![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: odchudzić się przed 40 ;) po 40 też ;)
Cytat:
![]() Nie jadałam chleba wieczoram, starałam się nie żreć wieczorem, ale jak mus to mus ![]() Też z Dukana została mi wyłacznie cola zero. Inne, słodzone gazowane są dla mnie za słodkie. Chociaż ostatnio przerzuciłam się na Pepsi zero lime... No pychotka dla mnie. Dobra, zaraz pora karmienia, idę sobie przygotować drugie śniadanie ![]() Miłego dnia
![]() |
![]() |
#932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pogrubione-zazdroszcze , ja mogę cały dzień nic nie jeść a wieczorem mi się włącza odkurzacz, najlepiej mi smakuje jedzenie po 22 ![]()
![]() |
![]() |
#933 |
Zadomowienie
|
Basia.... jaka Ty wykupilas diete? Bo szukam i nie moge znalezc nazwiska tego faceta.... no osleplam chyba....
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dietę dostałam chyba już na drugi dzień,zatem pewnie z wybranego schematu... ale ogólnie mi wszystko ładnie pasuje .... ciut ją dospasowuję do siebie, ze względu na zmianowy tryb pracy,ale tak jak juz wcześniej wspomniałam mam zalecone by 1 posiłek był do godziny po przebudzeniu (czyli jak się wyśpię po nocce to i o 12 w południe zaczynam),a kolację w pracy do 21-22 staram się spożyć. Posiłki samemu można zamieniać (byle z danego dnia !!) ... no i można mailować z dietetykiem jak coś nie pasuje ![]() ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-02-20 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Zadomowienie
|
Ooo wlasnie.... Topolski
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#936 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Milennka... też tak wcześniej miałam... ale teraz świadomość ,że mam na kolację chlebek lub treściwy omlet sprawia,że jak regularnie jem te 4-5 posiłków,to napady głoda /wieczorne są okazjonalnie ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#937 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Jak wypełniałam ankietę to ze sportu podałam sporadyczne spacery...a prawie codziennie z koteczką idę na około pół godzinny spacer,a jeszcze zakupy i praca w ruchu i sporadyczny fitness... no to chociaż ten dodatkowy owoc lub warzywo mi sie należy ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-02-20 o 15:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
O ja tez lubie ta pepsi...
Dziewczyny....zamowilam diete ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#940 | |
Wtajemniczenie
|
No piękny zryw...na wątku
![]() To bedziemy się teraz mobilizować ![]() ![]() Zdrowe nawyki górą ![]() Lyrcia dzięki ![]() ![]() A swoją drogą.... chyba nie jest to najlepszy nawyk jaki nam został po wujciu Dukanie ??? ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Cytat:
![]() Ale 38....szczególnie spodnie....mam nadzieję jeszcze włożyć....tak czy siak u mnie rozmiarówka od 38-44 w szafie...przynajmniej mam co włożyć ,bez względu na samopoczucie ![]() Zresztą niektóre sklepy to maja tą rozmiarówkę z kosmosu.... zatem czasem się zastanawiam kupując przez internet jaki mam naprawdę rozmiar....najbardziej jet trafiony rozmiar buta w ciemno ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-02-20 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje Kochane
Mój czas jeszcze nie nadszedł ale bardzo Wam kibicuję Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale gwarno ![]() Pełna mobilizacja widzę. Basia może już nie długo.Najlepiej od jutra ![]() Do mojej dyszki niestety brakło 0,4 kg.Dzisiaj byłam u diet i tak mnie chwali,że czuję się jak dziecko ![]()
![]() |
#943 |
Rozeznanie
|
No rzeczywiście ruch się zrobił na wątku... Podziwiam i gratuluje spadków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
U mnie zima i to w pełni - najchętniej zapadłabym w zimowy sen
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A może dziś jest właśnie ten czas? Cytat:
tak niewiele do pełnej dyszki. Jak nie wczoraj, to przecież jutro, pojutrze dobijesz ![]() Cytat:
![]() No u mnie też jak zaczęło sypać, to w 10 minut się biało zrobiło. Brrrrrr.... W końcu to dopiero luty :/ Za to dopiero luty, więc czas żeby zrzucić na cieplejsze dni zbędne kilogramy. Ja sobie dałam czas do Wielkanocy, więc póki co paniki nie ma, że kilogramy nie lecą, jedynie konsternacja, dlaczego nie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
![]() U mnie dziś deszczowo,ale na jutro zapowiadają śnieg ![]() Beatka nic a nic nie spada ?
