wspoldyskutanta?

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

W moim przekonaniu rzucanie hasłem o teorii ze kobiety chcą być nieszczęśliwe jest porównywalne do innych mizoginicznych tesktów jak: „gwałcona kobieta odczuwa przyjemnośc a nawet orgazm”.
Stary 2019-02-12, 12:55   #23
patusiaa23
BAN stały

Cytat:
Jest czymś niewłaściwym kiedy napiętnuję brak argumentów u wspoldyskutanta?

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

W moim przekonaniu rzucanie hasłem o teorii ze kobiety chcą być nieszczęśliwe jest porównywalne do innych mizoginicznych tesktów jak: „gwałcona kobieta odczuwa przyjemnośc a nawet orgazm”.
Boże skończ już, serio. Wszyscy już wiemy że jesteś tu największym masakratorem wszystkiego

A kobieta podczas gwałtu może jak najbardziej odczuwać orgazm. Teksty takie jak twój są równie piętnujące dla takich kobiet, no bo jak to gwałt, jak doszła, to pewnie jej sie podobalo.

Edytowane przez patusiaa23
Czas edycji: 2019-02-12 o 12:58
patusiaa23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 12:57   #24
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta
Stary 2019-02-12, 13:09   #25
wlosomaniaczkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Poprosiłem o link do teorii, na która powołuje się Piotr.
Oczywiście nie otrzymałem. Wiec zakładam, ze znowu bezczelnie kłamie.
A ja kłamców nie lubie.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Galakty ma dokładnie takie same skłonności.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No i fajnie, że dostrzegasz błędy, które mogą wprowadzić w błąd innych użytkowników. Chodzi wyłącznie o wątpliwej jakości styl ich poprawiania. Użytkownicy forum, to żadni specjaliści z małymi wyjątkami, z mniejszym bądź większym doświadczeniem i wiedzą. Mają prawo się mylić i palnąć jakieś głupstwo. Ty natomiast lubisz używać zbyt dużego kalibru w ich ocenie np. "bezczelnie kłamie".
Kłamstwowypowiedź zawierająca informacje niezgodne z przekonaniem o stanie faktycznym. Kłamca przekazuje informacje niezgodne z jego przekonaniem o rzeczywistości z intencją, by zostały one wzięte za prawdziwe.
Masz dowody na to, że osoby, którym zarzucałeś kłamstwo kłamały, a nie najnormalniej w świecie się myliły bez intencji wprowadzenia w błąd?

Kończę offtop.
Stary 2019-02-12, 13:09   #26
Mijanou
Wizażowy Kot Igor

Cytat:
Napisane przez Trzepotka Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Dodam, że bardzo, co u kota graniczy już z ewolucją cyrkową. Argumentu o gwałcie i orgazmie nie skomentuję.

Bardzo Cię, Edan, proszę, żebyś do adwersarzy zwracał się grzeczniej (nawet obalając ich argumenty). Lub wcale.

Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209

Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw

No pasaran!
Mijanou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 13:20   #27
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mijanou Pokaż wiadomość
Dodam, że bardzo, co u kota graniczy już z ewolucją cyrkową. Argumentu o gwałcie i orgazmie nie skomentuję.

Bardzo Cię, Edan, proszę, żebyś do adwersarzy zwracał się grzeczniej (nawet obalając ich argumenty). Lub wcale.
Dobrze Mijo. Dla Ciebie wszystko

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ----------

Cytat:
Napisane przez patusiaa23 Pokaż wiadomość
Boże skończ już, serio. Wszyscy już wiemy że jesteś tu największym masakratorem wszystkiego

A kobieta podczas gwałtu może jak najbardziej odczuwać orgazm. Teksty takie jak twój są równie piętnujące dla takich kobiet, no bo jak to gwałt, jak doszła, to pewnie jej sie podobalo.
Chodziło mi o rzecz w nawiązaniu do CHĘCI kobiety - w przypadku Piotra, do bycia nieszczęśliwą, a w tekście służącym za porównanie - wiadomo co.

Przy okazji. Myśle, że Piotr pomylił znaczenia słów i użył niewłaściwie słowa „teoria”. Winien użyć: hipoteza. Wtedy bym się tak nie czepiał.
Stary 2019-02-12, 14:17   #28
farmaceutka88
Rozeznanie

Cytat:

Ja się z tym zgadzam. Może nie dotyczy to większości kobiet, ale znam takie, których hobby to płakanie w poduszkę, zadręczanie się i brnięcie w coś bezsensownego (a później dłuuuugie miesięczne rozkminy nocami).
farmaceutka88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2019-02-12, 14:20   #29
edan84
BAN stały

Cytat:
Napisane przez farmaceutka88 Pokaż wiadomość
Ja się z tym zgadzam. Może nie dotyczy to większości kobiet, ale znam takie, których hobby to płakanie w poduszkę, zadręczanie się i brnięcie w coś bezsensownego (a później dłuuuugie miesięczne rozkminy nocami).
Tylko on napisał, ze jest to w kobiecej naturze, a nie w naturze Twojej kumpeli.
Znaczy Ty tez masz hobby płakania nocami w poduszkę? I każda kobieta tak ma?
Stary 2019-02-12, 14:23   #30
ruda_beksa
Zakorzenienie

Swoją drogą to chętnie poczytałabym o kobietach które chcą cierpieć, pomijając literaturę sado-maso. Ma ktoś jakieś linki?

Autorko, z tego co opisujesz to facet jest gburem i babiarzem. Jeśli dziko chcesz go zaliczyć, to droga wolna, ale raczej nie licz na nic więcej.

https://www.youtube.com/watch?v=oHgCXhY6kZ0
ruda_beksa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości