|
|
#2701 |
|
Żona Gargamel
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Pamiętam jak mama męczyła się z moimi włosami, a mam wyjątkowo upierdliwe - proste, śliskie i nieukładające się za nic
Ale miałam ciężką noc, wczoraj wieczorem zaczęło mnie w gardle drapać i nie mogłam spać bo ciągle się budziłam ślinę przełykać... Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Agata tez mam podobny,ciepły i mięciutki
teraz do szpitala zamówiłam sobie bawełniany kimonowy, bo to jednak maj a w dodatku tam jest mega gorąco---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Ja mam bardzo cienkie włosy i do tego odstające uszy...efekt jest taki, ze od dziecka mam wlosy o długości od za ucho do ramion,długie wyglądają złe
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja taki "pluszowy" mam w domu. Ale właśnie do szpitala chciałam kupić jakiś cienki, znalazłam jeden fajny dłuższy, z cienkiej bawełny w LaVantil, muszę tylko podjechać kupić. No i te nieszczęsne koszule na karmienie...ale tam to chyba nie mają. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2704 |
|
Rozeznanie
|
Ten szlafrok to tak na zimowe wieczory 😀 do szpitala to faktycznie jakiś cienki muszę znaleźć. Może jakoś z allegro. Zobaczymy. Ale że nie miałam żadnego to się rzuciłam na ten ☺
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- A co do włosów to ja mam mega cienkie, żadnej fryzury nie idzie zrobić. No masakra. Syn odziedziczył po mężu. Gęste, piękne włosy. Ale kolor po mnie 😀 Mam nadzieję że córka też po nim będzie miała. Bo moje włosy to przekleństwo 🙂 |
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
uff u nas wreszcie ten okropny wiatr ustal i wreszcie nie boli mnie głowa. Koszule nocne mam, ze 3, akurat do szpitala, na co dzień nie cierpię, no ale do szpitala wiadomo. Szlafrok też mam zwykły, bawełniany, też wezme. Syska super że podróż udana! Ja lecę już w sobotę, zaświadczenie mam, w piątek pakowanie i już za tydzień o tej porze będę pewnie jeść śniadanie z rodzicami Zaraz sie z młodym ubieramy i do parku, polatam z nim jakiś czas, pewnie spotka pół swojej grupy z przedszkola Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2706 |
|
Żona Gargamel
|
W Biedronce i Pepco na dniach były szlafroki bawełniane
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie jakoś Pepco i biedra nie kuszą, chyba słabo z jakością. No ale cenowo pewnie ok.
Zajrzę jeszcze do TK Maxx, może tam coś upoluję. Ostatnio jak zerknęłam, to były tylko zimowe, pluszowe, stwierdziłam że pewnie bliżej wiosny będzie więcej letnich. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2709 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() A w obu miejscach 4 dyszki Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój też miałby do ramion myślę na 1.5 gdyby nie to że mu scinam ![]() Ja na proodwke biorę gruby szlafrok. Na po porodzie mi nie potrzebny. Nie używam w domu więc nie wiem po co ![]() Dziś wracamy pociągiem. Oby lekko poszło Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
My właśnie wróciliśmy z basenu i będziemy się zbierać spacerkiem do teściów na obiad
Ja mam piękny satynowy kimonowy od męża, ale do szpitala się nie nadaje ![]() U mnie przed cc zawsze to wyglądali tak,ze przyjmują mnie dzień wcześniej, robią wszystkie badania, robimy papierologie itp. Ostatni posiłek to szpitalna kolacja o 6 rano wstaje na lewatywę i prysznic, kładą mnie na porodówce pod ktg i czekan sobie na lekarzy,zawsze robią cc od 8.30 ( te planowane). Za pierwszym razem była rzeźnia bo wtedy wkładali cewnik jak leżałam pod ktg, ból nieziemski j najgorszy ze wszystkiego.za drugim razem już standardem było wkładanie cewnika jak. Już było pod zzo i to jest super sprawa aaa i za pierwszym razem jak leżałam tylko w tej koszuli pod ktg to było mi zimno,za drugim razem już byłam przygotowana i pozwoliły mi mieć skarpetki dopóki nie pojadę na operacyjna także ja na porodówkę nie biorę żadnych toreb,szlafroków ani nic.tylko skarpetki i telefon haha ![]() Aaaa i przy Zosi jeszcze leciałam do męża na korytarz, bo to był tłusty czwartek i przywiózł paczki dla personelu haha ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Dzień wcześniej jeszcze zawsze wisi kartka kolejności planowanych cc i jeszcze mi się nie zdarzyło,żeby robili jakies nagle i ktoś wskoczył przede mnie.dlatego tak jak widzicie w moim podpisie, obie moje panny są urodzone w okolicach godziny 9 nam wielka nadzieje,ze i tym razem nie będę musiała czekać,bo to jednak zawsze nerwy, a w dodatku jak mi zrobią cc raniutko to potem około godz.15 już się pionizuje i już potem spoko leci ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Sq my dziewczynom przycinalismy pierwszy raz zawsze jakoś na 10 miesięcy to wszyscy nam gadali, ze przeciez przed rokiem nie wolno...haha uwielbiam te przesady
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze dresowe w łazience mamy
w boki idzie mi konkretnie...
