|
|
#2641 |
|
Żona Gargamel
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
mata laski:
https://www.youtube.com/watch?v=MUiu_7IIp10 |
|
|
|
#2642 | |||
|
Konto usunięte
|
Kolejna chudzinka Cytat:
Ja nigdy nie puchłam, więc nawet nie myślałam o tym, że coś mi może pomóc. Spróbuję ![]() Ja też nie potrafię gotować mało, ale teraz muszę, wyjścia nie mam. Cytat:
A bardzo są rozciągliwe te rajstopy, brzuch mi się tam zmieści? ![]() Cytat:
Biedna ![]() My już po zakupach, TŻ wrócił to sama nie siedzę. Obiad mam z wczoraj to dzisiaj nie gotuję. Pogoda taka piękna, że na spacer pójdę Kupiłam fajną dresową sukienkę w Lidlu. 42/44, żebym się i później z brzuchem wcisnęła
|
|||
|
|
|
#2643 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny wiem że temat już był ale zapytam teraz bo terminy się zbliżają wielkimi krokami
Macie juz w końcu upatrzone, kupione jakieś koszule do szpitala? Bo ja dalej nic nie mam i trochę mnie to martwi. Ostatnio znalazłam sklep doktor nap, nawet nie brzydkie te koszule ale nie wiem czy ryzykować czy gdzieś może stacjonarnie znajdę? Jest szansa że w H&M będą koszule nocne dla ciężarnych?Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2644 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2645 |
|
Zadomowienie
|
A co sądzicie o takiejhttps://doctornap.com/pl/koszule-nocne-ciazowe/425-koszula-nocna-do-karmienia-jeansowa.html?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2646 |
|
Konto usunięte
|
Ja zamówiłam 2 szt. z allegro i jeszcze dokupię w razie czego 3-4 szt., bo wolę mieć wiej.
|
|
|
|
#2647 |
|
Zadomowienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86505409]Ja zamówiłam 2 szt. z allegro i jeszcze dokupię w razie czego 3-4 szt., bo wolę mieć wiej.[/QUOTE]Pokażcie jakie bo mi się nic nie podoba -.- i jaki rozmiar bierzecie? Nie wiem czy brać L czy od razu xl albo xxl
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2648 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86505344]Kolejna chudzinka
Ja nigdy nie puchłam, więc nawet nie myślałam o tym, że coś mi może pomóc. Spróbuję ![]() Ja też nie potrafię gotować mało, ale teraz muszę, wyjścia nie mam. A bardzo są rozciągliwe te rajstopy, brzuch mi się tam zmieści? ![]() Biedna ![]() My już po zakupach, TŻ wrócił to sama nie siedzę. Obiad mam z wczoraj to dzisiaj nie gotuję. Pogoda taka piękna, że na spacer pójdę Kupiłam fajną dresową sukienkę w Lidlu. 42/44, żebym się i później z brzuchem wcisnęła [/QUOTE]Nie raczej nie. One nie są dla. Ciężarnych... Cytat:
![]() W hm nie widziałam koszul porodowych.. Co do muzyki to niby udowodniono że Mozart wpływa cudnie ![]() Jeszcze nie ala godzina... 10-15 min i dam mu bajki. I tka już animacje 3h na 2 siedzeniach to. Medal powinnam dostać.. A tak goraaaco Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2649 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja wzięłam L i jest bardzo duża, jak dla mnie nawet z brzuchem na zapas (przed ciążą xs lub s nosiłam, teraz m czasem l biorę) https://allegro.pl/uzytkownik/DOLCE_...n-uni-1-0-1123 Dokupię już same M. |
|
|
|
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2651 |
|
Żona Gargamel
|
Aktualny?
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2652 | |
|
Kocia i psia mama :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2653 | |
|
Zadomowienie
|
[1=e60e5454b131baabfef11f4 156e093bc04f95d5e_5ebdcd7 25ac57;86505431]Ja wzięłam L i jest bardzo duża, jak dla mnie nawet z brzuchem na zapas (przed ciążą xs lub s nosiłam, teraz m czasem l biorę)
https://allegro.pl/uzytkownik/DOLCE_...n-uni-1-0-1123 Dokupię już same M.[/QUOTE]Jak nosilas xs s to się nie dziwię że duża to ja chyba wezmę xl w takim razie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Cytat:
boję się brać ten sam rozmiar co mam teraz bo znając życie jeszcze urosnę![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2654 |
|
Wtajemniczenie
|
Mi jest troche szkoda kasy na koszule, bo w domu i tak w nich nie spie, a na wizyte w szpitalu plus okolo 2tyg pologu 180zl wydac to dla mnie przesada.
Chyba bede celowala w jakies ze 3 gladkie rozpinane z przodu i tanie! Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#2655 |
|
Dostojna peema.
|
Wybrałam się do szmateksu i kupiłam kilka perełek w tym marynarkę w kratę, bardzo chciałam mieć na wiosnę i nawet miałam upatrzoną jedną za około stówkę, a tu proszę - idealna marynarka za jakieś 20zł. Do tego trochę bluzek lekkich koszulowych już z myślą o lecie, sukienka, że trzy szmatki dla małego i wydałam jakieś 70zł. Takie zakupy to ja lubię.
Liliana, link do muzy - https://youtu.be/gtNiAKUFF34Wysłane z aplikacji Forum Wizaz Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#2656 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo mi teraz jakoś ciężko ocenić jak duża jestem Nie potrafię obiektywnie na siebie spojrzeć i wszystko co kupiłam ostatnio jest za duże I chyba już tak pozostanie, bo ginka powiedziała, że na diecie nie powinnam już nic przytyć. Zrobiłam 3,5 km w 50 minut
|
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Koszule z granatovo są śliczne, ale za taką kasę to ja sukienki kupuję a nie ciuchy do spania
Na Allegro widziałam całkiem przyzwoite proste i ciemne koszule za 30-40 zł, więc pewnie te kupię ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
U nas super słonecznie! Spacer już zaliczony, dzieci na rolkach śmigały
ja tempem ślimaka za nimi zaraz idę jeszcze raz, bo muszę sklep zaliczyć. Kusi mnie by wziąć auto, ale pogoda taka ładna i przynajmniej kupię tylko to co trzeba by nie nosić za dużo.Tżta znów zawezwali do roboty, więc już się boję co te moje szatany dziś wymyślą, bo już co chwila albo płacze albo śmiechy. KSW kanapowe Ale na osłodę mam eklerkę, zaraz się na nią rzucę chyba
|
|
|
|
#2659 |
|
Dostojna peema.
|
Dla mnie cena koszul z Granatovo jest mega zaporowa - prawie 200 zł, serio?
Nie mam żadnego doświadczenia w tej sprawie, ale jak dla mnie nie opłaca się płacić tyle za ciuch, w którym przecież prawie nikt mnie nie będzie oglądał. W czym jeśli chodzi o połóg i karmienie będzie gorsza bawełniana koszula za 30-40 zł? :P
|
#2660 |
|
Wtajemniczenie
|
Wydaje mi sie ze te koszule z granatovo lub od mamyginekolog sa super, gdy ktos codziennie spi w koszulach. Ja jestem team pizama albo team tshirt, dlatego kupie cos taniego i rozpinanego.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#2661 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam dzis na krzywej cukrowej wyniki mam na czczo 92, po 1h 93 a po 2h 96.. wyslalam zdjęcie wyników gin i czekam co napisze.
Czy Wasze brzdace caly czas sa aktywne w brzuchu? Moja tydzień temu tak sie wiercila ze mnie obudziła a od kilku dni spokojna jest.. coś tam sie rusza ale mam wrazenie ze malo i schizuje.. Edit: doczytałam ze u Was tez jest różnie.. jestem spokojniejsza..
