|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowe 2019, część 3
Sq ja nie robie,nie przepadam za takimi zdjęciami
ale to mi przypomniało,ze wieczorem mogłabym pomyśleć o foto na noworodkowa
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
U nas to raczej będzie rodzinna niż typowo ciążowa
W plenerze, bez zwiewnych tiulow, golych brzuchów i hasania w koszuli męża Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzinna fajny pomysł
my sobie już z malutkim zrobimy )) mam takie słodkie zdjęcia z noworodkowej moich dziewczynek i teraz liczę na takie fajne z ich bratem
|
#2734 |
|
Zakorzenienie
|
Motyl, przecież twój syn to też już kawał chłopa, więc nie wątpię, że też ci ciężko, ale przynajmniej zgrabnie przy tym wyglądasz
po prostu podziwiam, że tak dobrze zadbałaś o swoje ciało. Na pewno jest Ci wdzięczne, bo moje to na każdym kroku mi ostatnio przypomina, że nie jest najlepiej ![]() U nas po porannej bitwie dzieci o pilota zarządziliśmy tygodniowy detoks od sprzętów elektronicznych. Myślę, że wszystkim wyjdzie na zdrowie ale żeby nie było, to ja muszę teraz trochę popracować i dzieci nie wiedzą, że do was cichaczem zajrzałam
|
|
|
|
#2735 | ||
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Ale żadne studia, długie suknie syreny typowo do takich sesji i i tego typu klimaty nie wchodzą w grę. Pisałam dzisiaj do fotografów, którzy mnie interesują, że chcę coś naturalnego, z 10 ujęć takich typowo romantyczne ujęcia ja i tż tylko że dodatkowo brzuch Ale jak mi za dużo zaśpiewają za to, to sama pójdę do parku ze statywem albo postawię przed nami koleżankę, która umie kliknąć "zrób zdjęcie" i sama obrobię. ![]() Cytat:
Dzięki, stara już bluzka ale lubię ją
|
|
#2736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|||
|
|
|
#2737 |
|
Zakorzenienie
|
Anuhaaaaa wiesz, z moimi ćwiczeniami bylo tez tak,ze po prostu potrzebowałam wychodzić do innych babek regularnie,cieszyło mnie, ze mogę przy tym zrobić coś dla siebie
a dziewczynki były już na tyle wyrośnięte,ze mogłam sobie na to pozwolić.Mysle,ze jak dziedzic już wyrośnie i nie będzie już tyle na piersi to tez będę się wyrywać z domu na ćwiczenia,to bardzo dużo daje dla ogólnego dobrego samopoczucia ![]() Odnośnie moich ostatnich boli w krzyżu i napinania dołu brzucha to właśnie moja gin mówi, ze mały sporo przybrał w ciągu ostatnich 3tygodni, macica się nadciągała,wszystko się tam przesuwało i stad były te moje wszystkie bóle.bo tak poza tym to szyjka pięknie długa i zamknięta.
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem dziś jakaś ociężała, ciężko mi się podnieść jak już usiądę, jeszcze z młodym latałam po parku dobre 3 godziny, i wróciłam padnięta. A jeszcze na huśtawki mu obiecałam że pójdziemy, padnę dzis zaraz po nim chyba 🤪
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2739 |
|
Żona Gargamel
|
Ja sobie siebie w ogóle nie umiem wyobrazić w tych rozanielonych pozach trzymającą brzuch, no chyba bym padła ze śmiechu, a TŻ tym bardziej
I ogólnie niezbyt podobają mi się takie zdjęcia, bardzo rzadko coś fajnego widzę. A my tacy zdjęciowi że by wyszła żenada na 100% ![]() Także dalej jestem na nie, może jeszcze mi się zachce
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Smerf przecież ślubne macie cudne
|
|
|
#2741 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dzis chcialam zdjecie z tz bo mamy wspolne az jedno od czasu ciazy i oczywiscie albo zrobi mine albo sie nie uśmiechnie
☠♀️ jakbym mu powiedziala ze chce sesje, ze caluje moj brzuch na tle kwitnacej wisni to chyba by mnie smiechem zabil. Jakies zdj pewnie sie zrobi w parku ale bez profeski. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
“You can spend minutes, hours, days, weeks, or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened... or you can just leave the pieces on the floor and move the fu.k on!” |
|
|
|
#2742 | |
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
Moim zdaniem zdjęcia w parku bez takich atrakcji będą nawet lepsze więc nie martw się ![]() Mi tż robi zdjęcie z brzuchem ciągle na takim samym tle, żeby było widać jak rośnie, ale nie co tydzień, no teraz jakoś częściej, mam ogólnie może z 8 takich "sesji" do tej pory. Natomiast on ze mną w ciąży nie ma żadnego i już któryś weekend sobie obiecujemy, że zrobimy i oczywiście nie robimy. Może następny weekend będzie przełomowy ![]() Co do fotek ciążowych, to ja mam jakieś inspiracje ujęć: https://pl.pinterest.com/pin/829929037559292270/ https://pl.pinterest.com/pin/829929037558127801/ https://pl.pinterest.com/pin/829929037558114327/ https://pl.pinterest.com/pin/674132637947764010/ https://pl.pinterest.com/pin/510173464037520891/
|
|
#2743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() : jupi:
|
|
|
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2745 |
|
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny,