![]() |
#947 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakby komus przeszkadzalo ze slonko swiecilo Beata ja sobie daje czas tez do swiat, po swietach nad norze jedzieny i wypadaloby nie wygladac jak uciekinier z morza bo jeszcze ktos zielonych wezwie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Od kilku dni użytkuję zamiast fitatu, ktory mi nie przypadł do gustu 0 YAZIO. No super jest! Najpierw bawiłam się wersją okrojoną, ale tak mnie zaintrygował, że skoro dietę mam za free to wykupiłam subskrycję i odblokowałam wersję PRO. Osobiście jestem zachwycona apką. Można ją połączyć z Googlowskim pogramem Fit i tym samym przerzuca wagę, liczy kalorie, dodaje kalorie z ruchu do puli do wykorzystania kalorii oprócz tych spalanych pasywnie, (np. kroki czy inny wysiłek, jeśli telefon noszę przy dupie)
![]() Zapamiętuje ostatnio dodawane pozycje, można też utworzyć swoją ulubioną listę produktów najczęściej używaną do wpisywania. No i są też gotowe przepisy i diety, ale z tego nie korzystam. Są też wyzwania typu zliczanie czasu, ile nie be\ędę jadła słodyczy. No i przypominajki typu co dobrego zjadłaś na śniadanie, albo napij się wody przed posiłkiem i doping, typu żeby się nie poddawać, że dużo dziś kroków przeszłam itp. itd. No dobra, bo będzie że reklama a naprawdę to pierwsza aplikacja, która do mnie przemówiła całym zdaniem ![]()
Edytowane przez LyraBea Czas edycji: 2019-02-21 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Dziewczęta...
![]() W pracy się zważyłam...i waga mi -3 kg pokazała ![]() ![]() No to chociaż pożyję przez najbliższe dni nadzieją,że jest pięknie na diecie ![]() Ale pomijając wagę .... kochane naprawdę nie chodzę głodna,jakie to jest cudowne uczucie .... ![]() Dzisiaj mam naprawde fajne menu,wprawdzie najmniej mnie cieszyła jaglanka do ryby (zamieniłam ją na kuskus,bo było szybciej ) ,ale sporą jej ilość miałam zaleconą,to trochę wykorzystałam jej do sałatki z zieleniną i słonecznikiem,dodałam od siebie jeszcze suszonego pomidorka i daktyla (zamiast zaleconej porcji cukru)...i sałateczka wyszła doskonała ![]() Mam jeszcze dwa posiłki z chlebkiem... to dzisiaj jest cudownie ![]() ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-02-21 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Lyrcia u mnie d... zimowa
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Wtajemniczenie
|
Lyrcia jesteś mocna z tymi aplikacjami.... dla mnie to zawsze była zmora na diecie,jedynie jakiś zeszyt prowadziłam na Natur House... a teraz jestem dumna,że już pamięciowo wybieram na straganie owoce odpowiadające zalecanym porcjom,jedynie mięso i ryby ważę i kasze jak są sypkie,ziemniaki .... czasem sery.... pokochałam zielone koktajle i szpinak !!!! ,ale mrożony rozdrobniony musi być
![]() Ja też od pierwszych dni spodków radykalnych nie widziałam.... ale znając Ciebie,w końcu musi organizm sie odwdzięczyć,bo wiemy że jak się zaweźmiesz to nie ma mocnych na Ciebie ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-02-21 o 14:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#953 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Idę do przodu... z ta samą nadzieją ![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Cytat:
Co do płynów... to te 3 litry też muszę w siebie wlać,wtedy mam gwarancję,że mnie głód nie pogoni ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2019-02-21 o 14:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Zadomowienie
|
Ooo ja tez lubie trendy... tez kupuje rozne albo z marvitu albo w biedrze jakies ichnie ale tez spoko sa
![]() Poki co czekam na dietke ale jestem grzeczna.... @ sobie poszla to czas na dzialanie ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
Barbara ja dostaję dietę na dwa miesiące.Na wizycie kontrolnej mówię co w następnej bym chciała.Np. teraz mam więcej zupek.
Teraz mam jeszcze na 30 dni a do soboty dostanę na następne dwa miesiące.Dietę dostaje na maila.Sprawdzam czy mi wszystko pasuje i dopiero sobie drukuję.Teraz chcę mieć po dwa dni takie same.Wcześniej miałam tylko obiady na dwa dni. Za spadek ![]()
![]() |
#956 |
Przyczajenie
|
Witajcie w wątku. tak sobie trochę podczytałam i muszę powiedzieć, że bardzo Was wszystkie podziwiam. Przed wiosną pewnie się watek ożywi
![]()
![]() |
#957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
Dlatego tyle lat trwamy
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Zakorzenienie
|
nie chcemy się rozstawać i tak ściemniamy
![]()
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
Samo sedno
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.