|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
podoba mi się dupek (?)
czesc. z góry przepraszam, ze zasmiecam forum takimi glupotami, a raczej chyba szukam potwierdzenia moich domysłów.
pracuje w sklepie, gdzie często odwiedza nas młody chłopak, który podbijał chyba juz do wszystkich dziewczyn, teraz Przyszła kolej na mnie. jest on żołnierzem zawodowym i widać ze on tym po prostu żyje, widać jednak ze władza Uderzyła mu do głowy i uważa sie za pana świata. opowiadał raz, ze gdy wrócił do domu i był nieporządek, była kłótnia, bo wszystko ma być w kosteczke. w końcu napisał do mnie, powiedział ze nie ma fejsa, założył więc samego messengera, ale jak mnie znalazł? koleżanką mówi ze ma jednak fejsa. kiedy z nim pisalam i probowalam opisać jak go postrzegam, napisał:skąd możesz tp wiedzieć?", nie spodobały Mi się jego słowa, nie mówi gdzie ma jednostka ani mieszka, tylko "podlegam pod miasto takie, a mieszkam obok takiego". jest pewny siebie, ale widać ze strach sie z nim nie Zgadzać. Koleżanki Odradzają, ale on mi sie podoba. chce się spotkać, może po prostu jakas niezobowiązująca znajomość z nim? czy dac sobie całkiem spokój, może on tylko chce zaimponować?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: podoba mi się dupek (?)
okropny typ człowieka, którego celem jest kontrolowanie wszystkich i wszystkiego. poza tym pokazuje swoją wyższość i mądrość słowami "skąd możesz to wiedzieć". ciężko żyć z takim człowiekiem, chyba, że ulegniesz mu całkowicie i dostosujesz swoje życie do jego zasad.
a niezobowiązująca znajomość raczej nie jest możliwa z takim człowiekiem, zazwyczaj kończy się słowami "to ja zdecyduje jaka będzie między nami relacja" Edytowane przez saisajel Czas edycji: 2019-02-12 o 09:10 |
|
|
|
|
#3 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
Jesteś jedną z kolejnych i po poście widać, że masz za miękką dupę do takich znajomości. Odpuść, bo będzie rozpacz.
|
|
|
|
|
#5 |
|
uparta chmura
|
Wpierw podbijał do ładniejszych, nie wyszło to przyszła kolej na ciebie. Jeśli Ci to odpowiada.. Potem będzie kolejny wątek, chyba mu się nie podobam, albo nie jestem w jego typie
![]() PiotrSand to samo miałam napisać o tym poparzeniu, hmmm
In a rainbow Now our rainbow is gone I am lost in a rainbow Now our rainbow is gone Edytowane przez Mija62 Czas edycji: 2019-02-12 o 09:18 |
|
|
|
|
#6 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie kracz bo już rzygam tymi wątkami
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki, takich słow potrzebowałam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
Chcesz to wejdź w tą znajomość, chociaż to trochę masochizm. Sama widzisz, że ten facet do "dobrych" nie należy i więcej będzie z tego wszystkiego płaczu niż przyjemności.
Nie rozumiem takich dziewczyn. Od początku widać, że coś jest nie tak, ale "chce się spotkać"... |
|
|
|
|
#9 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2019-02-12 o 10:40 |
|
|
|
|
#12 | |
|
uparta chmura
|
Cytat:
Myślałam, że to ja jestem jakaś z☠☠☠ana, a jednak nie
|
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babiarz despota. Serio nic lepszego nie masz na horyzoncie? |
|
|
|
|
|
#14 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Istnieje teoria, ze w Piotra naturze leży chęć bycia dostrzeżonym na wizażu. Kiedy czytam jego niektóre posty to sobie o niej przypominam. ————————- Autorka dobrze wie w co się pakuje jeśli zdecyduje się na układ z tym żołnierzykiem. Jest widać młodziutka i musi porobić w życiu pare błędów, popłakać, ale tez się wyszaleć. A układ z tym panem, którego raczyła opisać, takim szaleństwem jest. Ale to co sobie poprzezywa na pewno sobie zapamięta. I jestem daleki od czegokolwiek odradzania w tym miejscu. Chcesz - korzystaj. Jeśli nie wyjdzie, to chociaż czegoś (liczę na to) się nauczysz. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
Od takich ludzi z daleka. Żadnej luźnej znajomości by z tego nie było, nie łudź się. Jeżeli zakładasz o facecie wątek, to "akurat" umiałabyś się zdystansować. A świstak siedzi i zawija.
