|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12
Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- Spoko czas pokaże, mam zapiernicz w pracy zleci już ten tydzień ![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam już pierwsze wyniki. Morfologia w normach, tsh mi spadło do 1,78 (było 2,1). Czekam na resztę pewnie niedługo będą Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1295 |
|
Zadomowienie
|
Hej już jestem po, dziękuję za kciuki
. Na tą chwilę wszystko ok nos jest, przezierność 1.36, tętno 158, crl 61 mm, kość udowa widoczna, mózg też . Dziecko spokojnie leżało dało się wymierzyć, na koniec pomachalo rączką i nóżkami. W piątek wynik PAPPA. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my za 2 tyg.Mam już wyniki: Glukoza na czczo 93,9 Po 1h 132,8 Po 2h 100,8 Mocz ok Morfologia ok Tsh 1,78 ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1297 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej wam 😊
Carmelove gratuluje serduszka!! Marianna ciesze sie ze na usg wszystko ok ☺ płci nje podejrzeliście? Gratuluje wszystkim wizyt! A te z @ przytulam 😚 Izzy a może drożność sobie zrób? Prolaktyne badałaś? Haneczka nooo mąż niezły.. mój w życiu nie liczył moich dni cyklu haha Zebra mi nigdy oprocz kp nic z piersi nie ciekło. Zbadaj prolaktyne i idź do gina najlepiej zbadać piersi.. ![]() A my ciągniemy już 15 tydzień zaczęliśmy z tż 2 tyg ferii więc wiadomo jak to jest- im więcej wolnego tym mniej czasu na cokolwiek.. nadrabiam zaległości i różne sprawy.. sprzątanie, pranie, gotowanie, córa tez wolne w domu i jakoś leci...Załatwiłam dziś sobie okulary 😎 okazuje sie, że mam lekki astygmatyzm.. w poniedziałek ide do optyka wybrać oprawki
|
|
|
|
#1298 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Gratuluje udanych wizyt, serduszek i dobrych wyników badań Ostatnio nie jestem w nastroju (bez powodu), więc wybaczcie że się jakoś nie odzywam ale czytam na bieżąco. |
|
|
|
#1299 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1300 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję bardzo
![]() ![]() ![]() Paulina o płci lekarz nic nie mówił, powiedział że za wcześnie dziś 12+1 i termin z usg taki jak z om. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1301 | ||||
|
Zakorzenienie
|
A
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś byłam chyba ostatni dzień w pracy, idę w poniedziałek do lekarza. Nie myślałam, że będę się tak bała :/ Mąż mówi że jak ma być dobrze to będzie mimo wszystko ale ja zaczynam lekko panikować ---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- A Cytat:
Cytat:
![]() Ja dziś byłam chyba ostatni dzień w pracy, idę w poniedziałek do lekarza. Nie myślałam, że będę się tak bała :/ Mąż mówi że jak ma być dobrze to będzie mimo wszystko ale ja zaczynam lekko panikować |
||||
|
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Super, że wizyty udane. <3
Ja mam jutro, ale po południu, więc będzie mi się dłużył dzień.
|
|
|
|
#1303 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi sie, że wlasnie sprawdzenie owulacji to pierwsza rzecz. No ale żaden nie zrobił... Każdy polegał tylko na moich słowach.
Pokładam ogromne nadzieje w tej wizycie.. ale znów nie chce się nakręcać niepotrzebnie. Dzięki dziewczyny za wsparcie i kciuki i gratuluje wszystkim wizytującym dobrych wieści. Paulina robiłam drożność i wszystko było ok. Edytowane przez izzy_91 Czas edycji: 2019-02-12 o 20:36 |
|
|
|
#1304 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim! Gratulacje dla kaari i dla nowych kreseczek
![]() Spędzam w pracy ostatnio średnio 10h i nie jestem w stanie w ogóle być na bieżąco. Ale chciałam poinformować że dziś mój 11dc. 6. dzień z clo, wyhodowałam pęcherzyk 23 mm. Nie będziemy ingerować w jego pękanie w tym cyklu, zobaczymy jak się rozwinie. Dziś co prawda czułam intensywne kłucie w jajnikach, ale to jeszcze nie było to. W niedzielę badam progesteron a we wtorek kolejny monitoring. Świetnie reaguję też na metforminę. Mam wrażenie że moja waga spada z dnia na dzień. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#1305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie niestety metformina zadziałała tylko tyle że nie tylam aż tak bardzo... ale teraz już odstawiłam, zobaczymy co będzie dalej. Ciekawe ile przytylam, jutro rano zobaczę jak nie zapomnę...Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1306 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#1307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1308 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Padam na twarz... dużo towaru przyszło i chyba coś mnie zaczyna brać przeziębienie... do tego syn chory gorączka itp. Nie wystąpi na dzień babci i dziadka... mówi się trudno Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1310 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie oglądam wiem co jem na tvn style i jest program na temat proszków do prania i płynów do płukania. I powiedzieli że duże używanie płynów do płukania odzieży pogarsza jakość męskiego nasienia
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Macie mój brzuch oponkowo-wzdęciowo-ciążowy wyglądający zza swetra.
