|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Staraczki ze starej paczki i zaczynające starania w 2019 | cz. 12
Cytat:
Angel poczekaj na opinie lekarza. Jesteś młodziutka i czas waszych starań nie jest jeszcze długi. Spójrz na mnie.. ponad 3 lata starań, ponoć okazy zdrowia.. i choć mam okresy załamania to gdzieś tam w środku iskierka nadziei się tli. Oby w twoim przypadku była to tylko szybka do wyleczenia drobnostka. Cytat:
Ja bym nie rezygnowała ze starań, bo taki okres planowania slubu jest pomocny. Głowa zajęta jest innymi rzeczami i latwiej o luz. co najwyżej tak jak, któraś z dziewczyn pisała, zeby ominąć miesiąc kiedy poród wypadałby w miesiącu slubu
|
||
|
|
|
#1562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I szczerze to nawet lepsze niż ślub z małym dzieckiem. Bo póki siedzi w brzuchu to je spokój ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Rozeznanie
|
Cześć!
Angel, może to nadżerka? Nie poddawaj się proszę. Wiem, ze człowiek się załamuje gdy kolejne kłody ma pod nogami- ale cel już jest blisko, zobaczysz Ultra, super, że serduszko wali!!! ) Fajnie, że teraz wszystko jest w porządku A my jesteśmy już po połówkowych. Płeć potwierdzona na 100%- czekamy na Hanię Wszystko jest idealnie, malutka waży 419 g. A moja szyjka udźwignęłaby nawet trojaczki 5,5 cm. Ciężko było zrobić ładne zdjęcie twarzy bo ukrywała się za łożyskiem albo kładła ręce na buzi Mąż nic nie widzi na tym foto ale może Wy dojrzycie. Ja widzę I ma wielkie stopy! 3,6 cm
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
Ulra, po posiłku daję mu wodę, ale nie pije jej jakoś dużo - tyle, żeby się przyzwyczaił, bo skubany nie chce więcej
Coco, Oluś! Ale fajne imię! ![]() Nurek, skoro chcesz bączka to ślub z brzuchem chyba nie będzie dramatem, prawda? to zależy od tego jak się będziesz czuła. Ja w 5-67 miesiącu czułam się dobrze i smigałam jak wyścigówka ![]() Klamerka, gratulacje zdrowej córci!
|
|
|
|
#1566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może masz i racje ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1567 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam ślub 8.10 . Pięknie było, ciepło 25 stopni, jak byliśmy w kościele to padało a później wyszła piękna podwójna tecza Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Hanie to nieźle lozbuziary i duże kobietki , wiem co mówię
|
|||||
|
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My będziemy mieć tylko przyjęcie wiec już w ogóle nie będzie problemu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|
|
|
|
#1570 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny, od jakiegoś czasu podczytuję wątek i mocno trzymam kciuki za wszystkie z Was
![]() U nas padła decyzja, że zaczynamy starania, suplementuję kwas foliowy, olej z wiesiołka, castagnus... Tymczasem 11 dc, charakterestyczne kłucie w jajniku... a tżta ciągle nie ma w domu. Przecież sama sobie dziecka nie zrobie |
|
|
|
#1571 |
|
Wtajemniczenie
|
Ultra super
ze jest serduszkoAngel dołączam sie do dziewczyn- najpierw lekarz a później decyzja i nie zostawiaj nas ![]() Klamerka ![]() Nurek bierzcie ślub i już zobaczymy co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#1572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nurek ja się dołączam do tego co dziewczyny piszą. Próbowałabym cały czas ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- W ogóle jak tam wam dziewczyny sobota mija? Ja miałam iść dziś do pracy ale z tytułu żałoby narodowej odwołali zawody i mam wolne i teraźniejszość padam na pyszczek ![]() ![]() Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1573 |
|
Wtajemniczenie
|
Czekam na TZ, wraca z tygodniowych nart.
Upiekłam ciasto a teraz chyba jakiś film oglądnę.
|
|
|
|
#1574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1575 |
|
Zakorzenienie
|
Ojj ja sobie nie wyobrażam ślubu w ciąży. Miałam bardzo **ujowa ciaze bo ciągle wymioty wiec nie dałabym rady
ale jak ktoś się dobrze czuje to czemu nie ☺Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#1576 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, no cały problem w tym, że nie sposób przewidzieć samopoczucia w ciąży.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#1577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie przejmuj się jeden cykl w ta czy w drugą stronę na prawdę nie zrobi różnicy ![]() Cytat:
Powiem wam że już mam dość tych letnich ślubów w upale. Gdybym mogła cofnąć czas to wybrałabym właśnie albo wiosne albo jesień.Cytat:
Już widzę że będziesz śliczna jak mamusia Wy już połówkowe?! Kiedy to minęło? Dopiero testowałaś. Duży masz brzuch? Pracujesz? Jeśli tak to do kiedy planujesz aktywnie działać? Poprzednia ciąża to była sielanka w porównaniu do tej w dodatku Alicja nie pomaga, przeżywa jakiś kryzys i jest obecnie bardzo wymagająca więc nie mam kiedy odpocząć. Ale nie będę narzekać wiem że to minie zarówno objawy(bo dopadły mnie chyba wszystkie jakie istnieją ) jak i humory córki.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#1578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wykrakalam sobie, ale przynajmniej ludzie na weselu się nie rozlazili nie wiadomo gdzie na zewnątrz ![]() Uuu czyli co u ciebie się dzieje, jakie konkretnie objawy? Oby Ci szybko przeszło Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1579 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, nie poddaje się jeszcze. Po prostu przeraża mnie, że tyle rzeczy złych się dzieje pod rząd. Przeczuwam dłuższy czas przerwy od starań.
oby tylko ta szyjka nie była uszkodzona, niewydolność, proszę nie . Ciągle coś tam plamie, trochę wieczorem żywej krwi się pojawiło. No cóż czekam na ten poniedziałek, może w swej łaskawości przyjmie mnie szybko. Dam wam znać, mam nadzieję, że nie będę zmuszona was opuścić. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
opowiedz coś o Was.Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra ponarzekalam 🤫 Piękny dzień dzisiaj mieliśmy, słońce! Czuć wiosnę! Nie mogę się jej doczekać ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
To spróbuj w środę, u mnie środa była szczęśliwa
![]() Ale trzymam kciuki baaaardzo mocno ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Nie zabrał Ciebie ze sobą |
|
|
|
#1584 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A powiedz czym Ty się zajmujesz? Co to za zlecenia?Odnośnie ślubu w ciąży też sobie nie wyobrażam. Czułam się całą ciążę koszmarnie w dodatku była zagrożona i miałam nakaz leżenia. Nikt się nie spodziewał że tak będzie bo byłam okaz zdrowia. Niestety nie da się przewidzieć jaki będzie przebieg. Wiele dziewczyn się decyduje i są zadowolone. Mi szczerze powiedziawszy byłoby głupio z brzuchem do ołtarza ale ja jeszcze zacofana pod tym względem. Najpierw ślub a potem dziecko. Nie inaczej. ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Miałam wczoraj małych gości 7 miesięcznego Adasia i 2 letnią Oliwke. Slodziaki ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
powodzenia
|
||
|
|
|
#1585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Ultra faktycznie jazda bez trzymanki... w pierwszej ciąży 3-msc tak miałam. Mdliło mnie ciągle i wymiotowałam. Ale i tak marzę o tym ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1586 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
|
|
|
|
#1587 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry w kolejny ładny dzień.
![]() Ultra, nie wiem czemu kojarzyłam cię z branżą medyczną. ![]() Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak bardziej szczegółowo jestem grafikiem dla branży motoryzacyjnej ![]() A z wykształcenia jestem dziennikarzem i grafikiem właśnie. Napiszcie o sobie dziewczyny co nieco, tyle na ile możecie sobie pozwolić tu na forum ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
od zawsze radzimy sobie sami, czasem mnie to cieszy, ale ma swoje minusy. To tak po krótce. Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ultra współczuję, oby szybko minęło ![]() Wysłane z mojego SM-J320FN przy użyciu Tapatalka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:36.

.
a z drugiej str tak bardzo chce dzidzie
co najwyżej tak jak, któraś z dziewczyn pisała, zeby ominąć miesiąc kiedy poród wypadałby w miesiącu slubu 
I szczerze to nawet lepsze niż ślub z małym dzieckiem. Bo póki siedzi w brzuchu to je spokój 
I ma wielkie stopy! 3,6 cm
2017 ->
2017 ->
2018
To było moje marzenie. Za późno się jednak zdecydowaliśmy i nie chciało mi się czekać całego roku, więc mieliśmy jednak w maju. Maj i wrzesień to najpiękniejszy dla mnie czas na takie świętowanie.

ze jest serduszko

i teraźniejszość padam na pyszczek
ale jak ktoś się dobrze czuje to czemu nie ☺
Powiem wam że już mam dość tych letnich ślubów w upale. Gdybym mogła cofnąć czas to wybrałabym właśnie albo wiosne albo jesień.
Wy już połówkowe?! Kiedy to minęło? Dopiero testowałaś. Duży masz brzuch?
Pracujesz? Jeśli tak to do kiedy planujesz aktywnie działać?
w dodatku Alicja nie pomaga, przeżywa jakiś kryzys i jest obecnie bardzo wymagająca więc nie mam kiedy odpocząć. Ale nie będę narzekać wiem że to minie
oby tylko ta szyjka nie była uszkodzona, niewydolność, proszę nie
.
Piękny dzień dzisiaj mieliśmy, słońce! Czuć wiosnę! Nie mogę się jej doczekać 
A powiedz czym Ty się zajmujesz? Co to za zlecenia?