Mamy marcowe 2019 cz. 6 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2019-02-23, 12:18   #2431
Amellie93
Zadomowienie

Dot.: Mamy marcowe 2019 cz. 6

Day - ufff nie tylko ja tak "dziaduję" z dziurawymi legginsami :x

Mam dwie pary dżinsów z h&m, jedna po siostrze, więc przeszła 3 ciąże i nadal nic się nie działo. Te co kupiłam w tej ciąży jak nówki.

U mnie z ubieraniem jest jeszcze ten motyw, że jak ciążowe legginsy mam w praniu to zakładam pod brzuch przedciążowe i często koszulki są za krótkie i mi tak wystaje od spodu. Obraz nędzy i rozpaczy.

Mnie się dupa rozrosła, więc i majty muszę mieć większe

Też się nie mogę doczekać aż założę normalne ciuchy. I zobaczę wszystkie części ciała, które zasłania mi brzuch. Ale że po pierwszej ciąży dosyć długo mi się obkurczał to myślę, że tak szybko to nie będzie. Chociaż zależy co kto uważa za szybko. Wtedy mi się wydawało, że tak tydzień dwa po porodzie to będę wyglądała w miarę normalnie. Może troszkę grubiej, ale normalnie. A tu 1.5 miesiąca po porodzie mnie babka w laboratorium pytała czy mi się ciężko z brzuszkiem ciążowym chodzi.

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
Amellie93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 12:31   #2432
Flofferek
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;86530113]Ale Wy mówicie gacie w sensie majtki czy spodnie? Majtki kupowałyście większe też?[/QUOTE]Majty majty. Też muszę się czuć, tak jak przed ciążą, żeby nic nie uciskalo.

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Amellie93 Pokaż wiadomość
Day - ufff nie tylko ja tak "dziaduję" z dziurawymi legginsami :x

Mam dwie pary dżinsów z h&m, jedna po siostrze, więc przeszła 3 ciąże i nadal nic się nie działo. Te co kupiłam w tej ciąży jak nówki.

U mnie z ubieraniem jest jeszcze ten motyw, że jak ciążowe legginsy mam w praniu to zakładam pod brzuch przedciążowe i często koszulki są za krótkie i mi tak wystaje od spodu. Obraz nędzy i rozpaczy.

Mnie się dupa rozrosła, więc i majty muszę mieć większe

Też się nie mogę doczekać aż założę normalne ciuchy. I zobaczę wszystkie części ciała, które zasłania mi brzuch. Ale że po pierwszej ciąży dosyć długo mi się obkurczał to myślę, że tak szybko to nie będzie. Chociaż zależy co kto uważa za szybko. Wtedy mi się wydawało, że tak tydzień dwa po porodzie to będę wyglądała w miarę normalnie. Może troszkę grubiej, ale normalnie. A tu 1.5 miesiąca po porodzie mnie babka w laboratorium pytała czy mi się ciężko z brzuszkiem ciążowym chodzi.

Gdzieś czytałam, że zaraz po porodzie, brzuch wygląda jak w 6 miesiącu. Nie wiem, co oznacza zaraz po, ale jeśli choć troszkę się zmniejszy i będzie mi lżej, to będzie chyba dobrze.

Flofferek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 13:26   #2433
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Flofferek Pokaż wiadomość
Majty majty. Też muszę się czuć, tak jak przed ciążą, żeby nic nie uciskalo.

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ----------

Gdzieś czytałam, że zaraz po porodzie, brzuch wygląda jak w 6 miesiącu. Nie wiem, co oznacza zaraz po, ale jeśli choć troszkę się zmniejszy i będzie mi lżej, to będzie chyba dobrze.

U mnie wygladal tak przez pare dni, tydzien. Doslownie z kazdym byla poprawa. Tu 8 dni po porodzie.

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0146-1.jpg (47,4 KB, 62 załadowań)

Edytowane przez Linka25
Czas edycji: 2019-02-23 o 13:28
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 13:27   #2434
aniaaxd2
Zakorzenienie

Dzisiaj policzyłam i zostało mi 10 dno do tp a nic się narazie nie zapowiada.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
nie umiem odejść, nie wiem jak ...

http://www.pmiska.pl/ -----> klikam codziennie , ty tez mozesz
aniaaxd2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 13:28   #2435
Flofferek
Zakorzenienie

Linka to już malutki tutaj.
Czyli jest szansa na spodnie po kilku dniach. Nie mówię o jeansach na zamek, ale mam kilka na gumce.

Stary 2019-02-23, 13:31   #2436
Linka25
Zakorzenienie

Cytat:
Linka to już malutki tutaj.
Czyli jest szansa na spodnie po kilku dniach. Nie mówię o jeansach na zamek, ale mam kilka na gumce.

2 tyg po porodzie juz bylo calkiem niezle
Zdjęcie0151-1.jpg

Stary 2019-02-23, 13:33   #2437
Flofferek
Zakorzenienie

Nie no pięknie zmalał

Ja się niby już na nic nie nastawiam, bo ciąża też miała być milszym doświadczeniem. Ale i fizycznie lepiej by mi było wracać do życia.

Ale o czym my gadamy. Końcówka ciąży, mąż znów mi kupił gniazdka i czekoladę. A dałam radę kilka dni bez słodyczy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2019-02-23, 13:38   #2438
Minia_00
Zadomowienie

Dla mnie niestety leginsy ciążowe zrobiły się nieprzyjemne już z miesiąc temu i opuszczam je pod brzuch, chyba że muszą być wyżej bo idę do ludzi i nie może nic wystawać :P ale irytuje mnie ten ucisk, swędzi mnie, czuję dyskomfort.

Majty musiałam kupić większe, bo dupsko się poszerzyło. Ciekawe co z tymi namiotami zrobię po porodzie jak wszystko wróci do normy
Minia_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 13:44   #2439
Linka25
Zakorzenienie

Kilka tygodni po pierwszej ciazy naprawde brzuch mialam jakby nic sie nie wydarzylo Ale po drugiej to chyba moze byc mniej kolorowo. Trudno.

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Minia_00 Pokaż wiadomość
Dla mnie niestety leginsy ciążowe zrobiły się nieprzyjemne już z miesiąc temu i opuszczam je pod brzuch, chyba że muszą być wyżej bo idę do ludzi i nie może nic wystawać ale irytuje mnie ten ucisk, swędzi mnie, czuję dyskomfort.

Majty musiałam kupić większe, bo dupsko się poszerzyło. Ciekawe co z tymi namiotami zrobię po porodzie jak wszystko wróci do normy
Mnie tez irytuje wszystko co obcisle na brzuchu. legginsy z H&M sciagam ponizej brzucha.
A w ogole raz gin mnie opieprzyl za ciasne legginsy (mialam nieciazowe, ale w duzo wczesniejszej ciazy). Mowil ze ucisk brzucha wzmaga skurcze.

Stary 2019-02-23, 13:51   #2440
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konsternacja Pokaż wiadomość
Nie mam dość tych pomysłów. Już rozliczyliśmy PITy. Mamy 500+ na drugie dziecko ale podsumowując 2018, i zmianę zapisów o prawach autorskich to mamy przez to -1000 PLN miesięcznie, czyli w ogólnych rozliczeniu to jesteśmy w s skali miesiąca 500 MINUS a nie PLUS
Wow My jakimś cudem wyszliśmy oboje na zero.
Pytałaś na co jest Monural - na zapalenie pęcherza głównie

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Ja mam dżinsy z H&M i wyglądają jak nowe. No ale ubierałam je na wyjścia czyli tak 1-2 razy w tygodniu, a poza tym nigdy nie byłam niszczycielem spodni

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Cytat:
Jeszcze mi się przypomniało, że muszę wygrzebać z jedną paczkę albo kilka zwykłych podpasek. Laski, które leżały ze mną i rodziły naturalnie, używały. a wolę mieć kilka w pobliżu niż być w tyłku. Choć liczę że nie będą potrzebne i od razu dostąpie zaszczytu podpach gigantów już po.

Weź Dla mnie te wielkie podpachy były mega niewygodne i niepotrzebne, zwykle sprawowały się lepiej.

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
Napisane przez malawrednioszka Pokaż wiadomość
Eunice przyzwyczajaj sie do nocnego wstawania bo moze byc ciezkawo jak Twoj maz wroci do pracy ale dasz rade!!!
Ojjj dziewczyny jak urodzicie to nawet sie nie obejrzycie a zrzucicie kg, ja wchodze w swoje gacie sprzed ciazy ale nerwy stres o pobyt w szpitalu Wojtusia tez zrobily swoje. Non stop w biegu, kp tez ma na to wplyw bynajmniej u mnie.
No właśnie nie mam pojęcia jak to ogarnę gdy on wróci do pracy jak już teraz jestem wrakiem człowieka przez to Teraz chociaż mogę się wymknąć do sklepu/apteki/zatankować a tak to będę cały dzień uziemiona

Stary 2019-02-23, 13:52   #2441
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eunice9 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Ja mam dżinsy z H&M i wyglądają jak nowe. No ale ubierałam je na wyjścia czyli tak 1-2 razy w tygodniu, a poza tym nigdy nie byłam niszczycielem spodni

---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------

Weź Dla mnie te wielkie podpachy były mega niewygodne i niepotrzebne, zwykle sprawowały się lepiej.

