|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - część X
Cytat:
Sukienka bardzo ładna.
|
|
#2342 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() P.s Szkoda, że nie ma u was H&M ![]() Cytat:
Polecam Ci SB, naprawdę działa Dla mnie świetną motywacją jest ujrzenie na ulicy idealnej, szczupłej kobiety ![]() :roll eyes:Co do allegro zgadzam się z Tobą POEMI wszystkiego najlepszego |
||
|
|
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
Twin, może Ci kiedyś telefon ukradli?
mnie po 5 latach chyba wezwali..i wiecie co najśmieszniejsze? oddali mi ten ukradziony telefon. po takim czasie ![]() Asiuk, sukienka baaardzo ładna
|
#2344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super Kiecka !!!!! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a gdzie kupujecie ten fixer? i z jakiej firmy?
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2347 |
|
Zakorzenienie
|
a w sephorze myślisz, że będzie?
|
#2348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś na allegro kupiła Sims2, których nie dostałam. To było ponad pól roku temu. Okazało się, że jakiś gnojek włamał się na konto jakiegoś faceta i pod jego tożsamością sprzedawał fikcyjne Simsy. Ktoś się wkurzył i zgłosił to na policję i teraz wzywają wszystkich kupujących na przesłuchania. Szkoda, że to taki odstęp czasowy. bo chyba dowody w postaci maili zostały już skasowane a powinnam je przynieść ze sobą na policję.P.S. Muszę Wam powiedzieć, że na nowo zakochałam się w moim TŻcie
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2008-08-19 o 12:12 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co się orientuję, to ta firma jest albo na targach kosmetycznych, albo w jakichś swoich gabinetach kosmetycznych, albo allegro. W sklepach czy drogeriach raczej nie. Spróbuj może znaleźć na ich stronie jakiś punkt dystrybucji u siebie
Twin, a czym sobie tż tak zaskarbił na nowo twoje uczucie? |
|
|
|
#2350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najłatwiej na all, ale może też w hurtowniach kosmetycznych itp. W zwykłej drogerii go nie dostaniesz |
|
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie Opowiadaj ![]() Cytat:
, albo w W-wie sklep firmowy, wejdź na ich stronę i popatrz gdzie mają sklepy
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Zakorzenienie
|
ja w moim tez się co jakiś czas na nowo zakochuję
fajnie jest![]() Simsy2
|
#2353 |
|
Zadomowienie
|
Powróciłam od lekarza, byłam bardzo zaskoczona jak mili byli ludzie, którzy mnie przyjęli, szok!
Angina + w bonusie zapalenie pęcherza, poleniuchuję trochę do poniedziałku... Poemi, wszystkiego dobrego i udanej imprezy ;* Twin, a TŻ cos szczególnego przeskrobał ![]() Ja się nie chwaliłam, ale myślę, że warto napisać.... W sobotę wróciliśmy z TŻ ok 1 w nocy z klubu, uparł się, że chce iść pierwszy pod prysznic, gdy przyszła moja kolej okazało się, że wanna wyłożona jest świeczkami i czeka na mnie kieliszek wina Zaproponowałam TŻtowi przyłączenie się do kąpieli, ale on powiedział, że to czas dla mnie. Za to jak wyszłam z wanny... w pokoju było z 5x więcej świeczek, no i TŻ już wtedy nigdzie nie uciekał ;-) Chyba zasłużył na order wzorowego TŻ, co
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a właśnie, miałam zapytać, Dorinko czy po ślubie coś się zmieniło u was? Pytam z ciekawości... |
|
|
|
|
#2355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że jest to rzecz trudna w obsłudze - nawet makijażystka Kryolana, która malowała moją siostrę na ślub, nie używała fiksera w sprayu, tylko w pudrze.Następną próbę zrobię w sobotę, na wesele ![]() Cytat:
Powiem Ci, planowałam schudnąć na swój ślub, po czym przy zamawianiu sukni okazało się, że rozmiar 38 (francuskie 40) jest na mnie idealny - babka stwierdziła, że nie powinnam już ani przytyc, ani schudnąć, bo każde dopasowywanie sukni może ją nieco zniekształcić. Tak więc motywacja średnia ![]() Kuszą mnie różne fajne diety, tylko że nie wiem za bardzo, jak je stosować. Przeważnie po południu (ok. 17) idę do TŻ i siedzimy u niego, robimy sobie kolację. Czy powinnam wtedy wziąć coś wcześniej przeze mnie zrobionego do? No i jak to jest z tymi godzinami posiłków? Nie hocdzę spać wcześniej, niż o północy, przeważnie jest to godzina 1, 1:30. Nie wyobrażam sobie zjeść ostatni posiłek o godz. 18 i potem nic Dziękuję Tylko że znów czarna Mam nadzieję, że panna młoda mnie nie zabije ![]() Cytat:
![]() Ja właśnie psikałam się tak z odległości ok. 30 cm, czułam tylko delikatne ściągnięcie przez kilka sekund, nie było świecenia. Wieczorem, przy zmywaniu makijażu, zauważyłam, że cienie trzymają się ok (wcześniej nałożyłam też bazę), ale róż i podklad nieco się starły, więc muszę chyba zaaplikować nieco więcej. Sephora ma swój fixator, podobno znacznie gorszy od tego z Kryolana. Moja siostra chciała sobie kupić w firmowej sklepo-hurtowni Kryolana, ale babka nie chciała jej sprzedać tego specyfiku, twierdząc, że i tak nie będzie umiała go używać ![]() Tak bez powodu czy po jakimś konkretnym wydarzeniu? ![]() Ja też teraz przeżywam podobny okres
|
|||
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
będe musiała się zaopatrzyć w ten fixer na mój łeding
chciałam się Wam pochwlić, że zaczełam się malować tzn nadal nie używam pudru, ale cień do powiek owszem i nawet kilku na raz-wiecie o co chodzi? na ruchomą część ciemniejszy a na górze taki jaśniutki dający połysk delikatny
|
#2358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do posiłków ostatni powinien być białkowy i na 3 godziny przed snem, nie musi być o 18
|
||
|
|
|
#2361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dużo zdrówka Ci życzęCytat:
Co do zakochania to mam tak co jakiś czas, że się w nim zakochuje teraz zaczęło się po spływie. W niedziele wracaliśmy z rodzinnego miasta i TŻ mnie ciągle przytulał, mówił, że kocha itd. a wieczorem biorę prysznic a on się pyta co robię...po odpowiedzi, że myję włosy otworzyły się drzwi do kabiny i wskoczył do mnie TŻ było bosko. Od tamte pory zachowuje się jak 7 lat temu tyle ciepła i czułości mi daje mówi takie piękne słowa np. że żonę to się bardziej kocha niż narzeczoną, bo jej się w kościele przysiega i że wkrótce będę jego żoną
|
|
#2362 | |
|
Zadomowienie
|
hehe
![]() Cytat:
?
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
tak, ale ja w tym temacie mam dość "mocherowe" podejści
![]() oglądałam dekoracje sal weselnych w kolorze biało-zielonym mama przyszłą do pokoju i mówi "dziecko wiesz ile to będzie kosztować? za dużo amerykańskich programów sie naoglądałaś " a później "co to wesele paris hilton" -i się cieszy
|
#2364 |
|
Zakorzenienie
|
Nemo ale fajną niespodziankę Ci Tżet zrobił
![]() Mój nie jest taki pomysłowy ani romantyczny .......nie to żebym narzekała , przyjmuję to jako normę i godzę się |
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak go poznałam to myślałam, ze to taki twardziel co traktuje dziewczyny z góry a okazałąo się, że jest takich kochany i uczuciowy, robi mi niespodzienki,o których bym nie pomyślała-np kanapka w kształcie serduszka torcik z serduszkiem
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Nema, ale super Twój TŻ wymyślił. Ze świecą szukać chłopa z taką inicjatywą...
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój i tak jest bardziej romantyczny ode mnie , on potrafi pięknie mówić o uczuciach, o mnie tak jak nikt nigdy do mnie nie mówił a ja nawet tego nie ...On wzrusza się muzyką, na komediach romantycznych, na "SExie w ..." popłakał się (ja też bo komedie mnie wzruszają bardzo)Ale niespodzianek raczej nie robi.... Taka już jestem, mało romantyczny twór
|
|
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie lubię płaczących mężczyzn mój raz w życiu płakał
no mój też niby z pozoru twardziel a potrzebuję dużo miłości
|
#2369 |
|
Zadomowienie
|
Hehe no ja mam trochę inne podejście, ale warto dodać, że swojego TŻ znam od ok. 4lat i wcześniej bywały już chwile, że iskrzyło między nami mocno, a poza tym mi TŻ wyznał miłość z 2 lata temu
|
#2370 |
|
Zakorzenienie
|
Kaska, zaintrygowało mnie co to znaczy, że masz 'moherowe' podejście do spraw seksu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

O kurczę, chyba to nic poważnego?
Na zdjęciu, oczywiście, modelka Promod
Sukienka ma szerokie rękawy, więc muszę sobie kupić czarny, gładki stanik (widać co nieco) 

Zaproponowałam TŻtowi przyłączenie się do kąpieli, ale on powiedział, że to czas dla mnie. Za to jak wyszłam z wanny... w pokoju było z 5x więcej świeczek, no i TŻ już wtedy nigdzie nie uciekał ;-) Chyba zasłużył na order wzorowego TŻ, co