|
|
#2041 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
to i ja swoje urodziny dorzucę- chociaż ja z drugiej połowy jestem- 26
![]() Swoją drogą mam genialną kocicę- nie było mnie niecałe 2 dni w domu a ta się odlepić ode mnie nie może- stęskniła się mysia
|
|
#2042 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy jestem z kimś w nowym miejscu kompletnie nie zwracam uwagi na to gdzie idę, bo ta osoba mnie prowadzi i zna drogę - np jak wielokrotnie byłam z TŻ w Wawie - nie potrafiłabym dojść do miejsc, w które on mnie prowadził (wielokrotnie ) ![]() Najwyżej będziemy się trzymać blisko dworca ![]() I pewnie jakieś miejsce, gdzie będziemy mogły pójść pogadać, też się znajdzie ![]() Jak sprawdzałam trasę autobusu wyszło mi, że powinnam wysiąść na ulicy Piłsudskiego i stamtąd będę miała kawałeczek do dworca - w Bełchatowie powinnam być ok 12.20 więc będę miała czas, zeby dotrzeć na dworzec ![]() A najlepiej jak usiądę zaraz obok kierowcy i poproszę, żeby mi powiedział gdzie mam wysiąść ![]() To chociaż raz czujesz się tak jak ja cały czas ![]() To fajnie - mam nadzieję, ze uda mi się je wreszcie dostać. Cytat:
My się już umawiałysmy - jak będę w Krakowie ![]() Cytat:
Ale mam nadzieję, ze uda Ci się przeczytać ![]() Uciekam już, bo zaraz ma ostatnią mzkę do domu Milka nie ma mnie na wizażu ale jak coś to jestem pod telefonem - naładowałam więc nie ma obaw, że się rozładuje ![]() |
|||
|
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Tylko kiedy to będzie... Chyba, że szybciej będziesz na podkarpaciu
|
|
#2044 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może to jakaś kurza ślepota No i praworęczna jestem![]() A koleżanka bez makijażu z domu się nie rusza ![]() To jutro zapowiada się impreza full wypad. Bardzo lubie pierogi i właśnie najbardziej te z kapustą i grzybami ![]() ![]() No koniecznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Stęskniło się stworzonko. Sama bym coś futrzanego i mruczącego sobie pogłaskała ![]() ![]() Siedze przy otwartym oknie i ani się nie obejrzałam i zostałam maskarycznie pogryziona przez krwiopijcze bestie Nie oszczędziły nawet mojego pośladka
|
|||
|
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2046 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam taką nadzieję, że w końcu przestaniesz się wymigiwać
![]() Cytat:
|
|
|
#2047 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ona jest bardzo jasną blondynką, ma niewidoczne brwi i rzęsy bez makijażu i teraz to już chyba się hennuje, ale zanim to robiła, to bez makijażu nie wyszła nigdzie. Ona z tych też co nie wyjdą w kostiumie kąpielowym nigdy .Chętnie, zapraszamy, pierogów full będzie, podobno pyszne robię .
|
|
|
|
|
|
#2048 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i chyba będę spała dziś na korytarzu Albo zaraz wezmę gazetę i dojdzie do rękoczynów![]() Cytat:
Ona nawet z pokoju do kuchni, która znajduje się obok tego pokoju nie wyszła by nie umalowana.Kusząca propozycja
|
||
|
|
|
|
#2049 | |
|
Zakorzenienie
|
jako że ja na podkarpaciu przebywam to melduję, że planuję Was moje drogie kobietki niedługo odwiedzić
[odezwę się na gg jutro ]![]() Cytat:
co mi jest na rękę- uwielbiam jak się to moje małe "dziadostwo" na mnie wykłada
|
|
|
#2050 |
|
Rozeznanie
|
Mnie komary też pogryzły, bo okno miałam otwarte a lampka zapalona, a suczyska lecą do światła. Efekt taki, że mam pogryzione stopy (one mi zawsze wystają z kołdry ;P ) i swędzi, że zwariować można. Pomaga tylko smarowanie alpą/amolem.