Mam nadzieję, że giganty też krótko będę używała. To wszystko takie nierealne dla mnie hahaha.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-02-23, 13:52   #2442
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Hahaha jakie to dziwne, że człowiek marzy, aby swoje stare gacie założyć.
Wiem, że to nie problem pierwszego świata, ale moje ciało to część mnie i mojego samopoczucia.

Ja całą ciążę nosiłam gacie sprzed ciąży

Stary 2019-02-23, 13:53   #2443
kaylla
Zakorzenienie

Cytat:

Ja te wielkie podklady uzywalam wlasciwie 2,5 doby - w szpitalu, i pierwsza noc w domu. Potem przerzucilam sie na zwykle podpaski tyle ze rozmiar maxi. Duzo bardziej wygodnie i spokojnie wystarczaly.

kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 13:53   #2444
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja całą ciążę nosiłam gacie sprzed ciąży

No, bo prawie nie przytyłas. Mi tak zaczęło wszystko obcisłe przeszkadzać jakoś od 7 miesiąca.

Stary 2019-02-23, 13:57   #2445
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Majty majty. Też muszę się czuć, tak jak przed ciążą, żeby nic nie uciskalo.

Po porodzie to z dnia na dzień jest coraz mniejszy Ja jakoś po 2 tygodniach miałam prawie płaski, i wtedy też spadłam na wadze do 2kg więcej niż przed ciążą. I tak zostało, te 2kg i fałdka nad blizną po cc. Ciekawe kiedy to też wróci do normy.

Stary 2019-02-23, 13:57   #2446
Flofferek
Zakorzenienie

Poza tym ja to wszystko związane z wyglądem chyba tak przeżywam, bo chyba mąż się mnie brzydzi. Nie wiem, tak to odbieram.
Tłumaczy się wiecznym zabieganiem, tym że musiał wszystko sam robić. Że zawsze byłam obolała i nie mógł mnie nawet przytulić. To niestety prawda. Ale od kilku dni jest dużo lepiej. Mniej mnie boli, staram się do niego przybliżać i dupa. Czuję się jak z kolegą. Niby za rękę weźmie, pocałuje i tyle.
Zawsze gadał, że jestem za chuda, że jak złapie trochę ciała/tłuszczu będzie spoko i jednak nie jest.

Stary 2019-02-23, 13:59   #2447
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
No, bo prawie nie przytyłas. Mi tak zaczęło wszystko obcisłe przeszkadzać jakoś od 7 miesiąca.

Czy ja wiem? Ponad 10kg przytyłam

Stary 2019-02-23, 14:00   #2448
Flofferek
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja wiem? Ponad 10kg przytyłam

Ale ze zdjęć głównie chyba w ciążowy brzuch poszło, a mi pod brzuchem. Poza tym co to jestem 10 kg w ciąży. Ja prawie 17... Także ten :-D

Stary 2019-02-23, 14:14   #2449
Smerfetka696969
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Day_dreamer Pokaż wiadomość
Ja mam kumpele, której rozstępy pojawiły się dopiero PO porodzie. Tak wiec chyba wszystko jest możliwe.

Mi na sucha skore pomaga szczotkowanie na sucho, potem prysznic i dopiero oliwka. Tylko od jakiegoś czasu brzucha już nie szczotkuje bo się bałam skurczy, a tera nogi i tyłek tez już mi ciężko porządnie ogarnąć. W ogóle czuje się taka zaniedbana już - stajnie ciężko ogarnąć, nogi tyle o ile, jak chce się porządnie wybalsamować to zaraz mam zadyszkę! Jak żyć?
Ja w ciąży tez opuscilam szczotkowanie, i balsamowac się nie mam siły.
Cytat:
A ciuchy tez tragedia. Miałam dwie pary gaci ciążowych, ale w jednych już mi ciasno wiec zostały jedne - wyjściowe.
Do tego non stop ta sama bluzka, ale w sumie teraz wychodzę tylko do lekarza i logopedy ze straszakiem to wbijam. A po domu najwygodniejsze legi ciążowe popękały ki w kroku i chodze w takich dziurawych jak ostatni obwieś. No ale nie będę kupować na ostatnie kilka tygodni nowych legginsów, a w innych mi niewygodnie