|
|
#16 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ja natomiast odnoszę wrażenie, że największe parcie na bycie dostrzeżonym masz Ty. Chyba nie ma wątku, w którym nie jesteś złośliwy wobec galektego albo PiotrSanda. Można się nie zgadzać, ale dołączam się do grona wizażanek, które zwracały Tobie już tyle razy uwagę i mam małą prośbę - weź wyluzuj trochę, bo przykro się Ciebie czyta (na szczęście nie zawsze).
|
|
|
|
|
#18 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Oczywiście nie otrzymałem. Wiec zakładam, ze znowu bezczelnie kłamie. A ja kłamców nie lubie. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Galakty ma dokładnie takie same skłonności. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2019-02-12 o 12:40 |
|
|
|
|
#20 |
|
BAN stały
|
podoba mi się dupek (?)
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Edan,
dołączam do słów Trzepotki. Albo hamuj trochę albo daj ignora tym, których posty Cię irytują.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#22 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- W moim przekonaniu rzucanie hasłem o teorii ze kobiety chcą być nieszczęśliwe jest porównywalne do innych mizoginicznych tesktów jak: „gwałcona kobieta odczuwa przyjemnośc a nawet orgazm”. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A kobieta podczas gwałtu może jak najbardziej odczuwać orgazm. Teksty takie jak twój są równie piętnujące dla takich kobiet, no bo jak to gwałt, jak doszła, to pewnie jej sie podobalo. Edytowane przez patusiaa23 Czas edycji: 2019-02-12 o 12:58 |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kłamstwo – wypowiedź zawierająca informacje niezgodne z przekonaniem o stanie faktycznym. Kłamca przekazuje informacje niezgodne z jego przekonaniem o rzeczywistości z intencją, by zostały one wzięte za prawdziwe. Masz dowody na to, że osoby, którym zarzucałeś kłamstwo kłamały, a nie najnormalniej w świecie się myliły bez intencji wprowadzenia w błąd? Kończę offtop.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Wizażowy Kot Igor
|
Dodam, że bardzo, co u kota graniczy już z ewolucją cyrkową. Argumentu o gwałcie i orgazmie nie skomentuję.
Bardzo Cię, Edan, proszę, żebyś do adwersarzy zwracał się grzeczniej (nawet obalając ich argumenty). Lub wcale.
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
|
|
|
|
#27 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Przy okazji. Myśle, że Piotr pomylił znaczenia słów i użył niewłaściwie słowa „teoria”. Winien użyć: hipoteza. Wtedy bym się tak nie czepiał. |
||
|
|
|
|
#28 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja się z tym zgadzam. Może nie dotyczy to większości kobiet, ale znam takie, których hobby to płakanie w poduszkę, zadręczanie się i brnięcie w coś bezsensownego (a później dłuuuugie miesięczne rozkminy nocami).
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Znaczy Ty tez masz hobby płakania nocami w poduszkę? I każda kobieta tak ma? |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Swoją drogą to chętnie poczytałabym o kobietach które chcą cierpieć, pomijając literaturę sado-maso. Ma ktoś jakieś linki?
Autorko, z tego co opisujesz to facet jest gburem i babiarzem. Jeśli dziko chcesz go zaliczyć, to droga wolna, ale raczej nie licz na nic więcej.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:31.

bo już rzygam tymi wątkami

Witaj Życie po Wizażu (Discord). Wszystko przed nami.