|
#2713 |
|
Dostojna peema.
|
Powinnaś sobie przybyć piątkę ze Smerfetką
W życiu bym nie powiedziała po tym zdjęciu, że jesteś w ciąży - chyba że jakoś bardzo dobrze bym Cię znała i wiedziała, że miałaś super formę i totalnie płaski brzuszek przed ciążą
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1548693892
---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Lilly na początku wątku wklejałem zdjęcie,wiec jak sobie porównawsz to jednak widać różnice ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Lilly na początku wątku wklejałem zdjęcie,wiec jak sobie porównawsz to jednak widać różnice
|
#2715 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym powiedziala ze sie najadlas, ale na pewno nie ze w ciazy jestes.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#2716 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Ale po tej fotce w dresie to bym nigdy nie powiedziała,że w ciąży raczej po dobrym obiadku z dobrym deserem
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
O Pani!
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl no załamkę mam. Przecież my w tej samej sytuacji, a ja przy tobie to jak czołg. Masakra
![]() Umieram właśnie z zazdrości
|
|
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
No widzicie,ale w porównaniu z tym co było przed ciaza to i tak się czuje ciezko
|
#2720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wstyd mi... mam 28 lat czyli 4 lata młodsza od motylka a ciało mam tak zaniedbane że szkoda gadać![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl wow!
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2722 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo zgrabnie wyglądasz
![]() My właśnie po spacerze, kolejne 7 km zrobione, ale czuję w nogach. Już chyba do końca dnia nie ruszę się z kanapy
Edytowane przez Elsabel Czas edycji: 2019-02-17 o 14:31 |
|
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
Elsabel muszę wziąć z Ciebie przykład w spacerach!
Koniecznie! Ja wracam z małym. Śpi więc lajtowo się jedzie.. jeszcze godzinka i będziemy Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#2724 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2725 |
|
Dostojna peema.
|
A to mój 30tc
![]() Tak do 5. miesiąca mało było u mnie widać, ale mniej więcej w 6. balonik zaczął się pompować i nie zwalnia coś
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam balonika
IMG_20190217_162456-01.jpegWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2727 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Tak serio to jest mi ciężko już z takim brzuchem, ciekawe co będzie za miesiąc czy dwa. No, za dwa to już będę odliczać pewnie dni do cc. No ale niech siedzi tam i rośnie, niebawem odzyskam swoje ciało
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne bebzolkiiiiii
![]() Która robi sesje ciążowa? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z obiadu u teściowej, dziewczynki poszły ze szwagierka na spacer wiec chwila dla siebie
my akurat tak fajnie mieszkamy, ze z naszego domu do mojej mamy są 3 ulice do przejścia, a teściów mam ulice obok,tylko nas jeszcze taki lasek dzieli.takze jak teraz mieszkamy u mamy to nie ma problemu po coś skoczyć do nas do domu![]() Dziewczyny ja ćwiczyłam przed ciaza,ale przed poprzednimi dwiema niezbyt i tez było podobnie z brzuchem.i moja mama miała identycznie,wiec to najpewniej budowa ciała/genetyka. I naprawdę mimo wszystko łatwo się mecze,w krzyżu mi strzyka itp...no i może niebawem zacznie szybko rosnąć. Lilly,Magda śliczne brzuszki )) Lilly super masz te bluzkę
|
#2730 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.

teraz do szpitala zamówiłam sobie bawełniany kimonowy, bo to jednak maj a w dodatku tam jest mega gorąco