Ktoś mówił, ze ciąża to piękny stan?
Ja też w dziurawych po domu chodzę

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

10.03.2019 tp
17.03.2019-Zuzia
Smerfetka696969 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2019-02-23, 14:18   #2450
malawrednioszka
Zakorzenienie

Eunice czemu uziemiona? Przeciez z dzieckiem tez mozna isc na zakupy itd ogarniesz spokojnie ja tez mam taka faldke nad blizna. Jest coraz mniej widoczna z kazdym dniem

Ja mialam dwie pary legow z hm i sa sciorane bo non stop w nich chodzilam i pralam. Mam tez dzinsy z hm ale nie lubilam ich.

Czekam na kasiure i zamawiam sobie jakis łach

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Flofferku hormony Kochana

Wojtuś 30.01.2019!!!!!
malawrednioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 14:29   #2451
Eunice9
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malawrednioszka Pokaż wiadomość
Eunice czemu uziemiona? Przeciez z dzieckiem tez mozna isc na zakupy itd ogarniesz spokojnie ja tez mam taka faldke nad blizna. Jest coraz mniej widoczna z kazdym dniem

Ja mialam dwie pary legow z hm i sa sciorane bo non stop w nich chodzilam i pralam. Mam tez dzinsy z hm ale nie lubilam ich.

Czekam na kasiure i zamawiam sobie jakis łach

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Flofferku hormony Kochana
Na zakupy itd. bym się póki co z nią bała, to jednak wcześniak. Zresztą wątpię żebym sama gdziekolwiek wyszła z nią.

Stary 2019-02-23, 14:34   #2452
malawrednioszka
Zakorzenienie

Cytat:
Na zakupy itd. bym się póki co z nią bała, to jednak wcześniak. Zresztą wątpię żebym sama gdziekolwiek wyszła z nią.

Noo
wiadomo, ze nie teraz, ale tez nie mozna popadac w paranoje, mi lekqrz na wychodne ppwiedzial 'to jest normalne zdrowe dziecko, nie jest z masla i zeby nie wariowac i nie byc przewrazliwionym' zawsze mozesz zostawic pod opieka babci a sama wyjsc i sie zrelaksowac chociaz na chwilunie

Wojtuś 30.01.2019!!!!!
malawrednioszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 14:38   #2453
aassiiaa1988
Żona Idealna :)

GG do aassiiaa1988

Jak dobrze moc w końcu coś porobić posprzatalam z TZ chatę o to tak porządnie a czuje się lepiej niż jak brałam tabletki i głównie odpoczywalam jakieś tam skurcze się pojawiają ale do regularnosci to im daleko..

Wysłane z mojego F3111 przy użyciu Tapatalka

Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz, one przyjdą same..

27.12.2013r.

15.04.2016r.

07.07.2017r.

Prawdziwy Cud jest wtedy,
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019
aassiiaa1988 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2019-02-23, 14:49   #2454
Day_dreamer
Wtajemniczenie

Ze mnie po pierwszym porodzie tak się lało, ze te wielkie podpachy długo używałam:/
Brzuch mi zniknął szybko, ale za to cellulit został. Nie nastawiam się, ze teraz spadnie tak samo szybko, bo to jednak druga ciąża, ale mam nadzieje, ze do lata będę wyglądać w miarę przyzwoicie.
Cieszę się, ze urodziny wiosna bo zacznie się sezon na fajne warzywa i owoce i łatwiej będzie się trzymać zdrowego odżywiania, bo aktualnie to z warzywami u mnie strasznie biednie w diecie.

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

A w temacie dokumentów to ja biorę wszystkie, przy pierwszym porodzie oddali mi wszystkie, ale kartę ciąży zostawili.
Day_dreamer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 14:52   #2455
meesha
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to meesha

Ja odrzucam ciagle mysli o skurczach, TP mam na 22.03 i tydzien przed ewentualnie moge urodzic

Tez troche ogarnelismy dzis, na kolacje przyjedzie moja mama bo jutro brat robi urodziny corki i mama dzis bedzie u nas spala
Zamowilam sobie u niej faworki, wyslala mi zdjecie wczoraj jak sie robily

Bylismy wczoraj w kinie, film byl mega dlugi i juz mnie kosc ogonowa bolala mega pod koniec :/ a jeszcze jeden film chcemy zaliczyc w kolejnym tygodniu...