20190212_171050.jpeg
|
|
|
|
#1313 |
|
Zadomowienie
|
Icannotfly super brzuszek
przypomnij proszę który u Ciebie tydzień?Powiedzieli że w płynach i w proszkach jest bardzo dużo ftalanów, ale szczególnie w płynach jest ich dużo i że one się kumulują w odzieży, szczególnie w bawełnianej, poliester mniej tego wciąga, a te związki uszkadzaja plemniki. Nawet pokazywali badanie nasienia i prawidłowy oraz nie prawidłowy obraz, niestety obejrzałam tylko kawałek programu bo włączyłam w trakcie jego trwania a po chwili córka mnie wolała, ale pewnie na necie można odszukać ten odcinek. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1314 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1315 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A takie np typu sensitive i antyalergiczne też? Ło matko. Wszystko nas wykończy. Powietrze, jedzenie, pranie.... ![]() Cytat:
![]() Ale myśle, że wzdęcia też robią swoje.
|
||
|
|
|
#1316 |
|
Zadomowienie
|
Powiedzieli ogólnie płyny do płukania i proszki do prania i że ogólnie za dużo się używa chemii i że większość ludzi za dużo daje tego do pralki przez co ubrania są źle wypłukane.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- Icannotfly to już niedługo połóweczka ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1317 |
|
Raczkowanie
|
cześć
![]() wpadam na szybko, tż zjechał na tydzień więc trzeba się nacieszyć , bo za chwilę znowu jedzie na 4 tyg ![]() byliśmy dzisiaj na połówkowych i wszystko dobrze, tyle że moje dziecko ma najgorszą pozycję z możliwych i nie dało się go pooglądać w 4d , ale najważniejsze że zdrowo rośnie i dalej jest chłopcem więc mogę szykować powoli wyprawkę ![]() Izzy przykro mi , że macie takiego pecha do lekarzy, oby teraz trafił wam się jakiś ogarnięty Voice super że dobrze reagujesz na leki, może szybko Wam teraz pójdzie życzę tego z całego sercaIcannotfly śliczny brzuszek ![]() gratulacje dla reszty dziewczyn za udane wizyty
|
|
|
|
#1318 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Czy ktoś mnie jeszcze pamięta? ![]() ![]() Daawno mnie tu nie było przyszlam się zameldowac ![]() Jestem tykająca bombą niebawem rodzę, trzymajcie więc kciuki. Co u Was? Jak sie macie? Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 01:24 ---------- Poprzedni post napisano o 01:22 ---------- Ultra, Madz, widze terminy porodu!! Ogromne gratki ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1319 |
|
Zadomowienie
|
Sylwia ja Cię pamiętam ale z lutówek
jak się czujesz? Na kiedy masz TP? I kto u Ciebie mieszka? Pozdrawiam ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gratulacje ⚘Ja mam tp na 18.02. Czuje sie całkiem ok mieszka u mnie dziewczynka ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

. Na tą chwilę wszystko ok nos jest, przezierność 1.36, tętno 158, crl 61 mm, kość udowa widoczna, mózg też . Dziecko spokojnie leżało dało się wymierzyć, na koniec pomachalo rączką i nóżkami. W piątek wynik PAPPA.
my za 2 tyg.

ale teraz już odstawiłam, zobaczymy co będzie dalej. Ciekawe ile przytylam, jutro rano zobaczę jak nie zapomnę...
płci nje podejrzeliście? 
okazuje sie, że mam lekki astygmatyzm.. w poniedziałek ide do optyka wybrać oprawki 
przypomnij proszę który u Ciebie tydzień?