|
|
|
|
|
#2051 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie mówcie o komarach bo się we mnie najgorsze instynkty odzywają
wybiła bym wszystko do zera
|
|
#2052 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie jak tak się zastanawiam to widzę w nich tylko te dobre rzeczy![]() Cytat:
Muszę iść poszukać jakiegoś smarowidła![]() Cytat:
O i tego mi trzeba - błagam przyjedz
|
|||
|
|
|
|
#2053 |
|
Rozeznanie
|
mój TŻ to wodniczek, ale on taki jakiś nietypowy
.Dobra dziewczyny, ja nyny idę, bo zmęczona nicnierobieniem jestem
|
|
|
|
|
#2054 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2055 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Krakowianki, to ja czekam na to wzajemne molestowanie się ![]() Co do analizy kolorystycznej - ja też nie jestem nigdy jej pewna. Ostatnio wyszło mi, że jestem latem(?) I ja na wodniki też nic złego nie powiem, to zazwyczaj bardzo towarzyskie, otwarte i pomocne osoby. Często też z zacięciem artystycznym Sama jestem najgorszym znakiem - Skorpionem Co gorsza - Skorpionem z Zaduszek (02.11). I obiektywnie muszę powiedzieć, że o ... dość ciężki znak zodiaku.Estelle - widzę, ze mamy podobny gust... uwielbiam Road Trip Szczególnie postać ćpuna. I Toma Greena karmiącego węża. I to jak każdy z nich kończy ![]() Przytaszczyłam dziś ze sobą dzienniki mistrza Gombro - przeczytałam wszystko co mam w najbliższym otoczeniu i stwierdziłam, ze chętnie sięgnę drugi raz po dzienniki. Jak je czytam to mam wrażenie jakbym się wdała z długą i bardzo osobistą rozmowę z WG...
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#2056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w domu dwa skorpiony i nie ma dnia co by się ze sobą nie pożarły Uparte stworzenia, które wszystko muszą po swojemu zrobić Pewnie dlatego tak źle się z nimi czasem dogaduje, bo też jestem uparta![]() ![]() W sumie nigdy wcześniej nie zwracałam uwagi na znaki zodiaków, ale ostatnio dane mi było spotkać osobę (też skorpionka - kompletne przeciwieństwo moich domowych skorpionów ), która się tym dosyć intensywnie interesuje i potrafi tak ciekawie i prawdziwie opowiadać o tej całej atrologii. Taka magia gwiazd![]() A jak już przy gwiazdach jesteśmy to dobranoc Gwiazdki
|
|
|
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dość silne uczucia (co w przypadku przyjaźni czy miłości jest ok- ale gorzej jeśli kogoś wodnik niecierpi- wtedy niecierpi z całych siłtaaaa żeby mnie zjadły ![]() cieszę się, że się cieszysz jako i ja się cieszę
|
|
|
#2059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli trzeba uważać, co by nie popaść w Twoją niełaskę ![]() Noc koszmarna - obudziłam się o 1 i słyszałam to bzyczenie. Mało tego, coś mnie użarło w policzek Dobrze, że sypialnia rodziców była wolna
|
|
|
|
|
|
#2060 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Ale się nie dam![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gubię się notorycznie, często nie mam pojęcia, jak dojść do miejsca, w którym już byłam Ale jestem praworęczna![]() Cytat:
Zdradzisz?