Edytowane przez N4TI Czas edycji: 2019-02-16 o 15:47 |
|
|
|
#2662 |
|
Wtajemniczenie
|
Moj od 3 dni dawal czadu i juz myslalam ze to te ruchy co duzo z was opisywalo tutaj, a dzis wrocil do swojego leniwego rytmu. Dzisiaj rano musialam go obudzic zeby w ogole cos poczuc
|
|
|
#2663 |
|
Rozeznanie
|
N4TI z tymi ruchami to u mnie różnie. Przed wczoraj słabo, wczoraj znów normalnie, a dziś rusza się, ale szału nie ma. Poszłam na krótki spacer. Może śpi 😀 za chwilę słodkości pójdą w ruch. Może ją ożywi 😀
|
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, kupuję któraś z Was dostawkę Chicco Next2Me? Planowałam zwykłe łóżeczko 140x70, ale położna polecała mi właśnie dostawę, że niby jest wygodniejsza na początek.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2665 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój małżonek dziś wyczytał, że mam zespół cieśni nadgarstka, czy jakoś tak od tygodnia mnie boli i dziś obudziłam się 6.30 bo tak mnie mocno bolało, chyba musiałam leżeć na dłoni. Więc ten za googla i aż się zaczęłam śmiać (prawie przez łzy) jaki ten opis pasujący do mnie teraz. Całe szczęście, że to lewa ręką. Ale nie ma to jak kolejna ciążowa dolegliwość umilająca ten błogosławiony czas ale jeszcze tylko 12 tygodni... Trzeba wytrzymać
Edytowane przez anuhaaaaaaaaaa Czas edycji: 2019-02-16 o 16:51 |
|
|
|
|
#2666 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla mnie cena za wysoka, sama mam kolyske i gdybym jej nie miala na pewnie zalatwialabym cos uzywanego. Plus mozesz kulic lozeczko z 3 poziomami by sie az tak nie schylac na poczatek. U mnie taka dostawka sluzylaby do drzemek w dzien w salonie
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego Nokia 7 plus przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.plecy mi dają w kość
![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Agata zawsze są tablice rozmiarów wiec patrz na wymiary koszul.ja już kupiłam jakiś czas temu na jakiejś mamusiowej stronce,w hm się nie spotkałam.... ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Tu kupowałam, rozmiary M https://szykownamama.pl/pol_m_Bieliz...iAAEgJLgfD_BwE ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Elsabel ja chyba kupie,ale tańszy odpowiednik,dużo ich jest- np.caretero sleep2gether lub lionelo theo. ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- I ja poluje na używkę, bo normalnie będzie spał u siebie w łóżeczku, a ornej dostawce mysle na gorsze noce,żeby była u nas w sypialni.i na wakacje żeby wziąć ![]() Ci do koszul to ja tez wole piżamy.nie wiem co jest na granatovo i nawet nie patrzę skoro takie wysokie ceny, jak dla mnie bez sensu
|
#2669 |
|
Dostojna peema.
|
Butterfly, super są niektóre koszule z tego linka, który podałaś
![]() Ja po prostu nie doszłam jeszcze w moim życiu do poziomu, w którym kupuję piżamy za prawie 2 stówki
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Lilly ja nigdy do tego nie dojdę, bo po prostu żydze na takie rzeczy
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

łatwiej urodzić
Nogi w zimną wodę z solą
to powinna opuchlizna zejść...miałam kiedys taki spray chłodzący na opuchnięte nogi, był super, muszę popatrzeć w pl jak będę czy jeszcze jest
oczywiście zrobiłam jak zwykle za dużo, zamrozilam sobie, będzie do makaronu na jakiś dzień. W ogóle zrobiłam przegląd zamrażarki, mam tyle pomrozonych dań że spokojnie do wyjazdu mogłabym nie gotować
myslalam ze sciema a serio robia robote
(w dodatku sama w domu i sama ogarniam dziewczyny.w sumie jak niemal codziennie,ale dzisiaj wyjątkowo nie mam siły, ciekawe czy zasnę z nimi
Kupiłam fajną dresową sukienkę w Lidlu. 42/44, żebym się i później z brzuchem wcisnęła 

Liliana, link do muzy -
I chyba już tak pozostanie, bo ginka powiedziała, że na diecie nie powinnam już nic przytyć.
Na Allegro widziałam całkiem przyzwoite proste i ciemne koszule za 30-40 zł, więc pewnie te kupię