piękne brzuszki Motylku: kolejna chudzinka, świetnie wyglądasz Mnie już tak wywala, że nie nadążam za brzuchem ![]() Jutro wizyta u diabetologa, stresuje się
|
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem umówiona na sesje ciazowa 13.04 oby była juz super wiosna bo planujemy sesje w sadzie jabloni w stylu boho hehe co z tego wyjdzie zobaczymy, takie mam inspi
|
#2747 |
|
Zakorzenienie
|
My ciazowo rodzinna mamy w połowie marca
taka była wolna sobota o interesującej mnie godzinie ![]() Na pewno sobie zrobię takie kobiece. Plus ciepłe rodzinne Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
My też nie robimy, bardzo brzydko wyglądam w tej ciąży, twarz taka zmęczona jakaś, nie chce. Poprzednio znajomi nam robili sesje, u nas w domu ale zanim zdążyli obrobić i wysłać zdjęcia to im szlag kompa trafił i tyle z tego było
mam trochę samo*bek do lustra to porównanie miałam jak rósł mi brzuch w danym czasie Może jak się mała już urodzi to zrobimy sobie rodzinną. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2749 |
|
Dostojna peema.
|
Dogadałam się dziś z foto co do tej sesji, będziemy robić najprawdopodobniej w marcu
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Moja teściowa właśnie dzwoniła do mojej mamy,żeby nas przekonała,ze nowe łóżeczko nam niepotrzebne...nic z tego,ze jest już totalnie rozwalone po dziewczynach i nie da się go reanimować, 😊😂
|
#2751 |
|
Zadomowienie
|
Ja pierdziele dziewczyny dolaczylam do grupy na fb "rodzę w 2018/2019" i jestem zazenowana głupotą ludzką. Jak szybko się zapisałam tak szybko mam ochotę się stamtąd wypisać
kilka postów na dzień oczywiście jest typu: mojemu dziecku coś wyszło, nie wiem co to bo nie byłam u lekarza ale może wy mi powiecie" lub "bardzo się boję bo moje dziecko jest po szczepieniu i dziwnie się zachowuje" oczywiście o stadzie antyszczepionkowcow którzy uważają szczepionki za zło wszelakie nie mówię. Czy Was też wkurza takie panikowanie czy to mi hormony buzują? Wczoraj laska dodała zdjęcie kilkumiesiecznego dzieciaka z siniakami/wybroczynami na rece i pyta się co to może być, zamiast zasuwac na pogotowie. No ja nie kumam czegoś.... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2752 | ||
|
Dostojna peema.
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zawsze ćwiczyłam, po synu wychodziłam do ludzi, po córce fikałam w domu. Ale przyszedł moment, gdy wróciłam do pracy po drugim porodzie i nie dość, że porzuciłam ćwiczenia to i z dietą poszłam w złą stronę i tak z roku na rok uzbierałam extra 10 kg Więc teraz już na starcie było kiepsko i pewnie dużej więcej czasu i pracy będzie ode mnie wymagało doprowadzenie się do jako takiego stanu, ale dwa razy się udało, więc muszę być dobrej myśli. Może jest jeszcze dla mnie nadzieja ![]() U mnie żadnej sesji nie będzie. Wyglądam jak księżyc w pełni robię sobie tylko co jakiś czas zdjęcie brzucha i czasem mi tż z zaskoczenia strzeli fotkę z dziećmi. Parę takich zrobię, ale pamiątka to dla mnie będzie bardzo średnia
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pieknie wygladacie
Cudne brzuszki !Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Zbieram się na to paskudztwo ![]() Może tym razem cukier będzie ok... Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Grejpfrutowa trzymam kciuki!
Ja już w pracy, ale chętnie bym się zawinęła spowrotem do domu tak mi tu jedna osoba krew psuje... Póki co usiadłam sobie w socjalnym i czekam aż przyjdzie ktoś przyjemniejszy a do tego w ramach dbania o figurę grzeję sobie tosty z serem
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zrobiłam na "po glukozie" pastę z jajek i suszonych pomidorów, ale nie wiem czy będę w stanie po tym coś jeść...
|
|
|
#2759 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego Moto Z2 Play przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Grejpfrutowa powodzenia, ja też byłam głodna ![]() Ja się wypisałam z wszystkich grup typu BLW, Rb, część plotkarskich z chust, mamusie itd. To nie na moje nerwy Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

ale to mi przypomniało,ze wieczorem mogłabym pomyśleć o foto na noworodkowa

po prostu podziwiam, że tak dobrze zadbałaś o swoje ciało. Na pewno jest Ci wdzięczne, bo moje to na każdym kroku mi ostatnio przypomina, że nie jest najlepiej 

☠♀️ jakbym mu powiedziala ze chce sesje, ze caluje moj brzuch na tle kwitnacej wisni to chyba by mnie smiechem zabil. Jakies zdj pewnie sie zrobi w parku ale bez profeski. 

jakbym mu powiedziala ze chce sesje, ze caluje moj brzuch na tle kwitnacej wisni to chyba by mnie smiechem zabil. Jakies zdj pewnie sie zrobi w parku ale bez profeski. 
mam trochę samo*bek do lustra to porównanie miałam jak rósł mi brzuch w danym czasie 
Więc teraz już na starcie było kiepsko i pewnie dużej więcej czasu i pracy będzie ode mnie wymagało doprowadzenie się do jako takiego stanu, ale dwa razy się udało, więc muszę być dobrej myśli. Może jest jeszcze dla mnie nadzieja