|
||||
|
|
|
|
#2061 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ścierwo latające Cytat:
Jednak z powodu zaspania mój refleks był opóźniony i tylko udało mi się rozwścieczyć to małe, bzyczące ścierwo. Chyba kupię takie urządzonko nate paskudztwa, to wkładane do wtyczki ![]() ...Tak więc po udanej nocy tryskam dziś optymizmem , hah Jadę sie opalać na Kryspinów bo zaczynam przypominać córę młynarza. Boże, jak ja bym chciała się urodzić z ciemniejszą karnacją Wczoraj z okna tramwaju widziałam dziewczynę o pięknej, brązowo złotej skórze i się nie mogłam napatrzyć
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
|
|
|
|
#2062 | |||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
może nie zawsze, ale często, nawet jeśli nie przyglądam się okolicy i nie szukam punktów orientacyjnych. Potem jakoś tak same w pamięci się odnajdują.Cytat:
Ja tak zawsze robię, jak mi jakieś robactwo do domu przyleci. I malować potem nie trzeba ![]() Cytat:
Mojego TŻ'ta zaraziłam tym filmem i to też jego ulubione sceny ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. Nie wspomnę o tym, że nie zasnę, póki draństwa nie ucieszę ![]() Na całe szczęście w moim mieście przeprowadzono odkomarzanie i w sumie nie ma aż tyle "gryzoni". Sama mieszkam niemal na wale, w pobliżu rzeki - czyli w miejscu gdzie powinno być ich krocie, ale są wręcz nieodczuwalne. Ufff... |
|||||
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Finlorko Ja ostatnio czuje sie tak cały czas no ale to z powodu braku czasu![]() a co do komarów to mnie we Włoszech tak pogryzły, ze miałam mnóstwo bąbli, bo w wesołym miasteczku czekałam na jakąs beznadziejną kolejke to jak się na mnie rzuciły to masakra a potem w polsce mnie jeszcze dogryzły wieczorem jak wyszłam z domu;/ |
|
|
|
|
#2064 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Ale mialam koszmarna noc... Bylam strasznie zmeczona a w ogole nie moglam zasnac i budzilam sie non stop... Ahh mowilam wam jak ja nienawidze londynskiej wody?? Wlosy to chyba zaczne myc mineralka! Cala buzia, dekold i plecy w pryszczach, a na gloiwe istne siano! Niewiem, jak tak dalej pojdzie to tu chyba nie zostane... Patrzec na siebie nie moge... No ale co by nie marudzic tylko... to wam powiem ze jutro jade nad morze do TZa Bo przeciez taka co pomiesci 30 kg roznosci nie bede brala na 3 dni Mniejszych nie mam, tylko plecak... Chyba ze wezme plecak + reklamowke Mysle ze nie powinno byc tak zle. No i remont u mnie jeszcze sie nie skonczyl. Zwariowac mozna. Ide zaraz malowac przedpokoj. Milego dnia
|
|
#2065 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Cytat:
wystarczy, że raz przejdę/przejadę daną trasą i ją zapamiętuję- mimowolnie.
|
|
|
#2066 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatnio siostra mnie poprosila zebym pojechala do jej znajomej oddac ksiazki, a bylam tam tylko raz i to 2 lata temu. I dokladnie zapamietalam droge! Sama bylam pod wrazeniem. Siostra mi napisala adres na kartce ale zapomnialam go wziasc a mimo to trafilam. Za to w ogole nie mam pamieci do twarzy Czesto mi sie zdarza ze idac ulica ktos mowi mi czesc... a ja pozniej pol dnia zastanawiam sie kto to byl
|
|
|
#2067 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny! Śmiało całuję
|
|
|
|
|
#2068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siostra jest skorpionem z 1.11 Strasznie złośliwy i uparty charater ma, tak jak moja matka - byk![]() Cytat:
A szkoda...Cytat:
![]() Cześc Dorota |
|||
|
|
|
|
#2069 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
)
|
|
|
#2070 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bywałam okropnie pogryziona i miałam ogromne, swędzące bąble.. Od jakichś 3 lat wkłądam w lecie na noc do kontaktu takie urządzenie i nie zdarzyło mi się, żeby mnie coś wtedy ugryzło Też zawsze zazdroszczę dziwewczynom z ciemną karnacją. Cytat:
![]() Gdzie byłaś, jak Cię nie było?
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

Czyli w styczniu świętujemy

To pewnie przez to, że mam za słabe okulary i jestem ślepa

Może to jakaś kurza ślepota
No i praworęczna jestem
Nie oszczędziły nawet mojego pośladka

Co gorsza - Skorpionem z Zaduszek (02.11). I obiektywnie muszę powiedzieć, że o ... dość ciężki znak zodiaku.