J w sumie wszystkie ciuchy ciazowe mam w swoim normalnym rozmiarze, majtki tylko koronkowe odrzucilam a nosze glownie dzinsy ciazowe z hm- sprawdzaja sie super, dokupilam 2 koszulki biala i czarna, i 2 czy 3 bluzki typowo ciazowe, troche mi szkoda bylo zwyklych ciuchow zeby sie nie rozciagnely, plus to zawsze okazja do zakupow i leginsy z hm mam, ale rzadko nosze bo zimno zima w nich pewnie do szpitala w nich pojade albo wezme do chodzenia po oddziale

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Ooo wlasnie weszlam na luxmeda i mam wynik gbs- ujemny
Stary 2019-02-23, 14:53   #2456
baja_86
Zakorzenienie

Też mi się marzą już fajne zakupy na normalna sylwetkę, jakaś fajna kiecka czy bluzka

Faktycznie warto do szpitala wziąć zwykle podpaski, ja wychodząc do domu już je mogłam używać, choć krwawienie to kwestia indywidualna.

baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 15:02   #2457
liven
Zakorzenienie

Cytat:
Ze mnie po pierwszym porodzie tak się lało, ze te wielkie podpachy długo używałam:/
Brzuch mi zniknął szybko, ale za to cellulit został. Nie nastawiam się, ze teraz spadnie tak samo szybko, bo to jednak druga ciąża, ale mam nadzieje, ze do lata będę wyglądać w miarę przyzwoicie.
Cieszę się, ze urodziny wiosna bo zacznie się sezon na fajne warzywa i owoce i łatwiej będzie się trzymać zdrowego odżywiania, bo aktualnie to z warzywami u mnie strasznie biednie w diecie.

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ----------

A w temacie dokumentów to ja biorę wszystkie, przy pierwszym porodzie oddali mi wszystkie, ale kartę ciąży zostawili.
Właśnie tez mnie cieszy, że urodzimy jak będzie piękna pogoda i sezon warzywno-owocowy. Ruch i zdrowe jedzeniena pewno zmotywuje nas do powrotu do formy

Mi to się marzy, żeby do końca połogu brzuch zniknął, ale marzyć sobie mogę

Poprasowalam ciuszki, poukladalam, zrobiłam obiad, pozmywalam i teraz krzyża mnie bolą

liven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 15:04   #2458
Amellie93
Zadomowienie

Przy pierwszym porodzie w ogóle nie pomyślałam o zwykłych podpaskach, zresztą w szpitalu nawet nie można było mieć majtek z siateczki, ale już na wyjście ze szpitala potrzebowałam i mąż musiał ogarniać, stwierdził, że za duży wybór teraz muszę sobie zapas zrobić przed porodem.

Amellie93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 15:07   #2459
a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez liven Pokaż wiadomość
Właśnie tez mnie cieszy, że urodzimy jak będzie piękna pogoda i sezon warzywno-owocowy. Ruch i zdrowe jedzeniena pewno zmotywuje nas do powrotu do formy

Mi to się marzy, żeby do końca połogu brzuch zniknął, ale marzyć sobie mogę

Poprasowalam ciuszki, poukladalam, zrobiłam obiad, pozmywalam i teraz krzyża mnie bolą

Ty to sobie lepiej odpocznij bo ostatni taki weekend.

Ja mam do szpitala jedną paczkę tych bella mama i jakieś inne poporodowe tylko mniejsze i z klejem. Mam też kilka podpasek, które używałam przed ciążą i mi zostały to wezmę je na wszelki wypadek.

W szpitalu po porodzie ważą matkę?

a79790139dd0658ebd8b23ce8e3846ca00e1de31_65bd8201a8975 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2019-02-23, 15:11   #2460
kaylla
Zakorzenienie

[1=a79790139dd0658ebd8b23c e8e3846ca00e1de31_65bd820 1a8975;86530728]Ty to sobie lepiej odpocznij bo ostatni taki weekend.

Ja mam do szpitala jedną paczkę tych bella mama i jakieś inne poporodowe tylko mniejsze i z klejem. Mam też kilka podpasek, które używałam przed ciążą i mi zostały to wezmę je na wszelki wypadek.

W szpitalu po porodzie ważą matkę?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz[/QUOTE]
Nie ważą:P
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości